ممنون از پاسختون ولی این موند :
بانک آینده موقع دریافت و پرداخت اس ام اس میفرسته ؟
بله.همینطور که میخاید است. البته حنمن هزینه اس ام اس را مشتری میده
ممنون از پاسختون ولی این موند :
بانک آینده موقع دریافت و پرداخت اس ام اس میفرسته ؟
نگران نباشید...این بانک گردشگری با این که بانکه و خیالم تقریبا مطمئن ولی چون مال دارودسته "گروه انحرافیه" می ترسم بعد انتخابات باهاش تسویه حساب کنند و با اینکه تو شهرمون شعبه داره ولی می ترسم افتتاح حساب کنم!همه جوره میشه بهش اعتماد کرد؟!
بله.همینطور که میخاید است. البته حنمن هزینه اس ام اس را مشتری میده
بله شتاب داره
اینترنت بانک هم : https://www.tb724.com/Home.jsp
گردشگری شعبه کم داره
کل کشور 20 تا هم نداره
موسسه آرمان ظاهرا بیشتر از همه میده
ولی کوثر 20درصد روز شمار و مهر 18 درصد روزشمار رو مطمئن هستم.
مهر عابر داره که ملت میشه برداشت کرد
کوثر از ملت و سپه میشه برداشت کرد
بله درسته من کوثر چند ماه هست که حساب دارم.
مزایایی که کوثر داره 1- صدور آنی عابر بانک بدون هزینه قابل برداشت از ملت و سپه و خود شعب کوثر 2-پس از هر تراکنشی sms میاد. که خیلی هم سریع هست و مثلا از بانک ملی خیلی سریعتره و اینترنت بانکش هم برای گرفتن صورتحساب و موجودی و اگر بخواید به دیگر حساب های کوثر انتقال وجه داشته باشید خوبه 3- گستردگی شعب که تقریبا تو همه کشور شعبه داره ...
واریز سود هم ماهیانه هست. یعنی شما مثلا فردا که دوازدهم هست حساب باز کنید 12 ماه بعد سودتون رو به حساب واریز میکنه
اما آرمان مثه اینکه 3 درصد بیشتر سود میده
بررسی که کردم بالاترین سود رو بانک گردشگری می ده با حداقل 10 میلیون که 22 درصد می ده کوتاه مدت رو
بعد از اون بانک دی هست که کوتاه مدت رو 19 درصد میده
بانک سامان 19 درصد می ده البته 20 میلیون باید حداقل باشه تو حساب
آرمان همون فردوسیه دیگه درسته؟آرمان چند درصد سود روزشمار میده؟
بله درسته من کوثر چند ماه هست که حساب دارم.
مزایایی که کوثر داره 1- صدور آنی عابر بانک بدون هزینه قابل برداشت از ملت و سپه و خود شعب کوثر 2-پس از هر تراکنشی sms میاد. که خیلی هم سریع هست و مثلا از بانک ملی خیلی سریعتره و اینترنت بانکش هم برای گرفتن صورتحساب و موجودی و اگر بخواید به دیگر حساب های کوثر انتقال وجه داشته باشید خوبه 3- گستردگی شعب که تقریبا تو همه کشور شعبه داره ...
واریز سود هم ماهیانه هست. یعنی شما مثلا فردا که دوازدهم هست حساب باز کنید 12 ماه بعد سودتون رو به حساب واریز میکنه
اما آرمان مثه اینکه 3 درصد بیشتر سود میده
کوثر خوبه ولی ایرادهایی هم داره چون خودش عضو شتاب نیست مثلا نمیتونیم از کارت دیگه ای مثلا کارت بانک صادرات بهش کارت به کارت کنیم
یا برای هر بار مشاهده موجودی از ATM بانک سپه 100 تومن کارمزد میگیره
یا برخی سایت های اینترنتی که اکثرا درگاه اینترنتی سامان یا پارسیان دارند نمیشه خرید اینترنتی کرد
موسسه مهر هم که داغونتره یعنی حتی با پورتال بانک ملت که به گفته ی خودشون باهاش مچ است نمیشه از درگاه بانک ملت خریدی انجام داد
با این اوصاف فکر میکنم بانک آینده از همه بهتر باید باشه روز شمار 19 میده شتاب داره و موقع دریافت پرداخت هم اس ام اس میفرسته به راحتی میشه بهش کارت به کرد کرد ( چون شتابه ) و مشکل خرید اینترنتی رو هم نباید داشته باشه ، احتمالا فردا یا پس فردا برم حساب باز کنم
ولی من رفتم سایتشون اینترنت بانکش کمی برام نا مفهومه !!! یعنی مثل بانکهای دیگه مثل ملت یا سپه و ... نیست
فردوسی و فرشتگان ادغام شدن باهم شدن موسسه مالی اعتباری آرمان
گویا 23% سود روز شمار میده
بهشون اعتمادی هست؟میشه پول رو پیششون گذاشت بدون دشواری
بعد 23 درصد چقدر میشه بره یه میلیلون در ماه؟
کلا موسسات مالی و اعتباری قابل اطمینان هستن. اما میتونید بیشتر تحقیق کنید که مطمئن بشید
ماهانه 19160 تومان
هر میلیونی 4 هزار تومن فرق معامله هست چجوری باید تحقیق کنم بیشتر؟
میتونید با خود بانک مربوطه صحبت کنید و بگید چطور میشه به شما اعتماد کرد و اعتبار شما چقدره
و با بانک مرکزی هم میتونید تماس بگیرید و بپرسید
تماس با ما
بانک که نمیاد برای امثال من و شما توضیح بده خیلی ساده میگه نمیخوای نخواه این 1 بگو خبچه جالب خو اونا هم میگن بیاید به ما اعتماد کنید ما اصلا هیچوقت ورشکست نمیشیم
-------------------------------------------
ارسال شده از یک چیپس تاپالتاک2![]()
بانک که نمیاد برای امثال من و شما توضیح بده خیلی ساده میگه نمیخوای نخواه این 1 بگو خب
دوما فقط کافیه از بانک مرکزی استعلام بشه همین.