به نقل از Muhammadinfo :یه سایت :http://www.pdk-co.com/
دوستانی میپرسند که ما پول رفتن به روسیه و اکراین را نداریم چه کار کنیم...........
به نظر من برو ارمنستان..........جای خوبیه.من خودم دارم حدود 4 هفته دیگه میرم اونجا برا بچه ها منبع بیارم.امیدوارم موثر باشه عکسهاشم به زودی میزارم......میگند تو ارمنستان دخترهاش باحالند......نه غلام..شوخی کردم....اگه کسی چیزی میهواد بگه براش یبارم...سوالی چیزی بود بپرسید ولی سرم شلوغه....
تا بهد خداحافظ.......
راستی ژاپن خیلی گروته به مطلب فردا در مورد ژاپن مینویسم........ فقط سامورایی....
محمد جانبه نقل از Muhammadinfo :ببین من گفتم اگه کسی پول نداره.به هر حال دانشگاه ایروان توسط وزارت علوم ایران قابل ارزشیابی میباشد که این مهمه.تازه بعد از گذراندن 36 واحد باید بیایی ایران تا هزینه کمتر بشه
با سلام من محمد هستم و قصد دارم برای ادامه تحصیل به لهستان برم .لطفا هر کس اطلاعاتی در مورد دانشگاه های اونجا و اعتبار جهانی اونا داره در اختیارم بذاره و به نظر شماها مالزی بهتره یا لهستان؟.ضمنا به نظر شمارشته MBAبرای ادامه تحصیل چطوره؟[B:f34r:به رنکینگ دانشگاه هم توجه داشته باشید . اکراین و ارمنستان خیلی پایینه !! اعتبار دانشگاه های مالزی از همه بالا تره حتا بیشتر از دانشگاه تهران!
دوستان طبق اخرین تصوبیه وزارت علوم تمام دانشگاههایی که در کشور خودشان مورد تایید میباشند در ایران هم ارزشیابی میشوند...............هوووووووووووووورا
با سلام خدمت آقا محمد و تشکر از اين همه وقتي که گذاشتيد
من کامپيوتر آزاد شيراز ميخونم و تقريبا تمومم
حالا موندم که فوق رو برم اون ور يا فوق رو اينجا بگيرم و براي دکترا برم اون ور
در ضمن دانشگاه خيلي برام مهمه
اگه فوق از صنعتي شريف داشته باشم ميتونم براي دکترا برم مثلا MIT؟
در مورد هزينش هم اگه ممکنه توضيح بديد.