• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مشخصاً این مجموعه ای از اشخاص هستند که تاریخ سازی میکنند و این باشگاه تاریخ بزرگی داره که سرالکس آخرین فرد بزرگی بود که ما رو ترک کرد و رایان گیگز هم به عنوان بازیکن مارو ترک خواهد کرد بازهم تکرار میکنم مجموعه ی این افراد میشوند باشگاه و باشگاه و موفقیتش آرزوی همه ی این افراد بوده ولی این خیلی خوشبینانه است که توقع داشته باشیم مویس جای فرگی رو پر کنه
مشخصاً اون در سایه فرگی تا مدتها قرار خواهد داشت ولی باشگاه به دلیل حضور اسطوره ها و روند مشخص روال طبیعی خودش رو طی میکنه حالا با افت و خیز های متفاوت و تاریخی از زمان مت بازبی تا سر الکس یک تاریکی باشگاه رو فراگرفت که این گپ رو کسی نتونست پر بکنه و فرگی هم سالها طول کشید تا اولین قهرمانی رو بدست بیاره ولی در مورد رونی من هم ترجیح ام اینه که بمونه ولی وقتی خودش لجبازی میکنه و آینده خودش رو در تیم دیگری میبینه میتونه بره و به آینده خودش برسه کسی نمیتونه اون رو به زور نگه داره من فکر میکنم سران باشگاه هم به اندازه کافی به اون کردیت دادن و پشتیبانی اش کردند که از تیم نره ولی اگر این اتفاق بیفته درسته ضررهای زیادی داره اما خوب چاره ای جزء این نیست باید منتظر نشست برای خلق اسطوره های جدید این باشگاه اسطوره سازه چون اسطوره های تیم راه بزرگی رو به جوانان نشون میدند نمونه اش اسکولزی رو گیگز که هنوز در نقش های مختلف کنار تیم هستند و یا خود فرگی...........

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خودتون دارید جواب خودتون رو میدید...این اشخاص بودن که این باشگاه رو به این عظمت و شکوه رسوندن.یه سری ها جونشون رو از دست دادن یه سری ها هم مثل رئیس عمرشون رو پاش گذاشتن
هر خاطره ای که من و هم سن و سالای من از فوتبال و یونایتد داریم سرآلکس برامون رقم زده
من بازی های بابی چارلتون رو به یاد نمیارم.من لحظاتی که جرج بست برای هوادارای یونایتد رقم زده رو به یاد نمیارم ولی براشون احترام قائلم
من عصر خودمو به یاد میارم.لحظه های قشنگ و بعضا تلخی که خودم با این تیم تجربشون کردم رو به یاد میارم
شاید برای پدر من اسطوره یعنی جرج بست ولی برای من که از این نسلم اسطوره یعنی کسی سرآلکس
یک انسان 27 سال با عشق برای این تیم زحمت کشید و باهاش پیر شد...بله برای من همچین انسانی با ارزش تر از یک برند یا یک باشگاهه
من تا آخر عمر یونایتدی خوام ماند چون دیگه الان یونایتد بخشی از من و زنگیم شده حتی حالا که رئیس نیست ولی همیشه ممنونم از اون کسی که من رو به یونایتد علاقه مند کرد
بهتره این بحث های حاشیه ای خاتمه پیدا کنه
ولی من با اون قسمت از حرفهات و خاطرات از منچستر به شدت موافقم واقعا خاطراتی که با این تیم داشتیم رو نمیشه نادیده گرفت علایق ریشه در خاطرات دارن
من از همون دوران کودکی 8 یا 9 سالگی علاقه به منچستر در وجودم در حال شکل گرفتن بود تا جایی که می تونستم بازیهاش رو اگه پخش می شد می دیدم , کارتهای پوستالی بازیکناش رو جمع می کردم , در اخبار ورزشی منتظر شنیدم اسم منچستر بودم بحثهایی که اون دوران می گفتن این سرمربی (رئیس) بیش از ده ساله که در تیمه هنوز هم از یادم نرفته و به یک چیز اعتقاد دارم که شما علایق دوران کودکی تون رو نمی تونید تغییر بدید دوران کودکی که شیرین ترین لحظات خاطره انگیز آدم رو رقم می زنه با علایقش در وجودش عجین میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستریونایتد 2 - 3 یوکوهاما
اینم از سومین بازیه پیش فصل

فقط در جواب اون دوستمون که گفتن حتی سرآلکس هم از یونایتد بالاتر نیست می خوام بگم هست
برای من و خیلی ها سرآلکس بالاتر از یونایتده
چون با اون بود که یونایتد رو شناختیم و اون بود که اینهمه سال یونایتد رو در سطح اول نگه داشت
اگه یونایتد تو این سالها این همه جام برده و سطح کیفیش ثابت بوده که من و شما پزشو میدیم جلو بقیه بخش اعظمیش بخاطر تدبیر و توانایی های شخص سرآلکس بوده نه چیز دیگه ای
شاید برای شما یونایتد بالاتر از سرآلکس باشه ولی برای من نه
حالا مونده تا بفهمیم چه نعمتی رو از دست دادیم...تیم اینهمه ضعف داره و لیگ داره شروع میشه بعد آقا فقط میاد مصاحبه می کنه که ما به دنبال بهترین بازیکناییم.آخه مرد حسابی چی تو فابرگاس دیدی که می خوای هفته ای 233هزار یورو حقوق بدی بهش و 40 میلیونم بدی به بارسا بخاطرش...حالا دست و دلباز شدی؟ اون موقع اگه 5 میلیون اضافه میکردی به پیشنهادی که واسه تیاگو دادی بهتر نبود؟
خلاصه وضع فنی تیم ناامید کنندس و اگه یکی 2تا خرید خوب نداشته باشیم واقعا حرفی واسه گفتن نداریم

به نظر من فابرگاس از تیاگو بهتره. البته تیاگو خودش میخواست بره جایی که گواردیولا هست. مثل گوتزه. منچستر هر پیشنهادی میداد به نظر من تیاگو بازم میرفت مونیخ

اما فابرگاس به نظر من هوش خیلی بالایی داره و میتونه برای تیم خیلی خیلی مفید باشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
داشتم خبرها رو مرور میکردم به نکته ای برخوردم مویس دوباره گفته رونی میمونه و تمرینات پیش فصل رو به زودی شروع میکنه و از طرفی خبرهایی در مورد قرار داد بستن با چند ستاره رو خود مویس سابق بر این همونطور که اینجا هم دوستان گفتند اعلام کرده خوب اگر این موارد اتفاق بیفته که خوب بهتر ولی اگر نیفته که بعید هم نیست مویس در همین اول کار ضربه بزرگ و شاید جبران ناپذیری میخوره از این رو که هوادارن اعتماد خودشون رو بهش از دست میدن میتونست مثل سرالکس چیزی در مورد نقل و انتقالات نگه و یا دست به عصاتر برخورد کنه ولی حالا این اتفاقات اکر رخ نده مطبوعات روش مانور خواهند داد و هواداران هم سخت میتونن به حرفهاش اعتماد کنند که باعث میشه وجه اش همین اول کار خراب بشه.....

به نظر من هر چی بگیم بی تجربگی کرده درسته اون به تیم خودش منظور تیم مدیریتی هستش اعتماد داره ولی مشخصاً همه چیز نه دست مویسه و نه حتی دست تیم مذاکره کننده چون برای خرید یک بازیکن و حتی نگه داشتن رونی فاکتورهایی مورد توجه خواهد بود که گاهی از دست طرف مذاکره کننده خارج خواهد بود...........و مجاب کردن باشگاه طرف قرار داد و خود بازیکن در این بازار خراب کار ساده ای نیست که هیچ بسیار هم برای تیمی مثل منچستر که تا به حال خرید بالای 30 میلیون نداشته مشکله.......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل خبر زده که منچستر 70 میلیون پوند برای بیل پیشنهاد داده. 70 میلیون پوند. معععععععععععععععععععععععععععععععععععععع

اینم لینک خبر

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
گویا عده ای از دوستان منظور منو بد متوجه شدن

منظور منو حسین خان بیان کردن

منم میگم یه مجموعه هست که باشگاه رو میسازه نه شخص. خود ما هوادرا نقش اصلی رو تو این مجموعه بازی میکنیم

من خودم عاشق رئیسم ولی میگم نباید گفت که فقط فرگی تو موفقیت های تیم نقش داشته

فرگی در اصل میراث سر مت بازبی رو تحویل گرفت(گرچه چند تا مربی این بین عوض شده بودن) مویس هم میراث فرگی رو بدست گرفته

شاید 10 سال دیگه مویس انقدر موفقیت بدست بیاره که نسل جدید طرفدارا اصلا فرگی رو نشناسن!! پس اون موقع باید بیان بگن که فقط مویس بوده که تیمو به موفقیت رسونده؟

نه دوستان

بازم میگم افراد زیادی اومدن و رفتن ولی همه در خدمت یه اسم بودن

اسطوره واقعی گیگز و اسکولز هستن که تو تمام مدت بازیشون به خودشون اجازه دخالت تو امور تیمو ندادن

رونی از رونالدو بزرگتر نیست که رفتنش بخواد به تیم ضربه بزنه

حتی اگر تو تیم هم بمونه این بازیکن از چشم من هوادار افتاده! بقیه رو نمیدونم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
گل خبر زده که منچستر 70 میلیون پوند برای بیل پیشنهاد داده. 70 میلیون پوند. معععععععععععععععععععععععععععععععععععععع

اینم لینک خبر

شایعس!

من خیلی از بیل خوشم میاد ولی این رقم واقعا مسخرس

ما کریسو در حالی با اون قیمت فروختیم که بهترین بازیکن جهان و اروپا بود!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من حس میکنم یه رقابتی بین منچستر و رئال شکل گرفته سر قضیه بیل

البته منم قبول دارم این رقم واقعا مضحکه اما رئال نشون داده تو پول دادن برای بازیکن کم نمیذاره و اگه تیمی بخواد باهاش کل بندازه باید خیلی پیشنهاد وسوسه انگیزی بده.

مگه اینکه بازیکنی خودش قلبا نخواد بره رئال مثل نیمار

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
گلهای بازی با یوکوهاما رو دیدم هر 3 گلی که خوردیم روی یارگیری بسیار بد و فاجعه بار مدافعانمون بود مهاجمان حریف رو کاملا آزاد گذاشته بودن چیزی بنام پرس و یارگیری اصلا وجود نداشت خصوصا گل اول که به معنای واقعی مفت خوردیم
روی 2 گلی هم که زدیم اولیش کمی با خوش شانسی بود زاها وقتی که فن پرسی و لینگارد فضای خوبی داشتن و باید پاس می داد نداد رفت جلوتر خودش خواست دروازه رو باز کنه که مدافع یوکوهاما برگردوند و توپ بطور تصادفی افتاد جلوی پای لینگارد و اونم گلش کرد (باید به این بازیکن جوان از همین حالا حالی کرد که مصلحت تیم رو در نظر بگیره نه گلزنی خودش رو )
گلم دوم هم کاملا شانسی و با گل به خودی حریف زده شد

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
58965_607243292649011_1339206191_n.jpg

جالبه

----------

به نظرم اشنایدر هم گزینه خیلی خوبی میتونه باشه

هم نسبت به بقیه ارزون تره هم تا موقعی که عدنان و لینگارد و پاول به پختگی برسن میتونه واسمون بازی کنه

ضمن اینکه کلورلی و کاگاوا هم میتونن خودشونو پیدا کنن تو این زمان

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظرم اشنایدر هم گزینه خیلی خوبی میتونه باشه

هم نسبت به بقیه ارزون تره هم تا موقعی که عدنان و لینگارد و پاول به پختگی برسن میتونه واسمون بازی کنه

ضمن اینکه کلورلی و کاگاوا هم میتونن خودشونو پیدا کنن تو این زمان

منم باهاتون موافقم آقا افشین. اشنایدر گزینه خوبی هست و قیمتش هم خیلی پایین تر از بقیه هست.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Morrati (Inter's President) on Scholes:

"We tried really hard to sign him, we gave Man United a blank cheque, we talked to him, his reply was short and simple,

"If you want me to play for you, you'd have to buy this club." One of a kind,
...
he didn't even have an agent, so it was hard enough."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Morrati (Inter's President) on Scholes:

"We tried really hard to sign him, we gave Man United a blank cheque, we talked to him, his reply was short and simple,

"If you want me to play for you, you'd have to buy this club." One of a kind,
...
he didn't even have an agent, so it was hard enough."

اسکولز واقعا فوق العاده بود. پیدا کردن جانشین براش واقعا سخته.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
جانشینی برای اسکولز وجود نداره. کلا این روزها حس می‌کنم با خداحافظی هر بازیکی از منچستر 99 یه تیکه از وجودم کنده میشه. بکام، اسکولز، فرگوسن و به زودی گیگز افسانه ای. این ها هیچوقت جایگزین ندارند مخصوصا برای ما دهه شصتی ها

Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
جانشینی برای اسکولز وجود نداره. کلا این روزها حس می‌کنم با خداحافظی هر بازیکی از منچستر 99 یه تیکه از وجودم کنده میشه. بکام، اسکولز، فرگوسن و به زودی گیگز افسانه ای. این ها هیچوقت جایگزین ندارند مخصوصا برای ما دهه شصتی ها

Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta

آی گفتی فرگوسن و بازیکنان دهه ی 90 واقعا یه ابهت دیگه ای داشتن چه لذتی می بردیم از تیم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اینم پیراهن دوم منچستر که دیشب معرفی شد :

Image.aspx

Image.aspx

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
عجب تابستان پخمی ای داریم امسال :(

تازه همه اینها به کنار ، فصل جدید شروع شه ، چطوری بازی ها رو نگاه کنیم ، وفتی دروبین نیمکت مربی ها رو نشون میده ، رئیس رو نمی بینیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هیچ خبری نیست. دریغ از جذب یک بازیکن

بالا