• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
کسی ماره پیراهن کاکا رو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره تلفنشم داشت واسم پخه کنه

ممنون
خود کاکا گفته بود چون با پیراهن 22 در میلان خاطرات خوشی دارم دوباره همین شماره رو برمیدارم.

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
بازی 1-1 شد
یعنی شد میلان یه بازی چندتا گل بزنه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
عجب برگشتي داشت ميلان :دي 2 دقه 2 گل

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
انقدر اعصابم خورده که حد نداره
سر درد شدم
دفاع داغونه
این ماتری $##$# میخواد چی گل بزنه
هرچی به این ماتری فش بدم خسته نمیشم
حیف حیف

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مثل ادم که بازی نمیکنن اینا. گل میخورن گل میخورن یه دفعه مساوی میکنن.

خب ببرید دیگه.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
انقدر اعصابم خورده که حد نداره
سر درد شدم
دفاع داغونه
این ماتری $##$# میخواد چی گل بزنه
هرچی به این ماتری فش بدم خسته نمیشم
حیف حیف

عمو خودت رو خالي کن

محفل بي رياست :دي

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
تیممون کلا تو دفاع مشکل داره بایستی یک مدافع خوب جذب میشد.

ماترییم خرید بسیار بدی بوده... من حالاشم موندم آخه تیم از لحاظ هجونی کامل بودش آخه ماترییو برا چی خریدن !

کلاً تقصیر نتیجه نگرفتن بد شاسی(مصدومیت ها,موقعیت خراب کردنا) هستش.

ریشه ی تقصیراتم سر برلوسکونیست! آخه یکی نیست بگه عزیز جون کل افتخارات با میلان کسب کردی دیگه چی میخای...موندی افتخارات ارزشمندت با این تیم زیر سؤال ببری،با این ول خرجی هات!

بفروش این باشگاه به یکی دیگه تا یکم حداقل خرج کنه تا نقطه اتکای تیممون سوپر ماریوی اعصاب نباشه.

ما که والا اعصابمون پاک ریخته بهم تو 5 بازی 10 گل نوبره والا برا تیمی مثل میلان با اون دفاع مستحکم گذشتش!
گلرمونم(جناب آبیاتی) واقعاً سوتی بی نظیره...

Last edited:

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
بالوتلی:متاسفم اما نمی خواهم از همه طلب بخشش کنم انگار که کسی را کشتم
-
متاسفم اما نمی خواهم از همه معذرت خواهی کنم انگار که کسی را کشته باشم!
f7901f4c-92a3-4da6-8f7e-87f5b776a405.jpg

ماریو بالوتلی در بیانیه ای در نشریه معتبر گاتزتا دلوسپورت از باشگاه میلان و داور بابت محرومیت سه جلسه اش معذرت خواهی کرد.

ماریو بالوتلی به دلیل اینکه پس از پایان بازی برابر ناپولی به مشاجره لفظی با داور پرداخت ابتدا با یک کارت قرمز جریمه شد اما در نهایت محرومیت سه جلسه ای برای او از رقابت های داخلی در نظر گرفته شد.

بالوتلی گفت:"اول از همه برای این محرومیت از هم تیمی هایم معذرت خواهی می کنم.آنها سخت با من تلاش و تمرین می کنند بنابراین این درست نیست که من آنها را تنها بگذارم.در رابطه با هوادارن هم من مقصرم،کسانی که همیشه همه ی شرایط تیم را زیر نظر دارند و البته باشگاه"

"از داور مسابقه معذرت می خواهم چرا که نباید آن رفتار را می کردم.در بازی برابر ناپولی همان داستان های همیشگی تکرار شد و خطاهای که روی من انجام می شد گرفته نمی شد و من هم در لحظه واکنش نشان دادم...من فقط می خواهم بازیکنان دیگر برای خطاهایی که واقعا بر روی من مرتکب می شوند جریمه شوند همانطور که من با کوچکترین خطا جریمه می شوم.اما می دانم که باید در شراطی خاص بیش از اینها مقاومت کنم"

بالوتلی در ادامه گفت :" زمانی که اشتباه می کنم معذرت خواهی می کنم اما نمی خواهم از همه یا هر کسی طلب بخشش کنم انگار که کسی را کشته باشم"

میلان در نخستین جلسه از محرومیت ماریو بالوتلی برابر بولونیا با حساب 3-3 متوقف شد"ما پیشرفت کرده ایم اما ما همه ی آن چیزی که برای رسیدن به سطح دیگر تیم ها هست در اختیار داریم.من لیگ بسیار متعادلی را می بینم.برای مثال ناپولی چندین بازیکن بزرگ دارد اما آنها نسبت به میلان به عنوان یک تیم متحد برتر نیستند"

میلان در مصاف بعدی در خانه به میزبانی سمپدوریا می رود و دومین جلسه از محرومیت سه جلسه ای بالوتلی سپری خواهد شد.

