• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
Mohammad Star:3
astanboos:2.5
pariseiran:1.5
SILENT_66A:4
farshad10 :0
orochimaru:4
Error73:3
gaara13:3
Emerald1991:3.5
wonnin :4
mahi58:3
bitcomet:3
greywarden:3.5
pcmatin:4
chelsea67:3.5

امتيازات رو اول ميزارم تا تهمت زنها نيان بگن ميشيني جمع ميكني
وحيد حيف وقت و حوصله نداشتم اين هفته جواب دندان شكني در مقابل اسپويلر خواهي گرفت
محمودي برگشتت مبارك
و يه چيزي بهم ميگه ينجا قراره بهم بريزه نميدونم چيه فكر كنم نوسترا داموس پيش بيني كرده بود
راستي عكس اون دونفر رو من نميبينم كه امتياز بدم شما ميبينيد ؟

Last edited:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
چقدر اینجا سوتو کوره دلم میخاد اسپم بدم عقده ای شدم باید برم همون دکتری که فرشاد رفت و اسپم درمانی شروع کنم وای اسپم عشق من باید ترکت کنم .

Mohammad Star:3
astanboos:2 عکس اسپویلر حال داد
pariseiran:2نمیدونم منظورت چی بود اما خدا شفا بده تورو
SILENT_66A:
مشاهده پیوست 454496
farshad10 :5 دقیق حال من پس از برگشت محمود:دی
orochimaru:3
Error73:3
gaara13:3
Emerald1991:3 یه چیزی رفته تو چشمش من میدونم
wonnin :2 محسن عشق من دوست دارم ولی معنی عکسو نگرفتم بزار پا نادونیم
mahi58:2
:hmm:
bitcomet:4
greywarden:5 خوشم اومد ازش
pcmatin:4زیبا بود
chelsea67:3

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها، یه سوال: چطوری شد که تصمیم گرفتید از 5 امتیاز بدین؟ اون اوایل هم امتیازات از 5 بود، ولی بعد بچه ها درخواست کردند بکنیمش از 10 که دست ملت توی امتیازدهی بازتر بشه. من هم دیدم مخالف نداره و کردمش از 10. الان هم اگر از 5 باشه، ولی نمره اعشاری داشته باشیم (مثلا سه و نیم) میشه همون مثل 10 و فرق خاصی نداره.

در هر صورت اگر نظر جمع از پنجه که همون روی پنج می ذاریم باشه. :)

چیقده این صیدا واسم آشناست
(420).gif
غلام شما، حاج سید محمود کهکیلویه و بویراحمدی هستم!
43qoqxf.gif

محمودي برگشتت مبارك
xg0r1obxxwbxw94tty9.gif

چقدر اینجا سوتو کوره دلم میخاد اسپم بدم عقده ای شدم باید برم همون دکتری که فرشاد رفت و اسپم درمانی شروع کنم وای اسپم عشق من باید ترکت کنم .
یه مطلب مهم: دوستانی که توی جمع های دوستانه چند نفری هستند و دل شون می خواد پست هایی با مضمون گپ و گفتگو و خوش و بش و ... بزنند فکر نکنند اگر کسی این کار رو بکنه ما قراره پوست شون رو بکنیم! فقط چیزی که مهمه اینه که زمان و مکان و شرایط مناسب این کار رعایت بشه که روند کاری تاپیک های بخش به هم نخوره. برای این کار توصیه می کنم بچه ها از تاپیک گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی! استفاده کنند. این تاپیک با پیشنهاد و پیگیری مدیر بخش عکاسی و مدیرهای ارشد توی بخش زده شده و اصلا هدفش همینه که پست هایی با این مضمون توی یه جا جمع بشن. پس بنابراین با خیال راحت تمام گفتگوها، کل کل ها، خوش و بش ها و... رو با خیال راحت منتقل کنید به اون تاپیک...

لطفا درجه اهمیت این مطلبی که نوشتم رو 10 برابر پست های دیگه در نظر بگیرید.

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
Mohammad Star: 3

astanboos: 3

pariseiran: 3

SILENT_66A: 3

farshad10: 3

orochimaru: 4

Error73: 4

gaara13: 3

Emerald1991: 5

wonnin: 5 واقعا ازت موتوشکرم که باعث میشی هر چند وقت یه بار دست به فوتوشاپ بشم تا کار باهاش از یادم نره:دی بخاطره همین یک بار سیگارم رو کنار میذارم و ازت تشکر میکنم:دی
bitcomet_19227137950668832011.jpg
mahi58: 5

بچه ها، یه سوال: چطوری شد که تصمیم گرفتید از 5 امتیاز بدین؟ اون اوایل هم امتیازات از 5 بود، ولی بعد بچه ها درخواست کردند بکنیمش از 10 که دست ملت توی امتیازدهی بازتر بشه. من هم دیدم مخالف نداره و کردمش از 10. الان هم اگر از 5 باشه، ولی نمره اعشاری داشته باشیم (مثلا سه و نیم) میشه همون مثل 10 و فرق خاصی نداره.

در هر صورت اگر نظر جمع از پنجه که همون روی پنج می ذاریم باشه. :)

و اما یک پیشنهاد در تغییر نحوه امتیازدهی

همینطور که دوستان قدیمی تر در جریان هستن یک رسمی در امتیازدهی بین شرکت کننده ها جا افتاده بود و اون این بود که معمولا همه پایه امتیازشون رو بین 6 ..7 تا 10 میذاشتن و الان هم خیلی ها به این روش عادت دارن
اما در چند هفته اخیر با ورود دوستان جدیدتر نواساناتی در امتیازات بوجود اومده و دلیلش هم اینه که بعضی از دوستان امتیاز پایه خودشون رو از 1.. 2 تا 10 میذارن که البته این هیچ تضادی با قوانین مسابقه نداره ولی باعث میشه که امتیازات این افراد تاثیر بیشتری در تعیین برنده داشته باشه
به طور مثال یکی از شرکت کننده ها در هفته های پیش در امتیازاتش به 4 نفر 10 داد و به بقیه امتیاز 2 داد و همین باعث تغییر برنده تو اون هفته شد خوب این نوع امتیازدهی طبیعتا خلاف قوانین نیست ولی شرکت کننده هایی که ار این شخص 2 گرفتن یه دفعه 8 امتیاز عقب میفتن و اگر هم تا قبل امتیازدهی این فرد شانسی هم برای برد داشتن با این نوع امتیازدهی کلا از دور خارج میشن در صورتی که اگر امتیاز دهی از 1 تا 5 بود نهایتا این افراد 3 امتیاز عقب میفتادن و کاملا امتیازات از دست رفتشون قابل جبران بود.

با تمام این تفاسیر به نظرم اگه امتیازات از 1 تا 5 باشه خیلی بهتره و درصد تاثیرگذاری افراد در تعیین برنده خیلی متعادل تر میشه

اگر حسین جان و دوستان شرکت کننده با این پیشنهاد موافق باشن از هفته بعد عملیش میکنیم فقط دوستان لطف کنن موافقت و یا عدم موافقت خودشون رو اعلام کنن

چند تا از دوستان قبل از این پیشنهاد به من پیغام دادن که مثلا امتیاز بک یا دو شرکت کننده که سقف امتیاز دهیشون با بقیه فرق داره و از 1 یا 2 شروع میشه باعث شده در یکی دو هفته برنده تغییر کنه و حقشون ضایع بشه که واقعا هم همینطور بود حتی بکی دو تا از شرکت کننده های قدیمیتر بخاطر ناراحتی از ابن موضوع و نحوه امیتازدهی شرکت کننده های جدید قید این تاپبک رو زدن لاکن مجبور شدیم این پیشنهاد رو بدیم که دوباره آرامش به مملکت بازگردد
bitcomet: 0

greywarden: 4

pcmatin: 3

chelsea67: 4

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
چند تا از دوستان قبل از این پیشنهاد به من پیغام دادن که مثلا امتیاز بک یا دو شرکت کننده که سقف امتیاز دهیشون با بقیه فرق داره و از 1 یا 2 شروع میشه باعث شده در یکی دو هفته برنده تغییر کنه و حقشون ضایع بشه که واقعا هم همینطور بود حتی بکی دو تا از شرکت کننده های قدیمیتر بخاطر ناراحتی از ابن موضوع و نحوه امیتازدهی شرکت کننده های جدید قید این تاپبک رو زدن لاکن مجبور شدیم این پیشنهاد رو بدیم که دوباره آرامش به مملکت بازگردد

خوب پس منطقا باید امتیازدهی با نیم رو کنسل کنیم تا این قضیه بخواد تاثیر داشته باشه. چون اگر بخواد نمره های اعشاری (مثل یک و نیم و دو و نیم) وجود داشته باشه هر نمره ای میشه معادل همون امتیاز قبلی تقسیم بر 2. یعنی کسی اگر می خواسته 1 بده تو روش جدید نیم میده و نمره اش هم دقیقا به همون مقدار توی برنده موثره. :دی

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خوب پس منطقا باید امتیازدهی با نیم رو کنسل کنیم تا این قضیه بخواد تاثیر داشته باشه. چون اگر بخواد نمره های اعشاری (مثل یک و نیم و دو و نیم) وجود داشته باشه هر نمره ای میشه معادل همون امتیاز قبلی تقسیم بر 2. یعنی کسی اگر می خواسته 1 بده تو روش جدید نیم میده و نمره اش هم دقیقا به همون مقدار توی برنده موثره. :دی
بلاخره يكي پيدا شد كه حرف منو بزنه ممنونم ازت

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
Mohammad Star:2
astanboos:4
pariseiran:0
3:SILENT_66A4
farshad10 :2
orochimaru:5
Error73:4
gaara13:1 مردم ما همیشه همینو میبنن فقط همینو
Emerald1991:4
wonnin :3
mahi58:3
bitcomet:4
greywarden:4
pcmatin:4
chelsea67:2

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829

طبیعتا هم باید به همین صورت باشه من هم شیوه امتیازدهی رو بدون نیم اعلام کرده بودم به هرحال امتیاز 1 تا 10 خیلی بهتره و دست شرکت کننده ها برای امتیازدهی بازتره البته به شرطی که بعضی از دوستان کم لطفی نکنن و بیان بگن دو نفر 10 و بقیه 2...:دی

خیلی خوب = 5
خوب = 4
متوسط = 3
ضعیف = 2
بی ربط باموضوع = 1

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
Mohammad Star: 0

astanboos: 4

pariseiran: 4

SILENT_66A: 4

farshad10: 4

orochimaru: 5

Error73: 5

gaara13: 4

wonnin: 5

bitcomet: 4

greywarden: 5

pcmatin: 4

chelsea67: 5

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
این هفته امتیاز نمیدم
(اگه هم میدادم به همه یه امتیاز میدادم پس تاثیری در نتیجه نداره)
از همه بچه های گل عذر میخوام
پ.ن: خوش میاد تویه تایپیک زلزله اومده و تلافات هم کم نداشته

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
این هفته امتیاز نمیدم
(اگه هم میدادم به همه یه امتیاز میدادم پس تاثیری در نتیجه نداره)
از همه بچه های گل عذر میخوام
پ.ن: خوش میاد تویه تایپیک زلزله اومده و تلافات هم کم نداشته
خوب اگه امتیاز نمیدی بی خودی وقت من و ملت رو تلف نکن و توی مسابقه شرکت نکن
به نظر من یه قانون بذاریم هر کسی امتیاز نداد به هر دلیلی 1 یا 2 هفته از شرکت در مسابقه منع بشه
ما که نباید منت بکشیم تا بیایین امتیاز بدین بلکه کسی باید منت اینجا رو بکشه که میخواد بیاد به جمع دوستانه ما

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
Mohammad Star: 4
pariseiran: عکس رو نمیبینم!!
farshad10: 5
Error73: 5
gaara13: 4
Emerald1991: 4
wonnin : 4
mahi58: 4
bitcomet: 3
pcmatin: 5

حالا الکی یه یک بده یه جا دیگه اپ کردم ببینی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها مهلت امتیازدهی تا آخر امشبه، فراموش نکنید.

این پست های حاشیه ای و جر و بحث ها رو هم بی خیال بشید یا حداقل تو همون گپ و گفتگو ادامه بدیدشون (احتمالا بعدا پست ها رو منتقل می کنم اونجا).

------------------------------------------------
امتیازات خودم:

farshad10: 4

orochimaru: 3

Error73: 4

Emerald1991: 5 چقدر قشنگ و غمگین (و البته واقعی) هستش این عکس...

wonnin: 4

mahi58: 0

pcmatin: 4

chelsea67: 3

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

SILENT_66A: 3

farshad10: 3

Error73: 0

wonnin: 4

pcmatin:3

chelsea67: 4

================================
پ ن:بابا این بحثا چیه میکنید.حیف این تاپیک نیست به خدا...قبل از مسافرت محمود کبیر فضایی اینجا خیلی خب بود هر هفته حال میکردم میومدم اینجا عکس میذاشتم.موقعی که **** غاصب وحید این جا رو اداره میکرده هم خوب بود.تا اینکه چند وقت پیش چند نفری اومدن اینجا هی پست های الکی میدادن و با هم کل کل میکردن گاهی وقتا نگاه میکردم از این عکس شرکت کنند تا عکس بعدی دو سه صفحه گاهی هم بیشتر فاصله داشت...حالا کاش حرف های که میزدید دوستانه باشه و بخواین با هم شوخی کنید ولی بعضی از دوستان کل کل میکردن در حد تیم ملی الانم باز دارین ادامه میدین (منظورم با شخص خاصی نبود و قصد جسارت به هیچ کس رو هم ندارم)

امیدوارم فضایی اینجا مثل قبل بشه (منظورم چند ماه پیشه همون موقع های که من با اینجا آشنا شدم)فضایی دوستانه،گرم و صمیمی...

Last edited:

Emerald1991

Registered User
لایک‌ها
856
Mohammad Star :3
astanboos : 3(عکس رؤیتــ نشد، ولی خب بدون امتیاز نذاشتم بمونه)
pariseiran :3) ایضا ، عکس رؤیتــ نشد !! )
SILENT_66A :3
farshad10 :3
orochimaru :3
Error73 :3
gaara13 :3
Emerald1991 :0
wonnin : 3(قبلی بهتر بود، در واقع از نظر من در حد 10 بود !!!!!)
mahi58 :5
bitcomet :5
greywarden :4
pcmatin :4
chelsea67 :3

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
چرا عکس رو یه سری ها میبینن یه سری نه ؟ اپلود سنتر مشکل داشته باشه خوب هیچکس نباس ببینه ؟ لطفا یه اپلود سنتر خوب برا عکس ها بگید با تشکر

بالا