• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
رویس و الکسیس سانچز رو بگیریم اینو از قفس رها کنیم این یارو دیگه اخرشه

همون رویس کافیه ولی بعید میدونم دورتمند از دستش بده

-------------

چرا مویس به شینجی اطمینان نمیکنه؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
صحنه های ناراحت کننده ای بود. رونی اصلا لبخند نزد. حتی خوشحالی بعد از گل هم نکرد. واقعا منم خیلی دوست دارم بیاد بگه مشکل چیه. هوادارای یونایتد هم تشویقش کردن.

بنظرم از اینکه در ترکیب اصلی نبود ناراضی و ناراحت بود تا حدودی هم حق داره حداقل می تونست بجای گیگز در ترکیب ثابت باشه
بازی خودشو که انجام داد ولی اعتراضشو با این حرکات نشون داد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بنظرم از اینکه در ترکیب اصلی نبود ناراضی و ناراحت بود تا حدودی هم حق داره حداقل می تونست بجای گیگز در ترکیب ثابت باشه
بازی خودشو که انجام داد ولی اعتراضشو با این حرکات نشون داد

منم موافقم. یا باید از اول بازی میکرد یا اصلا بازی نمی کرد. مویس تو این مورد اشتباه کرد. چون نمیتونه منکر بازی رونی بشه. پس اگر تنبیهی بود نباید بازیش میداد. فکر کنم با این حساب رونی یا رفتنی میشه یا میره رو نیمکت و بعدا خیلی مفت به یکی از لاشخورها فروخته میشه. البته امیدوارم اصلا همچین چیزی اتفاق نیافته.

Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
رویس و الکسیس سانچز رو بگیریم اینو از قفس رها کنیم این یارو دیگه اخرشه

منظورت همون پول پرستیه که پارسال مارو دور زد؟ صد سال سیاه نمیخوام امسال سانچز تو منچستر بازی کنند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم از بازی بعد رونی فیکس بازی کنه چون واقعا موثر بود.

این عکس هم تقدیم به همه بچه ها. نقل از پیج هواداران یونایتد.

998070_518232971589776_685662638_n.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
منظورت همون پول پرستیه که پارسال مارو دور زد؟ صد سال سیاه نمیخوام امسال سانچز تو منچستر بازی کنند.

من واقعا الکسیس رو دوست دارم واقعا عالی هست در بارسا جا نیافتاد به خاطر رفتن به کناره ها در مورد پول پرستی به نظرم واقعا بی انصافیه چون عاشق بارسا بود و از دوفصل قبل به مسئولان اودینزه گفته بود که فقط در شرایطی جدامیشه که از بارسا پیشنهاد داشته باشه در واقع به تیمی که دوست داشت پیوست امابا تراکم تو خط حمله بارسا من دوست دارم واسه منچستر بازی کنه نه اینتر و یووه و ...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
دوستان اونقدر فعال هستند که شاید من حق نداشته باشم که بیام و توصیه‌ای داشته باشم اما چون حدس می‌زنم که قدیمی‌ترین منچستری توی این صفحه، من باشم. اینه که جسارتا می‌خوام به عنوان یک نیمچه پیرمرد به یک نکته اشاره کنم و یک توصیه هم داشته باشم :)

خیلی از شماها نگران نبودن شماره هفت هستید. عصبانی هستید که چرا خرید بزرگ نداشتیم :grrr: می‌ترسید که امسال با پول‌های بی‌حساب و کتاب تیم‌های عرب و روس‌زده :skull: در اون جبهه یارگیری‌های ترسناکی انجام شده و گلیزرها گدابازی در میارن و غیره

