• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از خدا می خوام که حداقل این پرسپولیس زلزله که محبوب هرچی دله !!!!!!!! :blink::blink: سالی 4 تا بازی رو ببره که این هوادار هاش بیان این تاپیک همش پر استقلالی نمونه ... خدایا این کل کل با پرسپولیسی ها رو از ما نگیر

امروز دقیقه 93 که پرسپولیس گل خورد از خنده پهن شدم رو زمین یعنی یک تیم بخواد هم نمی تونه توی 20 ثانیه آخر بازی گل بخوره اما اینا می تونن :D:D چقدر محاسبات تون باید قوی باشه که دقیقا قبل سوت آخر بازی گل بخوری :p

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
آره منظورم همون بود .
البته نمیگم ادبیات یا جملش نا مناسب بوده یا توهین هست . منظور من اینه که به کاربردن چنین جمله ای شاید تو این موقعیت تیمش زیاد جالب نباشه .....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

بله درست حدس زدید

بازیکن باید بازیکن باشه...... بازیکنی که بازیکن نباشه بازیکن نیست...... و می شه مثل امشب که باختن

چون من يادمه اولين توي فوتبال ناصر حجازي اين حرف رو زد مال اون زمانا بود که حال و روز استقلال خوش نبود

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
یه زمانی حال و روز شما خوش نبود ما سروری میکردیم

حالا تیم ما حال و روزش خوب نیست شما خوب نتیجه میگیرید

آسیاب به نوبت دور ما هم میشه :)

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
وای به خدا دارم از خنده می میرم !!
سیدصالحی : یه روز عروسی به کوچه ما هم میرسه و حتما استقلال رو تو داربی شکست میدیم :eek:

این بنده خدا هنوز نتونسته ادبیات مناسب و در شان یک بازیکن که تو یه تیم پرطرفدار بازی میکنه رو یاد بگیره ، بعد اومده اظهار نظر هم میکنه !
تیمی که 90 دقیقه با نفت میره تو قوطی و حقش بود که چند تا گل بخوره می تونه استقلال رو ببره ؟؟
نه من از شما می پرسم ، میشه عایا ؟؟
حالا فارغ از اینکه نتیجه قابل پیش بینی نیست اما منطق هم چیز خوبی هست به خدا !

1 - ادبیاتش اشکالی نداره !!!

2 - ما تو قوطی رفته بودیم !!!!!!!! شما بازی رو دیدید اونهمه ما حمله کردیم !!!!!

بله همونطوری که پارسال ما بدترین نتیجه ها رو میگرفتیم ولی 2 تا دربی رفت و برگشت رو با حداکثر شانس و با کمک داور نباختید یادتون رفته ؟؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خب دلم نیومد بعضی از نکات رو از قلم بندازم :
دوستان عزیز پرسپولیسی الان افتخار می کنن که بهتر خط دفاع لیگ رو دارن ، اما باید این رو بگم که به چه قیمت ؟؟
شما 2 تا گل خوردید و هر 2 تا بازی باخت دادین !! اگر تو کل فصل 15 تا گل بخورید مسلما آخر فصل بهترین خط دفاع رو دارید اما با 15 تا باخت جاتون یه راست لیگ 1 هست :p
پرسپولیس تو 3 تا بازی خارج از خونش 2 تا باخت و 1 مساوی داره و این یعنی فقط 1 امتیاز !
اما استقلال آمار 100% پیروزی در بازی های خارج از خونش رو داره .
هر طوری هم حساب می کنم پرسپولیس در حد اندازه استقلال نیست و نخواهد بود . تیمی که دغدغش اینه که تو جمع 4 تیم برتر آسیا باشه با تیمی که هدفش گل نخوردن تو دقیقه 92 از یه تیم بی نام نشون هست کاملا متفاوته . البته با اینکه این باخت توسط سرمربی اخراجی براشون حاصل بشه و با خوشحالی نکردن بعد از برد هم خیلی چیز ها رو به جناب دایی اثبات کرد .
در ضمن فکر کنم طبق روال چند سال پیش تیتر روزنامه فردای پرسپولیس هم مشخص باشه : برد نخواستیم ، حداقل آبرو ریزی نکنید :D
من دیگه حرفی ندارم :cool:

تیم ما چند سالی هست که داره به شدت بد نتیجه میگیره

ولی چی ؟؟؟؟ اونقدر تاریخ و قدرت پشتمون هست که هنوز پرافتخارترین هستیم

پرسپولیس همیشه به هوادار های زیادش وابسته بوده عزیز

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پرسپولیس به جایگاه اصلیش (ته جدول) بازگشت ....!!!!!!
الحق که از قدیم گفتن هیچ جا خونه آدم نمیشه .......!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخ!!!!!!!!!!
555.gif

از نظر شما 5 ام جدول ته جدوله ؟؟؟

پس اگه اینطوره شما وقتی 13 ام شده بودید دسته 3 بودید :D

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بعد از همه گیر شدن شعار پرسپولیس زلزله / آخر جدول وله هم اکنون از شعار جدید این تیم رو نمایی میکنیم :
پرسپولیس قهرمان / تولیگ برتر بمان .........!!!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخ!!!!!!!!!!!!!
165.gif

چه قدر خوشحالی بزار بازی با این تیم تایلندی برگشتش انجام بشه

راه آهن هم انجام بشه بعد

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خیلی حال داد باخت پرسپولیس دقیقه 92!!! شام خونه یکی از دوستام دعوت بودم.. من استقلالی اونا پرسپولیسی!!! کور شد اشتهاشون بعد بازی واسه شام!!! خیلی کیف داد خیلی :D :D

ما که مثل شما شانس نداریم

هم این مرحله تو آسیا هم مرحله قبل به آسون ترین تیم ها افتادید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خداییش هرجور حساب کتاب میکنم
43.gif
موندم چرا باید ما وقتمونو تلف کنیم واس خاطر تیمی که بزرگترین افتخارش قهرمانی جام ولایته .......!!
77.gif

بزرگترین افتخار ما جام ولایته ؟؟؟ :D

چقدر بی منطق و الکی حرف میزنی

ما قهرمانی و نایب قهرمانی جام برندگان آسیا رو هم تو کارنامه داریم عزیز با مسابقه با تیم هایی که اصلا شما حریفشون نیستید

افتخارات ما توماری بزرگ است یکی از یکی درخشنده تر

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کجان اونایی که همش میگفتن بلدم بلدم ..........!!!!!!!!!!
s10745.gif

کجان اونایی که همش قمپز در میکردن و فقط بلد بودن لغز بخونن .........!!!!!!
s8710.gif

بحرفین دیگه ....!!
76.gif

شادروانمون کنین ......!!!!!!!
s12454.gif

اینجا هستیم

پرقدرت

هنر نیست وقتی تیم حریف بد نتیجه میگیره و تیم شما خوب نتیجه میگیره بیاد بگید حالا کل کل !!!!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
رویانیان : داور برای ما گل نزد آخه این چه وضعشه ! 50% از قراردادش کسر میکنیم
90.gif

یا خدا یا خدا یا خدا چرا بی منطق هستید داور اصلا به نفع ما چیزی گرفت تو این دیدار ؟؟؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آره منظورم همون بود .
البته نمیگم ادبیات یا جملش نا مناسب بوده یا توهین هست . منظور من اینه که به کاربردن چنین جمله ای شاید تو این موقعیت تیمش زیاد جالب نباشه .....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

داداش دقت کن تو به کاربردن ادبیاتت توهین با مناسب نبودن از زمین تا آسمون فرق داره

باز هم خوبه شما مثل بعضیا پستت رو ادیت نمیکنی و بزنی زیرش

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سوتی رویانیان : پرسپولیس 200 میلیارد هوادار دارد ...!!!!!!
s6445.gif

پرسپولیس 200 میلیارد هوادار دارد
25r30wi.gif

s6445.gif

به نظر می‌رسد مدیرعامل پرسپولیس بعد از گذشت حدود یک سال و نیم، هنوز در ضرب و تقسیم مسائل فوتبالی مشکل دارد.
چندوقت پیش خبرگزاری ها بخشی از صحبت‌های رویانیان درباره درآمدزایی پرسپولیس را منتشر کردند: «اگر از هرکدام از هواداران دو هزار تومان دریافت کنیم 400 هزار میلیارد تومان می‌شود. دیوان محاسبات و مسئولان نظارتی بررسی کنند و این سرمایه‌ها برای باشگاه پرسپولیس بماند.»

400 هزار میلیارد درآمد، در ازای پرداخت 2000 تومان توسط هر هوادار. با یک ضرب و تقسیم ساده به این نتیجه می‌رسیم که از دید رویانیان، پرسپولیس درحال حاضر 200 میلیارد نفر طرفدار دارد. جمعیت جهان بر اساس آخرین آمار موسسه آمار امریکا از 7 میلیارد و 46 میلیون نفر است. رقمی که رویانیان اعلام کرده بیشتر از 28 برابر جمعیت کل جهان می‌شود.

