• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

aminsamizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فایل های ضمیمه

• PIEPlus v2.1 sn_Amin.txt
    40 بایت · نمایش ها: 67

Mahdi_Nasiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتیاجی به فایل reg نیست این سریال باید کار کنه.خود برنامه رو از طریق لینک زیر بگیرید.http://reensoft.com/download/PIEPlusSetupV2_1.exe
:D
این سریال درست نیست یا به یک ایمیل هم نیاز هست، در ضمن فایل reg به درستی کار میکنه
فقط یه سوال این برنامه Shortcut ایی تو Programs درست نکرد و تو Folder ایی هم که نصب شده فایل exe نیست، کجا باید exe یا shortcut اوون رو پیدا کنم؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این سریال درست نیست یا به یک ایمیل هم نیاز هست، در ضمن فایل reg به درستی کار میکنه
فقط یه سوال این برنامه Shortcut ایی تو Programs درست نکرد و تو Folder ایی هم که نصب شده فایل exe نیست، کجا باید exe یا shortcut اوون رو پیدا کنم؟

خوب حداقل رجیستری کی که من دادم کار می کنه ؟ آخه من همش فکر کردم شاید فایل درست آپ نشده باشه.

جناب سیم کش ، شما چی کار می کنید که ارور می ده؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
Extends your Pocket PC with camera to a webcam
License: Trial
Price: 12.76 $ to buy
Size: 54.10 KB
1 Download time: 56K: 7s 64K: 6s 128K: 3s 768K: <1 s
Or
2 Download time: 56K: 7s 64K: 6s 128K: 3s 768K: <1 s
Last Updated: 30th of August 2006, 09:31 GMT
Webcam-forPocket-PC-0.bmp

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب حداقل رجیستری کی که من دادم کار می کنه ؟ آخه من همش فکر کردم شاید فایل درست آپ نشده باشه.

جناب سیم کش ، شما چی کار می کنید که ارور می ده؟

هنگام import کردن ارور syntax میده اما سریال آقای امین کار می کنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اینم یک رفرنس جمع و جور برای دندانپزشکی

کد:
http://www.box.net/public/static/cgmn8ogvy0.rar
حجم یک مگ
فایل کب رو ببرید روی پی پی سی و هر جا دلتون خواست نصب کنید.

در ضمن ، خیلی مفصل نیست به نظرم به درد پزشک ها هم بخوره

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا يه برنامه براتون پيدا كردم خيلي توپه ولي حيف كه كركشو پيدا نكردم :lol:

اسمش AE Button Plus v2.3.1 هست و كارش هم اينه كه ميتونيد برنامه هائي كه كليدهاي مختلف دستگاه اجرا ميكنن رو باهاش عوض كنيد .
تا اينجاش كه كار خاصي نكرده :happy:

http://ae.inc.ru

ولي از اينجا به بعدو بخونيد

يعني ديگه كليدي نمونده كه اين برنامه دستكاريش نكنه حتي كليدهاي بالا و پائين كنار دستگاه ( مخصوص كم و زياد كردن صدا ) و كليدهاي Answer و Reject رو هم ميتونيد تعريف كنيد

aebpluss2.gif

تازه اونم توي 4 حالت مختلف 1 بار فشار دادن ، 2 بار پشت سرهم ، 3 بار پشت سرهم و فشار دادن طولاني !

aebpluss3.gif
aebpluss4.gif

اين برنامه يه TaskManager سرخود هم داره كه ميتونيد براي يكي از كليد ها تعريف كنيد تا روي صفحه ظاهر بشه .
و يه خوبي ديگه هم كه داره اينه كه مثلا ميتونيد تعريف كنيد كه اگه كليد OK رو دوبار پشت سرهم زديد برنامه فعلي رو به جاي ميني مايز ، كلوز كنه .

خلاصه اينكه كار سه چهارتا برنامه رو يكجا انجام ميده ولي حيف كه كركش رو پيدا نكردم .

