ممنون از پاسخ ولی به نظرم جایی زده بشه که تو دید همه باشه مثل صفحه اول انجمن یا تو بخشها یا .... خیلی بهتره یا چند جای متفاوت لینک بشه که همه بتونن ببینن.
سلام به همه دوستان
هر پیشنهاد یا راهکار یا انتقادی که به نظرتون میرسه به روند کلی بازارچه کمک میکنه رو اینجا مطرح کنین.
با سلام
پیشنهاد: روی روابط عمومی مدیران بخش ها و سطوح بالاتر کار کنید. یک مقدار روی احساس مسئولیتشون هم کار کنید.
انتقاد: هیچ کدوم از مدیران پاسخگوی واقعی نیستند. 2 ماه پیش یوزر من که اتفاقاً توی بازارچه هم فعالیت داشتم، بدون دلیل اسپم شد.( اون هم بدون تاریخ اکسپایر). یوزر جدید درست کردم و به مدیریت کل سایت ایمیل زدم. به [email protected] ایمیل زدم. fi [email protected] ایمیل زدم. زنگ زدم به خود پرشین تولز و بعد از کلی معذرت خواهی از اینکه مزاحمتون شدم و ... درخواست کمک و راهنمایی کردم که گفتند جزء وظایف ما نیست. حق هم داشتند. (چون پشتیبانی فروش هاست و دامنه بودند).
حالا نمیدونم، مدیران ما رو در حد و حدودی نمیدونند که به ایمیل کاربران عادی پاسخ بدند یا موضوع چیز دیگه ایه. بالاخره اینکه موفق نشدم یوزرم رو زنده کنم.
به هرحال من یکی از قدیمی های پی تی بودم. به ما که وفا نکرد. امیدوارم به دیگران وفا کنه.
یوزر قدیمیم رو مینویسم تا بدونید دروغ نمیگم.
koroosh_kabir
موفق و پیروز باشید.
سلام
من وقتی میخوام به کسی امتیاز بازارچه بدم این error رو میده
you do not have permission to access this page
لطفا راهنمایی بفرمایید.
تایید و تاکید بر تاییدمن هم با دوست بالائي موافقم . نحوه رسيدگي دكتر به تاپيك هاي شكايت بسيار عالي بود .