• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Behnamsarhandi

Registered User
لایک‌ها
113

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ناراحت نشید اما تیممون یه تیم معمولی شده.

شما ببین جلو وست بروم تو زمین خودمون داریم اینطوری بازی میکنیم. حالا مقصر سرمربی هست یا بازیکنا یا ناهماهنگی

من فقط امیدوارم که با گذشت زمان این مساله حل شه. همین الان سیتی هم یک گل زد.

گل زدن یا نزدن یه مساله است. اما اقتدار و شایستگی یه مساله جدا. شما همین بازی تاتنهام چلسی امروز رو در نظر بگیرید. نیمه اولش تاتنهام چطوری چلسی رو خلع سلاح کرده بود.

اونوقت ما تو زمین خودمون جلو وست بروم من واقعا نمیدونم چطور داریم بازی میکنیم. بازیکنا بعضا سر در گم هستند. بخصوص این اندرسون احمق.

این زاها و یانوزای رو هم بازی نداد اقلا تو بازی با تیمهای ضعیفتر یه محکی خورده باشن.

به هر حال امیدوارم وضعیت تیم تغییر بکنه. من انتظار قهرمانی در این فصل رو ندارم. اما حداقل انتظار دارم که در حد و اندازه های نام بزرگ منچستر یونایتد بازی کنیم.

Behnamsarhandi

Registered User
لایک‌ها
113
نيمه اول هم بدون گل تموم شد !
بازي بدي نبود ! ولي اون چيزي كه هوادارا انتظار دارن نبود !
اميدوارم نيمه دوم بهتر باشه !

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ناراحت نشید اما تیممون یه تیم معمولی شده.

شما ببین جلو وست بروم تو زمین خودمون داریم اینطوری بازی میکنیم. حالا مقصر سرمربی هست یا بازیکنا یا ناهماهنگی

من فقط امیدوارم که با گذشت زمان این مساله حل شه. همین الان سیتی هم یک گل زد.

گل زدن یا نزدن یه مساله است. اما اقتدار و شایستگی یه مساله جدا. شما همین بازی تاتنهام چلسی امروز رو در نظر بگیرید. نیمه اولش تاتنهام چطوری چلسی رو خلع سلاح کرده بود.

اونوقت ما تو زمین خودمون جلو وست بروم من واقعا نمیدونم چطور داریم بازی میکنیم. بازیکنا بعضا سر در گم هستند. بخصوص این اندرسون احمق.

این زاها و یانوزای رو هم بازی نداد اقلا تو بازی با تیمهای ضعیفتر یه محکی خورده باشن.

به هر حال امیدوارم وضعیت تیم تغییر بکنه. من انتظار قهرمانی در این فصل رو ندارم. اما حداقل انتظار دارم که در حد و اندازه های نام بزرگ منچستر یونایتد بازی کنیم.

با كمال احترام مخالفم باهاتون! درسته كل نزديم اما بازي كامل براي ما بود، حرفتون يه نمه زيادي بار منفي داره. درسته اقتدار سالاي بيشو نداريم، اما اصلا بد بازي نكرديم اين نيمه

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا