• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

B3RKUT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام خدمت دوستان
بخش "بررسی مسایل فروشندگان" رو من خوندم و واقعا متاسف شدم
اکثر کلاهبرداری ها هم از نیو یوزرهایی مثل من انجام شده بود، که سابقه معامله اینترنتی رو نداشتن
یه پیشنهاد دارام که بالای هر بخشی تو بازارچه یه بنری،تاپیکی چیزی به رنگ قرمز باشه که یه سری موارد اصلی رو به طور خیلی خلاصه توش نوشته شده باشه (مثل سرچ کردن اسم کسی که می خواد باهاش معامله کنه که قبلا سابقه بدی نداشته باشه)

با تشکر

koroosh_kabir2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
هر پیشنهاد یا راهکار یا انتقادی که به نظرتون میرسه به روند کلی بازارچه کمک میکنه رو اینجا مطرح کنین.

با سلام
پیشنهاد: روی روابط عمومی مدیران بخش ها و سطوح بالاتر کار کنید. یک مقدار روی احساس مسئولیتشون هم کار کنید.
انتقاد: هیچ کدوم از مدیران پاسخگوی واقعی نیستند. 2 ماه پیش یوزر من که اتفاقاً توی بازارچه هم فعالیت داشتم، بدون دلیل اسپم شد.( اون هم بدون تاریخ اکسپایر). یوزر جدید درست کردم و به مدیریت کل سایت ایمیل زدم. به [email protected] ایمیل زدم. fi [email protected] ایمیل زدم. زنگ زدم به خود پرشین تولز و بعد از کلی معذرت خواهی از اینکه مزاحمتون شدم و ... درخواست کمک و راهنمایی کردم که گفتند جزء وظایف ما نیست. حق هم داشتند. (چون پشتیبانی فروش هاست و دامنه بودند).
حالا نمیدونم، مدیران ما رو در حد و حدودی نمیدونند که به ایمیل کاربران عادی پاسخ بدند یا موضوع چیز دیگه ایه. بالاخره اینکه موفق نشدم یوزرم رو زنده کنم.
به هرحال من یکی از قدیمی های پی تی بودم. به ما که وفا نکرد. امیدوارم به دیگران وفا کنه.

یوزر قدیمیم رو مینویسم تا بدونید دروغ نمیگم.
koroosh_kabir

موفق و پیروز باشید.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
با کمال احترام باید عرض کنم که در پشت پرده ی این همه معاملات به ظاهر موفق بازارچه ..کوهی از نا رضایتی کاربران از معالات وجود داره..

فروشنده های بی شماری هستن که :

-خون به جگر خریدار میکنن تا کالا رو بعد از چندین روز تازه اون هم با هزار منت ارسال میکنن..

-توی تاپیک فروش ظاهر جنس رو طور دیگه نشون میده.. ولی وقتی مشتری جنس دستش میرسه میبینه که زمین تا آسمون با اون چیزی که توی تاپیک میدید فرق داره!!!

-مشتری هارد رو میفرسته برای طرف که روش دیتا بریزه..وقتی هارد رسید..فروشنده که میدونمه خریدار هزینه ی پست رو متحمل شده...دبه میکنه که با این قیمت برام نمیصره.." اگه میخوای فایل ها رو با قیمت بالاتر برات میزنم..اگر هم نمیخوای هاردت رو برات میفرستم" !!!

- موبایل ناقص به قیمت سالم به خریدار میفروشه..بعد میگه "در مورد اون قسمتش چیزی نپرسیدی که من بهت بگم خرابه!!!!"

- 10 تا کارت شارژ 2 تومنی میفروشن و 10 تا امتیاز بازارچه میرینن..از اون طرف کسی که 3 تا معامله ی قیمت بالا انجام داده.. مجبوره بخاطر امتیاز کمش واسه خریدار هاش کلی قسم و آیه بخوره..

-و ....

متاسفانه به این دلیل که خریدار بالاخره به هر قیمتی و چندین تذکر شکایت..حق خودش رو پس میگیره و یا متاسفانه بعضی از خریداران ببخشش بی مورد میکنن.. تمامی این مسائل پشت پرده میمونن و فروشنده بالاخره امتیاز مثبتش رو میگیره..
(خریدار هم ار روی تعارف توی قسمت امتیازات از فروشنده تعریف میکنه!!!)

اینطوری میشه که خریدار های بعدی هم به چنگ چنین فروشنده هایی می افتن!!! و این روند ادامه داره..

لذا خواهش میکنم قانونی ترتیب بدید تا معامله با همون جزیات کاملش (بجز مشخصات شخصی افراد) بجای اینکه در پیغام های خصوصی صورت بگیره..توی تاپیک فروشنده صورت بگیره..
تا سابقه ی فروشنده و خریدار به طور واضح برای افراد دیگه مشخص باشه.

پ ن : برای هر فید بک لینک تاپیک معامله توی قسمت توضیحات امتیاز بازاچه قرار داده بشه..

با تشکر...

koroosh_kabir2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
پیشنهاد: روی روابط عمومی مدیران بخش ها و سطوح بالاتر کار کنید. یک مقدار روی احساس مسئولیتشون هم کار کنید.
انتقاد: هیچ کدوم از مدیران پاسخگوی واقعی نیستند. 2 ماه پیش یوزر من که اتفاقاً توی بازارچه هم فعالیت داشتم، بدون دلیل اسپم شد.( اون هم بدون تاریخ اکسپایر). یوزر جدید درست کردم و به مدیریت کل سایت ایمیل زدم. به [email protected] ایمیل زدم. fi [email protected] ایمیل زدم. زنگ زدم به خود پرشین تولز و بعد از کلی معذرت خواهی از اینکه مزاحمتون شدم و ... درخواست کمک و راهنمایی کردم که گفتند جزء وظایف ما نیست. حق هم داشتند. (چون پشتیبانی فروش هاست و دامنه بودند).
حالا نمیدونم، مدیران ما رو در حد و حدودی نمیدونند که به ایمیل کاربران عادی پاسخ بدند یا موضوع چیز دیگه ایه. بالاخره اینکه موفق نشدم یوزرم رو زنده کنم.
به هرحال من یکی از قدیمی های پی تی بودم. به ما که وفا نکرد. امیدوارم به دیگران وفا کنه.

یوزر قدیمیم رو مینویسم تا بدونید دروغ نمیگم.
koroosh_kabir

موفق و پیروز باشید.

مثل اینکه واقعاً اینجا صاحاب ....

ham_bagheri

Registered User
لایک‌ها
331
سلام
یه پیشنهاد داشتم. توی بازار قسمت "فروش آلات موسیقی و لوازم صدا برداری" نداریم و پست های مربوط به این موضوع بین تاپیک متفرقه و کلوپ صوتی تصویری و جاهای دیگه پراکنده اند . از لحاظ درامد زایی برای سایت ،همونطور که میدونین الان سایتهای فروش لوازم موسیقی و مخصوصا صدابرداری بسیار زیاد شدن و تبلیغات وسیعی دارن . مثل ایران صوت و تهران ملودی .
پیشنهاد می کنم این بخش ایجاد بشه . هم به نظم بازارچه کمک می کنه و هم درامدزایی برای سایت داره . و حتی من حاضرم همکار بازارچه توی قسمت پیشنهادی خودم هم بشم .
با تشکر.

kaveh_safavi

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

من وقتی میخوام به کسی امتیاز بازارچه بدم این error رو میده
you do not have permission to access this page

لطفا راهنمایی بفرمایید.

sabarayane

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

من وقتی میخوام به کسی امتیاز بازارچه بدم این error رو میده
you do not have permission to access this page

لطفا راهنمایی بفرمایید.

