• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
عرض سلام خدمت محسن قهرمانی - تراکتورچی

و اما محسن قهرمانی چند هفته پیش علام کردیم در این فصل بدون در نظر گرفتن درجه افراد هر کسی علیه تراکتور باشد بد خواهد دید امروز محسن قهرمانی در صحنه ای پنالتی اعلام کرد

در صحنه ای دیگر تکل از پشت روی ابراهیمی را نگرفت در صحنه های دیگر بدترین خطا ها را نگرفت و در صحنه ای دیگر خطایی که روی محمد ابراهیمی انجام شد را ندیده و به این بازیکن کارت زرد داد در حالی که عادل فردوسی پور اعلام می کند تنها صحنه دیدار جز یک ضربه سر پنالتی تقدیمی قهرمانی به پرسپولیس بود دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی ماند

حالا این شما و این هم محسن قهرمانی



مردی برا همیشه؛امروز دوباره دیدیم چگونه از قدرت تراکتور خوف و هراس دارند که پراسل از ترکی استفاده می کردند و امسال از قهرمانی به یاد یک تیتر قدیمی از تراکتورچی می نویسیم محسن؛ محسن است مهره ای برای موفقیت پایتخت نشین ها و استفاده از انواع کثافت کاری ها برای سیدن به نتیجه دلخواه اما محسن ها و اربابانشان بدانند این قدرت هواداری خفه نخواهد شد این افراد بد خواهند دید منتظر عکس العمل ما باشید.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
توقف پرسپولیس مقابل تراکتورسازی در نیمه اول/بیست هزار تراکتور در آزادی| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، ازهفته اول سری مسابقات لیگ برتر دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران که ازساعت 22:15 در ورزشگاه آزادیتهران شروع شده در نیمه اول با تساوی بدون گل به اتمام رسید.

این دیدار که در حضور نزدیک به 60 هزار هوادار در ورزشگاه هفتاد هزار نفری آزادی تهران در حال پیگیریست در نیمه اول با وجود پنالتی مشکوکی که قهرمانی برای پرسپولیس گرفت با تساوی بدون گل به اتمام رسید تا عصبانیت هواداران تراکتورسازی از داور بازی بیشتر از این نشود.

در دقیقه 9 نیمه اول این بازی محسن قهرمانی را گرفتنپنالتی مشکوک به نفع پرسپولیس تهران باعث ناراحتی شدید هواداران تراکتورسازی شد که حقیقی بازیکن پرسپولیس نتوانست از روی نقطه پنالتی دروازه حامد لک جوان را باز کنید.

از حواشی نیمه اول این دیدار میتوان به مصدویمت محمد نصرتی مدافع با تعصب تراکتوری ها اشاره کرد که از اواسط نیمه به بعد با سر بانداژ شده به بازی ادامه داد.

این گزارش حاکیست بیش از بیست هزارهوادار تراکتورسازی درورزشگاه حضور دارند که در نیمه اول پشت دروازه تراکتورسازی و در سکوهایی تماشاگران استقلال نشسته بودند.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
حاشیه های بازی تراکتورسازی و پرسپولیس (1)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، دیدار دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس در حالی در استادیوم آزادی تهران پیگیری می شود که حواشی فراوانی به همراه دارد.

• کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی با حضور در استادیوم بازی را از نزدیک تماشا می کند.

• در صحنه ای بسیار عجیب که توپ روی دروازه تراکتورسازی ارسال شد، قهرمانی با اعلام خطای هند پنالتی اعلام کرد که همه بازیکنان حتی بازیکنان پرسپولیس هم غافلگیر شدند.

• حامد لک دروازه بان جدید تراکتوری ها در یک عکس العمل خارق العاده ضربه حقیقی را دفع کرد تا در اولین حضورش در درون دروازه کاملا موثر باشد.