آقايون كرك بازا ببينم چيكار ميكنيد ;)

aebplus_sh.gif

این برنامه بالاخره کرک نشد؟؟برنامه ی کرک شده دیگه ای هست که مثل این برنامه بتونه همه کلیدای ppc تغییر بده؟؟(البته vito button mapper پیشنهاد ندین،چون تقریبا همون کاره buttons ویندوز میکنه!)خوبی این برنامه اینه که میتونه 2 تا کلیدی که تو گوشیهای wm5 واسه contacts و calendar در نظر گرفته شده،تغییر بده.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این برنامه بالاخره کرک نشد؟؟برنامه ی کرک شده دیگه ای هست که مثل این برنامه بتونه همه کلیدای ppc تغییر بده؟؟(البته vito button mapper پیشنهاد ندین،چون تقریبا همون کاره buttons ویندوز میکنه!)خوبی این برنامه اینه که میتونه 2 تا کلیدی که تو گوشیهای wm5 واسه contacts و calendar در نظر گرفته شده،تغییر بده.

قربان تغییر کلید های پایینی ویندوز موبایل 5 رو خیلی از برنامه ها ازجمله
tweaks 2k2 هم انجام می ده. در ضمن ، این برنامه رو هم سعی می کنم پیدا کنم.

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0

قربان با عرض سلام و خوش آمد.
بعنوان يه اصل كلي و با اجازه مدير عزيز فرروم بايد بگم براي پيدا كردن برنامه هاي مورد نظرتون قبل ز زدن پست حتما توي اين 230 صفحه انواع و اقسام سرچها رو انجام بديد اگر پيدا نكرديد پست بزنيد.اصولا برو بچه هاي عزيز اين مسئله را رعايت كردند و ميكنند.
برنامه Jeyo Mobile Extender يا \Jeyo Mobile Companion اينكار را براي شما انجام ميدهد.
براي شروع ميتونيد كلمه Jeyo را سرچ كنيد تا پست هاي مرتبط و ليتك دانلود را پيدا كنيد.
با تشكر از همكاري شما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان با عرض سلام و خوش آمد.
بعنوان يه اصل كلي و با اجازه مدير عزيز فرروم بايد بگم براي پيدا كردن برنامه هاي مورد نظرتون قبل ز زدن پست حتما توي اين 230 صفحه انواع و اقسام سرچها رو انجام بديد اگر پيدا نكرديد پست بزنيد.اصولا برو بچه هاي عزيز اين مسئله را رعايت كردند و ميكنند.
برنامه Jeyo Mobile Extender يا \Jeyo Mobile Companion اينكار را براي شما انجام ميدهد.
براي شروع ميتونيد كلمه Jeyo را سرچ كنيد تا پست هاي مرتبط و ليتك دانلود را پيدا كنيد.
با تشكر از همكاري شما

کاملا تایید می شه ، شما رو به خاطر روی گل بهزاد خان بن نمی کنم. اما ای کاش مابقی بچه های فروم هم به اندازه بهزاد خان مسئولیت پذیری داشتن. شما شاید نتوانید برنامه معرفی کنید ، ولی می توانید امر به معروف و نهی از منکر کنید که؟ از بسیجی ها هم کمترید؟:(

jangale_asrar

Registered User
لایک‌ها
0
خبر فوری از (دنیای موبایل):

رهیاب سابیران (نقشه تهران85) کرک شد!

لینک جهت دانلود فایل کرک شده:

*** من لینک دانلود رو به درخواست شرکت CYBIRAN از روی سایت برداشتم. از اونجایی که این برنامه بسیار برنامه با ارزشی است و زحمت زیادی برای تهیه اش کشیده شده ، ضمن اینکه قیمت فروش چندان بالایی هم نداره ، دوستان لطف کنند کرک اون رو روی سایت نگذارند. کار قشنگی نیست. با حمایت از تولید کننده این نرم افزار می تونید در آینده شاهد ورژن های بهتر این نرم افزار و یا نرم افزارهای مشابه باشید.

