شما که مثل خودم مشکل ترافیک داری خلاصه بازیا رو از aparat.com دانلود کن حجمش حدود نصف تا 1 سوم حجم کلیپ های ورزش 3 هست در حالی که همون کلیپ هاست و کیفیت هاشون هم یکیه تقریبا.کافیه سرچ کنی منچستر آخرین فیلما رو میاره تو همون 3 تای اولتبريکات
بي صبرانه منتظر اومدن خلاصه بازي در ورزش 3 هستيم :دي
September 14th 1963 - George Best, aged 17, makes Man Utd debut.September 14th 2013 - Adnan Januzaj, aged 18, makes Man Utd debut.
تبریک! چلسی هم باخت! امیدوارم سوانسی هم لیورپول رو به چالش بکشه
بابا پرسپولیس حمله که میکنه ، لیورپول یه توپ میاره رو دروازه به زور شانس و داور گل میزنه بعد مثله یونان دفاع میکنه!!سوانسی اگر به فرم فصل پیش خودشون برسن راحت میتونن ببرن
فعلا که اونا دارن علی دایی وار بازی هاشونو میبرن:دی
بابا پرسپولیس حمله که میکنه ، لیورپول یه توپ میاره رو دروازه به زور شانس و داور گل میزنه بعد مثله یونان دفاع میکنه!!
بابا پرسپولیس حمله که میکنه ، لیورپول یه توپ میاره رو دروازه به زور شانس و داور گل میزنه بعد مثله یونان دفاع میکنه!!
دقیقا
---
باز دارن به داوری بازی گیر الکی میدن
یانگ تک به تک بود یارو وزن خودشو انداخت روش بعضیا میگن تمارض بوده!!! در صورتی که خودشون یه نسیم بهشون بخوره میخورن زمین!!!
بنده هم همینو گفتم!!!لیورپول رو زیاد بزرگش نکنید. صبر کنید یه چند تا بازی بگذره بعد. رقیب اصلی ما ارسنال و چلسی هستند.
دقیقا، همیشه حرف مفت و بی منطق زن وجود داشته و خواهد داشت.مدافع کریستال پالاس موقعیت تک به تک خطا کرده اونوقت انتظار دارن داور اخراجش نمیکرد!! کارت قرمز که 100% درست بود. و در رابطه با اینکه خطا داخل بوده یا نه بنظر من که داخل بود حالا باز باید دید کارشناسان داوری چی میگن. از طرفی باز خوبه بازی رو 1-0 نبردیم و 2تا گل زدیم.