• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
دوربین خوب (بیشتر برای عکاسی) و خانوادگی در حد 1ت چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببینم ixus230توبازار پیدا میشه هنوز من چند جا زنگیدم گفتدفقطixyشودارن.
ixus 230بهتره یا125.فقط ایکسوز230زومش8هست فکر نمیکنم تفاوت دیگه داشته باشه ولی 132حسگرش سی موس هست در عوض 125پردازشگرشdigic5هرکدوم یه مزیتی نسبت به اون یکی داره .
راستی پسوند 132ISولی اون دوتا HSیعنی چی؟HSکه فکرکنم همون لرزشگیر دسته یعنی اون دوتا که HSلرزشگیر اپتیکال ندارن.؟؟؟

kurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه بهترین دوربین کانن که برای مصرف خانگی وتا سقف یک ملیون تومن میتونم بخرمو بهم معرفی کنید.زیاد سر از دوربین درنمیارم و نمیدونم چرا بعضی وقتا 12 مگاپیکسلیا بهتر از 16 مگاپیکسلیان!!!

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
چونکه کیفیت پیکسلها مهم تر از تعدادشونه !!!

من جای شما بودم خودم رو به کنون محدود نمیکردم و میرفتن دوربین Fujifilm XF1 - دوربین دیجیتال فوجی فیلم ایکس اف 1 رو میخریدم که دقیقا با پولتون میخوره ضمن اینکه مشخصاتش اصلا به دوربینهای این قیمتی نمیخوره ولی حالا که میخواهید حتما کنون بگیرین canon s100 یا s110 رو پیشنهاد میکنم .
ضمن اینکه دوباره هم میگم دوربین حدود یک میلیون فقط فقط Fujifilm XF1 - دوربین دیجیتال فوجی فیلم ایکس اف 1

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
خرید دوربین

700D بهتره یا 100D ؟

عکاس اماتورم دوربین بگیرم می خوام برم کلاس عکلاسی نمی دونم چی بگیرم

نیکونم هم خیلی ارادت دارم بهش اما انگاری D3200 اصلا قابل رقابت با 700D نیست

====

الان نگاه کردم انگاری بین 700D و D5200 باید انتخاب کنم که قطعا کیفیت نیکون بهتره .

دوستان موافقید شما هم با این سایت ؟
http://thenewcamera.com/canon-700d-vs-nikon-d5200/

Last edited:

kurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چونکه کیفیت پیکسلها مهم تر از تعدادشونه !!!

من جای شما بودم خودم رو به کنون محدود نمیکردم و میرفتن دوربین Fujifilm XF1 - دوربین دیجیتال فوجی فیلم ایکس اف 1 رو میخریدم که دقیقا با پولتون میخوره ضمن اینکه مشخصاتش اصلا به دوربینهای این قیمتی نمیخوره ولی حالا که میخواهید حتما کنون بگیرین canon s100 یا s110 رو پیشنهاد میکنم .
ضمن اینکه دوباره هم میگم دوربین حدود یک میلیون فقط فقط Fujifilm XF1 - دوربین دیجیتال فوجی فیلم ایکس اف 1

ممنون.میشه یه کم راهنمایی کنید چرا؟چون من مثلا با Canon Powershot SX280 HS که مقایسه میکنم.خصوصیاتش انگار ضعیفتره.حتی زوم پایینی داره به نسبت

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
مهمترین عامل کیفیت تصویر اندازه سنسور و سرعت شاتر هست . اون فوجی سنسورش 2/3 اینچه ولی کنونه 1/2.3 اینچ و این یعنی تو نور کم حدود 2 برابر بهتر عمل میکنه ضمن اینکه دهنه دیافراگم کنون 1/3.1 هست در صورتیکه فوجی 1/1.8 یعنی حدود 3 برابر نور بیشتر به سنسور .
بابا لااقل مقایسشم میکنی با G12 یا G15 مقایسش کن این اسباب بازیا چین ؟!!!

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان،
من یه دوربین با کیفیت می خوام که باهاش هم فیلم و هم عکس بگیرم.
قیمت هم تا 1700-1800.
اما حتما حداکثر رو در نظر نگیرید. اگه با کمتر هم میشه یه چیز با کیفیت گرفت بهم بگین.

ممنون از همه

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوستان من وحشتناک به عکاسی علاقه دارم (مخصوصا از طبیعت) ولی تابحال فرصتش رو نداشتم که بهش بپردازم. الان یه سری محصول تولید میکنیم برای صادرات واقعا نیاز دارم که عکس های تجاری بگیرم از ابجکت ها. واسه همین گفتم یه دوربین خوب (نسبتا خوب!) بخرم تا دستم که راه افتاد سال دیگه یه چیز بهتر بگیرم. فیلمبرداری در درجه آخر اهمیته.
بودجه: حدود 2 میلیون + - 200 تومن

میخوام برای عکاسی نیمه حرفه ای استفاده کنم و بتونه در شرایط خوب نورپردازی عکس بگیره، همچنین اگه نیاز بود در محیط کم نور هم عکسبرداری بشه، بتونه نسبتا خوب اینکار انجام بده. ترجیحا سنسورش عریض تر باشه! :D یعنی دید وسیعتری داشته باشه.
خودم از 600D خوشم اومده از کانن. چطوره به نظر شما؟ میشه باهاش همچین عکسی گرفت؟

614541-woo_audio_wa6_headphone_amp_silver_mint_upgraded_tube.jpg

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان من وحشتناک به عکاسی علاقه دارم (مخصوصا از طبیعت) ولی تابحال فرصتش رو نداشتم که بهش بپردازم. الان یه سری محصول تولید میکنیم برای صادرات واقعا نیاز دارم که عکس های تجاری بگیرم از ابجکت ها. واسه همین گفتم یه دوربین خوب (نسبتا خوب!) بخرم تا دستم که راه افتاد سال دیگه یه چیز بهتر بگیرم. فیلمبرداری در درجه آخر اهمیته.

میخوام برای عکاسی نیمه حرفه ای استفاده کنم و بتونه در شرایط خوب نورپردازی عکس بگیره، همچنین اگه نیاز بود در محیط کم نور هم عکسبرداری بشه، بتونه نسبتا خوب اینکار انجام بده. ترجیحا سنسورش عریض تر باشه! :D یعنی دید وسیعتری داشته باشه.

سلام مهندس

چون خودم عکاسی می‌کنم و یجورایی با دوربینای حرفه ای آشنایی دارمو چنتایم واسه رفقا گرفتم زیاد تحقیق کردم راجع به دوربینا

ببین توی این محدوده قیمت یعنی‌ تا حدود ۱۸۰۰, ۲ بهترین گزینه ۶۰۰d کنون

یه سرو گردن از همه هم رده هاش بالاتره

با گارانتی‌ اصلیش دیجی کالا میده ۱۸۰۰ جمهوری ۱۶۰۰ هم دیدم که البته زیاد مطمئن نیستن

این عکس که چیزی نیست از این بهترم میگیری باهاش :D

البته یکم تجهیزات نورپردازی هم داشته باشی‌ که دیگه عالی می‌شه

اینجا هم میتونی یه مقایسه ای بین دوربینا داشته باشی

DxOMark - Compare Camera Sensors

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان،
من یه دوربین با کیفیت می خوام که باهاش هم فیلم و هم عکس بگیرم.
قیمت هم تا 1700-1800.
اما حتما حداکثر رو در نظر نگیرید. اگه با کمتر هم میشه یه چیز با کیفیت گرفت بهم بگین.

ممنون از همه

600d کنون عالیه تو این رنج قیمت

کارکرده هم 500D میتونی تا 1,1100 بگیری اونم عالیه

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سلام مهندس

چون خودم عکاسی می‌کنم و یجورایی با دوربینای حرفه ای آشنایی دارمو چنتایم واسه رفقا گرفتم زیاد تحقیق کردم راجع به دوربینا

ببین توی این محدوده قیمت یعنی‌ تا حدود ۱۸۰۰, ۲ بهترین گزینه ۶۰۰d کنون

یه سرو گردن از همه هم رده هاش بالاتره

با گارانتی‌ اصلیش دیجی کالا میده ۱۸۰۰ جمهوری ۱۶۰۰ هم دیدم که البته زیاد مطمئن نیستن

این عکس که چیزی نیست از این بهترم میگیری باهاش :D

البته یکم تجهیزات نورپردازی هم داشته باشی‌ که دیگه عالی می‌شه

اینجا هم میتونی یه مقایسه ای بین دوربینا داشته باشی

DxOMark - Compare Camera Sensors

خیلی ممنون دکتر
جمهوری پرسیدم 1700 قیمت دادن ولی فکر کنم 1600 هم بشه گرفت. از چه نظر مطمئن نیستن فروشنده های جمهوری؟ 200 تومن فرقشه با دیجی کالا. موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ چطوری میشه فهمید یه دوربین واقعا اکبنده؟ یعنی چطوری میشه فهمید که چندتا شات زده؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خیلی ممنون دکتر
جمهوری پرسیدم 1700 قیمت دادن ولی فکر کنم 1600 هم بشه گرفت. از چه نظر مطمئن نیستن فروشنده های جمهوری؟ 200 تومن فرقشه با دیجی کالا. موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟ چطوری میشه فهمید یه دوربین واقعا اکبنده؟ یعنی چطوری میشه فهمید که چندتا شات زده؟

میدونی مهندس این دوربین رو دقیقا همین ۶۰۰ رو واسه یکی از بچه ها دنبالش بودیم این نمایندگیا کنون که میگن ما رسمی هستیم با گارانتی الرمس میداد ۲۰۵۰
مغازه ها دیگه با گارانتی ایده ال میدادن ۱۷۰۰،۸۰۰
بعضی از مغازه ها میدادن ۱۶۰۰
خوب الان باس دید این ۴۰۰ تومن اختلاف ناشی از چیه!؟
حالا اینو گوش کن که ۳ ماه پیش رفیقم میخواست بخره گفتم نخر از این جمهوری فلانن اینا خلاصه گوش نکرد گفت زیادی به این اینترنتیا اعتماد داری
خلاصه با همه چک کردنا و این اومدیم خونه دیدیم سریال لنز یکی نیست با سریال گارانتی!
سرت درد نیارم داستان اینه که از این پک باز میکنن میزارن یه پک دیگه یه چسب مارک کنون هم میزنن که ببینی میگی اکه اکِ اما غافل از اونکه تعمیریه یا باز شده یا کارکردس
تعداد شات رو دوربین نمیشه فهمید با نرم افزار میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

wine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
111
سیناترا فقط برای گرفتن عکسایی مثل اون عکس که گذاشتی اینقدر هزینه نده برای دوربین .
خیلی راحت میشه با نور پردازی مناسب عکسای استدیویی در سطح عالی گرفت .
برای مثال این عکسها رو من تو یه روز آفتابی تو بالکن خونمون با استفادده از یه ملافه و یه دوربین کاملا ساده Fujifilm F70EXR که کامپک هست و 200 تومن خریدمش گرفتم .
http://llill.persiangig.com/Untitled-1.jpg

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
600d کنون عالیه تو این رنج قیمت

کارکرده هم 500D میتونی تا 1,1100 بگیری اونم عالیه
مرسی.
به یکی از دوستان هم 1100D رو پیشنهاد داده بودین. اون چطوره؟ چون اختلاف قیمتشون زیاده.
من این دوربین رو برای یکی از دوستام می خوام. به دوربین وارد نیست خیلی. کیفیت خوب بخوام ،باید براش dslr بگیرم و یا از همین مدل های bridge یا کنون سری G هم کار رو راه میندازه؟
راستی می خوام توی نور کم و شب هم عکسای خوبی بگیره.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
میدونی مهندس این دوربین رو دقیقا همین ۶۰۰ رو واسه یکی از بچه ها دنبالش بودیم این نمایندگیا کنون که میگن ما رسمی هستیم با گارانتی الرمس میداد ۲۰۵۰
مغازه ها دیگه با گارانتی ایده ال میدادن ۱۷۰۰،۸۰۰
بعضی از مغازه ها میدادن ۱۶۰۰
خوب الان باس دید این ۴۰۰ تومن اختلاف ناشی از چیه!؟
حالا اینو گوش کن که ۳ ماه پیش رفیقم میخواست بخره گفتم نخر از این جمهوری فلانن اینا خلاصه گوش نکرد گفت زیادی به این اینترنتیا اعتماد داری
خلاصه با همه چک کردنا و این اومدیم خونه دیدیم سریال لنز یکی نیست با سریال گارانتی!
سرت درد نیارم داستان اینه که از این پک باز میکنن میزارن یه پک دیگه یه چسب مارک کنون هم میزنن که ببینی میگی اکه اکِ اما غافل از اونکه تعمیریه یا باز شده یا کارکردس
تعداد شات رو دوربین نمیشه فهمید با نرم افزار میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

خب پیشنهادت چیه؟ از کجا بگیرم مطمئن تر باشه؟ دیجی کالا خوبه؟ چاره؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سیناترا فقط برای گرفتن عکسایی مثل اون عکس که گذاشتی اینقدر هزینه نده برای دوربین .
خیلی راحت میشه با نور پردازی مناسب عکسای استدیویی در سطح عالی گرفت .
برای مثال این عکسها رو من تو یه روز آفتابی تو بالکن خونمون با استفادده از یه ملافه و یه دوربین کاملا ساده Fujifilm F70EXR که کامپک هست و 200 تومن خریدمش گرفتم .
http://llill.persiangig.com/Untitled-1.jpg

داداش میدونم چی میگی. خودم یه Samsung ST64 دارم پیرش رو در اوردم اونقدر شات زده! :D مثلا این عکس رو ببین با همین انداختم و دقیقا با نور آفتاب اینقدر خوب میافته:

ولی مساله اینه که این کامپکت ها زاویه دیدشون محدوده و به نور هم حساس هستند. مثلا همین عکسی که الان خودت انداختی رو ببر تو اتاق خواب که نور کمه بنداز، نتیجه مثل فحش میشه! :D

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459

دوست عزیز در کل خرید یک دوربین مناسب به گرایش عکاسی شما بستگی داره . گرفتن عکس های صنعتی مستلزم داشتن تجهیزات مناسب نور پردازی هست.به عبارتی نور پردازی مناسبه که در خلق چنین عکسهایی حرف اولو میزنه و دوربین مناسب در اولویت های بعدی .به نظر من هر دوربینی که دارای تنظیمات دستی باشه برای این کار مناسبه. اگر چه خرو جی که به شما ارائه میده نسبت به خرو جی که دوربین هایی با خصوصیات بهتر ارائه میدند متفاوته ولی در کل توی این کار به خوبی جواب کارتون رو میده غیر از مواردی که قصد تولید عکس هایی با سایز بسیار بزرگ در حد عکس های اتلیه باشید.عکس برداری از مناظر هم در کل یه نوع هنره و بیشتر از اینکه به تجهیزات بستگی داشته باشه به هنر و خلاقیت عکاس بستگی داره پس اهمیت نداره که شما هزینه گزافی رو بابت یک دوربین گران قیمت بدید. به نظر من با دوربین هایی با رنج قیمت 1 هم عکسهای بسیار خاصی رو میشه گرفت.البته اگر علاقه به عکاسی ماکرو دارید میتونید هزینه ای رو بابت خرید لنز ماکرو اختصاص بدبد تا از عکاسی بیشتر لذت ببرید(تمام صحبت ها نظر شخصی هست)

بالا