متشکر
knowhow
با عرض سلام و تشکر از تمامی دوستان
اگر ممکنه رهیاب سابیران (نقشه تهران85) رو برای من mail کنید چون امکان خریدش واسه من وجود نداره
[email protected]

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیگه توضیح وعکسش که 3،4 تا پست قبلتر هست،فقط بگم که واسه wm5 واقعا یه برنامه مفیده:

فایل های ضمیمه

• AE button plus v2.4.zip
    76.3 KB · نمایش ها: 103

K-Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين آدرس يك سايت نرم افزار برنامه نويسي به زبان Basic براي PPC ميباشد.
اميدوارم بتونيم از اون استفاده كنيم .

http://www.basic4ppc.com

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این اولین برنامه ی من
نمی دونم قبلاً معرفی شده یا نه

این برنامه موقع متصل کردن ppc به کامپیوتر به شما اجازه می ده بین دوحالت active sync و card export انتخاب کنید. می تونید اینجوری فایل های بزرگ مثلاً 700 مگابایتی رو هم از طریق cradle یا سیم usb ، بریزید توی دستگاه، البته سرعتش خیلی کمتر از رم ریدره;)

برگرفته از سایت موبایلستان!

http://rapidshare.de/files/33136015/CardExportPPC218-softick-en.rar.html
کرک داخل فایل rar هستش;)

درضمن این pt چرا اینجوری شده دو روز که اصلاً باز نمی شد حالاهم attachment هارو نشون نمی ده:( :(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه چیز دیگه، من پدر و پدربزرگم در اومده از دیروز واسه دانلود کردن این فایل ها، بعدم که دانلود می کنم یهو می بینی یه دهم ورژنش رفته بالا و هیچ کرک یا کی جنی واسش پیدا نمی شه، خیلی سوزش داره والا، می گم یه فرد نیکوکاری پیدا نمی شه این نرم افزارهارو با کرک هاشون روی یه سی دی یا dvd بزنه، و به یه قیمت منصفانه بزاره واسه فروش؟ یا مثلاً بده دست بروبچه های قسمت فیلم و موزیک، کار پخشش با اونا باشه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی من باهیچ کدوم ازین برنامه های ریموت کنترل نتونستم با s200 چیزی رو کنترل کنم! یعنی همه چی درست پیش می ره، فقط وقتی تلویزیون رو نشونه می رم و کلیدهاش رو می زنم، هیچ اتفاقی نمی افته! ببینم اصلاً s200 اینفراردش چقدر برد داره؟ مث ای تن ام500 نیست احتمالاً؟!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه چیز دیگه، من پدر و پدربزرگم در اومده از دیروز واسه دانلود کردن این فایل ها، بعدم که دانلود می کنم یهو می بینی یه دهم ورژنش رفته بالا و هیچ کرک یا کی جنی واسش پیدا نمی شه، خیلی سوزش داره والا، می گم یه فرد نیکوکاری پیدا نمی شه این نرم افزارهارو با کرک هاشون روی یه سی دی یا dvd بزنه، و به یه قیمت منصفانه بزاره واسه فروش؟ یا مثلاً بده دست بروبچه های قسمت فیلم و موزیک، کار پخشش با اونا باشه؟

قربان برنامه ها بسیار سریع به روز می شن ، صرف نداره این جور کارها، در ضمن ، شما هم در ایندکس نگاه کنید و اخرین رو دانلود کنید ، مشکل نیست

راستی من باهیچ کدوم ازین برنامه های ریموت کنترل نتونستم با s200 چیزی رو کنترل کنم! یعنی همه چی درست پیش می ره، فقط وقتی تلویزیون رو نشونه می رم و کلیدهاش رو می زنم، هیچ اتفاقی نمی افته! ببینم اصلاً s200 اینفراردش چقدر برد داره؟ مث ای تن ام500 نیست احتمالاً؟!

فکر کنم این طور باشه ، البته فکر کنم...

Hon_MA

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با توجه به غول پیکر شدن فروم نرم افزار از دوستان خواهش می کنم حتماً برای نامه ها و مخصوصاً پاسخ به نامه ها Title بزنند مثلاً اسم نرم افزار موضوع صحبت را به عنوان تایتل بنویسید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با توجه به غول پیکر شدن فروم نرم افزار از دوستان خواهش می کنم حتماً برای نامه ها و مخصوصاً پاسخ به نامه ها Title بزنند مثلاً اسم نرم افزار موضوع صحبت را به عنوان تایتل بنویسید.

کاملا موافقم
ولی فروم دارای ایندکس شده ها ، یعنی برای پیدا کردن می شه از اون استفاده کرد ، چون همه برنامه های با اسم انگلیسی خود معرفی شدن اونجا

بالا