• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
دوستان میشه کمک کنید چطوری درخواست بن ی کاربرو بکنم؟

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
فقط تو بن کردن یوزر و پشتیبانی از کلاه بردارها کارشون خوبه

الانم یه مشت بچه اومدن تو کار همکار و مدیر چه انتظاری داری؟

تاييد ميشه .يكي از همين كودكان هم به ما يك امتياز منفي داده در حالي كه هيچ معامله اي ما با ايشون نداشتيم .اين امتياز بازارچه مربوط به معاملات تجاري هست نه چيزاي ديگه و سر بچه بازي !!
اينا هم يا پست آدمو پاك ميكنن يا اديت ميزنن فقط !!!! هر كي رسيده يا مدير شده يا همكار !
هيچ كس هم رسيدگي نميكنه . كم كم بايد قيد اين انجمن هم بزنيم .

Sent from my iPad using Tapatalk HD

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مجددا تکرار میکنم، برای رسیدگی به امتیاز منفی باید اونو طبق این پست و با استفاده از دکمه که کنار هر امتیاز قرار داره، گزارش کنید. دلیلتون رو هم خیلی خلاصه تو گزارشتون بنویسید تا بررسی کنم.
اگه گزارش کردین و حذف نشد، یعنی توضیح بیشتری برای حذف لازم هست و باید از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید.

این پست مدیر ارشد رو ببینید بعد اقدام به ارسال پست در این تاپیک کنید

mz47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
این کلمه banned که روی عکس برخی یوزرهاست یعنی چی؟
با سپاس

h.b1372

Registered User
لایک‌ها
239
سلام برهمه
خوشبختانه من شکایتمو پس گرفتم و موضوع حل شد و پولو گرفتم و گوشی رو پس دادم فقط میماند امتیاز های منفی که به هم دادیم
من چند بار گزارش هم دادم ولی تا الان که یک روز میگذره پاسخی نشنیدم لطفا رسیدگی کنید نسبت به حذف امتیاز منفی..
باتشکر

سلام
این کلمه banned که روی عکس برخی یوزرهاست یعنی چی؟
با سپاس
سلام
این کلمه واسه کاربرایی هست که یا موقتا یا بطور کلی مسدود شدن حالا بنا به هر دلایی که تو قوانین هست
من خودم هفته پیش به مدت 7 روز بن شدم واسه آپ دادن تاپیک یه کاربر دیگه که واقعا از قوانین بی خبر بودم

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
سلام دکتر جان.این فرد بی دلیل به من امتیاز منفی داده و مدیرا چند بار پاکش کردن و اما بازهم امتیاز منفی داده خواهشا رسیدگی کنید.هم امتیاز منفیه منو پاک کنید و هم با این شخص برخورد بشه خیلی ممنون
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=179903

Last edited:

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
من وایشون http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=277290 چند بار گفتیم اعتبارای منفی که بهم دادیم رو حذف کنید حذف کنید دیگه

مشکل بین من ایشون کاملا حل شد و اعتبار مثبت بهم دادیم و معامله ختم به خیر شد الانم دیگه ناراضی نیستیم چند بار هم ریپورت کردیم.

uonesnemati

Registered User
لایک‌ها
62
درود.
آقای مدیر بنده از کاربر kdo یه دی وی دی رایتر خریدم هر دو از معامله راضی بودیم من امتیاز ایشونو دادم ولی این آقا امتیاز منو نمیده با اینکه هر روز آن میشه ولی باز امتیازمو نمیده لطفا امتیازی که من به ایشون دادم رو حذف کنید.
با تشکر.

kalani

Registered User
لایک‌ها
7
ببخشید چه طوری می تونم امتیاز بازارچه بدم؟

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
من وایشون http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=277290 چند بار گفتیم اعتبارای منفی که بهم دادیم رو حذف کنید حذف کنید دیگه