از طرفی از ابتدای حیات روی کره زمین، حدود 80 میلیارد نفر روی این کره خاکی زندگی کرده‌اند. اگر در نظر بگیریم تمام انسان‌هایی که روی کره زمین زیسته‌اند پرسپولیسی بودند، باز هم 120 میلیارد نفر کم می‌آید. در صورتی که فرض کنیم مدیرعامل پرسپولیس اشتباه لپی کرده و منظورش 400 میلیارد تومان بوده، باز هم تعداد هواداران 200 میلیون نفر می‌شود. بیشتر از دوبرابر و نیم جمعیت کل ایران.

رویانیان قبلا هم یک بار در تمرین پرسپولیس به بازیکنان این تیم گفته بود از 3 بازی آینده 12 امتیاز می‌خواهد، اما این بار رقم سوتی رویانیان خیلی بیشتر از دفعات قبلی است.

ریاضیش زیر صفره یه سر بیاد پیش خودم حداقل بهش ضرب و تقسیم رو یاد میدم...!
حالا هم چیزی نشده که یه چند تا صفر اینور اونور کرده .......!
s4684.gif

منبع:
سوتی رویانیان

بدون مدرک معتبر و مصاحبه از خبرگزاری معتبر این حرف باد هواست

ما که بخوایم سوتی های فتح الله زاده رو جمع کنیم باید 20-30 نفر رو استخدام کنیم 24 تایپ کنند سوتی هاش رو تازه کلی هاش جا میمونه :D

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
اینجاست که باید گفت:
تیممو تیممو تیممو تیممو تیممو تیمت.........این بود تیمت.............................:whistle::guitar::lol:

این باخت خیلیییییییی بهتر از اون برد استقلال برابر اون تیم تایلندی بود :D

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دیگه فِک کنم تا یه هفته ای سروکلشون پیدا نشه ...!!!!
s6931.gif

تا آبا از آسیاب بیفته...!!!!!
s1547.gif

ممنونم از کسایی که واسم لایک ترکوندن و پست هامو لایک کردن ...
09.gif

امیدوارم همه اعم از استقلالی و پرسپولیس هفته خوبی داشته باشین ..........!!!!!!!!
babye
40.gif

1 - همیشه هستیم نه مثل خیلی دوستان استقلالی که الان که دیدن تیمشون داره خوب نتیجه میگیره ما هم نتیجه نمیگیریم اومدن 2-3 تا پست بزنن :D خخخخخخخخخخخخخ

2 - لایک رو ترکوندن :D خخخخخخخخخخخ کدوم پست هات لایکش ترکیده اینا که حداکثر 2 تا لایک بودند :D خخخخخخخخخخ خب حق هم دارید طرفدار زیاد ندارید لایک کنند مثل پرسپولیس پر طرفدار ترین تیم آسیا که نیستید

3 - از جمله آخرت خیلی خوشم اومد من هم همینطور

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
از خدا می خوام که حداقل این پرسپولیس زلزله که محبوب هرچی دله !!!!!!!! :blink::blink: سالی 4 تا بازی رو ببره که این هوادار هاش بیان این تاپیک همش پر استقلالی نمونه ... خدایا این کل کل با پرسپولیسی ها رو از ما نگیر

امروز دقیقه 93 که پرسپولیس گل خورد از خنده پهن شدم رو زمین یعنی یک تیم بخواد هم نمی تونه توی 20 ثانیه آخر بازی گل بخوره اما اینا می تونن :D:D چقدر محاسبات تون باید قوی باشه که دقیقا قبل سوت آخر بازی گل بخوری :p

هنوزش هم محبوب هر چی دله شماها ها که تازه اومدید شماها کجا بودید که تا دیروز دوستاتون جواب پیامن های مارو با کلی تاخیر میدادند :D حالا اومدید ؟ که ما باختیم و خودتون بردید این که هنر نیست

هر چقدر هم محاسبش خوب باشه به خوبی خوردن 3 تا گل تو 10 دقیقه شما نمیشه یادتون که نرفته :D خخخخخخخخخ

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
نصف شب اومدی کسی نباشه جوابتو بده ؟ :D
خوش باش

اون جام بازندگان آسیاست عزیز برادر ;)

نه دیگه نشد الکی چیزی بگی کلی از قوی ترین تیم ها بودند کاملا هم معتبر بوده این هم افتخار آسیایی حرفی نیست درش

نخیر داداش اتفاقا کلی استقلالی آن هستند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا