رویس و الکسیس سانچز رو بگیریم اینو از قفس رها کنیم این یارو دیگه اخرشه
همون رویس کافیه ولی بعید میدونم دورتمند از دستش بده
-------------
چرا مویس به شینجی اطمینان نمیکنه؟
صحنه های ناراحت کننده ای بود. رونی اصلا لبخند نزد. حتی خوشحالی بعد از گل هم نکرد. واقعا منم خیلی دوست دارم بیاد بگه مشکل چیه. هوادارای یونایتد هم تشویقش کردن.
بنظرم از اینکه در ترکیب اصلی نبود ناراضی و ناراحت بود تا حدودی هم حق داره حداقل می تونست بجای گیگز در ترکیب ثابت باشه
بازی خودشو که انجام داد ولی اعتراضشو با این حرکات نشون داد
من واقعا الکسیس رو دوست دارم واقعا عالی هست در بارسا جا نیافتاد به خاطر رفتن به کناره ها در مورد پول پرستی به نظرم واقعا بی انصافیه چون عاشق بارسا بود و از دوفصل قبل به مسئولان اودینزه گفته بود که فقط در شرایطی جدامیشه که از بارسا پیشنهاد داشته باشه در واقع به تیمی که دوست داشت پیوست امابا تراکم تو خط حمله بارسا من دوست دارم واسه منچستر بازی کنه نه اینتر و یووه و ...منظورت همون پول پرستیه که پارسال مارو دور زد؟ صد سال سیاه نمیخوام امسال سانچز تو منچستر بازی کنند.
Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta
درود دوست عزیزدوستان اونقدر فعال هستند که شاید من حق نداشته باشم که بیام و توصیهای داشته باشم اما چون حدس میزنم که قدیمیترین منچستری توی این صفحه، من باشم. اینه که جسارتا میخوام به عنوان یک نیمچه پیرمرد به یک نکته اشاره کنم و یک توصیه هم داشته باشم
خیلی از شماها نگران نبودن شماره هفت هستید. عصبانی هستید که چرا خرید بزرگ نداشتیم :grrr: میترسید که امسال با پولهای بیحساب و کتاب تیمهای عرب و روسزده :skull: در اون جبهه یارگیریهای ترسناکی انجام شده و گلیزرها گدابازی در میارن و غیره
دوستان! ما هیچ وقت شماره هفت واقعی نخریدیم. منچستر همیشه یه بازیکن خوب خرید و اون رو هفت کردش. وقتی اریک کانتونا به منچستر اومد، تقریبا همه شوکه شدند. یک بازیکن عصبی که نصف بازیهاش رو اخراج میشد و حتی در بازیهایی، با همبازیش هم کتککاری میکرد :medieval: با اخلاق گند کانتونا و روحیات سرسختانهٔ فرگوسن، شکی نبود که طی چند هفته، خود فرگوسن با اردنگی کانتونا رو شوتش میکنه. همه میگفتند فرگی زده به سرش با این خریدش. و سر الکس گفت حالا ببینید
دیود بکام به تیم اضافه شد، خیلیها گفتند این پسربچه با او یک تیکه موی رنگ شدهاش :hair: میخواد با پیرهنی بازی کنه که یک روز برایان رابسون میپوشید؟ و سر الکس گفت حالا ببینید
بعد که بکام رو فروختند یک بچهٔ دیگه اومد. بازهم کم حوصلهها شروع به اعتراض کردند که این بچه بیشتر با پاهاش میرقصه :cap: اون که نمی تونه یک سانتر درست و حسابی بکنه. و سر الکس گفت حالا ببینید
و این تنها سر الکس نبود که میگفت صبر کنید. این (بقول کله گندهها) دکترین تیم منچستر یونایتد بود. بله، اینه واقعیت منچستریونایتد و فلسفهٔ این تیم. همون چیزی که من رو شیفتهٔ خودش کرد :wub: و به خاطرش سالها پیش تیمم رو عوض کردم و از اون به بعد به احترام چنین تیم باوقاری، شدم یک منچستری تمام عیار :heart:
و حالا توصیهٔ کوچولوم. منچستر صبر کرد تا بعد از بیست و خردهای سال باز هم قهرمان شد. این صبر نشون دهندهٔ خیلی چیزهاست. اگر اون زمان میبودید، چی می گفتین؟ دیگه خواهر و مادر :f34r: برای مربی و سرپرست باقی می موند؟ بیست سال؟ عدد کمی نیست :exclamati
دوستان هم تیمیام، ما شمارهٔ هفتمون رو خواهیم ساخت. این فصل نشد، یک فصل دیگه. مگه جام کم گرفتیم که اگر امسال نگیریمش از اعتبارمون کم بشه؟ اصلا بیاید فکر کنیم که شاید امسال فرصت خوبی برای مربی بزرگی مثل آرسن ونگر باشه، که همهٔ این سالها زیر فروغ حیرتانگیز سر الکس، محو و کمرنگ بود. حقش این نبود اما با وجود کسی مثل سر الکس :king: (که در هر قرن فقط یکدونه مثل اون بوجود میاد) کمتر کسی به ارزشهای کم نظیر ونگر توجه کرد. و جالبه که وقتی صحبت از اخراجش شد، خود سر الکس ازش دفاع کرد و با وجودی که قبلا با هم دعوای لفظی هم داشتند، به اهمیت و شخصیت استثنایی آرسن ونگر اشاره کرد :thumbsup:
من امسال رو به خودمون استراحت میدم. بقول اونایی که کشیک وایمیسن، امسال آف هستیم. یه وقت هم دیدین که دیوید مویس هم فرگوسنی کرد و بازم به جامهامون اضافه کرد :lol: اگر شد، چه بهتر. نشد، فدای یک تار موی سر الکس. صبر میکنیم.
ارادتمند![]()
حيف خدايي
یادمه 4 - 5 سال قبل بازی های منچستر رو هر هفته نشون میداد ، الان دیگه بازی دربی رو هم نشون نمی دن![]()
با سلام
از امروز یه هوادار سریش منچستری دیگه بهتون اضافه شد
felini manchesteri shod!!