نه نه
منظورم اینه اینجا پذیرشم رد شده پس دیگه کد خوردم یا هنوز کد نخوردم ؟از کجا باید بفهمم کد خوردم یا نه
حدود 3 هفته قبل از اعزام کد میخوری. برو پلیس +10 و یه پرینت از برگ سبزت بگیر اگه کد خورده باشی اونجا نوشته.
نه نه
منظورم اینه اینجا پذیرشم رد شده پس دیگه کد خوردم یا هنوز کد نخوردم ؟از کجا باید بفهمم کد خوردم یا نه
حدود 3 هفته قبل از اعزام کد میخوری. برو پلیس +10 و یه پرینت از برگ سبزت بگیر اگه کد خورده باشی اونجا نوشته.
اوکی. ولی این خدمته شب و روزمو ازم گرفته.نمیدونم خودمو به چی مشغول کنم بهش نفکرم
هر چقدر هم بی خیال باشی 21 ماه فکر رفت و اومدت عذابت میده.واسه چی؟واسه هیچی!عادیه، خیلیا اینطورین، باید بیخیال باشی.
اونقدرها که فکر میکنی بد نیست خصوصا اگه جات خوب باشه.
هر چقدر هم بی خیال باشی 21 ماه فکر رفت و اومدت عذابت میده.واسه چی؟واسه هیچی!
تازه من تا ساعت 2 بیشتر پادگان نیستم.پنچشنبه جمعه ها هم تعطیلم.کلا دوره ی چرتی هستش.کار مفت ازت میکشن با چندل غاز حقوق.
نبــــــــــــــــــود 16 ماه دیگـــــــــــــه ه ه ه ....
تازه من تا ساعت 2 بیشتر پادگان نیستم.پنچشنبه جمعه ها هم تعطیلم.کلا دوره ی چرتی هستش.کار مفت ازت میکشن با چندل غاز حقوق.
دوستان استخدام شدن تو ارتش برای فرار از سربازی چطوره ؟ ارتش شهرمون کادر اداری استخدام میکنه خواهشا نظراتتان را بگید
دوره آموزیشش خیلی سختر از خدمت عادی هستش
مگه اموزش هم داره؟
همه آش خوراااا
ما که به قولی قبل عید خدمتمون تموم شد. ولی این آخریا یه دوستی پیدا کردیم به صورت تضمینی برا بقیه معافیت پزشکی میگیره. برا ما که دیر شده بود و دیدم چند ماه به هزینش نمیرزه. ولی برا دو تا از دوسنام گرفتم. اینا هم حالشو ببردند. کلا دنیا به کام پولداراست هااا
دوستانی که برا شرایط پخ میدن بدونن که این حرکت هزینش 17 ناقابل آب خورده برا دوستان ما. ولی کاملا قانونی. مفتی نبیده
داداش17 میلیون؟مگه طرف چقدر میخواد این 21 ماه کار کنه
دوستان هر مدرکی چقدر کم میکنه از طول خدمت؟مثلا کاردانی چقدر؟کارشناسی چقدر؟کارشناسی ارشد چقدر؟کلا خدمت چند وقته؟
من ساله دیگه 18 سالم میشه تا چند وقت راحتم؟دیگه هیچی کم نمیکنه، کسری تحصیلی بیش از یکساله که حذف شده.
خدمت 21 ماه هست با هر مدرک تحصیلی که داشته باشید.