• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من شنیدم حتی دکترا گرفتن از دانشگاههای ( منهای چند دانشگاه خيلی مشهورش که شنيدم خيلی سخت هست) ژاپن به مراتب راحت و آسان تر از دانشگاه های کشوری مثلا کانادا هست.
چون اکثر دانشگاههای ژاپن شرط تافل يا امتحانی برای زبان انگليسی ندارد. زبان ژاپنی هم که هيچی بلد نباشی هم مشکلی نيست.
برادری میگفت حتی خیلی ها نمیتونستن اسمشونو به انگلیسی بگن !!! اما موفق به اخذ مدرک شدن

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
یه سایت :http://www.pdk-co.com/
دوستانی میپرسند که ما پول رفتن به روسیه و اکراین را نداریم چه کار کنیم...........

به نظر من برو ارمنستان..........جای خوبیه.من خودم دارم حدود 4 هفته دیگه میرم اونجا برا بچه ها منبع بیارم.امیدوارم موثر باشه عکسهاشم به زودی میزارم......میگند تو ارمنستان دخترهاش باحالند......نه غلام..شوخی کردم....اگه کسی چیزی میهواد بگه براش یبارم...سوالی چیزی بود بپرسید ولی سرم شلوغه....
تا بهد خداحافظ.......

راستی ژاپن خیلی گروته به مطلب فردا در مورد ژاپن مینویسم........ فقط سامورایی....

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Muhammadinfo :
یه سایت :http://www.pdk-co.com/
دوستانی میپرسند که ما پول رفتن به روسیه و اکراین را نداریم چه کار کنیم...........

به نظر من برو ارمنستان..........جای خوبیه.من خودم دارم حدود 4 هفته دیگه میرم اونجا برا بچه ها منبع بیارم.امیدوارم موثر باشه عکسهاشم به زودی میزارم......میگند تو ارمنستان دخترهاش باحالند......نه غلام..شوخی کردم....اگه کسی چیزی میهواد بگه براش یبارم...سوالی چیزی بود بپرسید ولی سرم شلوغه....
تا بهد خداحافظ.......

راستی ژاپن خیلی گروته به مطلب فردا در مورد ژاپن مینویسم........ فقط سامورایی....

به رنکینگ دانشگاه هم توجه داشته باشید . اکراین و ارمنستان خیلی پایینه !! اعتبار دانشگاه های مالزی از همه بالا تره حتا بیشتر از دانشگاه تهران!

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ببین من گفتم اگه کسی پول نداره.به هر حال دانشگاه ایروان توسط وزارت علوم ایران قابل ارزشیابی میباشد که این مهمه.تازه بعد از گذراندن 36 واحد باید بیایی ایران تا هزینه کمتر بشه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از Muhammadinfo :
ببین من گفتم اگه کسی پول نداره.به هر حال دانشگاه ایروان توسط وزارت علوم ایران قابل ارزشیابی میباشد که این مهمه.تازه بعد از گذراندن 36 واحد باید بیایی ایران تا هزینه کمتر بشه
محمد جان

خوشحالم كه باز هم داري اطلاعات خوب خود را در اختيار ديگر كاربران قرار مي دهي .

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
قربانت بهروز جان.
اون مشکلم هم بیخیال ..بچع عا مهمترند

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دستور العمل ارايه تسهيلات به متقاضيان ادامه تحصيل در خارج از كشور با هزينه شخصي

تقاضيان ادامه تحصيل در خارج از كشور با استفاده از امكانات شخصي در مقاطع تحصيلي بالاتر از كارشناسي، مي‌توانند با احراز شرايط مورد نياز از تسهيلات ذيل برخوردار شوند:

ماده 1- شرايط مورد نياز
1- داشتن مدرك كارشناسي از يكي از دانشگاههاي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.

2- كسب نمره حد نصاب از يكي از آزمونهاي زبان خارجي مورد قبول وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.

3- دارا بودن پذيرش قطعي ( غير مشروط ) مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در مقطع مربوط از يكي از دانشگاههاي معتبر خارجي.

ماده 2 : ارايه تسهيلات
1- معرفي به اداره **** وظيفه عمومي جهت كسب معافيت تحصيلي براي طول مدت دوره با رعايت مقررات **** وظيفه

2- به تعويض انداختن تعهدات مربوط به استفاده از تحصيل رايگان تا پايان دوره

3- معرفي به اداره گذرنامه براي انجام امور مربوط ( اخذ ، تمديد و تجديد گذرنامه دانشجويي )

4- معرفي به وزارت امور خارجه براي صدور مجوز خروج دانشجويي و حمايت از متقاضي به منظور اخذ رواديد كشور خارجي.

5- صدور مجوز ارسال ارز از طريق مجاري معتبر بانكي به ميزان مصوب هيأت دولت و به نرج روز.

6- اطلاع رساني و ارايه خدمات مجاري مشاوره‌اي در خصوص وضعيت تحصيل در دانشگاههاي مختلف.

تبصره 1
پرداخت كليه هزينه‌هاي ريالي و ارزي مربوط بر عهده متقاضي است و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هيچگونه تعهدي در اين خصوص نخواهد داشت.

تبصره2
متقاضيان استفاده از بند يك تسهيلات مزبور بايد معادل يكصدوپنجاه ميليون ريال وثيقه ملكي يا تضمين معتبر به عنوان ضمانت « انجام خدمت وظيفه عمومي پس از پايان تحصيلات مربوط » بسپارند.

تبصره 3
متقاضيان استفاده از بند تسهيلات مزبور بايد معادل پنجاه ميليون ريال وثيقه ملكي يا تضمين معتبر

به عنوان ضمانت « ايفاي تعهدات مربوط به استفاده از تحصيل رايگان پس از پايان تحصيلات مربوط » بسپارند.

تبصره 4

مدت استفاده از تسهيلات مزبور، براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد حداكثر 3 سال، در مقطع دكتري حداكثر 6 سال و در دوره فوق دكتري حداكثر 2 سال خواهد بود.

تبصره 5
مربيان عضو هيأت علمي رسمي دانشگاهها و مؤسسات علمي و تحقيقاتي با موافقت دانشگاه يا مؤسسه محل خدمت و با استفاده از مأموريت تحصيلي مي‌توانند از تسهيلات استفاده نمايند.

همسر و فرزندان متثاضيان نيز مي‌توانند از تسهيلات مزبور به استثناي بند يك آن طبق ضوابط و مقررات جاري بهره‌مند شوند.

ماده 3: اين دستورالعمل در 3 ماده و 6 تبصره و در تاريخ 27/3/81 به تصويب وزير علوم ، تحقيقات و فناوري رسيد و از تاريخ تصويب قابل اجرا است و ضوابط مغاير با آن ملغي مي‌شود.

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
امتحان زبان یعنی چه امتحانی ؟ چه نمره ای در کدوم آزمون در ضمن این امتحان را کجا برگزار میشه ؟
برای دریافت پذیریش نیاز به مدرک هست که مدرک هم بلوک شده تا پایان خدمت پس پذیرش مشروط به آوردن اصل مدرکه دیگه! شما که اصل مدرکو نشون ندی مثلن مدرک لیسانس را دانشگاه خارجی پذیرش نمیده !! برای مالزی من رفتم دنبالش گفتن فقط اصل مدرک لیسانستو قبول می کنند !! این قوانین فقط توی دفترشون هست ولی اونقدر سنگ میندازن که نشه . کسی موفق شده برای فوق مثلن پذیرش بگیره و معافی یا پایان خدمت نداشته باشه و بره برای تحصیل ؟ ما که هرچی کردیم نا امید شدیم . ممنون میشم راهنمای کنید

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
کسی اینجا در مورد دانشگاه آمریکایی دبی اطلاعی داره؟؟ وزارت علوم ایران مدرک این دانشگاه رو تا چه حد قبول داره؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوستان طبق اخرین تصوبیه وزارت علوم تمام دانشگاههایی که در کشور خودشان مورد تایید میباشند در ایران هم ارزشیابی میشوند...............هوووووووووووووورا

pooya_sm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام محمد جان
من دانشجوی رشته مهندسی صنایع دانشگاه کردستان (دولتی) هستم.ترم 6 رو تموم کردم و میخام برای فوق لیسانس و بعد انشاء الله دکترا در خارج تحصیل کنم. معدل فعلیم نزدیک 16 هست که تلاش می کنم در دو ترم باقی مانده به بالای 16 برسونم. از نظر مایه تیله بابام گفته که در اول کار که بری حدود 10 میلیون تومان می تونم بدم ولی ماهانه رو خیلی روش حساب نکن(شاید ماهی 100 تا 150 هزار تومان!)
وضع زبانمم متوسط. خواندن رو خوبم. شنیدنم هم بدک نیست. اما نوشتن و صحبت کردن رو خیلی خوب نیستم چون اشکال گرامری دارم.
میخام بدونم که پیشنهادت چیه؟ کجا بهتر برم و چرا؟ یا اصلا با این مایه تیله میشه جایی رفت
در ضمن اگر میشه - تو این یه سال چه کارهایی میتونم انجام بدم که برام بهتر باشه؟
شنیدم که داشتن مقاله پذیرش رو آسونتر می کنه؟
در ضمن در مورد سطح زبان مورد نیاز هم برام توضیح بده.
راستی از نظر وضعیت سربازی می تونم معافیت بگیرم و مشکلی ندارم
راستی یه جا خوندم که 3 نوع کمک هزینه تحصیلی وجود اره:
1) TA (teacher's assistant
2) RA (reasearch' assistant
3) fellowship
یه توضیح هم راجع به اینها بده.
ممنون از مطالب خوبت

dr_Kian_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به رنکینگ دانشگاه هم توجه داشته باشید . اکراین و ارمنستان خیلی پایینه !! اعتبار دانشگاه های مالزی از همه بالا تره حتا بیشتر از دانشگاه تهران!
با سلام من محمد هستم و قصد دارم برای ادامه تحصیل به لهستان برم .لطفا هر کس اطلاعاتی در مورد دانشگاه های اونجا و اعتبار جهانی اونا داره در اختیارم بذاره و به نظر شماها مالزی بهتره یا لهستان؟.ضمنا به نظر شمارشته MBAبرای ادامه تحصیل چطوره؟[B:f34r: :cool: ]با تشکر از محمد آقا[/B]

dr_Kian_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان طبق اخرین تصوبیه وزارت علوم تمام دانشگاههایی که در کشور خودشان مورد تایید میباشند در ایران هم ارزشیابی میشوند...............هوووووووووووووورا

محمد جان سلام لطفا اطلاعاتی در مورد دانشگاه های لهستان و اعتبار آنها در اختیارمون بذار و ضمنا نظرت در مورد رشته MBAچیه؟

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
با سلام خدمت آقا محمد و تشکر از اين همه وقتي که گذاشتيد
من کامپيوتر آزاد شيراز ميخونم و تقريبا تمومم
حالا موندم که فوق رو برم اون ور يا فوق رو اينجا بگيرم و براي دکترا برم اون ور
در ضمن دانشگاه خيلي برام مهمه
اگه فوق از صنعتي شريف داشته باشم ميتونم براي دکترا برم مثلا MIT؟
در مورد هزينش هم اگه ممکنه توضيح بديد.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام.به همگی زود جواب میدم.اما در مورد لهستان و دیگر کشورها دوستان رشته مورد نظر خودشمن را بنویسند.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
با سلام خدمت آقا محمد و تشکر از اين همه وقتي که گذاشتيد
من کامپيوتر آزاد شيراز ميخونم و تقريبا تمومم
حالا موندم که فوق رو برم اون ور يا فوق رو اينجا بگيرم و براي دکترا برم اون ور
در ضمن دانشگاه خيلي برام مهمه
اگه فوق از صنعتي شريف داشته باشم ميتونم براي دکترا برم مثلا MIT؟
در مورد هزينش هم اگه ممکنه توضيح بديد.

دوستان جدی از آمریکا بیایید بیرون.هم خیلی گرونه هم پذیرش هاش الکی.ویزا بهتون نمیدن.اما من یه سرچی میکنم.

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
اگه از دبستان میرفتی شریف و معدل فوق 19.5 می شد و تافلت 600 و چند تایی هم المپیاد رتبه میاوردی میشد.اخه مرد مومن تو همین ایران هم ازاد تهران رو قبول ندارن.برای mit حتی معدل دبیرستانت هم مهمه!!!!!! ولی امیدت رو از دست نده.نمیگم ام ای تی ولی حالا یه دانشگاه معمولی امریکا می تونی سعیت رو بکنی.که تازه غیر ممکنه!!!!!!!!

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
منم منتظر اقا محمد(از ام ای تی)چیا براشون مهمه!!!؟؟؟؟؟؟؟(در مقطع ایسانس)

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
منظورم این نبود که با لیسانس برم MIT
دوباره پست من رو بخون

بالا