دوستان! ما هیچ وقت شماره هفت واقعی نخریدیم. منچستر همیشه یه بازیکن خوب خرید و اون رو هفت کردش. وقتی اریک کانتونا به منچستر اومد، تقریبا همه شوکه شدند. یک بازیکن عصبی که نصف بازی‌هاش رو اخراج می‌شد و حتی در بازی‌هایی، با همبازیش هم کتک‌کاری می‌کرد :medieval: با اخلاق گند کانتونا و روحیات سرسختانهٔ فرگوسن، شکی نبود که طی چند هفته، خود فرگوسن با اردنگی کانتونا رو شوتش می‌کنه. همه می‌گفتند فرگی زده به سرش با این خریدش. و سر الکس گفت حالا ببینید

دیود بکام به تیم اضافه شد، خیلی‌ها گفتند این پسربچه با او یک تیکه موی رنگ شده‌اش :hair: میخواد با پیرهنی بازی کنه که یک روز برایان رابسون می‌پوشید؟ و سر الکس گفت حالا ببینید

بعد که بکام رو فروختند یک بچهٔ دیگه اومد. بازهم کم حوصله‌ها شروع به اعتراض کردند که این بچه بیشتر با پاهاش می‌رقصه :cap: اون که نمی تونه یک سانتر درست و حسابی بکنه. و سر الکس گفت حالا ببینید

و این تنها سر الکس نبود که می‌گفت صبر کنید. این (بقول کله گنده‌ها) دکترین تیم منچستر یونایتد بود. بله، اینه واقعیت منچستریونایتد و فلسفهٔ این تیم. همون چیزی که من رو شیفتهٔ خودش کرد :wub: و به خاطرش سال‌ها پیش تیمم رو عوض کردم و از اون به بعد به احترام چنین تیم باوقاری، شدم یک منچستری تمام عیار :heart:

و حالا توصیهٔ کوچولوم. منچستر صبر کرد تا بعد از بیست و خرده‌ای سال باز هم قهرمان شد. این صبر نشون دهندهٔ خیلی چیزهاست. اگر اون زمان می‌بودید، چی می گفتین؟ دیگه خواهر و مادر :f34r: برای مربی و سرپرست باقی می موند؟ بیست سال؟ عدد کمی نیست :exclamati

دوستان هم تیمی‌ام، ما شمارهٔ هفتمون رو خواهیم ساخت. این فصل نشد، یک فصل دیگه. مگه جام کم گرفتیم که اگر امسال نگیریمش از اعتبارمون کم بشه؟ اصلا بیاید فکر کنیم که شاید امسال فرصت خوبی برای مربی بزرگی مثل آرسن ونگر باشه، که همهٔ این سال‌ها زیر فروغ حیرت‌انگیز سر الکس، محو و کم‌رنگ بود. حقش این نبود اما با وجود کسی مثل سر الکس :king: (که در هر قرن فقط یکدونه مثل اون بوجود میاد) کمتر کسی به ارزش‌های کم نظیر ونگر توجه کرد. و جالبه که وقتی صحبت از اخراجش شد، خود سر الکس ازش دفاع کرد و با وجودی که قبلا با هم دعوای لفظی هم داشتند، به اهمیت و شخصیت استثنایی آرسن ونگر اشاره کرد :thumbsup:

من امسال رو به خودمون استراحت می‌دم. بقول اونایی که کشیک وایمیسن، امسال آف هستیم. یه وقت هم دیدین که دیوید مویس هم فرگوسنی کرد و بازم به جام‌هامون اضافه کرد :lol: اگر شد، چه بهتر. نشد، فدای یک تار موی سر الکس. صبر می‌کنیم.
ارادتمند :rolleyes:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دوستان اونقدر فعال هستند که شاید من حق نداشته باشم که بیام و توصیه‌ای داشته باشم اما چون حدس می‌زنم که قدیمی‌ترین منچستری توی این صفحه، من باشم. اینه که جسارتا می‌خوام به عنوان یک نیمچه پیرمرد به یک نکته اشاره کنم و یک توصیه هم داشته باشم :)