• هواداران تراکتورسازی به عملکرد داور مسابقه اعتراض دارند و قهرمانی بعد از گرفتن آن پنالتی عجیب، در بعضی صحنه ها تصمیم جالی می گیرد که واکنش هواداران دو تیم را در پی دارد.
 

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran
تراکتور بدون برنامه بازی میکنه از جلالی بعید بود ...

اخراج هم کاملا درست بود
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
کاپیتان تراکتور اولین اخراجی لیگ برتر / سرخ پوشان تبریزی ده نفره مقابل پرسپولیس| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، محسن قهرمانی داور دیدار دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس از هفته اول لیگ برتر با قضاوت های مشکوک خود شائبه کمک به پرسپولیس در اولین بازی را بوجود اورد.

هواداران تراکتورسازی تبریز که دل خوشی از داورهایی در چند فصل اخیر علیه تیم محبوب خود ندارند و در این راه محسن ترکی را جزو منفورترین چهره ها در بین خود میدانند امروز هم در بازی با پرسپولیس شعارهایی علیه محسن قهرمانی دادند.

قهرمانی علاوه بر ندیدن برخی خطاهای پرسپولیسی ها در نیمه اول با سرسختی خاصی به محمد ابراهیمی کارت زرد نشان داد و در نیمه دوم هم با اخراج مرتضی اسدی تراکتوری ها را ده نفره کرد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
حاشیه های بازی تراکتورسازی و پرسپولیس (2)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، دیدار دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس در حالی در استادیوم آزادی تهران پیگیری می شود که حواشی فراوانی به همراه دارد.

• بازیکنان تیم فوتبال تراکتورسازی با دقایقی تاخیر وارد زمین شدند که عادل فردوسی پور نیز با کنایه ای به این مساله واکنش نشان داد.

• در دقیقه چهارم نیمه دوم پرسپولیس صاحب موقعیت خطرناکی شد که اسدی با تکل بازیکن پرسپولیس را واژگون کرد و با تصمیم قهرمانی با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد تا تراکتور 10 نفره کار را ادامه دهد.

• با اخراج کاپیتان تراکتورسازی از زمین، بازوبند کاپیتانی به محمد نصرتی رسید تا کاپیتانی تیم بر عهده وی باشد.

• اولین تعویض تقریبا اجباری تراکتورسازی بعد از اخراج مرتضی اسدی انجام می پذیرد و فرشید طالبی جای کاظمیان را داخل زمین می گیرد.

• هواداران تراکتورسازی بعد از ده نفره شدن تیمشان نا امید نشده اند و با شور و شوق به تشویق تیمشان می پردازند.

• بازی در این دقایق زیاد تماشایی نیست و کسل کننده و با حملات هر از گاهی دو تیم پیگیری می شود.
 

Bat Man

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2013
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
1,665

Bat Man

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2013
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
1,665
تراکتور این فصل سهمیه هم نمیتونه بگیره ! بازیکنا خیلی ضعیفن
با یدونه بازی نمیشه صحبت کرد
داور با اون اخراج نیش تراکتور رو کشید ... روی هم رفته تیم بدون برنامه بود
هرچند تیم های مجید جلالی اول و آخر فصل خوب نتیجه نمیگیرن
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
حاشیه های بازی تراکتورسازی و پرسپولیس (3)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، دیدار دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس در حالی در استادیوم آزادی تهران پیگیری می شود که حواشی فراوانی به همراه دارد.

• جلالی برای پیاده کردن تفکراتش و از دست نرفتن بازی از دستش، با فرستادن محسن ربیع خواه به جای سعید دقیقی دومین تعویضش را رقم زد.

• بازی رفته رفته فیزیکی تر دنبال می شود و بازیکنان همدیگر را هدف می گیرند.

• پیام صادقیان بازیکن جدید تبریزی پرسپولیس که کری فراوانی برای تراکتورسازی خوانده است، با نظر علی دایی بجای غلامرضا رضایی با تشویق هواداران تیمش وارد زمین شد.