مشکل بین من ایشون کاملا حل شد و اعتبار مثبت بهم دادیم و معامله ختم به خیر شد الانم دیگه ناراضی نیستیم چند بار هم ریپورت کردیم.
هنوز حذف نشده... ولی اعتبار ایشون حذف شده اگر یک مدیری به خاطر عقده ای که از یک شخص داره به اون به ناحق ضرر برسونه باید چیکار کرد (dr daxter)

خدایی بعضیا ظرفیت اداره کردن توالت عمومی رو هم ندارن و نه مدیریت تو یه فروم رو

خدایی از 2008 تو پی تی هستم تا حالا به یه همچین پخمه ای برنخوردم

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
با سلام؛
بین من و کاربر smart.pro مشکل کوچکی پیش آمده بود که سعی کردم در عرض 1 روز این مشکل رو برطرف کنم و شکر خدا حل شد
در تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t440384.html
برای ایشون مبلغ تعیین شده واریز گردید.
ممنون میشم از مدیریت امتیاز منفی که ایشون به من داده رو حذف کنند...
با سپاس

rozmad

Registered User
لایک‌ها
308

_-HaMiD-_

Registered User
لایک‌ها
93
مدیریت عزیز خسته نباشید
طبق تاپیک زیر :
http://forum.persiantools.com/t444600.html
بنده سر یه مسله و سوتفاوهم با کاربر Havzhin و به توافق نرسیدن تاپیک زیر و ایجاد و با یه واسطه مشکل کامل حل شد.
کاربر فوق با درنظر گرفتن اشتباه بنده،از بنده تصور کلاهبردار را داشتن که به شکر خدا مسله حل و تمام شد
کاربر فو به بنده امتیاز منفی دادن که این مسله باعث زیر سوال رفتن اعتبار بنده در فروم شده
لذا خوهشمندم با بررسی تاپیک فوق امتیاز منفی بنده حذف بشه
با تشکر

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
مدیریت عزیز خسته نباشید
طبق تاپیک زیر :
http://forum.persiantools.com/t444600.html
بنده سر یه مسله و سوتفاوهم با کاربر Havzhin و به توافق نرسیدن تاپیک زیر و ایجاد و با یه واسطه مشکل کامل حل شد.
کاربر فوق با درنظر گرفتن اشتباه بنده،از بنده تصور کلاهبردار را داشتن که به شکر خدا مسله حل و تمام شد
کاربر فو به بنده امتیاز منفی دادن که این مسله باعث زیر سوال رفتن اعتبار بنده در فروم شده
لذا خوهشمندم با بررسی تاپیک فوق امتیاز منفی بنده حذف بشه
با تشکر

دوست عزیز همونطور که توی تاپیک شکایت هم گفتم ختم شدن مسئله ربطی به امتیاز منفی نداره
هرچند هنوز پول من برگشت داده نشده نمیدونم چطور ادعا میکنید موضوع ختم شده

بنده 2روز تمام هرنوع بشه با شما صحبت کردم که موضوع دوستانه حل بشه ولی شما قبول نکردین و کار رو به شکایت کشوندین که محکوم هم شدین توسط دوستان و مدیریت
همونطوری که توی شرح امتیاز منفی هم نوشتم این امتیاز منفی به 2دلیل هست
1-فروش شاید اشتباهی به اذعان صریح خودتون که وقت و هزینه و اعصاب من رو تحت شعاع قرار داد(هرچند ارسال ساعت تقلبی ازدید من)
2-حل نکردن دوستانه موضوع و کش دادن و بی احترامی به خریدار و کشیدن کار به شکایت و ملاء عام که من اصلا راضی نبودم و حتی بهتون گفتم راضی نیستم به اعتبار شما خدشه وارد بشه ولی شما فقط یکدندگی و لجاجت کردین
به نقل از _-HaMiD-_ :
به نقل از havzhin :
به نقل از _-HaMiD-_ :
به نقل از havzhin :
دوست عزیز من به احترامتون هنوز منتظر جواب اخرتون هستم

من ادم بدذات و سیاه دلی نیستم که بخوام شمارو اذیت کنم و به اعتبارتون خدشه وارد کنم
خودتون میدونید تاپیک شکایت زده بشه حتی به نغع شما رای بدن که قطعا نمیدن ولی بازم برای اعتبارتون بود خواهد و من راضی به ابن اتفاق نیستم

چون تا اینجا که با شما معامله کردن ازتون بدی ندیدم و فکر میکنم حالا هم فقط چون جنستون میخوام پس بفرستم بامن بج کردین

به احترام شما من تا 2:10 دقیقه منتظر میشم که جواب بدین و قبول کنین فردا مجرا ختم به خیر بشه
وگرنه مجبورم دیگه تاپیک رو ارسال کنم و منتظر بشیم که تاپسک تایید بشه و بعد رسیدگی که در هر صورت حتی 6ماه هم طول بکشه شما باید ساعت رو پس بگیرید

پس لطفا همکاری کنید که به خوبی تموم کنیم ماجرا رو.
دوست گلم به خدا بنده با شما سر جنگ ندارم و هدف ما رضایت مشتریه.
تاپیک شکایت رو بنده 1 ساعت پیش با توجه به مستندات که بینمون رد و بدل شده و پ.خ هایی که دادین به صورت جامع تنظیم و فرستاده شده..ایشالله بذارید تایید بشه بعد اونجا جناب دکتر هر امری کردن بنده اطاعت خواهم کرد.
اونجا کامل ذکر شده که بنده قیمت ساعت های کپی درجه 1 رو قیمت 240 تومن و قیمت ساعت اورجینال رو 490 تومن ذکر کردم ( طبق اولین استعلام قیمت که هنوز موجوده ) و همچنین توضیح دادم که ب اشتباه ساعت درجه 2 براتون ارسال شده و بنده این مسله رو قبول و در جهت رضایت مشتری گفتم ساعت رو بفرستید یا با ساعت جدید تعویض کنیم یا هم پولتون رو پس بدم که شما گفتید بنده باید اول پول رو واریز کنم ...( طبق پ.خ های که ردبدل شده )
ایشالله تایید بشه ببینیم چی میشه.
یا شما میفرستید بنده واریز میکنم یا برعکس.ببینیم دکتر جان چی میگن.ول اینکه گفتید بنده ساعت قلابی دادم و پول اورجینالو گرفتم جابه بحث داره که بعد مشکل فرستادن ساعت یا پول به اونم رسیدگی میشه که من کی پول اورجینال از شما گرفتم ؟
مشکلی نیست که علاج نداشته باشه..حل میشه.
شما هم صبور باشید..نه من جایی فرار میکنم نه شما و نه پول شما و نه ساعت بنده
ایشالله سریع مشکل حل میشه
در پناه حق
به نقل از _-HaMiD-_ :
به نقل از havzhin :
پس من اصلا راضی نیستم مدیریت این امتیاز منفی رو پاک کنن و چون این اتفاقات افتاده و این اشتباهات از طرف ایشون صورت گرفته و اصلا دور از واقعیت و دروغ نیست باید در سوابق ایشون باقی بمونه
کسی که قانونا میتونه امتیاز رو پاک کنه فقط امتیاز دهنده میتونه باشه که من راضی نیستم پاک بشه

_-HaMiD-_

Registered User
لایک‌ها
93
دوست عزیز همونطور که توی تاپیک شکایت هم گفتم ختم شدن مسئله ربطی به امتیاز منفی نداره
هرچند هنوز پول من برگشت داده نشده نمیدونم چطور ادعا میکنید موضوع ختم شده

بنده 2روز تمام هرنوع بشه با شما صحبت کردم که موضوع دوستانه حل بشه ولی شما قبول نکردین و کار رو به شکایت کشوندین که محکوم هم شدین توسط دوستان و مدیریت
همونطوری که توی شرح امتیاز منفی هم نوشتم این امتیاز منفی به 2دلیل هست
1-فروش شاید اشتباهی به اذعان صریح خودتون که وقت و هزینه و اعصاب من رو تحت شعاع قرار داد(هرچند ارسال ساعت تقلبی ازدید من)
2-حل نکردن دوستانه موضوع و کش دادن و بی احترامی به خریدار و کشیدن کار به شکایت و ملاء عام که من اصلا راضی نبودم و حتی بهتون گفتم راضی نیستم به اعتبار شما خدشه وارد بشه ولی شما فقط یکدندگی و لجاجت کردین
به نقل از _-HaMiD-_ :
به نقل از havzhin :
پس من اصلا راضی نیستم مدیریت این امتیاز منفی رو پاک کنن و چون این اتفاقات افتاده و این اشتباهات از طرف ایشون صورت گرفته و اصلا دور از واقعیت و دروغ نیست باید در سوابق ایشون باقی بمونه
کسی که قانونا میتونه امتیاز رو پاک کنه فقط امتیاز دهنده میتونه باشه که من راضی نیستم پاک بشه
به نقل از _-HaMiD-_ :

شما هرموقع شدی مدیر به فکر پاک شدن یا نشدن امتیازا باش

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
مدیریت واقعا زحمت مبکشن!
طرف اومده ساعت قلابی درجه2 به اسم درجه1 و قیمت دوبرابر انداخته به مشتری و هرجور دوست داشته با مشتری برخورد کرده و 2هفته الافش کرده بعد به خاطر اینکارش امتیاز منفی بهش داده شده توسط مدیریت پاک میشه
حالا فروشنده با افتخار میاد میگه چون تو امتیاز نداری واسه من گلابی میفرستی ولی من 20تا امتیاز مثبت دارم باید اعتماد کنی
فروشنده با افتخار اعلام میکنه من ریت 100 دارم ولی معلوم نیست چندبرابر این 20 امتیاز مثبت امتیاز منفی دریافت کرده و به لطف مدیریت همشون پاک شدن
واقعا باید تاسف خورد برای این سیستم غلط که فقط کاری میکنه فروشنده بیاد اینجا سر مشتری رو هرجور دوست داره کلاه بزاره و مدیریت هم همراهیش میکنه

_-HaMiD-_

Registered User
لایک‌ها
93
مدیریت واقعا زحمت مبکشن!
طرف اومده ساعت قلابی درجه2 به اسم درجه1 و قیمت دوبرابر انداخته به مشتری و هرجور دوست داشته با مشتری برخورد کرده و 2هفته الافش کرده بعد به خاطر اینکارش امتیاز منفی بهش داده شده توسط مدیریت پاک میشه
حالا فروشنده با افتخار میاد میگه چون تو امتیاز نداری واسه من گلابی میفرستی ولی من 20تا امتیاز مثبت دارم باید اعتماد کنی
فروشنده با افتخار اعلام میکنه من ریت 100 دارم ولی معلوم نیست چندبرابر این 20 امتیاز مثبت امتیاز منفی دریافت کرده و به لطف مدیریت همشون پاک شدن
واقعا باید تاسف خورد برای این سیستم غلط که فقط کاری میکنه فروشنده بیاد اینجا سر مشتری رو هرجور دوست داره کلاه بزاره و مدیریت هم همراهیش میکنه

بنده هیچی نمیگم و برای این فرد برای به کار بردن این ادبیات زشت متاسفم.
خدا رو شکر که مدیریت عزیز مسله رو بررسی فرمودن و بنده به تصمیمشون احترام میزارم.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
بنده هیچی نمیگم و برای این فرد برای به کار بردن این ادبیات زشت متاسفم.
خدا رو شکر که مدیریت عزیز مسله رو بررسی فرمودن و بنده به تصمیمشون احترام میزارم.

من با شما دیگه حرفی ندارم جناب ریت100، روی حرف مدیران هست

بالا