خیلی از شماها نگران نبودن شماره هفت هستید. عصبانی هستید که چرا خرید بزرگ نداشتیم :grrr: می‌ترسید که امسال با پول‌های بی‌حساب و کتاب تیم‌های عرب و روس‌زده :skull: در اون جبهه یارگیری‌های ترسناکی انجام شده و گلیزرها گدابازی در میارن و غیره

دوستان! ما هیچ وقت شماره هفت واقعی نخریدیم. منچستر همیشه یه بازیکن خوب خرید و اون رو هفت کردش. وقتی اریک کانتونا به منچستر اومد، تقریبا همه شوکه شدند. یک بازیکن عصبی که نصف بازی‌هاش رو اخراج می‌شد و حتی در بازی‌هایی، با همبازیش هم کتک‌کاری می‌کرد :medieval: با اخلاق گند کانتونا و روحیات سرسختانهٔ فرگوسن، شکی نبود که طی چند هفته، خود فرگوسن با اردنگی کانتونا رو شوتش می‌کنه. همه می‌گفتند فرگی زده به سرش با این خریدش. و سر الکس گفت حالا ببینید

دیود بکام به تیم اضافه شد، خیلی‌ها گفتند این پسربچه با او یک تیکه موی رنگ شده‌اش :hair: میخواد با پیرهنی بازی کنه که یک روز برایان رابسون می‌پوشید؟ و سر الکس گفت حالا ببینید

بعد که بکام رو فروختند یک بچهٔ دیگه اومد. بازهم کم حوصله‌ها شروع به اعتراض کردند که این بچه بیشتر با پاهاش می‌رقصه :cap: اون که نمی تونه یک سانتر درست و حسابی بکنه. و سر الکس گفت حالا ببینید

و این تنها سر الکس نبود که می‌گفت صبر کنید. این (بقول کله گنده‌ها) دکترین تیم منچستر یونایتد بود. بله، اینه واقعیت منچستریونایتد و فلسفهٔ این تیم. همون چیزی که من رو شیفتهٔ خودش کرد :wub: و به خاطرش سال‌ها پیش تیمم رو عوض کردم و از اون به بعد به احترام چنین تیم باوقاری، شدم یک منچستری تمام عیار :heart:

و حالا توصیهٔ کوچولوم. منچستر صبر کرد تا بعد از بیست و خرده‌ای سال باز هم قهرمان شد. این صبر نشون دهندهٔ خیلی چیزهاست. اگر اون زمان می‌بودید، چی می گفتین؟ دیگه خواهر و مادر :f34r: برای مربی و سرپرست باقی می موند؟ بیست سال؟ عدد کمی نیست :exclamati

دوستان هم تیمی‌ام، ما شمارهٔ هفتمون رو خواهیم ساخت. این فصل نشد، یک فصل دیگه. مگه جام کم گرفتیم که اگر امسال نگیریمش از اعتبارمون کم بشه؟ اصلا بیاید فکر کنیم که شاید امسال فرصت خوبی برای مربی بزرگی مثل آرسن ونگر باشه، که همهٔ این سال‌ها زیر فروغ حیرت‌انگیز سر الکس، محو و کم‌رنگ بود. حقش این نبود اما با وجود کسی مثل سر الکس :king: (که در هر قرن فقط یکدونه مثل اون بوجود میاد) کمتر کسی به ارزش‌های کم نظیر ونگر توجه کرد. و جالبه که وقتی صحبت از اخراجش شد، خود سر الکس ازش دفاع کرد و با وجودی که قبلا با هم دعوای لفظی هم داشتند، به اهمیت و شخصیت استثنایی آرسن ونگر اشاره کرد :thumbsup:

من امسال رو به خودمون استراحت می‌دم. بقول اونایی که کشیک وایمیسن، امسال آف هستیم. یه وقت هم دیدین که دیوید مویس هم فرگوسنی کرد و بازم به جام‌هامون اضافه کرد :lol: اگر شد، چه بهتر. نشد، فدای یک تار موی سر الکس. صبر می‌کنیم.
ارادتمند :rolleyes:
درود دوست عزیز
ولی حداقلش اگرجام نگیریم
لیگ قهرمانان سال بعد بریم یعنی جزو چهارتیم باشیم که به نظرهستیم.
چون لیگ قهرمانان خیلی تو کیفیت تیم تاثیرداره.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بچه ها فن پرسی تا حالا چهارتا گل زده؟( اون تعداد گلی که برای کفش طلا حساب میشه)
فکرکنم همینطور پیش بره امسال روی دست مسی و رونالدو بزنه :D اونم بدون داشتن هافبک های مثل رئال و بارسا :hmm:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یادمه 4 - 5 سال قبل بازی های منچستر رو هر هفته نشون میداد ، الان دیگه بازی دربی رو هم نشون نمی دن :(

از عواقب یه مشت جک و جونور پشمالویی که چند سال پیش در حرکتی از پیش طراحی شده از دیوار سفارت ا ن گ ل ی س بالا رفتن و اغتشاش کردن!
قطع کامل روابط دو کشور > بایکوت خبری نتایج لیگ برتر در اخبار ورزشی شبکه 3 > کاهش محسوس پخش بازیهای لیگ برتر

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530

خیلی متشکرم برای این سایت جالبی که معرفی کردید. به خصوص که کیفیت تصویر هم خوب است. من خودم از دو لینک دیگر استفاده می‌کنم. اما چون خیلی وقت‌ها این لینک‌ها (به خاطر ازدحام) قفل می‌شوند، خیلی خوب است که آدم چند لینک متفاوت در دسترس داشته باشد که با قطع شدن یکی، برود سراغ بعدی.

لینک‌های مورد استفادهٔ من که شامل خیلی ورزش‌های دیگر هم می‌شود (من ویمبلدون و رولان گاروس را از همین‌جا نگاه می‌کنم) به ترتیب زیر است:

www.premiership.altervista.org - Web-Tv
و یا
http://www.sportcategory.com/c-1.html

در این لینک‌ها اغلب برای هر مسابقه، چندین لینک داده می‌شود که بیشتر اولی و دومی بدرد می‌خورند.

یک سؤال داشتم :questionm وقتی روی این لینکی که شما فرستادید کلیک کنیم، مسابقه پخش خواهد شد. اما وقتی به صفحهٔ اصلی می‌رویم، و مثلاً به دنبال یک مسابقهٔ دیگر می‌گردیم چنین اتفاقی نمی‌افتد. یعنی یک صفحه می‌آید با چندین لینک. لینک 1، لینک 2، لینک 3 الی آخر. وقتی روی هر کدام از این لینک‌ها کلیک کنیم، سیستم می‌خواهد برنامه‌ای را دانلود کند (که مورد نظر من نیست).

نمی‌دانم تا چه حد توانستم منظورم را برسانم :blush: می‌خواهم ببینم در موارد بعدی باید به کجا مراجعه کرد که لینک مستقیم (مثل همانی که شما معرفی کردید) اجرا شود. حداقل من نتوانستم بفهمم کجا را کلیک کنم.
ارادتمند:)

as.snoopy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام
از امروز یه هوادار سریش منچستری دیگه بهتون اضافه شد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
میهایلوویچ: لیائیچ یک خرید ارزان و سودآور برای میلان خواهد بود - Goal.com

امیدوارم یه روز فرگی مثل یه مرد به این اشتباهاتش اعتراف کنه

اینم بازیکن خودمون بود که پر شد

دیلی میل: یونایتد به دنبال یک ستاره؛ اوزیل زیر ذره بین شیاطین - Goal.com

عمرا رئال اوزیل یا مدریچ رو از دست نمیده

Breaking News: Blues angrily reject joint £28m ‪#‎MUFC‬ bid for Fellaini and Baines.. £16m bid for Fellaini and £12m Baines

بالا