• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
آقا من یکی گرفتم و خدا رو شکر فعلا راضیم....

الان یکی میخوام برای برادرم هم بگیرم... من شاید با این گوشی بالاترین کاری که بکنم وبگردی هست :D ولی برادرم فکر میکنم بخواد معده گوشی رو در بیاره :D...یعنی الان یه نوکیا C7 داره هر چی بازی و نرم افزار بوده روی این گوشی ریخته!

خودم موندم بین xperia sp و 910 کدوم براش بگیرم؟!

این 910 که پشتیبانی نمیشه:( به نظرتون تا 2سال آینده تضمین میکنه؟ بازیها رو اجرا میکنه؟! به نظر شما کدومو بگیرم؟! کدوم بیشتر ارزششو داره؟!

ممنون

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
خوب از اونجایی که این گوشی را خودم تو این فروم معرفی کردم و فروشش را اغاز کردم می خواستم به دوستان خوب pt بگم که این گوشیها استوک هستن یعنی دیگه تولید نمیشن الانم یه تعداد تو انبارهای شرکت هستش همینهایی که به دست دوستان میرسه دلیل قیمت پایین این گوشی هم استوک بودنشه والا به قول خودتون گوشی که 137 دلاره میتونه اینجا 480 هزار تومان باشه والا خیلی گرونتر از اینها باید به دست دوستان میرسید چند ماه پیش هم خودم تاپیک بازاریابی زدم اونموقع که قیمتش 300 دلار بود که اینجا قیمتش بیشتر از 700 در میامد بعدشم نمایندگی گرفتن فکر میکنید به همین راحتیه دوست خودم که جزء مدیران شرکت متین رایانه که وارد کننده فلشهای سیلیکون پاور هستن واسه وارد کردن تبلت ایسوس phone pad و گرفتن نمایندگی این برند نزدیک 10 میلیارد هزینه کردن الان تو این سایت کسی هست که بتونه اینقدر هزینه کنه حداقل باید 200 هزار عدد گوشی خریداری کنه در کل این گوشی هم تا چند وقت دیگه فروشش تموم میشه چونکه دیگه تولید نمیشه
اقا مسعود واقعا اگه این گوشی رو معرفی نکرده بودی کلی از بچه ها حتی من ، حتی نمیتونستیم فکر این گوشی ها باشیم
در مورد اون مبلغی هم که شما گفتی ذره ذره جمع گردد
الان کار های LC بانکی از 2 بانک صادرات و ملی هرکدوم به اعتبار 25.000.000دلار انجام گرفته که طرف ال سی در چین بانک China construction هست
حالا به نظرتون بازم نیاز به 100.000.000اعتبار هست یا نه؟
اگه واقعا کار واردات داشته باشید میدونید که اولین و مهم ترین شرط داشتن ال سی بانکی هست

والا.اصلا امکان نداره همچین چیزی اتفاق بیفته.به قول دوستمون هم تو ایران یه چیزی هست به نام زرنگی که من میگم به نام دزدی
اگه کسی تعداد زیادی بیاره و ببینه مردم با همین قیمت 480 اینقدر خرید میکنند امکان نداره 350 بده.به هیچ وجه
داداش گلم چرا اینقد راحت ملت رو دزد میکین؟؟؟
شما اول یه خورده پرس و جو کن بعد
همین گوشی که الان دست ماست 4الی5 دست میچرخه که به ما میرسه
هر شخص 20 تومن بخواد سرش سود کنه میشه 100تومن
ولی وقتی دست اول خریداری بشه به نظرت کمتر نمی افته؟؟؟
در ضمن
اینقد هم گنده نیست این کارا فقط یکم رابطه میخواد
که اگه داشتم همین امروز اقدام میکردم

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
فروش غول تك هسته اي من كه هنوز متوقف نشده. تو پانداويل ٩٥ دلار ميفروشنش cool

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان تو استفاده معمولی از گوشی احساس نمیکنید پشت گوشی یه کم داغ میشه؟مال من یه کم پشت گوشی داغ میشه

عزیز من بنده htc one داشتم شما توی منوهاش که میچرخیدی پشتش ولرم میشد! بازیو که شروع میکردی بخاری برقی بود!! تازه اون گوشی 2 میلیونیه! از یه گوشی چینی عجب انتظاراتی دارینا ... :D

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
از دوستان خواهش می کنم مدل های سی پی یو خود را بگن به بقیه.
از گوشی چند سری مختلف و کیفیت های مختلفی داره
مال من انتهاش cdp هست.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
عزیز من بنده htc one داشتم شما توی منوهاش که میچرخیدی پشتش ولرم میشد! بازیو که شروع میکردی بخاری برقی بود!! تازه اون گوشی 2 میلیونیه! از یه گوشی چینی عجب انتظاراتی دارینا ... :D

اره بابا.من پارسال htc desire hd داشتم وقتی باهاش بازی میکردم بخار از توش میمومد بیرون:p
این گوشی هم که هروقت باهاش یه بازی سنگین میکنم انگار یه اجری که تازه از کوره اومده بیرون دستم گرفتم

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
اقا مسعود واقعا اگه این گوشی رو معرفی نکرده بودی کلی از بچه ها حتی من ، حتی نمیتونستیم فکر این گوشی ها باشیم
در مورد اون مبلغی هم که شما گفتی ذره ذره جمع گردد
الان کار های LC بانکی از 2 بانک صادرات و ملی هرکدوم به اعتبار 25.000.000دلار انجام گرفته که طرف ال سی در چین بانک China construction هست
حالا به نظرتون بازم نیاز به 100.000.000اعتبار هست یا نه؟
اگه واقعا کار واردات داشته باشید میدونید که اولین و مهم ترین شرط داشتن ال سی بانکی هست

داداش گلم چرا اینقد راحت ملت رو دزد میکین؟؟؟
شما اول یه خورده پرس و جو کن بعد
همین گوشی که الان دست ماست 4الی5 دست میچرخه که به ما میرسه
هر شخص 20 تومن بخواد سرش سود کنه میشه 100تومن
ولی وقتی دست اول خریداری بشه به نظرت کمتر نمی افته؟؟؟
در ضمن
اینقد هم گنده نیست این کارا فقط یکم رابطه میخواد
که اگه داشتم همین امروز اقدام میکردم

من که به شما نگفتم برادر.خصوصیت اکثر ایرانیا رو گفتم که اگه خود منم باشم قطعا همون کار رو میکنم
حالا ما امیدواریم این اتفاق بیفته
چون 2 هفته پیش هم یه بنده خدا اومد گفت این گوشی رو میخوام 430 بیارم ولی رفت و رفت و رفت...

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
آقا من یکی گرفتم و خدا رو شکر فعلا راضیم....

الان یکی میخوام برای برادرم هم بگیرم... من شاید با این گوشی بالاترین کاری که بکنم وبگردی هست :D ولی برادرم فکر میکنم بخواد معده گوشی رو در بیاره :D...یعنی الان یه نوکیا C7 داره هر چی بازی و نرم افزار بوده روی این گوشی ریخته!

خودم موندم بین xperia sp و 910 کدوم براش بگیرم؟!

این 910 که پشتیبانی نمیشه:( به نظرتون تا 2سال آینده تضمین میکنه؟ بازیها رو اجرا میکنه؟! به نظر شما کدومو بگیرم؟! کدوم بیشتر ارزششو داره؟!

ممنون

دوست من در نگاه اول اکسپریا اس پی این هایر 910 رو محو میکنه ولی درنگاه اساسی تر و بهینه تر(کارایی نسبت به قیمت)این 910 است که به سمت دروازه ی حریف حمله میکنه :medieval:

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
من که به شما نگفتم برادر.خصوصیت اکثر ایرانیا رو گفتم که اگه خود منم باشم قطعا همون کار رو میکنم
حالا ما امیدواریم این اتفاق بیفته
چون 2 هفته پیش هم یه بنده خدا اومد گفت این گوشی رو میخوام 430 بیارم ولی رفت و رفت و رفت...
گیر کارم فقط یحاست که اگه اون حل بشه هیچ موردی وجود نداره
و تا 20 الی 25 روز آینده همه چیز اوکی میشه به لطف خدا..

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
از دوستان خواهش می کنم مدل های سی پی یو خود را بگن به بقیه.
از گوشی چند سری مختلف و کیفیت های مختلفی داره
مال من انتهاش cdp هست.

مال بنده هم msm 8960 cdp هست

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوست من در نگاه اول اکسپریا اس پی این هایر 910 رو محو میکنه ولی درنگاه اساسی تر و بهینه تر(کارایی نسبت به قیمت)این 910 است که به سمت دروازه ی حریف حمله میکنه :medieval:

منم منظورم نسبت به قیمت بود:blush:

یعنی الان 500 هزینه کنم تا 2سال دیگه کار میکنه و بازیها رو جواب میده؟! با سخت افزاری که داره...

منظورم این بود که یک میلیون100 بدم sp بگیرم یا 500 بدم همین هایر رو بگیرم؟! کدوم ارزشش بیشتره؟! هایر حداکثر تا 2سال دیگه خوبه و جواب میده؟!

ممنون

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
منم منظورم نسبت به قیمت بود:blush:

یعنی الان 500 هزینه کنم تا 2سال دیگه کار میکنه و بازیها رو جواب میده؟! با سخت افزاری که داره...

منظورم این بود که یک میلیون100 بدم sp بگیرم یا 500 بدم همین هایر رو بگیرم؟! کدوم ارزشش بیشتره؟! هایر حداکثر تا 2سال دیگه خوبه و جواب میده؟!

ممنون
عزيز،يكي اس 3گرفته بود،بعد چند روز بي دليل خاموش شده بود و . . . سي پي يو رفته بود رو هوا
هيچكس هيچ تضميني حتي در مورد گوشي 10ميلياردي هم كه باشه نميتونه بهتون بده
شما استرس خراب شدن داري حتما حتما گوشي با گارانتي و برند بگير
البته هيچ گارانتي هم اين چيزي كه شما ميخواين بهتون نميده!!!
من جاي شما بودم 2تا هاير ميخريدم هر موقع يكيش خراب شد اون يكيو بر ميداشتم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355

sarinta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نمیدونم چرا هر کی هر کار میکنه که به نفعه همه است بقیه میخوان تخریبش کنن.
البته بازار همینه دیگه. فکر کنم دوستان تو بازار نیستن و همین جور حرف میزنند.
اساتید یکم واقع بین باشید.فک کنم دوستان میخوان آقا حمید رو منصرف کنند.
من چند وقت پيش تاپيك زدم 440 همه فرت و فرت بهم حمله كردن كه آي امكان نداره ...خالي بنديه ..نيو يوزري ...فلاني... بنش كنين ...تاپيكشو ببندين..
خدا رو شكر يكي پيدا شده ميخواد 90 تومن زير 440 بده
بابا چرا ميكشينش
داداش hajihamidبا اين كه خودم سوني پي گرفتم ولي حمايتت ميكنم
خدا قوت

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
من چند وقت پيش تاپيك زدم 440 همه فرت و فرت بهم حمله كردن كه آي امكان نداره ...خالي بنديه ..نيو يوزري ...فلاني... بنش كنين ...تاپيكشو ببندين..
خدا رو شكر يكي پيدا شده ميخواد 90 تومن زير 440 بده
بابا چرا ميكشينش
داداش hajihamidبا اين كه خودم سوني پي گرفتم ولي حمايتت ميكنم
خدا قوت

پسر عجب حلال زاده ای هستی؟تو چندتا پست بالاتر یادی از تو کردم که رفتی و نیومدی
حالا دم بزنگاه اومدی:)

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان یه سوال پیش اومده میخواستم بدونم اگه یه نفر ایپاد 5 داشته باشه بخواد بفروشه از این هایر 910 ها بگیره براش صرف داره؟ینی میتونه راضی نگهش داره؟از نظره سرعتو بروز بودن برای ساپورت برنامه و بازی؟

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان یه سوال پیش اومده میخواستم بدونم اگه یه نفر ایپاد 5 داشته باشه بخواد بفروشه از این هایر 910 ها بگیره براش صرف داره؟ینی میتونه راضی نگهش داره؟از نظره سرعتو بروز بودن برای ساپورت برنامه و بازی؟

دوست عزيز اون ios هست اين اندرويد اون سيم نميخوره اين كار اصليش موبايل بودن و سيم خور بودنه

مقايسع از پايه اشتباهه ! شما بايد كاربردتون رو مشخص كنيد !!!

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزيز اون ios هست اين اندرويد اون سيم نميخوره اين كار اصليش موبايل بودن و سيم خور بودنه

مقايسع از پايه اشتباهه ! شما بايد كاربردتون رو مشخص كنيد !!!
باوو حالیمه چیمیگی ببین سیم خوردنش زیاد واجب نیس ینی جز یه اپشن اضافه ارزش دیگه ای نداره براش.
ios و and بودنش هم زیاد مهم نیس فقط میخوام ببینم از نظر سرعت و اینجور چیزا میتونه راضیش کنه ینی براش صرف داره بفروشتش بیاد 910 بگیره که کمتر هزینه کرده باشه؟

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
مرسی از دوستانی که گفتند
MSM8260A پس این cpu رو کدوم گوشی هست؟

همینی که تو پانداویل هم زده؟ Haier W910 Smart Phone Android 4.0 MSM8260A Dual Core 1.5GHz 4.5 Inch 720P IPS Retina Screen IP54

گوشي منم سي پي يوش msm 8960 هست .
يه چيز ديگه كه قبلا هم گفتم اين گوشي تفاوتهاي زيادي با فيلمي كه در خصوص ريويو 910و آنباكسينگش بود داره
مثل كلمه هاير زير ال سي دي و ديگه اينكه رامي كه تو اون فيلم بود (اونايي كه 718 رو داشتن ميدونن) دقيقا شبيه رام اصلي w718 بود كه وقتي گوشي رو روشن كردم كاملا تعجب كردم چون اصلا شبيهشم نبود
احتمالا اينايي كه ما داريم هاي كپيه w910;)

بالا