منبع:ac-milan.ir

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه میلان با اژاکس 1-1 شدن
اونم با پنالتی دقیقه نود سوپر ماریو

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه میلان با اژاکس 1-1 شدن
اونم با پنالتی دقیقه نود سوپر ماریو

ایول :دی
تا دقیقه 90 میلان باحته بود منم اعصابم خورد شد گفتم دیگه باخت تموم شد رفت گزارشگره هم گفت که میلان باخت منم تلویزیونو خاموش کردم اومدم اینور
الان یهو دیدم زدی 1-1 شدن

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
بارسلونا هم نشون داد بدون مسی واقعا تو گل زدن مشکل داره
البته وجدانا دروازه بان سلتیک عجب گلری بود
واسم جالبه میلان با این وضعیت چجوری 2 تا زده به این دروازه بان :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته میلان بدشانسی هم اورد. بالوتلی یه دونه تیر افقی دروازه زد.

از اون طرف ابیاتی یه سیو عالی داشت که رفت به کرنر. همون کرنره گل شد.

در مورد بارسا بدون مسی ، به نظر من بودن یا نبودن مسی تو بازی سلتیک خیلی فرقی نمیکرد. بخصوص تو زمین اونها

سلتیک تیمی هست که در دفاع روی زمین تیم منسجمی هست. پارسال هم این مساله رو نشون داده بود. دروازه بانش هم واقعا یکی از بهترین هاست

پارسال که بارسا حریف سلتیک نشد صحبت میکردیم با بچه ها که بارسا باید سانتر میکرد یا شوت میزد. پارسال این کار رو نکرد. شاید تیتو اینو نفهمید

اما امسال تاتا مارتینو میدونست چیکار کنه. ضد حمله و سانتر که به همین روش هم به سلتیک گل زد.

باری میلان جلو بارسا بازی سختیه. بخصوص با این دفاع های داغونی که میلان داره. مکسس استاد خطا و دادن پنالتی هست

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
در مورد بارسا بدون مسی ، به نظر من بودن یا نبودن مسی تو بازی سلتیک خیلی فرقی نمیکرد. بخصوص تو زمین اونها

من حدودا 40 دقیقه اخر بازی بارسا رو دیدم پارسالم تو چند بازی که مسی نبود دقیقا این مشکل تو تیمشون بود
توپ دائما پشت محوطه جریمه حریف میگردونن اما به سختی وارد محوطه میکنن یا اگه هم وارد کنن خیلی راحت از دست میدن
امشب تو گلی که زدن دقیقا پاس عالی نیمار بود وگرنه واقعا بازی تیمی بارسا بدون تمام کننده اشون یعنی مسی هیچ منفعتی نداره
کلا تو اینکه وقتی مسی نیست از لحاظ روانی هم بارسا خیلی داغون میشه هم حریف جسارت پیدا میکنه اصلا شک نکنید
قشنگ تو 3 تا صحنه سلتیک میتونست بازی رو ببره والدز شانس اورد

اما با این حال من خیلی امیدی به میلان ندارم
خدا کنه حداقل باخت پارسال واسه الگری تجربه شده باشه بازی 2 هفته بعد با 30 تا مدافع دفاع نکنه بعد یهو کار که از کار گذشت 3 تا مهاجم بیاره تو
دلمون به هافبکای جدیدمون خوش بود اوناهم مثل اینکه کلا مصدوم شدن رفتن پی کارشون

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
لیست مصدومان : ایگنازیو آباته، دنیله بونرا، ماتیا دی شیلیو، ماتیاس سیلوستره، جیامپائولو پاتزینی، ریکاردو مونتولیوو، کاکا و آندره آ پولی

الان سوالی که پیش میاد اینه که دقیقا کی برای قرار گرفتن تو پست هافیک الان موجوده ؟ ایشی زاکی ؟

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
لیست مصدومان : ایگنازیو آباته، دنیله بونرا، ماتیا دی شیلیو، ماتیاس سیلوستره، جیامپائولو پاتزینی، ریکاردو مونتولیوو، کاکا و آندره آ پولی

الان سوالی که پیش میاد اینه که دقیقا کی برای قرار گرفتن تو پست هافیک الان موجوده ؟ ایشی زاکی ؟

آباته و پولی مصدوم نیستن ... تو بازی دیشبم والتر بیرسا همون بازیکنیکه تنها گل پیروزی بخشمون مقابل سامپدوریا رو به ثمر رسوند متعصفانه هنگام گرم کردنش مصدوم شد.
یه شایعاتییم در مورد اومدن کاسیاس به میلان تو نقل و انتقالا هستش ؛ گالیانی هم گفته تا سوم ژانویه حرفی در این مورد نمی خواد بزنه! با توجه به اینکه کاسیاسم تو رئال فیکس نیستش چون امسال به جام جهانی ختم میشه شاید میخاد تو یه تیم بزرگ فیکس بازی کنه، که میلان گزینه مناسبییه براش که خدا کنه گالی و برلو دیگه ادا در نیارن تو ژانویه!
توبازییه یکشنبه با یوونتوسم کاکا،الشراوی و بالوتلی غایبان بزرگ تیمن ولی یه جورایی غیبت الشراوی به خاطر بازییه خوب روبینیو احساس نمیشه، بازم جاش خالییه.
کاکاهم برابر یوونتوس غایبه به نظر می رسه که او پس از وقفه ی بازی های بین المللی آماده بشه ایشالا.
واقعا امسال بد شانسی عامل اصلی نتیجه نگرفتن تیممون بوده و به نظرم با اومدن مصدومان بزرگمون تیممون خیلی قدرتمند بشه.

بالا