شما نیو یوزر هستید
شرایط یوزر معمولی انجمن:::
15 روز از عضویت گذشته باشد و داشتن حداقل 70 پست در انجمن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
اگر فردی در تاپیک شکایتی بازنده میشه اجازه بدین امتیاز منفی بگیره

امضای هر کسیو میبینی نوشته با فلانی معامله نکنید

اون یکی نوشته خیلیا تو زندگیم بهم بدی کردن حلالشون کردن ولی از یه عده توی پرشین تولز نمیگذرم

اون یکی میگه کلی قسم حضرت عباس میخوره و به اسم دین دزدی میکنه

یکی دیگه میگه میخواد برای بچه یتیم سیستم جمع کنه نمیدونم فلان کرده

یکی دیگه میگه مراقب کلاهبرداری کاربر فلان باشید

اون یکی میگه ......

و خیلیام هستن که اصلا تاپیک شکایت نمیزنن و بعضیام متوجه نمیشن چه کلاهی سرشون رفته

یه عده از دوستان تا پاشون به اینجاها باز نشه و بحث پلیس فتا پیش نیاد پولو پس نمیدن و بیرون از این تاپیکا جوابایی به خریدار میدن که شاخ در میاری و همش میخوان قضیه رو خارج از فروم جلوه بدن و این پولا بهشون مزه کرده

به نظر من هم باید امتیاز منفی افرادی که مرتکب اشتباه میشن باقی بمونه و این چیزی جز سود مالی برای صاحبان پرشین تولز و آقای دکتر و کلا مدیرا نداره چون وقتی اون فرد چنتا امتیاز منفی داشته باشه دیگه کسی خرید نمیکنه ازش در نتیجه تاپیک شکایتی زده نمیشه که وقت مدیری گرفته بشه و مهمتر از همه سر کسی کلاه نمیره اما باید کاری کنیم که یوزرش براش ارزش داشته باشه و یوزر جدید هم نسازه که میگم چطوری

الان پرشین تولز درامد زایی خوبی داره ولی اگر میخواد رو به پیشرفت گام برداره یا حداقل درجا بزنه باید به فکر این همه یوزری که باعث درامد زایی خوبش شده باشه

من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم که تاپیکای شکایت به مقدار 75% کم میشه . اول میخواستم بگم که فقط یوزرای معتبر بتونن تاپیک فروش بزنن ( دقت کنید فقط تاپیک فروش . تاپیک خریدو هرکی بتونه بزنه ) ولی دیدم از چند ماه پیش برای معتبر شدن باید پول زیاد بسلفی و این مساله خیلی سخت گیرانست و باعث میشه مثل ایسام بشه فروم بیخیال شدم و منتفی دونستم پیشنهادو تو فاز اجرا ببریم

اما این نکته به فکرم رسید که هر کسی تاپیک فروش میزنه اگر یوزر معتبر نیست داخل تاپیکش اعلام کنیم به مانند یه پست بعد از اولین پست داخل تاپیک یا یه نوشته درشت و آلارم مانند که کاربران گرامی اگر از یوزرهای غیر معتبر مثل استارتر این تاپیک یعنی افرادی که آی دیشون سبز رنگ نیست خرید میکنید در صورت بروز مشکلات احتمالی برای شما تاپیک پیگیری یا شکایت زده نخواهد شد و به مورد شما در فروم رسیدگی نمیشه و باید فقط در فتا ان را پیگیری کنید و مسئولیت تمام مشکلات احتمالی بعد از خرید بر دوش شماست

در حالی که کاربر با سابقه مثلا 40 امتیاز که معتبرم هست قطعا این فروم براش با ارزشه و با یه تاپیک شکایت ساده به نتیجه میرسه کارشون که اگر در تاپیک شکایت مقصر بود علاوه بر رد مال امتیاز منفی هم میگیره یعنی همین نکته ای که بهش اشاره شد اول پست و اینجوری اعتبار یوزرش نابود میشه و براش گرون تموم میشه و اگر بخواد یه یوزر دیگه بسازه باید یه شناسنامه و کارت ملی و چند خط تلفن همرا و ثابت جدید پیدا کنه و مهمتر از همه یه مبلغی برای ساخت یه یوزر معتبر دیگه بده که فک نکنم این کارو بکنه . درست میگم

این جوری شما هم وقتتون کمتر گرفته میشه هم کمتر بقیه به یه همچین مشکلاتی دچار میشن

نسل خورسنداهم کنده میشه از فروم

مهمتر از همه بقیه رو به ساخت یوزر معتبر یا درامد زایی بیشتر دعوت میکنید و برای استقبال از این موضوع خواهشا مبلغ ایجاد اکانت یوزر معتبرو به یک چهارم کاهش بدین یا اینکه اجازه بدین تا 3 امتیاز بازارچه یوزر معتبرش رایگان ایجاد بشه تا فروم گلستون بشه ولی بازم تاکید میکنم یوزر معتبر شدنو اجباری نکنید که این مساله به سود ایسام و لیون و شهر سخت افزار تموم میشه یعنی مهجرت مجازی رخ میده و عده زیادی به این فرومها کوچ میکنن . شما باید علاوه بر بالابردن کیفیت بازارچه مانع یوزر پراکنی های غیر اصولی هم بشید

فروم که گلستون شد تعداد یوزرای معتبرشم 10 برابر میشه

در کنار امتیازات بازرچه هر کسی علاوه بر امتیاز منفی تاپیکای شکایتی که توشون بازنده بوده هم بزارید و اونایی هم که برنده بوده فقط ارشیو بشه که بقیه ببینن وقتی از یکی جنس میگیرن و به مشکل میخورن فروشنده با چه منطق و لحنی باهاشون برخورد میکنه .

نمونه :

mostafajan

امتیاز بازارچه 80 (95%)
تاپیک شکایت 2

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
با سلام
در رابطه با بازارچه خیلی انتقادات میشه کرد.اینجا هم هرکس بسته به وضعیت خودش یه پیشنهاد میده.یکی میگه طرف باید فلان قدر سابقه داشته باشه،یکی میگه فلان سال از مدت اعتبارش گذشته باشه و... اما به تاپیک شکایات که متاسفانه تعطیل شد یا داره میشه مراجعه کردم دیدم اصلا این مسایل در کلاهبرداریها هیچ تاثیری که نداشته بلکه گاهی باعث سو استفاده هم شده.
از این بدتر به لیست محرومین هم مراجعه کنید همشون تعداد پستهای بالا با امتیازات بالا دارن اما یهو با یه کلاهبرداریه تپل غیبشون زده.
قبل از هر پیشنهادی باید بگم که متاسفانه این اخلاق در برخی ایرانیان عزیز هست که از هر امکاناتی بدنبال استفاده سو و غیرقانونی اون هستند.مثلا همین امتیاز بازرچه که در ebay هم موجوده خیلی راحت توسط باندبازی و مولتی یوزر و .... و یا فروشهای هزارتومانی دوهزارتومانی و..... بالا میره و این یعنی تضییع حق دیگران و فریب خریداران جدید.
دوستانی که میگن نیویوزر نتونه بفروشه،مثل این هست که بگن کسی که هیچ سابقه کاری نداره نباید استخدام بشه.بقول یاس "بگو پنج سال رو من از کجا شروع بکنم؟"خب هر کاربر از یک خرید و فروش باید شروع کنه.
البته این رو برای این نمیگم که خودم کاربر جدید هستم.من نمیخوام اینجا کاسبی راه بندازم و در فرومهای دیگه به اندازه کافی سابقه دارم.اما این نکات رو توجه داشته باشید که هرکس با هر سابقه ای میتونه کلاهبرداری کنه.داشتن صد یا دویست پست کاری نداره.طرف ظرف یک هفته میتونه این تعداد پست رو بزنه.حمایت یک یوزر از یک یوزر با سابقه اصلا نمیتونه معتبر باشه و اصلا از کجا معلوم که یک کاربر،مولتی یوزر نباشه اون هم با پستهای بالا برای هرکدوم؟(نمونش در محرومین زیاده)
البته سابقه مهمه اما درستکاری فروشنده باید با ابزارهایی سنجیده بشه که احتمال تبانی و دورزدن در اون به حداقل برسه و محیطی فراهم بشه تا در هر خرید و فروشی،افراد با خیال راحت با هم معامله کنن.
خوب ebay یا amazon نمونه های بسیار موفق جهانی هستند که میشه از اونها خیلی چیزهارو یاد گرفت.بنظر من مهمترین چیزی که در بازارچه کمبودش احساس میشه و با وجودش بسیاری از مشکلات حل میشه،وجود یک مرجع معتبر در خرید و فروشهاست.
جدای نمونه های خارجی میتونیم همین ایسام رو درنظر بگیریم که با واسطه شدن در واریزها به میزان قابل توجهی از مشکلات احتمالی جلوگیری کرده.وجه ابتدا به حساب واسطه میره و در صورت تایید خریدار،وجه به فروشنده میرسه.جزییات خوبی هم درمورد احتمال اصل نبودن و.. در قوانین اومده و تایید نکردن هم به همین راحتی نیست.
در کنارش امتیاز مربوط به فروشندگان هم قرار داده شده اما وقتی این امتیاز داده میشه که حتما خرید و فروشی انجام بشه و وجهی ریخته بشه و کالایی جابجا بشه وگرنه با روند فعلی در pt میشه یک خرید و فروش جعلی راه انداخت و امتیازهارو بالا برد.
البته یکی از مشکلات ایسام که اکثرا ازش مینالن درصد بالای تعرفه هاست.میشه این تعرفه هارو به 2-3 درصد رسوند.وجود این تعرفه ها باعث میشه مسئولان pt یک انگیزه و نیری بیشتری برای بازارچه قرار دهند.
پیشنهاد دیگم این هست که برای پاکسازی و توجه بهتر در معاملات،در صورت احضار شدن تخلف هرکاربری در معامله،در سابقه وی درج شود.نه اینکه تا به شکایت رسید و با کلی دعوا .. حاضر به پرداخت خسارت شده و امتیاز منفی پاک بشه!!!به همین راحتی
برای حضور در بازارچه،از هر کاربری مشخصات کامل فردی و تماس درخواست و ثبت شود.با این کار تا حدود زیادی جلوی مولتی یوزر بودن و نیز کلاهبردیها گرفته میشه.
البته امیدوارم پیشنهادات بررسی بشه
با آرزوی تغییرات موثر و مفید در بازارچه

Last edited:

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
پیشنهاد میکنم برای بخشهایی مثل لب تاپ و گوشی موبایل قسمت بندی از لحاظ رنج قیمت انجام بگیره یا یک راهنمایی ابتدای عنوان هر تاپیک باشه.مثلا" قیمت پایه یا قیمت فروش اجناس به یه نحوی توی پیش نمایش تاپیک نمایش داده بشه.
بارها شده برای پیدا کردن یک موبایل یا لب تاپ توی یک رنج قیمت بخصوص مجبور شدم تاپیکهای چندین صفحه رو مطالعه کنم چون پیش نمایش تاپیکها فقط دو سه خط اول رو نمایش میده و اکثر دوستان قیمتها رو معمولا" در انتهای نوشته هاشون میذارن.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خدمت مدیر کل ؛
اگر کلاه بردار ها در خود می دیدند که پرشین تولز را جولانگاه رفتار خود ببینند حاصل دست آورد های سال های برخی قوانین بود .
حالا به لطف اطلاعیه جدیدی که لطف کردید اضافه کردید عزیزان کلاه بردار نمی دانند با چه زبانی و به چه نحوی متشکر این لطف باشند که دیگر در جایی باز خواست نمی شوند.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من هم با دوست بالائي موافقم . نحوه رسيدگي دكتر به تاپيك هاي شكايت بسيار عالي بود .

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
من هم با دوست بالائي موافقم . نحوه رسيدگي دكتر به تاپيك هاي شكايت بسيار عالي بود .
تایید و تاکید بر تایید :D
من هم در چند مورد که تاپیکهای شکایات رو میخوندم میدیدم که حداقل طرف وقتی کارش به اونجا میرسید مجبور میشد حق طرف مقابل رو بده.
البته یکی از کاربران میگفت علت اصلی بسته شدن انجمن شکایات،فشارهایی بود که به دکتر در مورد یکی از شکایات که فیلم پلیسی هم شده بود،اتفاق افتاده...راست یا دروغش رو نمی دونم.اما من که در اون زمان حتی عضو این سایت نبودم،اون جریان رو تقریبا کامل خوندم و کاملا با رای دکتر و نظرات دوستان که با دکتر دکستر همراه بودند،کاملا موافق بودم و بنظرم در اون تاپیک که داشت همه جوره به حاشیه کشیده میشد،یکی از بهترین و قاطع ترین تصمیمات گرفته شد.
امیدوارم که این بخش شکایات که کلانتری فروم بود،با عملکردی بهتر از قبل،دوباره به جریان بیفته.

iran_text

Registered User
لایک‌ها
15

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
من شخصا اجناس خارجی زیادی میفروشم در سایت های خارجی و خیلی هاشون سایت های خیلی بزرگ و پربازدیدی هستند ولی جالبه که پرشین تولز از نظر رنک و رتبه گوگل براحتی بالای همه اونا قرار میگیره. این موقعیت خوبیه برای دوستانی که اجناسی رو میخوان به خارج از کشور بفروشند. کاش بخشی مجزا درست میشد برای آگهی های عمومی خارجی که متخص آگهی های انگلیسی می بود برای خریداران احتمالی که از گوگل میان. من 24 ساعت نیست این تاپیک رو زدم ولی امروز یه ایمیل از ویتنام گرفتم!

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
از مدیران محترم تقاضا مندم یه فکری به حال امتیازات بازارچه که بعضا بصورت کاملا بی محتوا و بی موضوع داده میشه بکنند تا بی اعتمادی کاربر ها و خریداران رو به بار نیاورده.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
در رابطه با امتیاز دهی و مسائل و مشکلات پیرامون آن که اخیرا" بیشتر شده اگر امکانش بود که فروشنده رو ملزم به اعلام نام خریدار (ضمن اعلام ختم تاپیک) در پست اول تاپیکش کنید و به نحوی امکان امتیاز دادن خریدار رو فقط زمانی بهش بدهید که معامله رو در همون تاپیک تایید کنه بهتر بود. چون الان امتیاز دهی شده فقط تعریف و تمجید از همدیگه و اصلا" مشخص نیست بر اثر یک معامله این اتفاق افتاده یا دوستانه بوده.

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
پیشنهاد بنده هم اینه که یک مدیر به این بخش اختصاص پیدا کنه و امتایز ها از طریق ایشون صادر بشه.
گرچه خیلی ها الان چیزی بالغ بر حتی 50 امتیاز به این صورت دریافت داشته اند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این چه وضعشه که برداشتید تاپیک عدم شکایت جدید رو به صورت یه نوار آبی رنگ گذاشتید اون بالا زیر نوار های زرد!

آخه کی اون بالا رو نگاه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اعصابم داغونه از دست شما

2 ساعت وقت گذاشتم تاپیک شکایت تنظیم کردم...چشمم در اومد از بس پ.خ ها رو مرور کردم و عکس گرفتم و آپلود کردم!!!

حداقل این تاپیک لعنتی رو مهم میکردید در قسمت تاپیک ها یه مدت تا چشم همه بهتر بهش بیفته تاپیک نزنیم!!

یعنی میخوام مدیریت رو خفه کنم!!! :wacko:

نوبت ما که رسید آسمون تپید آقایون تصمیم گرفتند که تاپیک قبول نکنند!!

بالا