• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

saeedsh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
این آقا همیشه جلوی استقلال و پرسپولیس زبون داره زیاد باش حال نمیکنم حتی اگر حرفش حق باشه

منظورم به حرفاش بود نه خودش . در مورد منت گذاشتن به خلیج فارس

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
نشون داد
گل اول هم آفساید بود :دی

آره دقیقا همون موقع که اینو نوشتم گفت حالا داوری بازی پرسپولیس :D

اون که 1 میلیمتر بیشتر تو آفساید نبود تازه همچین هم درگیر نبود نصفه آفساید بود حالا اشکال نداره در عوض شما هر 2 گلی که خوردید سالم بود :D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فکر کنم باباش به جاش تصمیم میگیره!

Last edited:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
آره دقیقا همون موقع که اینو نوشتم گفت حالا داوری بازی پرسپولیس :D

اون که 1 میلیمتر بیشتر تو آفساید نبود تازه همچین هم درگیر نبود نصفه آفساید بود حالا اشکال نداره در عوض شما هر 2 گلی که خوردید سالم بود :D

کی تا حالا آفساید نصفه اختراع شده ؟ :ذی
بد بازی کردیم و باختیم این که دیگه کارشناسی کردن نداره

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
مشکل فوتبال ما سر جای خود نبودن افراد هست بدون شک

فوتبالی های ما تو خونه نشستن دارن سبزی خورد میکنن اونوقت افراد نظامی رو برمیدارن میارن تو فوتبال !

یا مثلا مجری تلویزیون رو میکنن سرمربی ! همین اکبر محمدی

به خاطر همینه که همیشه عقبیم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حالا خوبه همه مسئولین استقلال گفتن که خلعتبری بیاد یا نیاد فرقی نداره! بعد میگه استقلال افتاده به جون ما! :D بیار آقا بیار..مسی رو بیار!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یک پنالتی برای استقلال + گل سالم!!

چقدر به نفع ماست داوری ها..چقدر اخه!

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
اوه اوه ... گل و پنالتیمون سوخت. کسر امتیاز هم که گفت غیرقانونیه :eek: اکبریان(داور) هر توپی که میرفت اوت رو به نفع استقلال صنعتی میگرفت حرف کمک هاش رو گوش نمیداد انگار بهش دیکته شده بود واقعا مسخرست
یعنی هر کاری دلشون بخواد میکنن و کسی نمیتونه حرفی بزنه حرف هم بزنی محروم میشی

Last edited by a moderator:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
برای دوستانی که وقت دیدن برنامه رو نداشتند :

[h=2] هر آنچه در برنامه دیشب ۹۰ گذشت/از درگیری لفظی رویانیان و رحیمی تا مقایسه آزمون با کارتون واکاشی زاما ![/h]
برنامه تلویزیونی نود دوشنبه شب از ساعت 22 و 35 دقیقه به روی آنتن شبکه سوم سیما رفت.

سوال مسابقه پیامکی برنامه در خصوص شهرآورد روز جمعه استقلال و پرسپولیس بود.

1492282_351.jpg

هوشنگ نصیرزاده کارشناس مسائل داوری برنامه نود بود.

1492241_354.jpg

نکات بازی پرسپولیس و فولادخوزستان:

1492238_931.jpg

1492239_269.jpg

1492240_902.jpg

1492243_739.jpg

نصیرزاده در خصوص قرارداد خلعتبری با پرسپولیس و زمان فسخ قرارداد وی با تیم عجمان امارات گفت: طبق نامه ای که از باشگاه عجمان امارات به فدراسیون فوتبال ایران رسیده است زمان فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان امارات تاریخ 4 جولای مطابق یا 13 تیرماه بوده است.

1492251_464.jpg

میرشاد ماجدی در ارتباطی تلفنی با برنامه نود گفت: قرارداد خلعتبری با تیم الوصل یک فصل بوده و آی تی سی وی در تاریخ 20 مرداد ماه صادر شده است اما سوال من این است که قرادادی که در تاریخ 10 مردادماه آقای خلعتبری با عجمان ثبت کرده است چگونه در تاریخ 13 تیرماه فسخ شده است و در 20 مرداد چگونه آی تی سی وی صادر شده است؟ این موضوع به نظر من نه تنها به تیم ما بلکه به تمامی 16 تیم لیگ برتری ضربه می زند زیرا با سیستم جدید تی ام اس فیفا کاملا همه چیز را زیر نظر دارد و با هیچ تیمی و هیچ کشوری شوخی ندارد.

1492252_692.jpg

شیرازی نیز در ارتباطی تلفنی با برنامه نود گفت: من دیروز فدراسیون فوتبال بودم و برگه عجمان که به دو زبان عربی و انگلیسی بود را مشاهده کردم و زمان فسخ قرارداد خلعتبری با تیم عجمان 13 تیر ماه بود و ما نیز با استناد به این برگه اقدام می کنیم. ما تلاش می کنیم با هر دو تیم پرطرفدار پایتخت تعامل داشته باشیم همانگونه که سال گذشته با تیم استقلال برای ثبت قرارداد بازیکنانش تعامل داشتیم.

1492259_764.jpg

شیرینی : باشگاه عجمان قراداد خلعتبری را فسخ کرده بود اما برای رسیدن به پول خود شرطی را تعیین کرده بودند و آی تی سی وی نیز به همین منظور صادر شده بود. این کار کار کوچکی نبوده و باید از خلغتبری تقدیر شود که از این همه پول صرف نظر کرده است و با این پول کم به باشگاه های ایرانی که مشکل مالی دارند آمده است.

وی در ادامه گفت: آقای ماجدی دوست عزیز من است اما چگونه سال گذشته که قانون سقف قرارداد وجود داشت استقلالی ها به یک بازیکن یک میلیارد و 600 میلیون پول پرداخت کرده اند.

1492260_296.jpg

گوران لاوره بازیکنی که استقلالی ها قصد جذب وی را داشتند اما تاکنون بلاتکلیف است در این خصوص گفت: احساس می کنم با مکن بازی شده است من حس خوبی نسبت به تیم استقلال و هواداران این تیم داشتم اما در این چند روز با من رفتار خوبی نشده است و حتی پول هتل من نیز داده نشده است من در کشور خودم بازیکن مشهوری بودم اما با من به گونه ای رفتار شده که گویی از لیگ دسته سوم آفریقا به اینجا آمده ام اگر وضع به این منوال باشد برمیگردم و علیرغم میل باطنی ام به فیفا شکایت می کنم.

ماجدی نیز در این خصوص گفت: مشکل ما نداشتن ارز است و ما هنوز پول خود را از ای اف سی و وزارت ورزش دریافت نکرده ایم و اگر پول به دست ما برسد در اولین فرصت مشکل لاوره را حل خواهیم کرد.

ماجدی در خصوص مشکلات کمپ استقلال کفت: مشکلات ما یواش یواش حل می شود و با پولی که به دست ما می رسد داریم تلاش می کنیم که حداکثر تا یک ماه دیگر رختکن کمپ درست شود و انشااله تا یکسال دیگر تمامی قسمتهای کمپ تکمیل می شود.

1492283_211.jpg

رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان در ارتباطی تلفنی با برنامه نود گفت: خلعتبری را تحسین می کنم و کاری با وی نداریم اما بحث من با فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس است اگر می خواهید کاری کنید منت آن را سر خلیج فارس نگذارید. اگر من بودم حاضر نبودم که یک دلار هم به اماراتی ها بدهم زیرا این کار کمک به آنهاست برای برگزاری لیگی با اسم جعلی.

نصیرزاده نیز در این ارتباط گفت: در این میان هیچ تخلفی فدراسیون فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس مرتکب نشده است و تاریخ فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان یک توافق بوده است.

1492293_783.jpg

سردار آزمون بازیکن ایرانی تیم روبین کازان روسیه میهمان حضوری برنامه نود بود. وی در صحبتهای خود گفت:

وقتی که 15 ساله بودم در تیم ملی والیبال بازی می کردم اما در 13 سالگی به تیم ملی فوتبال دعوت شده بودم اما خط خوردم و تصمیم گرفتم به والیبال بپردازم ولی بار دیگر تصمیم گرفتم به فوتبال برگردم.

در تورنمنت سن پترزبورگ روسیه شرکت کردیم و در آنجا آقای گل شدم در آن زمان مدیران باشگاه روبین کازان بازی مرا دیدند و پسندیدند و بدین ترتیب من به این تیم رفتم حتی باشگاه ینتر ایتالیا نیز مرا می خواست اما ترجیح دادم به روبین کازان بروم.

1492294_103.jpg

چون به شخصیت علی بابا در کارتون سندباد علاقه زیادی داشتم تصمیم گرفتم موهای خود را به این شکل درآورم.

در سپاهان در حق من اجحاف شد و علیرغم آمادگی خوبی که داشتم به من بازی نمی رسید پرسپولیس نیز خواهان من بود و رویانیان نیز با من صحبت کرد اما تصمیم گرفتم به روسیه بروم.

1492298_151.jpg

در جریان برنامه نود گزارشی از محسن خلیلی و امیدرضا روانخواه بازیکنان پیشین تیم های پرسپولیس و استقلال پخش شد و این دو بازیکن در خصوص گل های که وارد دروازه تیم رقیب کرده بودند صحبت کردند. خلیلی و روانخواه به دلیل گلزنی های پیاپی در شهرآورد نزد هواداران لقب رفت و برگشت گرفته بودند.

1492311_218.jpg

مهدی محمدی مربی تیم مس کرمان به دلیل سکته قلبی و ضایعه مغزی در بستر بیماری می باشد. فرزند وی ضمن تشریح وضعیت پدرش از مردم برای شفای وی درخواست دعا کرد.

نکاتی در خصوص شهرآوردهای تهران:

1492315_581.jpg
1492316_510.jpg

1492318_709.jpg

1492319_330.jpg

1492320_997.jpg

محمد رویانیان در ارتباطی تلفنی با برنامه نود گفت: در مورد بازی کردن خلعتبری باید بگویم الان سیستم تی ام اس بین المللی شده است و امکان خطا و دست بردن در آن وجود ندارد اما اگر این موضوع غیر قانونی باشد فیفا اجازه این کار را نمی دهد. ضمن اینکه پیشکسوتان پرسپولیس از صحبتهای رحیمی خیلی ناراحت شده اند. بحث ما خریدن نام خلیج فارس نبوده خلیج فارس را مردانی نگه داشته اند که جزو نوادر هستند و ما اصلا بحثی در این خصوص نداشتیم.

1492334_240.jpg

وی در ادامه گفت: من از ابتدا گفتم که این موضوع را کاملا فوتبالی دنبال می کنم و زمانی که به امارات رفتم با خلعتبری صحبت کردم. اگر بحث خرید و فروش باشد پس سپاهان هم کرانچار را از کرواسی خریده اید و سپاهان را به آنها فروخته اید. فوتبال یک بازی است و وقتی که اماراتی ها اسم لیگشان را جعلی کردند من بدم آمد و تمام تلاش خود را کردم که خلعتبری به امارات نرود و حتی می خواستیم وی را ممنوع الخروج کنیم.

رویانیان تصریح کرد: قبل از اینکه خلعتبری به امارات برود و اسم لیگ جعلی روی لیگ آنها گذاشته شود من با وی مذاکره کردم اما آن زمان وی مبلغ زیادی را می خواست اما بعد از این موضوعات خود خلعتبری به من گفت که دوست دارم در لیگ کشورم بازی کنم. ما 800 هزار دلار برای دوسال به خلعتبری دادیم در حالیکه در تیم های سپاهان و استقلال خیلی ها بیشتر از این مبلغ را دریافت کرده اند.

مدیرعامل پرسپولیس در ادامه گفت: من توافقات اولیه را با تیم عجمان در اوایل تیرماه انجام دادیم و در آن زمان با خلعتبری و تیم عجمان توافق نکردیم و به این ترتیب این موضوع دو سه ماه کش پیدا کرد ولی در نهایت به سرانجام رسید.

1492335_703.jpg

رحیمی: ما هیچ مذاکره ای با تیم عجمان و خلعتبری نداشتیم و هیچ کسی با آنها از طرف ما مذاکره نکرده است و اصلا قرار نبوده به تیم عجمان یک میلیون دلار بدهیم چرا تهمت دروغ می زنید؟

رویانیان: آقای رحیمی به شما چه ربطی دارد که ما چقدر به عجمان داده ایم و یا به خلعتبری دادیم؟

رحیمی: به شما چه ربطی دارد که می گویید ما قرار بوده یک میلیون دلار به عجمان بدهیم؟!

رویانیان: من یک مازندرانی هستم و خلعتبری برای حل مشکلش با من صحبت کرد و ما نیز با تمام توان برای کمک کردن به او تلاش کردیم.
من از شما می خواهم که نیمه پر لیوان را ببینید.

1492342_216.jpg

در برنامه دیشب نود گزارشی از آخرین وضعیت غلامحسین مظلومی پیشکسوت فوتبال پخش شد.

1492343_250.jpg

جدول رده بندی لیگ برتر:

1492344_219.jpg

1492345_585.jpg

گلزنان برتر لیگ:

1492346_533.jpg

برنامه هفته هشتم لیگ برتر:

1492347_141.jpg

1492348_177.jpg

برنامه نود در ساعت 2 و 15 دقیقه بامداد سه شنبه 12 شهریور ماه به پایان رسید و در مسابقه نظرسنجی پیامکی برنامه نتیجه زیر به دست آمد:

1492355_940.jpg

1492356_611.jpg

saeedsh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
واقعا برای داوری متعصفم . سر تیمو برید.

Last edited:

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
با سلام.
چند نكته درباره ي برنامه 90 شب گذشته:

واقعا طرز برخورد با بازيكن خارجي استقلال، لاوره، به دور از هرگونه انسانيت بود، يك بازيكنو از يك كشور ديگه ميارن. بعدش ولش مي كنن تو دفتر كارگزارش!!! بخوابه. حتي جاي خواب هم بهش نميدن!!! ماشين و غذا و... هم كه در اختيارش قرار نميدن!! در زمينه ي پاسپورتش هم گويا دردسرهايي درست مي كنن. واقعا جاي تاسف داره اين طرز برخورد!!!
...
دوستان كلا اين رده بندي تيم ها كه از سازمانهاي مختلف صورت مي گيره حتي رده بندي فيفا چون بنا به يك معيارها وفرمول هاي خاص اين رده بندي انجام ميگيره، كمي كه چه عرض كنم خيلي عجيب و غريب به نظر مياد و البته زياد هم قابل استناد نيست.!!! همين رده بندي فيفا رو ببينيد تيمي مثل كلمبيا الان سومه، واقعا به نظر شما تيم ملي كلمبيا سومين تيم برتر جهانه!!!! قطعا از هر كلمبيايي هم بپرسيد اين رده بندي رو قبول نداره!! البته من دقيقا نميدونم اين رتبه ي 84 رو چه سازماني و يا جايي منتشر كرده!! و عرض من كلي بود.
...
عزیزم اینجا بحث رنگی رو باید کنار بزاریم شاید عصبانی باشی از این بحث هایی که پیش اومده ولی آخر فصل اگر همین پست ها رو بخونی متوجه میشی ما چی میگفتیم ...
شما الان متوجه نیستی الان چکار کردن ، عربا هم پول گرفتن ازمون و هم به ریشمون خندیدن و هم نام خلیج رو عوض کردن هیچ کاری نکردیم.همین رفتار ها باعث شده عربا جرات میکنن هر کاری بکنن

دوست عزيز با حرف شما تا حدودي موافقم،
ولي اگر خلعت بري تو همون ليگ با نام خليج عربي بازي مي كرد بازم عرب ها به ريشمون مي خنديدن كه شما كه به اسم ليگ ما معترضيد چرا بازيكن ملي پوش خودتون داره همينجا بازي مي كنه. اين طور نيست!!!!!! و اگر هم خلعت بري رو يكي دو سالي خونه نشين و به نوعي محروم كنيم كه واسه هيچ تيمي هم بازي نكنه آيا به نظر شما منطقيه!؟
كاملا درسته كه ما هيچ كاري نكرديم، ولي توجه كنيد كه اين جزو وظايف يك باشگاه (پرسپوليس) نيست اين مساله رو پيگيري كنه بلكه فدراسيون وظيفشه كه پيگيري كنه و كوتاهي كرده!!!! به نظر شما پرسپوليس نمي تونست با اين پولي كه واسه خلعت خرج كرده،(البته من اصلا به چگونگي تهيه اين پول توسط آقاي هدايتي!!! كاري ندارم.چون اينجا موضوع بحثمون نيست) حداقل يكي دو بازيكن خارجي خوب و بهتر از خلعت بگيره؟ و اين همه حرف و حديث هم پشت سرش نباشه!!!!!
...

نكته ي ديگر ديشب برنامه نود هم صحبت هاي آقاي رحيمي بود مي گفت من خودم ITC خلعتبريو صادر كردم!!! حالا بماند خلعتبري زمان انتقال به عجمان بازيكن آزاد بوده!!!! كه البته آقاي نصيرزاده خيلي خوب حواسش جمع بوده و به اين نكته اشاره كرده و اين آقا هم ضايع شد، بعدش مي گفت اصلا به ما چه!!!
...
با تشكر.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
واقعا حواشی دربی اعصابم رو بهم ریخت

نمیدونم چرا برا مردم عبرت نمیشه ؟ یه بار ورزشگاه نرن بلیط نخرن مطمئن باشید بازی دیگه مساوی نمیشه !

واقعا جای تاسف داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا حواشی دربی اعصابم رو بهم ریخت

نمیدونم چرا برا مردم عبرت نمیشه ؟ یه بار ورزشگاه نرن بلیط نخرن مطمئن باشید بازی دیگه مساوی نمیشه !

واقعا جای تاسف داره

مشکل خیلی از مردم اینه که نمیتونن درست تصمیم بگیرن. واقعا پول خرج کردن برای دیدن بازی دربی هم اسرافه هم وقت تلف کردن.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
برنامه این هفته واقعا مسخرست انگار عذاداریه! این همه جای دنیا بازی های حساس مساوی میشن شما بازی های لیگ رو ببینید وقتی 2 تیم نسبتا قدرتمند هستن بخصوص تو بخش دفاع بازی بدون گل تمام میشه
دو تا تیم با میانگین سنی بالای دفاع و دروازه بان های خوب چه انتظاری دارید؟مگر از روی حوادث گل بزنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برنامه این هفته واقعا مسخرست انگار عذاداریه! این همه جای دنیا بازی های حساس مساوی میشن شما بازی های لیگ رو ببینید وقتی 2 تیم نسبتا قدرتمند هستن بخصوص تو بخش دفاع بازی بدون گل تمام میشه
دو تا تیم با میانگین سنی بالای دفاع و دروازه بان های خوب چه انتظاری دارید؟مگر از روی حوادث گل بزنن

چند تا دربی 0 0 نشون داد. البته یه حرفی هست که درسته. سطح فوتبال ما واقعا افت داره و خب این بازی هم از همین فوتباله اما بازی هاشون واقعا مسخره است. تقریبا تو هیچ بازی ای تاکتیک و سیستم و برنامه ریزی دیده نمیشه.

شما برید بازی تیمهای رده پایین در همون لیگ برتر انگلیس یا لالیگا رو ببینید. منظورم تیمهای اخر جدولشونه . بازیهاشون واقعا جذاب تر از همه بازیهای ماست.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
درسته استقلالی هستم ولی به نظرم فردوسی پور شخصیت شیرینی رو لگدمال میکنه ، این خنده های مسخره برای چیه بزار حرفش رو بزنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته فردوسی پور یه جاهایی زیاده روی میکنه

من پرسپولیسی ام اما این شیرینی واقعا مایه ننگه به نظر من. خب یه لحظه خوابت برده بگو بازی کسل کننده بود خوابم برد. دیگه این همه خالی بندی نداره که بگی دعا میکردم و از این حرفها

کلا چرند و پرند زیاد میگه

الان میگه چرا من رو نشون دادن !!

بالا