masodd
Registered User
نرم افزارهای برق بیشتر رو سیستم عاملهای 32 بیتی جواب میده.اگه ویندوزش هم اکس پی باشه که دیگه نور اعلا نوره
تکی منتظرم دان کنی ونصب کنی بعد من دان کنم.زودتر برو تو کارش منتظریمیه عده فقط نشستن ببینن من چیکار میکنم زرت و زرت بن میکنن!!!!!!!!!!!!!:hmm:
کابوی دمت گرم :happy:2 بار به سمتش حمله بردم هر 2بار وسطش ارور دادا ! باز تلاش میکنم خبر میدم
بچه ها عیدتون هم مبارک -![]()
تکی منتظرم دان کنی ونصب کنی بعد من دان کنم.زودتر برو تو کارش منتظریم
تو دان ارور میده یا تو نصب؟
ارور میده آخه
به من چیکار داری؟ خوو خودت برو تو کارش:blink:
سلام2تا سوال داشتم ::
1- 2شنبه 21 مرداد دانشگاه بازه ؟؟ قسمت اداریش؟
2- امتحان ترم تابستونیه از چه زمانی تا چه زمانیه ؟؟
ارور میده آخه
به من چیکار داری؟ خوو خودت برو تو کارش:blink:
تو دان ارور میده یا تو نصب؟
اگه تو دان ارور میده که هیچ اما اگه تو نصب ارور میده، خو پس برا چی دان کنم؟؟
در ضمن من شونصد تا نسخشو دارم که همش یه گیری میدنم.احساس کنم اینم داشته باشم.
علوم و تحقیقات
تهران غرب
تهران مرکز
تهران شرق
تهزان شمال
تهران جنوب
این از دانشگاه ها:
و برای تهران جنوب:
صنایع
شکوه
ادبیات
مدیریت
فنی
اینم ترتیب فاصله ها از کم به زیاد
مهندسى پزشكى علوم و تحقيقات با تراز.6500 امسال قبول ميشه؟
واقعا همچین چیزای این ساییت هستش که ادمو شیفته میکنه!!!میخواستم براتون آپ کنم نسخه ای که خودم دارمو
ولی سایزش بیشتر از حد مجاز بود ... یادم نبود از گجا گرفته بودم ولی طبق نوشته های خودش از سایت تکنو الکترو - سایت تخصصی برق و الکترونیک هستش ...
من 1-2 سال اینو دارم قسمتی هم که اذیت میکنه مربوط به کرک و کلیدش هست که یه خورده بالا پایین کنید اوکی میشه... واسه من نسخه 7.8 sp2
سلاممهندسى پزشكى علوم و تحقيقات با تراز.6500 امسال قبول ميشه؟
واقعا همچین چیزای این ساییت هستش که ادمو شیفته میکنه!!!
انصافا کجا دیدید همچین جایی رو؟؟؟
ممنون کابوی ولرد
..........................
یه روز وقت بزارم همه این مشکلات پروتوس رومیگم.فکرنکنم کسی اندازه من اینو نصب کرده باشه
سلام
چون کنکور یکی شده احتمالا افراد بیشتری تو انتخاباشون رشته هایی مثل مهندسی پزشکی رو انتخاب میکنن و شانس افراد با تزار متوسط کم میشه؛چون تراز های بالا امسال حتما بیشتر میشن.و خب این البته به ضرر اونایی که فقط میخوان آزاد برن.
البته گرایشتم مهمه.از بین 4 تا گرایشی که علوم تحقیقات داره بیو الکتریک بالاترین تراز و بالینی کمترین تراز رو داره
پارسال یکی از دوستام رفت بیو مکانیک الان ازش پرسیدم میگفت بیو الکتریک پارسال 6650 و بالینی 6300 گرفته.
البته گفت یه رشته هم داریم پرتو پزشکی که گرایش مهندسی پزشکی نیست و خودش یه مهندسی جداس که 6200 بود پارسال.
شما یکی از این موسسات انتخاب واحد برو یه انتخاب آزمایشی انجام میدن برات (البته قیمت خون پدرشون ) که البته اونم همش حدسیه امسال ولی خوب بهتر از اینه که بخوای ریسک کنی ولی اصلا روش حساب باز نکن.
پ.ن:من موقع انتخاب واحد سراسری رفتم یکی از این موسسات.بعد از پیاده شدن 140wacko
یارو گفت که همه ی غیر انتفاعی های تهران قبولی + مهندسی شهرسازی تهران + ... خلاصه رشته-دانشگاه های متوسط گفت قبولی.
مام خوشحال و خندون اومدیم انتخاب کردیم.روز اعلام نتایج گفتیم الان برق فرهنگ قبولیمو و ....
بعد از چند سکته ی خفیف () دیدم نساجی پلی تکنیک قبول شدم .(شما فرض کن انتخاب 70 ام ،اینطورام بود)(از 1 تا 69 فقط برق بود)
منم که از بدو تولد میخواستم برم برق آخرش رفتم نساجی تا اینکه دیدم تو تکمیل ظرفیت برق تهران جنوب قبول شدم.
پ.ن.2:کاش میرفتم پلی تکنیک........
توام همش بگو بلدم بلدم بلدم !!! آخرش هیچی:lol: خیری ازت نمیرسه
تعجب کردم لردی گف منم دارم!!!! باوو یه کامپیوتری چه سنمی میتونه با پروتیوس داشته باشه آخه
![]()
![]()
اونوقت من به تو چی بگم![]()
![]()
اینو باید از اساتید ما بپرسی که توقع همه چی از ما دارن
واقعا
من همیشه از خودم میپرسیدم آخه ملت راجع به شوما کامپیوتی ها نزد خودشون چی فک میکنن آخه......:lol: والا به خدا:lol:
توام همش بگو بلدم بلدم بلدم !!! آخرش هیچی:lol: خیری ازت نمیرسه
تعجب کردم لردی گف منم دارم!!!! باوو یه کامپیوتری چه سنمی میتونه با پروتیوس داشته باشه آخه
![]()
![]()