• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان كسي اطلاع داره محل اعزام بر جه اساس تعيين ميشه؟شانسيه يا بر اساس محل سكونت هست؟
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

محل اعزام؟ منظور محل آموزشی هست؟ اگه آره که شانسیه هر جا نیازش بیشتر باشه احتمال داره شما رو هم پذیرش کنه.

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
محل اعزام؟ منظور محل آموزشی هست؟ اگه آره که شانسیه هر جا نیازش بیشتر باشه احتمال داره شما رو هم پذیرش کنه.

,اره محل اموزشي.
من واس سباه درخواست داده بودن اسممو فرستاده بودن تهران كه قبول نشد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
,اره محل اموزشي.
من واس سباه درخواست داده بودن اسممو فرستاده بودن تهران كه قبول نشد

قانون خاصی نداره، اگه پارتی داشته باشی میتونه هر جا دلت بخواد بندازتت (پارتی کلفت) وگرنه شانسیه امکانش هست هر جای بیوفتی.

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
خبر ایهام داره!

این تسهیلات به نقل از سردار کمالی عبارتند از: برای مدت خدمت محققان فوق‌لیسانس و بالاتر به ازای تحقیق یا اختراعی که در زمینه مسائل نیروهای مسلح ارائه کنند ۲ ماه تا یک سال کسر شد، مدت خدمت مشمولان لیسانس یک ماه، فوق‌لیسانس ۲ ماه، دکترا سه ماه و فوق دکترا چهار ماه کسر شد.

یه ماهم کمتر برای اینا کار کنیم خودش کلیه!
خدا کنه همین یه ماه رو کم کنن

یعنی کسری تحصیلات برگشته یا نه بالاخره؟
اگه کسی اطلاع داقیق داره خواهشا بگه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من که نشنیدم کسری ها برگشته باشه ولی برای ما که اعزامی 1/4/92 هستیم وقتی برگه ی شماره پرسنلیمونو دادن (که توش تاریخ اعزام و ترخیص درج شده) با توجه به تاریخ ترخیصمون 20 ماه واسمون حساب شده، حالا این 1 ماه یا واسه همین لیسانس بوده یا اینکه اشتباه زدن!

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من که نشنیدم کسری ها برگشته باشه ولی برای ما که اعزامی 1/4/92 هستیم وقتی برگه ی شماره پرسنلیمونو دادن (که توش تاریخ اعزام و ترخیص درج شده) با توجه به تاریخ ترخیصمون 20 ماه واسمون حساب شده، حالا این 1 ماه یا واسه همین لیسانس بوده یا اینکه اشتباه زدن!

به اون فک نکنم ربطی داشته باشه واسه ما که اعزامی 1.4.91 هستیم 17 ماه زده بودن !

technano

Registered User
لایک‌ها
316
حاجی این مناطق عملیاتی بالاخره چقدر کسری داره ؟ من پدافند هوایی خنداب هستم ... خنداب منطقه عملیاتی هسته ای هست
اگر تشعشعات هسته ای بیماری چیزی برات نیاره میتونی بردگ خونه و خوشحال باشی 3 ماه کمتر خدمت میکنی ...
خدا بر باعث بانی ـش ...
این دخترا راست راست تو خیابون راه میرن مثل خر میخورن میخوابن ما باید بریم خدمت ... خب این تنه لش ها رو هم به کار بگیرن دیگه .... اینه عدالت اسلامی؟
من رفتم برا **** پذیرش گرفتم ولی چون لیسانسم بعیده بگیرنم !!! برعکس شده هر چه قدر حمال تر باشی بهتره

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
اگر تشعشعات هسته ای بیماری چیزی برات نیاره میتونی بردگ خونه و خوشحال باشی 3 ماه کمتر خدمت میکنی ...
خدا بر باعث بانی ـش ...
این دخترا راست راست تو خیابون راه میرن مثل خر میخورن میخوابن ما باید بریم خدمت ... خب این تنه لش ها رو هم به کار بگیرن دیگه .... اینه عدالت اسلامی؟
من رفتم برا **** پذیرش گرفتم ولی چون لیسانسم بعیده بگیرنم !!! برعکس شده هر چه قدر حمال تر باشی بهتره

یعنی میگی دخترا رو هم بفرستن سربازی؟!

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

technano

Registered User
لایک‌ها
316

سربازی نه منطقه نظامی و ... میتونن برن تو شرکت های دولتی کار کنن اجباری 2 سال ...
اگر قراره اجباری باشه برای همه باشه

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
خدا بر باعث بانی ـش ...

امید وارم که کسریمون 3 ماه باشه ! 2 ماه دیگه تسویه میزنم :دی
اگر دختر ها رو ببرن خدمت مخصوصا ببرنشون تو پادگان دیگه همه ملت میخان همیشه شیفت بدن !

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52

من ليسانسم با پارتى قوى پذيرشم رد شد
نگران نباش به دهه 80 له بعد برسيم مجبورا دخترا رو هم ببرن اما اگر ببرن بدبخت پسرها رو ميفرستن جاهاى سخت و جاهاى خوب رو ميدن به اونا!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها خواهشن دیگه از واژه خدمت استفاده نکنید این واژه ابهام ایجاد میکنه. خدت به خلق به کشور چیزه خیلی خوبیه ولی کی گفته ما سرباز ها به کشور خدمت میکنیم داریم به کادری های کثیف خدمت میکنیم که مفت مفت حقوق بگیرن سرباز تحقیر کنن واسه خودشون احترام زوری بخرن
از این به بعد به جای خدمت بگید ذلت یا سربازی

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
گواهی تکمیلی بسیجی که حوزه برای اموزشی نرفتن معافی ها میخواد باید از کجا بگیریم ایا خود شهر صادر میکنه یا باید بری مرکز استان؟
این گواهی رو در نهایت چکار میکنند؟ همون **** وظیفه شهر میمونه یا میفرستن مرکز؟
و ایا استعلام گواهی رو میگیرن؟
کلا اگه جعل بشه خطر داره

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام
گواهی تکمیلی بسیجی که حوزه برای اموزشی نرفتن معافی ها میخواد باید از کجا بگیریم ایا خود شهر صادر میکنه یا باید بری مرکز استان؟
این گواهی رو در نهایت چکار میکنند؟ همون **** وظیفه شهر میمونه یا میفرستن مرکز؟
و ایا استعلام گواهی رو میگیرن؟
کلا اگه جعل بشه خطر داره

عزيزم به اين راحتى که فکر ميکنى نيست.بايد دوره 45 روزه برى تا بهت گواهى بدن.ضمنا درصورتى از اموزشى معافى که **** بيفتى

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان حقوق اعزامی های 12.1.91 دایر شده ؟
الان 7 ماه شدهبرای داداشم هنوز چیزی نریختن
کارشناسی نرم افزار هست درجش هم ستوان سوم
مرزبانی ناجا هست تو ارومیه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان یه سوالی
مرزبانی با ناجا هست یا ارتش ؟

بالا