enimonte
Registered User
فقط همین سوالمو جواب بده
استقلال توی جام برندگان اسیا کدوم تیما رو برد که الهلال از اونا پایینتره.
فکر نکنم استقلال تو جام برندگان اسیا بازی کرده باشه که بخواهم تیم های مقابلش رو با الهلال مقایسه کنم.
فقط همین سوالمو جواب بده
استقلال توی جام برندگان اسیا کدوم تیما رو برد که الهلال از اونا پایینتره.
نمیخوام بگم کم آوردی! اما خوب هیچی نداری بگی! برو گلم تو رویای اون جام ها سیر کن!داداش این بحثا قدیمی شده دیگه حوصله بحث کردم راجع به این چرتو پرتا روندارم صفحات قبل توضیح دادم نمیتونم واسه هر کدومتون توضیح بدم که برو پست های منو بخون دستت میاد همه چی .
نمیخوام بگم کم آوردی! اما خوب هیچی نداری بگی! برو گلم تو رویای اون جام ها سیر کن!
قهرمانی در اسیا پرسپولیس رو من با اینکه خیلی از بازیها رو میدیدم یادم نمیاد.حتما به خاطر اینکه که جامش معتبر بوده:lol:.اوف عجب تیم هایی رو برده
پرسپولیس در این بازیهای بسیار معتبر در سالی که ادعا میکنند جام آورده اند کلا شش تا بازی کرده که 4 تا رو برده و 2 تا رو مساوی کرده.یعنی 3 تا بازی در این جام بسیار معتبر به صورت رفت و برگشت اونهم با تیم هایی مثل پنجاب پاکستان-الهلال عربستان و المحرق بحرین
پرسپولیس با دو برد در برابر پنجاب پاکستان به مرحله بعد رفته.در مرحله بعد چند تا تیم از این جام معتبر انصراف داده اند و پرسپولیس به طور خودکار به نیمه نهایی رفته.در این مرحله با حساب یک بر صفر الهلال عربستان را برده و در فینال با المحرق بحرین را با حساب یک بر صفر برده
جام برندگان جام آسیا ۹۱-۱۹۹۰ - ویکیپدیا
حالا خودتون بگید کدوم جام آماتوری بوده؟؟
بنده دیگه هیچ حرفی ندارم.اصلا نمیتونم حرفی بزنم![]()
دوستان پرسپولیسی
این لیگم که گذشت .. ایشالا لیگ بعدی![]()
آها یعنی الان جام حذفی آسیا (!!!) معتبر بوده بعد لیگش آماتور؟؟؟؟ :lol: خیلی دیگه داریم میخندیم! بسه...!
در ضمن ادغام نشدن! اگر بدونی الان هم به غیر از لیگ قهرمانان آسیا (که ما توش هستیم) یک لیگ دیگه هست که تیمای درجه دوم از کشورهایی مثل عراق و سوریه و .... توش هستن و ایران اصلا اونجا سهمیه نداره! شما اگر قهرمان شده باشین یکی از همین جام ها رو گرفتین که از جام ولایت هم کمتره....! بعد جالبه شما که میگید قهرمانی! اصلا afc از این قهرمانیتون خبر داره؟؟؟؟
داداش همینه دیگه وقتی پرسپولیسیا کم میارن نمیان با جرات بگن که اشتباه کردیم و حرفمون رو پس میگیریم
برعکس ما استقلالیا..........همش شجاعتیم و صداقت![]()
سلام دوستان - بیاین واسه یه بارم که شده تو زندگیمون رو راست باشیم -
از نظر شما (همه ی طرفداران فوتبالی) خداییش، بینی و بین الله ، بین تیم های استقلال و پرسپولیس و سپاهان تا الان کدوم تیم پرافتخارترین تیم ایرانه ؟
فقط راستشو بگین تا واسه همه روشن شه کیا منطقی ان - به وجدانتون رجوع کنین - اگه دروغ بگین مدیونین - تا دیگه حداقل یه مسئله افتخار تو این تاپیک حل شه _ چون خیلی از دوستان به خاطر تعصبی که به تیمشون داشتن اطلاعات اشتباه میدادن..
