amirshakoori
Registered User
دوستان تهرانی...
کسی می تونه واحد های تهران دانشگاه آزاد رو به ترتیب فاصله از باغ فیض بهم بگه؟
میخوای کمر همت ببندیم , جلو بزنیم؟ نه , میخوای؟خدمت دوستان عارض بشم تاپیک طرفداران استقلال تعداد صفحاتشون از ما عبور کرد
شما بزار یه هفته مونده به انتخاب واحد! همش جبران میشه.نترسخدمت دوستان عارض بشم تاپیک طرفداران استقلال تعداد صفحاتشون از ما عبور کرد
این یارو ameda میاد باز:lol:میخوای کمر همت ببندیم , جلو بزنیم؟ نه , میخوای؟![]()
نسخه کرک شدشو با آموزش کامل رو پی دی اف دارم. میخوای؟
نیکی و پرسش ! بزا بزا بزا خوب -میخام
چن صفه پیش لردی هم میخاس یه کاری کنه بنزم الان یادم نی ولی میگفت الان آپ میکنم و... ولی فک کنم آپ نکرد آخرشم
چند قلو؟ :دینیکی و پرسش ! بزا بزا بزا خوب -میخام
چن صفه پیش لردی هم میخاس یه کاری کنه بنزم الان یادم نی ولی میگفت الان آپ میکنم و... ولی فک کنم آپ نکرد آخرشم
یادم نی چی بود؟دست شما مرسی دیگه ... من آپ نکردم ؟؟؟ اونو که 2یا 3 روز پیش آپ کردم
حواست کجاس آخه؟؟!!!!!
چند قلو؟ :دی
به نظرت در حد و حدود 70 مگ آپلود کردن هستی؟![]()
تکش فقط میخواد بِکَنه
انقدر کنده که دیگه یادش نی ازکی چی میخواست
لرد قرار بود اموزش میکرو بزاره که اپ کرد همون روز
الانم به جای کندن از کابوی یه نسخه پورتابلشو دان کن وگرنه کابوی باید ساعتها اپ کنه.
والا چی بگم من با پرتابل ارم رو پروگرام کردم.ران هم کردم.جواب هم داد. البته درسته به نسخه نصبیش نمیرسه اما چاره ای نیستبلتی ها:lol:
نسخه پرتابل سرکاریه و بدرد نمیخوره ! توهم برو دنبال پرتابل چندوقت دیگه میای میگی برت آپ کنه خوو همین حالا بگو آپ کنه
دیگه تو این زمونه آپ 70 مگ که کار 3 سوته! فقط کافیه بکنش 7تا 10 مگی و تمام
والا چی بگم من با پرتابل ارم رو پروگرام کردم.ران هم کردم.جواب هم داد. البته درسته به نسخه نصبیش نمیرسه اما چاره ای نیست
مگه تو هم نمیتونی نصب کنی؟؟؟
پروتوس واقعا ادمو اسفالت میکنه اونم ازاون اسفالتایی که تو باند فرودگاه میریزن
من قدیما با مولتی سیم کار میکردم الان خیلی وقته که دیگه اینو نصب نکردم اصلا نمیدونم نصب میشه یا نه ولی میدونم نمیشه ! چون نرم افزار های برق واقعا دهن صاف میکنن نمونش همون التیوم صاقم کرد تازه اونم رو لب تاپ برادرم نصبش کردم حالا خودم موندم
اینو منتظر کابوی هستم آپ کنه برم
پروتوس واقعا ادمو اسفالت میکنه اونم ازاون اسفالتایی که تو باند فرودگاه میریزن
پروتل هم 99 که حالا میگی قدیمه ولی اینو2004یا2006 رونصب کن حله .میری این 2010-2011 رو نصب میکنی،اعصاب ادم خورد میشه.شنیدم تو این نسخه جدیدا کتابخونشم باید جدا نصب کنی و رو خودش نیست!آره؟؟؟
کجا میری , حالا بودی :دی
من قدیما با مولتی سیم کار میکردم الان خیلی وقته که دیگه اینو نصب نکردم اصلا نمیدونم نصب میشه یا نه ولی میدونم نمیشه ! چون نرم افزار های برق واقعا دهن صاف میکنن نمونش همون التیوم صاقم کرد تازه اونم رو لب تاپ برادرم نصبش کردم حالا خودم موندم
اینو منتظر کابوی هستم آپ کنه برم
دوستان تهرانی...
هيچ كمكى نمى تونين به من برسونين؟