چونکه کیفیت پیکسلها مهم تر از تعدادشونه !!!
من جای شما بودم خودم رو به کنون محدود نمیکردم و میرفتن دوربین Fujifilm XF1 - دوربین دیجیتال فوجی فیلم ایکس اف 1 رو میخریدم که دقیقا با پولتون میخوره ضمن اینکه مشخصاتش اصلا به دوربینهای این قیمتی نمیخوره ولی حالا که میخواهید حتما کنون بگیرین canon s100 یا s110 رو پیشنهاد میکنم .
ضمن اینکه دوباره هم میگم دوربین حدود یک میلیون فقط فقط Fujifilm XF1 - دوربین دیجیتال فوجی فیلم ایکس اف 1
دوستان من وحشتناک به عکاسی علاقه دارم (مخصوصا از طبیعت) ولی تابحال فرصتش رو نداشتم که بهش بپردازم. الان یه سری محصول تولید میکنیم برای صادرات واقعا نیاز دارم که عکس های تجاری بگیرم از ابجکت ها. واسه همین گفتم یه دوربین خوب (نسبتا خوب!) بخرم تا دستم که راه افتاد سال دیگه یه چیز بهتر بگیرم. فیلمبرداری در درجه آخر اهمیته.
بودجه: حدود 2 میلیون + - 200 تومن
میخوام برای عکاسی نیمه حرفه ای استفاده کنم و بتونه در شرایط خوب نورپردازی عکس بگیره، همچنین اگه نیاز بود در محیط کم نور هم عکسبرداری بشه، بتونه نسبتا خوب اینکار انجام بده. ترجیحا سنسورش عریض تر باشه!یعنی دید وسیعتری داشته باشه.
خودم از 600D خوشم اومده از کانن. چطوره به نظر شما؟ میشه باهاش همچین عکسی گرفت؟
![]()
دوستان،
من یه دوربین با کیفیت می خوام که باهاش هم فیلم و هم عکس بگیرم.
قیمت هم تا 1700-1800.
اما حتما حداکثر رو در نظر نگیرید. اگه با کمتر هم میشه یه چیز با کیفیت گرفت بهم بگین.
ممنون از همه
دوربین خوب (بیشتر برای عکاسی) و خانوادگی در حد 1ت چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام مهندس
چون خودم عکاسی میکنم و یجورایی با دوربینای حرفه ای آشنایی دارمو چنتایم واسه رفقا گرفتم زیاد تحقیق کردم راجع به دوربینا
ببین توی این محدوده قیمت یعنی تا حدود ۱۸۰۰, ۲ بهترین گزینه ۶۰۰d کنون
یه سرو گردن از همه هم رده هاش بالاتره
با گارانتی اصلیش دیجی کالا میده ۱۸۰۰ جمهوری ۱۶۰۰ هم دیدم که البته زیاد مطمئن نیستن
این عکس که چیزی نیست از این بهترم میگیری باهاش
البته یکم تجهیزات نورپردازی هم داشته باشی که دیگه عالی میشه
اینجا هم میتونی یه مقایسه ای بین دوربینا داشته باشی
DxOMark - Compare Camera Sensors
خیلی ممنون دکتر
جمهوری پرسیدم 1700 قیمت دادن ولی فکر کنم 1600 هم بشه گرفت. از چه نظر مطمئن نیستن فروشنده های جمهوری؟ 200 تومن فرقشه با دیجی کالا. موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ چطوری میشه فهمید یه دوربین واقعا اکبنده؟ یعنی چطوری میشه فهمید که چندتا شات زده؟
مرسی.600d کنون عالیه تو این رنج قیمت
کارکرده هم 500D میتونی تا 1,1100 بگیری اونم عالیه
میدونی مهندس این دوربین رو دقیقا همین ۶۰۰ رو واسه یکی از بچه ها دنبالش بودیم این نمایندگیا کنون که میگن ما رسمی هستیم با گارانتی الرمس میداد ۲۰۵۰
مغازه ها دیگه با گارانتی ایده ال میدادن ۱۷۰۰،۸۰۰
بعضی از مغازه ها میدادن ۱۶۰۰
خوب الان باس دید این ۴۰۰ تومن اختلاف ناشی از چیه!؟
حالا اینو گوش کن که ۳ ماه پیش رفیقم میخواست بخره گفتم نخر از این جمهوری فلانن اینا خلاصه گوش نکرد گفت زیادی به این اینترنتیا اعتماد داری
خلاصه با همه چک کردنا و این اومدیم خونه دیدیم سریال لنز یکی نیست با سریال گارانتی!
سرت درد نیارم داستان اینه که از این پک باز میکنن میزارن یه پک دیگه یه چسب مارک کنون هم میزنن که ببینی میگی اکه اکِ اما غافل از اونکه تعمیریه یا باز شده یا کارکردس
تعداد شات رو دوربین نمیشه فهمید با نرم افزار میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سیناترا فقط برای گرفتن عکسایی مثل اون عکس که گذاشتی اینقدر هزینه نده برای دوربین .
خیلی راحت میشه با نور پردازی مناسب عکسای استدیویی در سطح عالی گرفت .
برای مثال این عکسها رو من تو یه روز آفتابی تو بالکن خونمون با استفادده از یه ملافه و یه دوربین کاملا ساده Fujifilm F70EXR که کامپک هست و 200 تومن خریدمش گرفتم .
http://llill.persiangig.com/Untitled-1.jpg
دوستان من وحشتناک به عکاسی علاقه دارم (مخصوصا از طبیعت) ولی تابحال فرصتش رو نداشتم که بهش بپردازم. الان یه سری محصول تولید میکنیم برای صادرات واقعا نیاز دارم که عکس های تجاری بگیرم از ابجکت ها. واسه همین گفتم یه دوربین خوب (نسبتا خوب!) بخرم تا دستم که راه افتاد سال دیگه یه چیز بهتر بگیرم. فیلمبرداری در درجه آخر اهمیته.
بودجه: حدود 2 میلیون + - 200 تومن
میخوام برای عکاسی نیمه حرفه ای استفاده کنم و بتونه در شرایط خوب نورپردازی عکس بگیره، همچنین اگه نیاز بود در محیط کم نور هم عکسبرداری بشه، بتونه نسبتا خوب اینکار انجام بده. ترجیحا سنسورش عریض تر باشه!یعنی دید وسیعتری داشته باشه.
خودم از 600D خوشم اومده از کانن. چطوره به نظر شما؟ میشه باهاش همچین عکسی گرفت؟
![]()