بیاین یه بار حقیقت رو بگیم - کسی قرار نیس به خاطر حقیقت سر مارو ببُره - همدیگرو هم نمیبینیم که بیایم همو مسخره کنیم -
با اینکه من یه استقلالیم اعتراف میکنم طرفدارای پرسپولیس از استقلال بیشترن و شکی هم توش نیس _(حالا یا به خاطر اینکه چندسال زودتر از استقلال تاسیس شده یا مسائل دیگه ) ولی از نظر من، استقلال خداییش به دور از تعصب تا الان پر افتخار ترین تیم ایرانه . (این از نظر خودم در جواب سوالم)
حالا نوبت شماس صداقتتونو نشون بدین و به دور از تعصب و بدون هیچ حرف اضافه که نمیدونم استقلال با تیم های ضعیف قهرمان شده یا پرسپولیس تو آسیا قهرمانی نداشته و از این حرفا .... جواب سوال رو بدین ، بی لغُز ، بی قمپُز :
تا الان کدوم تیم پرافتخارترین تیم ایرانه ؟![]()
استقلال ، پرسپولیس یا سپاهان ؟![]()
بفرما ابجی اینم جدول ببین کدوم پر افتخار تره تازه یک عکس از سایت فیفا هم دادم صفحه قبله اونم یک نگاه بندازسلام دوستان - بیاین واسه یه بارم که شده تو زندگیمون رو راست باشیم -
از نظر شما (همه ی طرفداران فوتبالی) خداییش، بینی و بین الله ، بین تیم های استقلال و پرسپولیس و سپاهان تا الان کدوم تیم پرافتخارترین تیم ایرانه ؟
فقط راستشو بگین تا واسه همه روشن شه کیا منطقی ان - به وجدانتون رجوع کنین - اگه دروغ بگین مدیونین - تا دیگه حداقل یه مسئله افتخار تو این تاپیک حل شه _ چون خیلی از دوستان به خاطر تعصبی که به تیمشون داشتن اطلاعات اشتباه میدادن..
بیاین یه بار حقیقت رو بگیم - کسی قرار نیس به خاطر حقیقت سر مارو ببُره - همدیگرو هم نمیبینیم که بیایم همو مسخره کنیم -
با اینکه من یه استقلالیم اعتراف میکنم طرفدارای پرسپولیس از استقلال بیشترن و شکی هم توش نیس _(حالا یا به خاطر اینکه چندسال زودتر از استقلال تاسیس شده یا مسائل دیگه ) ولی از نظر من، استقلال خداییش به دور از تعصب تا الان پر افتخار ترین تیم ایرانه . (این از نظر خودم در جواب سوالم)
حالا نوبت شماس صداقتتونو نشون بدین و به دور از تعصب و بدون هیچ حرف اضافه که نمیدونم استقلال با تیم های ضعیف قهرمان شده یا پرسپولیس تو آسیا قهرمانی نداشته و از این حرفا .... جواب سوال رو بدین ، بی لغُز ، بی قمپُز :
تا الان کدوم تیم پرافتخارترین تیم ایرانه ؟![]()
استقلال ، پرسپولیس یا سپاهان ؟![]()
آقایون پرسپولیسی !
یادتونه اول فصل ما هٍی میگفتیم سپاهان پول داره و فلان و بهمان ! ؟ یادتونه ؟
حالا بکشید !
دو ماه زور زدید خلعتبری رو بیارید آخرش سپاهان پرید وسط با خیال راحت زد زیرش !
اون روز که ما این حرف ها رو زدیم شما ها مسخره کردین !
...
بردتون هم مبارک![]()