• قاسم دهنوی که همواره حضورش پر از حاشیه های فراوان است و در فصل نقل و انتقالات نیز هر بازی داد، در داخل امروز مقابل تیم سابقش نیز همزمان با فوتبال بازی کردن، به کشتی گرفتن با علی کریمی هم مشغول شد و باز هم حاشیه سازی کرد.

• محسن ربیع خواه در هنگام دفع توپ، پایش به صورت یکی از بازیکنان پرسپولیس اصابت کرد تا شاهد ورزش های رزمی نیز در این بازی باشیم.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
حاشیه های بازی تراکتورسازی و پرسپولیس (4)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، دیدار دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس در حالی در استادیوم آزادی تهران پیگیری می شود که حواشی فراوانی به همراه دارد.

• تراکتورسازان 10 نفره روی پاس گل پیام صادقیان با ضربه سید مهدی سید صالحی یک گل از پرسپولیس دریافت کرد.

• پیام صادقیان بلافاصله بعد از دادن پاس گل، در موقعیت تک به تک گلزنی قرار گرفت که با هوشیاری حامد لک دروازه تراکتور برای دومین بار باز نشد.

• علی کریمی بعد از گل خوردن تراکتور، جای خودش را به میثم بائو داد و با تشویق هواداران دو تیم بخصوص پرسپولیسی ها زمین بازی را ترک کرد.

• در دقیقه 86 بازی پرسپولیس توانست دومین گل خودش را به ثمر برساند که این گل از سوی کمک داور آفساید اعلام شد.

• بازی در نهایت با برتری پرسپولیس به پایان رسید.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
تراکتور10 نفره مقابل پرسپولیس شکست خورد

به گزارش نصرنیوز، در اولین دیدار از چارچوب لیگ سیزدهم امشب در ورزشگاه آزادی دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی به مصاف یکدیگر رفتند که با نتیجه یک بر صفر به سود میزبان پایان یافت.

در این دیدار که سی هزار هوادار تراکتوری و سی هزار هوادار پرسپولیس حضور داشتند سید مهدی سید صالحی مهاجم سابق تراکتور تک گل پرسپولیس را به ثمر رساند.

لازم به ذکر است، تراکتور در نیمه دوم با اخراج مرتضی اسدی 10 نفره کار را ادامه می داد.

همچنین در نیمه اول لک ضربه پنالتی بازیکنان پرسپولیس را مهار کرد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
درگیری فیزیکی میان طرفداران پرسپولیس و تراکتور

در دقایق پایانی بازی پرسپولیس و تراکتورسازی میان برخی طرفداران دو تیم درگیری فیزیکی به وجود آمد.
به گزارش اوج نیوز،در این دقایق پرتاب سنگ از سوی برخی طرفداران منتسب به تراکتورسازی باعث صدمه شدید یکی از طرفداران پرسپولیس شد و همین مساله به درگیری های بعدی انجامید.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
خبرگزاری جمهوری اسلامی

هوشنگ نصير زاده چهارشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : در صحنه اعلام ضربه پنالتي در نيمه نخست ، داور پشت بازيكن تراكتورسازي قرار داشت و با توجه به اينكه كمك داور بازي نيز اشاره اي به قهرماني نكرد، اين داور در اعلام ضربه پنالتي، حدس زد.
اين كارشناس داوري ادامه داد : اما تصاوير تلويزيوني نشان داد كه بهتر بود قهرماني بازي را ادامه مي داد.
وي اظهار داشت : در مجموع تيم داوري به غير از صحنه پنالتي ، در نيمه نخست قضاوت خوبي را به نمايش گذاشت و با توجه به اينكه ضربه پنالتي به گل تبديل نشد، در نيمه نخست عملكرد داوران تاثيري بر نتيجه بازي نداشت.
نصير زاده گفت : با توجه به اينكه داور اين ديدار، تست هاي آمادگي جسماني پيش از فصل را با موفقيت پشت سر گذاشته است، در نيمه نخست به خوبي دويد و نزديك صحنه ها حضور داشت.
نيمه نخست ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و تراكتورسازي تبريز در هفته اول سيزدهمين دوره ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه تساوي بدون گل خاتمه يافت.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
برتری پرسپولیس تهران مقابل تراکتوردر غیاب انصاریفرد/ کامپیوتر جلالی نیازمند آپدیت شد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران از هفته اول لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران و در مقابل دیدگان نزدیک به شصت هزار هوادار با نتیجه یک بر صفر به نفع سرخ پوشان پایتخت به اتمام رسید.

این دیدار که از ساعت 22:15 با سوت محسن قهرمانی آغاز شد در نیمه اول با پنالتی مشکوک به نفع پرسپولیس شروع شد که حقیقی نتوانست دروازه حامد لک را باز کند و در ادامه با اخراج مرتضی اسدی و ده نفره شدن تراکتوری ها در نیمه دوم ادامه یافت تا اینکه در دقیقه 80 سید مهدی سید صالحی با پاس خوب پیام صادقیان دروازه تیم میهان را باز کرد.

این دیدار که با حواشی فراوانی همراه بود دو کارت زرد برای محمد ابراهیمی از تراکتور و رضا حقیقی از پرسپولیس داشت و در کنار ان مصدومیت شدید محمد نصرتی که بازی را در نیمه دوم با سر باندپیچی شده ادامه داد.

سرخ پوشان تبریزی که در دیدار از محمد نصرتی،جوادکاظمیان و علی کریمی بازیکنان سابق پرسپولیس استفاده میکردند با تکل ها و بازی خشن بازیکنان تیم میزبان مواجهه شدند به حدی که قاسم دهنوی بازیکن سابق تراکتورسازی در صحنه ای از بازی با اجرای فن کشتی بر روی علی کریمی مورد اعتراض هواداران تراکتورسازی قرار گرفت.

سرمربی تیم ملی هم از میهمانان ویژه این دیدار بود که بازی 9 ملی پوش پرسپولیس را بهمراه یک ملی پوش تراکتورسازی از نزدیک مشاهده میکرد.

تراکتورسازی در این دیدار با ترکیب اولیه حامد لک،‌ حبیب گردانی، محمد نصرتی، مرتضی اسدی، محمد ایرانپوریان،‌ مهدی کیانی، مهدی کریمیان، علی کریمی، جواد کاظمیان، محمد ابراهیمی و سعید دقیقی به میدان رفت.

پرسپولیس تهران هم با ترکیب نیلسون، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن بنگر، میثم حسینی، رضا حقیقی، سید مهدی سیدصالحی، غلامرضا رضایی، قاسم دهنوی، محمد نوری و هادی نوروزی وارد زمین شد.

علی دایی با این پیروزی در اولین گام توانست با سه امتیاز در رده دوم جدول بعد از استقلال صنعتی خوزستان قرار بگیرد.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
اهراب نیوز - پرسپولیس تراکتور 10نفره را برد/قهرمانی شگفتی آفرید

دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی از ساعت ۲۲:۱۵ در ورزشگاه آزادی برگزار شد که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.

سید مهدی سیدصالحی در دقیقه ۸۰ در موقعیت تک به تک با یک ضربه فنی گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند.

رضا حقیقی در دقیقه ۲۰ یک ضربه پنالتی را از دست داد. ضربه او را حامد لک دروازه‌بان تیم تراکتورسازی مهار کرد و توپ برگشتی را هم رضا حقیقی با ضربه سر به تیرک افقی زد و توپ به اوت رفت. این اولین پنالتی لیگ سیزدهم بود که گل نشد.

در دقیقه ۳۰ ضربه سر محمد نوری را لک با کمک تیر دروازه به کرنر فرستاد و دومین فرصت مسلم گلزنی پرسپولیس از دست رفت.

محسن قهرمانی داور مسابقه به محمد ابراهیمی از تراکتورسازی و رضا حقیقی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی در دقیقه ۴۹ با دریافت کارت قرمز از میدان اخراج شد. اسدی اولین اخراجی لیگ برتر سیزدهم است.

در دیگر دیدار امشب که از ساعت ۲۲:۰۰ آغاز شده استقلال خوزستان به مصاف ذوب آهن اصفهان رفته است که بازی با نتیجه دو بر صفر به سود استقلال خوزستان به پایان رسید.

ترکیب تراکتورسازی تبریز:

حامد لک،‌ حبیب گردانی، محمد نصرتی، مرتضی اسدی، محمد ایرانپوریان،‌ مهدی کیانی، مهدی کریمیان، علی کریمی(از دقیقه ۸۲ میثم بائو)، جواد کاظمیان (از دقیقه ۵۳ فرشید طالبی)، محمد ابراهیمی و سعید دقیقی (از دقیقه ۶۳ محسن ربیع‌خواه)

سرمربی: مجید جلالی


ترکیب پرسپولیس:

نیلسون، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن بنگر، میثم حسینی، رضا حقیقی(از دقیقه ۷۳ مهرداد کفشگری)، سید مهدی سیدصالحی، غلامرضا رضایی( از دقیقه ۶۶ پیام صادقیان)، قاسم دهنوی، محمد نوری و هادی نوروزی( از دقیقه ۸۶ حمید علی عسگر)

سرمربی: علی دایی

حاشیه های بازی:

در جریان دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس تراکتور سازی سر کودک هوادار به علت پرتاب سنگ شکست و او را به اورژانس انتقال دادند. همچنین دو هوادار دیگر سرشان شکسته بود که به اورژانس انتقال داده شدند.

* در جریان نیمه اول در کنار جایگاه ویژه تماشاگران، درگیری بین هواداران به وجود آمد.

* علیرضا حقیقی دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس که به علت عدم صدور ITC در ترکیب سرخ‌پوشان حضور نداشت از روی سکوها بازی را تماشا می‌کند.

* به علت دیر حاضر شدن بازیکنان تراکتورسازی در نیمه دوم ۴۵ دقیقه دوم بازی با تاخیر آغاز شد.

*رضا حقیقی در دقیقه ۲۰ بازی طی تصمیم شگفت انگیز محسن قهرمانی ضربه پنالتی را از دست داد.حامد لک این پنالتی را مهار کرد و توپ برگشتی را هم حقیقی با ضربه سر به تیرک افقی زد و توپ به اوت رفت.

* اولین اخراجی سیزدهمین دوره لیگ برتر در دقیقه ۴۹ مرتضی اسدی بازیکن تراکتورسازی بود که با کارت قرمز داور از زمین بازی اخراج شد.

* مهدی تاج رئیس سازمان لیگ با کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی در جایگاه VIP جلسه‌ای در خصوص برنامه‌ریزی نیم فصل دوم برگزار کردند.

* زمانی که محسن‌ ربیع‌خواه در دقیقه ۶۳ به جای سعید دقیقی در تراکتورسازی به میدان آمد برگه‌ای در دست داشت که آن برگه را به مهرداد کریمیان داد.

* در جریان نیمه دوم بین علی کریمی و قاسم دهنوی درگیری فیزیکی به وجود آمد که این صحنه از چشمان محسن قهرمانی داور بازی به دور ماند. در این صحنه علی کریمی ابتدا با آرنج به سینه دهنوی کوبید و پس از آن دهنوی دستش را به دور گردن کریمی پیچید و او را به زمین انداخت. در این بین گزارشگر بازی، عادل فردوسی پور، از فن های کشتی و تکواندوی آمریکایی برای بینندگان گزارش کرد.

*در پایان مسابقه هواداران با سنگ‌پرانی به سوی یکدیگر مراسم بدرقه را انجام دادند و حاشیه‌هایی را در ورزشگاه آزادی ایجاد کردند.
 

javad19

Registered User
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
4,850
لایک‌ها
619
محل سکونت
Azərbaycan
کریمی در حد انتظار ظاهر نشد / قهرمانی با لجبازی هایش ما را اذیت کرد / موضوع کریم موضوع پیچیده ای است| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، "مجید جلالی" در نشست خبری پس از دیدار تیمش برابر پرسپولیس و شکست یک بر صفر برابر این تیم تهرانی گفت: بازی خوبی انجام دادیم. زمانی که 11 نفره بودیم مالکیت توپ را بیشتر در اختیار داشتیم. آنقدر خوب نبودیم که برنده باشیم اما آنقدر بد نبودیم که ببازیم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم. در بازی اول کمی در حمله ناهماهنگ بودیم اما زمانی هم که 10 نفره شدیم و شرایط کمی سخت شد، با آوردن ربیع‌خواه بازی را به تعادل کشاندیم اما در لحظه بازی را از دست دادیم.
وی ادامه داد: نسبتا بازی خوبی داشتیم اما سعی می‌کنیم در هفته‌های آینده جبران کنیم که هواداران‌مان هم خوشحال باشند.
وی درباره داوری بازی نیز گفت: وقتی داور بازی داور بی‌نظری باشد، می‌توان اشتباه‌ها را تحمل کرد اما وقتی با یک داور لجباز طرف هستید قابل تحمل نیست. چنین داوری با انجام اشتباه اول اشتباهات دیگری نیز مرتکب می‌شود. لجبازی داور برای ما قابل تحمل نیست. ما در نیمه اول تصمیم‌های داور را تحمل کردیم. با این حال با اینکه به طور کلی به قهرمانی اعتماد دارم می‌توانم اشتباه‌هایش را تحمل کنم اما وقتی او لجبازی می‌کند، تحمل سخت می‌شود.
جلالی درباره وضعیت علی کریمی گفت: برای اولین بازی کیفیت مورد انتظارمان را نداشت. تمرین‌های خیلی سختی را پشت سر گذاشته بود. شاید باید وقت بیشتری به او بدهیم تا به شرایط بهتری برسد.
سرمربی تراکتورسازی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اینکه چرا می‌گویید اشتباه داور را تحمل می‌کنیم و چرا شکایت نمی‌کنید گفت: باید به جامعه داوری فرصت بدهیم که اشتباه‌هایش را برطرف کند. با این حال ما امروز اذیت شدیم. در طول بازی سعی می‌کردم که خود و تیمم را آرام نگه دارم.
در ادامه خبرنگاری از جلالی درباره تاکتیک‌های مورد استفاده او در بازی سوال کرد. جلالی پاسخ داد: قبل از اینکه ربیع‌خواه را به بازی بیاوریم، حریف از سمت راست حملات زیادی روی دروازه ما انجام می‌داد اما پس از آمدن او بازی متعادل شد و ما پس از اینکه گل را خوردیم روانی بازی‌مان را از دست دادیم. ان‌شاءالله در بازی‌های آینده بهتر می‌شویم.
به گزارش ایسنا جلالی در ادامه درباره دلیل غیبت کریم انصاری فرد در این بازی گفت: موضوع کریم انصاری فرد موضوع پیچیده‌ای است که ترجیح می‌دهم اکنون درباره‌اش صحبت نکنم چون می‌خواهم درباره چیزی که می‌گویم مطمئن باشم. اگر اجازه بدهید یکی، دو روز دیگر صحبت می‌کنم. اتفاقاتی که در حال رخ دادن است برای من عجیب است.
وی ادامه داد: از هواداران‌مان تشکر می‌کنم که حتی آخر بازی هم ما را تشویق کردند. ما شرمنده‌شان هستیم و امیدواریم در بازی‌های آینده این نتیجه را جبران کنیم.
 
بالا