• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
melika0511 خانم خواهشا رعایت کنید قوانین رو بخونید و طبق اونا عمل کنید پست های شما واقعا از هر جوری نگاه کنیم خیلی فجیعه !!! از یک خانم بی نهایت بعیده !!!! شما کاملا دارید به ما توهین میکنید !!!!! میدون جنگ نیست و ما هم دشمن شما نیستیم که اینطوری به توپ بستید !!!! والله اینطوری من هم نگاه نکنید اگه بخوام میتونم 1000 برابر شما به کل ببندم از همه طرف به توپ

ولی مسئله خرد کردن نیست مسئله کمی جر و بحث در کنار دوستی و رفاقت هست نمیخوایم که ا=عصاب هم رو خورد کنیم

عجب ها کمی رعایت کنید !!!!!!!!!!!!

با تشکر بسیار از رفتار فوق العاده خوب دوست عزیز Hdavoodh .

مخلص دوستان هستیم ولی وقتی قراره وضع کل کل اینطور باشه برای همه جزء ناراحتی اعصابی خردی و توهین و تهمت چیز دیگه ای نداره

تو رو خدا با قرمز ننویسید چشامون کور شد ( نکنه اینم یه روشه از بین بردنه ؟ میخواید کورمون کنید ؟ پس منم با آبی مینویسم ! )

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
البته از دوستان پرسپولیسی معذرت میخوام چون تو لینک بالا نویسنده از ادبیات خوبی استفاده نکرده
بر حال لینک گذاشتم تا مدرک هم داشته باشه حرفم

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
نه جانم این طوری هم قضاوت نکن !
من میرم جای دیگه کل کل کنم همچین فحش میدم و عکس هایی از پرسپولیس منتشر می کنم که اگر اینجا بزارم کارم به فتا کشیده میشه :D
بالاخره هر جایی باید هر طور برخورد کرد دیگه :happy:

شما بگو من که باور نمیکنم ................ ابدا شما اهل این کارا نیستی!

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
تو رو خدا با قرمز ننویسید چشامون کور شد ( نکنه اینم یه روشه از بین بردنه ؟ میخواید کورمون کنید ؟ پس منم با آبی مینویسم ! )

گرامی شما با آبی بنویس ......... چرا که نه ! ولی قرمز به چشم نور میبخشه ............. چشم شما هم داره نورش زیاد میشه .نگران نباشین کوری نیس!:happy:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
البته از دوستان پرسپولیسی معذرت میخوام چون تو لینک بالا نویسنده از ادبیات خوبی استفاده نکرده
بر حال لینک گذاشتم تا مدرک هم داشته باشه حرفم

آریا جون نشد که!!! شما متن و میزاری بعد تذکرم میدی ادبیاتش بده !!!! حالا نمیشه یه مدرک با ادبیات خوب بیاری؟؟؟ نه جان من نمیشه؟؟؟:wacko:

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
شما بگو من که باور نمیکنم ................ ابدا شما اهل این کارا نیستی!

قضیه فلفل ریزه میزه هست جانم :D تیزیم بدجور :cool:

پ.ن 1 : خواهشا با رنگ قرمز دیگه تایپ نکنید . به همه دوستان میگم چون از نظر پزشکی برای چشم مضر هست ( فارغ از بحث قرمز و آبی ) البته نا گفته نماند رنگ آبی برای چشم مفیده :D
پ.ن 2 : دوستان من امشب فقط و فقط برای این اینجا بودم که نشون بدم تو فضای صمیمی و دوستانه هم میشه با هم کل کل کرد نه اینکه همدیگه رو بزنیم و به فحش بکشیم !!
من که فکر نکنم از این به بعد زیاد بتونم به تاپیک سر بزنم اما امیدوارم این روش تو تاپیک باب بشه و با هم دوستانه برخورد کنید نه جنگ و جدل !!
بالاخره دوستان پرسپولیسی هم عزیز ما هستند و ما هم دوستشون داریم :blush: ( خالی بستم :D )

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
آریا جون نشد که!!! شما متن و میزاری بعد تذکرم میدی ادبیاتش بده !!!! حالا نمیشه یه مدرک با ادبیات خوب بیاری؟؟؟ نه جان من نمیشه؟؟؟:wacko:
سایتای زیادی به این مطلب اشاره نکردن
تو سرچم اینو فقط تونستم گیر بیارم
همینکه فعلا از فراگیر شدن این خبر آبروتون نرفته برید خداروشکر کنید:D

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
به زودی پرسپولیسیا با فراگیر شدن خبر 5 سال در دسته دو بودن عزادار خواهند شد:D

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
قضیه فلفل ریزه میزه هست جانم :D تیزیم بدجور :cool:

پ.ن 1 : خواهشا با رنگ قرمز دیگه تایپ نکنید . به همه دوستان میگم چون از نظر پزشکی برای چشم مضر هست ( فارغ از بحث قرمز و آبی ) البته نا گفته نماند رنگ آبی برای چشم مفیده :D
پ.ن 2 : دوستان من امشب فقط و فقط برای این اینجا بودم که نشون بدم تو فضای صمیمی و دوستانه هم میشه با هم کل کل کرد نه اینکه همدیگه رو بزنیم و به فحش بکشیم !!
من که فکر نکنم از این به بعد زیاد بتونم به تاپیک سر بزنم اما امیدوارم این روش تو تاپیک باب بشه و با هم دوستانه برخورد کنید نه جنگ و جدل !!
بالاخره دوستان پرسپولیسی هم عزیز ما هستند و ما هم دوستشون داریم :blush: ( خالی بستم :D )

همه حرفای شما خوب بود ولی قسمت خالیبندیش عین حقیقت بود ;) خط آخر .............

سایتای زیادی به این مطلب اشاره نکردن
تو سرچم اینو فقط تونستم گیر بیارم
همینکه فعلا از فراگیر شدن این خبر آبروتون نرفته برید خداروشکر کنید:D

ای بابا اینقدر مهم و معتبره که فقط یه جای نامعتبر ازش یاد کرده و به استناد حرف خودتون سند باطله:wacko:

1 سال دسته سه بودن خوبه یا 5 سال دسته دو؟:D

خوب معلومه دسته 3 بودن خیلی باحاله خوش به حال اس اس ی ها !!!!!!:D

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
به زودی پرسپولیسیا با فراگیر شدن خبر 5 سال در دسته دو بودن عزادار خواهند شد:D

اره خدایی اونم با مدارک و اسناد طبقه بندی شده که شما ارئه کردی!!! بریم سیاه بپوشیم ...............:p

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851

ای بابا اینقدر مهم و معتبره که فقط یه جای نامعتبر ازش یاد کرده و به استناد حرف خودتون سند باطله:wacko:

از حمایت با رنگ آبی صمیمانه سپاسگذارم و منو وادار کردید که با رنگ قرمز . رنگ آزار دهنده ای هست ولی به هر صورت این 1 بار رو ناچارا تحمل بفرمایید :D
به جان خودم اگر همه اون حرف ها رو خالی بسته باشم اون 1 خط رو راست گفتم
025.gif

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496

آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییش

الان خوبه که با آبی می نویسی........ من اصلا پست رو نخوندم ولی دیدم چون با آبی نوشتی آرامش پیدا کردم :D

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
الان این خبری که من گذاشتم خبری و مطلبی میمونه که واقعیت داره ولی تو اینترنت متن چندانی دربارش نمیشه پیدا کرد
خیلی از خبرها و مطلب ها اینجورین

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
میگما یه سوال از پرسپولیسی های محترم (اینجوری خوبه دیگه ، در نهایت احترام):
نظرتون راجع به قلم پای فرهاد ( 4 ) چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخ.........!!!:D
[/SIZE]

Last edited by a moderator:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
از حمایت با رنگ آبی صمیمانه سپاسگذارم و منو وادار کردید که با رنگ قرمز . رنگ آزار دهنده ای هست ولی به هر صورت این 1 بار رو ناچارا تحمل بفرمایید :D
به جان خودم اگر همه اون حرف ها رو خالی بسته باشم اون 1 خط رو راست گفتم
025.gif

آقا دیگه نمیشه باید یه ناهار در خدمتتون باشیم و گل بگیمو گل بشنویم .................:D

برید سیاه بپوشید

اونوقت شما میگی خبر کذبه؟

شما به شکلک اخر پست دقت نکردیها عزیز دل برادر:happy:

آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییش

الان خوبه که با آبی می نویسی........ من اصلا پست رو نخوندم ولی دیدم چون با آبی نوشتی آرامش پیدا کردم :D

من مشکلی با آبی ندارم وااله .......بفرما ................... استقلال در لیگ سه !!! ارامشش چطوره حالا:lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا