• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
فقط همین سوالمو جواب بده
استقلال توی جام برندگان اسیا کدوم تیما رو برد که الهلال از اونا پایینتره.

فکر نکنم استقلال تو جام برندگان اسیا بازی کرده باشه که بخواهم تیم های مقابلش رو با الهلال مقایسه کنم.:Dببین ادعا میکنید که جامتون خیلی معتبر بوده.خوب من هم واست لینک گذاشتم.این چه جام معتبریه که با با 3 بازی قهرمان میشی؟؟؟یک زمانی مجارستان و لهستان در اروپا و کویت در آسیا تیم های قدری بودند ولی الان کجان؟؟منظورم رو میگیرید یا بیشتر توضیح بدهم؟؟

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
داداش این بحثا قدیمی شده دیگه حوصله بحث کردم راجع به این چرتو پرتا روندارم صفحات قبل توضیح دادم نمیتونم واسه هر کدومتون توضیح بدم که برو پست های منو بخون دستت میاد همه چی .
نمیخوام بگم کم آوردی! اما خوب هیچی نداری بگی! برو گلم تو رویای اون جام ها سیر کن!

mihankharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نمیخوام بگم کم آوردی! اما خوب هیچی نداری بگی! برو گلم تو رویای اون جام ها سیر کن!

داداش همینه دیگه وقتی پرسپولیسیا کم میارن نمیان با جرات بگن که اشتباه کردیم و حرفمون رو پس میگیریم
برعکس ما استقلالیا..........همش شجاعتیم و صداقت;)

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
صرفا جهت اطلاع میگم گردنم درد میکنه نمیتونم زیاد پست بدم ولی باشه فیفا رو که قبول داری عکس زیر رو از سایت فیفا گرفتم

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
قهرمانی در اسیا پرسپولیس رو من با اینکه خیلی از بازیها رو میدیدم یادم نمیاد.حتما به خاطر اینکه که جامش معتبر بوده:lol:.اوف عجب تیم هایی رو برده:eek:

پرسپولیس در این بازیهای بسیار معتبر در سالی که ادعا میکنند جام آورده اند کلا شش تا بازی کرده که 4 تا رو برده و 2 تا رو مساوی کرده.یعنی 3 تا بازی در این جام بسیار معتبر به صورت رفت و برگشت اونهم با تیم هایی مثل پنجاب پاکستان-الهلال عربستان و المحرق بحرین

پرسپولیس با دو برد در برابر پنجاب پاکستان به مرحله بعد رفته.در مرحله بعد چند تا تیم از این جام معتبر انصراف داده اند و پرسپولیس به طور خودکار به نیمه نهایی رفته.در این مرحله با حساب یک بر صفر الهلال عربستان را برده و در فینال با المحرق بحرین را با حساب یک بر صفر برده

جام برندگان جام آسیا ۹۱-۱۹۹۰ - ویکی‌پدیا

حالا خودتون بگید کدوم جام آماتوری بوده؟؟

بنده دیگه هیچ حرفی ندارم.اصلا نمیتونم حرفی بزنم:D

همون الهلالی که ما شکست دادیم از همه تیم هایی که شما شکست دادین قوی تره

اول میگتین الکیه مدرک اووردیم بازم قبول نمیکنن یا خدا

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آها یعنی الان جام حذفی آسیا (!!!) معتبر بوده بعد لیگش آماتور؟؟؟؟ :lol: خیلی دیگه داریم میخندیم! بسه...!
در ضمن ادغام نشدن! اگر بدونی الان هم به غیر از لیگ قهرمانان آسیا (که ما توش هستیم) یک لیگ دیگه هست که تیمای درجه دوم از کشورهایی مثل عراق و سوریه و .... توش هستن و ایران اصلا اونجا سهمیه نداره! شما اگر قهرمان شده باشین یکی از همین جام ها رو گرفتین که از جام ولایت هم کمتره....! بعد جالبه شما که میگید قهرمانی! اصلا afc از این قهرمانیتون خبر داره؟؟؟؟

شما اصلا اون صفحه رو خوندی !!!!!!!!!!

جام کاملا معتبر بوده !!! شما الهلال رو تتیم درجه دو میدونید :D :D D خخخخخخ

پس از راه‌اندازی جام برندگان جام آسیا در سال ۱۹۹۰، پرسپولیس به ۳ دوره این جام راه یافت و توانست یک قهرمانی و یک نایب‌قهرمانی به دست آورد.

در سال ۲۰۰۲، با تلفیق جام برندگان جام و جام باشگاه‌ها، لیگ قهرمانان آسیا راه‌اندازی شد. پرسپولیس که در نخستین دوره این جام شرکت کرده بود، در گروه خود دوم شد و از صعود بازماند.[SUP][۱۳۹]

[/SUP]

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش همینه دیگه وقتی پرسپولیسیا کم میارن نمیان با جرات بگن که اشتباه کردیم و حرفمون رو پس میگیریم
برعکس ما استقلالیا..........همش شجاعتیم و صداقت;)

کجاش اشتباه بوده ؟؟؟

شما چرا مغلطه میکنی !!!

چیزی که واضحه همه جا معتبر نوشته همه میدونند و ..... رو وقتی بهتون میگیم با مدرک هم قبول نمیکنید شجاعت و صداقت رو برم :| :D خخخخخخخخ

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
سلام دوستان - بیاین واسه یه بارم که شده تو زندگیمون رو راست باشیم -
از نظر شما (همه ی طرفداران فوتبالی) خداییش، بینی و بین الله ، بین تیم های استقلال و پرسپولیس و سپاهان تا الان کدوم تیم پرافتخارترین تیم ایرانه ؟
فقط راستشو بگین تا واسه همه روشن شه کیا منطقی ان - به وجدانتون رجوع کنین - اگه دروغ بگین مدیونین - تا دیگه حداقل یه مسئله افتخار تو این تاپیک حل شه _ چون خیلی از دوستان به خاطر تعصبی که به تیمشون داشتن اطلاعات اشتباه میدادن..
بیاین یه بار حقیقت رو بگیم - کسی قرار نیس به خاطر حقیقت سر مارو ببُره - همدیگرو هم نمیبینیم که بیایم همو مسخره کنیم -
با اینکه من یه استقلالیم اعتراف میکنم طرفدارای پرسپولیس از استقلال بیشترن و شکی هم توش نیس _(حالا یا به خاطر اینکه چندسال زودتر از استقلال تاسیس شده یا مسائل دیگه ) ولی از نظر من، استقلال خداییش به دور از تعصب تا الان پر افتخار ترین تیم ایرانه . (این از نظر خودم در جواب سوالم)
حالا نوبت شماس صداقتتونو نشون بدین و به دور از تعصب و بدون هیچ حرف اضافه که نمیدونم استقلال با تیم های ضعیف قهرمان شده یا پرسپولیس تو آسیا قهرمانی نداشته و از این حرفا .... جواب سوال رو بدین ، بی لغُز ، بی قمپُز :
s3704.gif
تا الان کدوم تیم پرافتخارترین تیم ایرانه ؟

استقلال ، پرسپولیس یا سپاهان ؟
59.gif

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
از نظر شما (همه ی طرفداران فوتبالی) خداییش، بینی و بین الله ، بین تیم های استقلال و پرسپولیس و سپاهان تا الان کدوم تیم پرافتخارترین تیم ایرانه ؟
فقط راستشو بگین تا واسه همه روشن شه کیا منطقی ان - به وجدانتون رجوع کنین - اگه دروغ بگین مدیونین - تا دیگه حداقل یه مسئله افتخار تو این تاپیک حل شه _ چون خیلی از دوستان به خاطر تعصبی که به تیمشون داشتن اطلاعات اشتباه میدادن..
بیاین یه بار حقیقت رو بگیم - کسی قرار نیس به خاطر حقیقت سر مارو ببُره - همدیگرو هم نمیبینیم که بیایم همو مسخره کنیم -
با اینکه من یه استقلالیم اعتراف میکنم طرفدارای پرسپولیس از استقلال بیشترن و شکی هم توش نیس _(حالا یا به خاطر اینکه چندسال زودتر از استقلال تاسیس شده یا مسائل دیگه ) ولی از نظر من، استقلال خداییش به دور از تعصب تا الان پر افتخار ترین تیم ایرانه . (این از نظر خودم در جواب سوالم)
حالا نوبت شماس صداقتتونو نشون بدین و به دور از تعصب و بدون هیچ حرف اضافه که نمیدونم استقلال با تیم های ضعیف قهرمان شده یا پرسپولیس تو آسیا قهرمانی نداشته و از این حرفا .... جواب سوال رو بدین ، بی لغُز ، بی قمپُز :
s3704.gif

59.gif

من خداییش راستش رو میگم ( به تیم هایی که نیستند کاری ندارم مثل شاهین و پاس و ...... )

در کل تاریخ فوتبال ایران :

1 - پرسپولیس

2 - استقلال

3 - سپاهان

چند سال اخیر :

1 - سپاهان

2 - استقلال

3 - پرسپولیس

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
s3704.gif

59.gif
بفرما ابجی اینم جدول ببین کدوم پر افتخار تره تازه یک عکس از سایت فیفا هم دادم صفحه قبله اونم یک نگاه بنداز

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
بفرما ابجی اینم جدول ببین کدوم پر افتخار تره تازه یک عکس از سایت فیفا هم دادم صفحه قبله اونم یک نگاه بنداز

خیلی متاسفم برات
منظورمو نگرقتی گل پسر -یعنی اصلا توجه نکردی من چی گفتم - گفتم به وجدانت رجوع کن - بدون تعصب به تیمم خاصی _
این عکسو من دیدم تو یه سایت پرسپولیسی بود _ و از نوشته ی روی آرم استقلال داره داد میزنه معلومه چقدر منطقی هستی !!!!_
مطمئنم دوستان پرسپولیسی هم حرفمو تایید میکنن و با این پست تو و قبلیش مخالفن _ متاسفم که شما هنوز حاضر نیستی واقع بین باشی ..!
اون دوست گرامی Amir Terorist نظرشو گفت و نظرش واسم قابل احترامه و در آخر که همه نظر دادن انشالله به نتیجه خوبی میرسیم
ولی من حرفم با شما اینه که بهتره تو نظرت یه تجدید نظر کنی و با این عکس تیم های دیگه رو خراب نکنی چون از این قبیل عکسا بر ضد هر دوتیم تو نت زیاد پیدا میشه _
ممنون از همه دوستانی که با صداقت کامل به سوال جواب میدن نه تعصب کاذب ...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
آقایون پرسپولیسی !

یادتونه اول فصل ما هٍی میگفتیم سپاهان پول داره و فلان و بهمان ! ؟ یادتونه ؟

حالا بکشید !

دو ماه زور زدید خلعتبری رو بیارید آخرش سپاهان پرید وسط با خیال راحت زد زیرش !

اون روز که ما این حرف ها رو زدیم شما ها مسخره کردین !

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آقایون پرسپولیسی !

یادتونه اول فصل ما هٍی میگفتیم سپاهان پول داره و فلان و بهمان ! ؟ یادتونه ؟

حالا بکشید !

دو ماه زور زدید خلعتبری رو بیارید آخرش سپاهان پرید وسط با خیال راحت زد زیرش !

اون روز که ما این حرف ها رو زدیم شما ها مسخره کردین !

ما هم قبول داریم سپاهان پول داره و من حرف شما رو تایید کردم

ولی آیا حالا که سپاهان انقدر پول داره دیگه بقیه تیم ها نباید بازیکن بگیرند ؟

سردار قربونش بشم تلاش خودش رو کرد انشالله هم خلعت میاد

بردتون هم مبارک :)

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
علی دایی برگرد به تیمت .....!!!!!!!!!!
s3344.gif

بابا یکی جلوی استقلال رو بگیره ، همینجوری داره تیم هارو درو میکنه و میره ......!!!
s3869.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا