• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با كمال احترام مخالفم باهاتون! درسته كل نزديم اما بازي كامل براي ما بود، حرفتون يه نمه زيادي بار منفي داره. درسته اقتدار سالاي بيشو نداريم، اما اصلا بد بازي نكرديم اين نيمه

Sent from my iPhone using Tapatalk

نمیگم بد بازی کردیم اما مقتدر بازی نکردیم. این بازی رو فرض کن بخوایم جلو تیمهای قدر انجام بدیم. فکر میکنی چی میشه ؟

همش توپ لو میدیم. نمیدونم 2 3 دقیقه توپ رو در اختیار خودمون نگه داریم. این نقطه ضعف بزرگیه. تنها نقطه مثبت این بازی از نظر من در نیمه اول یکی بهتر شدن کاگاوا و یکی هم خوب بودن رونی و جونز بوده.

جونز با اینکه تو دفاع بازی کرده اما مستحکم نشون داده. امیدوارم نیمه دوم این اندرسون رو بندازه بیرون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
إها! هدش افسايد بود! كلا خيلي بد نيست الان

البته اندرسون گل نزد اما اگه روی ضربه سر افساید گرفت به اشتباه اعلام شد. چون ضربه سرش اصلا افساید نبود منتها توپ رو خراب کرد.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ناراحت نشید اما تیممون یه تیم معمولی شده.

شما ببین جلو وست بروم تو زمین خودمون داریم اینطوری بازی میکنیم. حالا مقصر سرمربی هست یا بازیکنا یا ناهماهنگی

من فقط امیدوارم که با گذشت زمان این مساله حل شه. همین الان سیتی هم یک گل زد.

گل زدن یا نزدن یه مساله است. اما اقتدار و شایستگی یه مساله جدا. شما همین بازی تاتنهام چلسی امروز رو در نظر بگیرید. نیمه اولش تاتنهام چطوری چلسی رو خلع سلاح کرده بود.

اونوقت ما تو زمین خودمون جلو وست بروم من واقعا نمیدونم چطور داریم بازی میکنیم. بازیکنا بعضا سر در گم هستند. بخصوص این اندرسون احمق.

این زاها و یانوزای رو هم بازی نداد اقلا تو بازی با تیمهای ضعیفتر یه محکی خورده باشن.

به هر حال امیدوارم وضعیت تیم تغییر بکنه. من انتظار قهرمانی در این فصل رو ندارم. اما حداقل انتظار دارم که در حد و اندازه های نام بزرگ منچستر یونایتد بازی کنیم.
درست همه ی ما انتظار بیشتری از تیم داریم ولی اگه به فجایع بازی های قبل نگاه کنیم به وضح تیم داره رفته رفته جون می گیره نمیشه که یه شبه یهو متحول بشه همون منچستر در اوج!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تازه بازیکنا دارن با هم هماهنگ میشن،درسته که دیر این اتفاق داره می افته اما خب نکته اش اینه که بالاخره داره اتفاق می افته

باید به همین روند ادامه بدن،من از بابت دفاع زیادی نگرانم،دفاع های بدی نداریم اما نمیدونم چرا اینجوری بازی میکنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم أصلا از اندرسون خوشم نمياد!! اما فكر نميكنم اونقدري هم كه انتقاد ميكنين بد بود اين نيمه!

منم ازش بدم نمیاد اما به نظر من در حد نام یونایتد نیست این بازیکن. کلا برزیلیهایی که میان تو لیگ برتر معمولا موفق نیستند. این وسط چند تا استثنا بوده که در چلسی هستند. رامیرز و اسکار و داوید لوئیز

الان شما ببین لیورپول هم یه برزیلی داره به اسم لوکاس لیوا که 2 زار هم نمی ارزه این بازیکن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تازه بازیکنا دارن با هم هماهنگ میشن،درسته که دیر این اتفاق داره می افته اما خب نکته اش اینه که بالاخره داره اتفاق می افته

باید به همین روند ادامه بدن،من از بابت دفاع زیادی نگرانم،دفاع های بدی نداریم اما نمیدونم چرا اینجوری بازی میکنن

دفاع ها کند و ناهماهنگ هستند. فردیناند و ویدیچ سنی ازشون گذشته و اون قدرت سابق رو ندارند. تو سرعت جا میمونن. کافیه یه تیمی مثل تاتنهام در روز خوبش بیفته جلو ما. شک نکن به مشکل میخوریم.

اوانز بد نیست. سوتی میده اما مدافع خوبیه. فیل جونز هم اگه خنگ بازی هاش رو کم کنه مدافع خوبی خواهد شد.

ولی این خط دفاع واقعا اسیب پذبره. همین وست بروم 2 3 تا صحنه خیلی خطرناک روی دروازه ما ایجاد کرد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منم ازش بدم نمیاد اما به نظر من در حد نام یونایتد نیست این بازیکن. کلا برزیلیهایی که میان تو لیگ برتر معمولا موفق نیستند. این وسط چند تا استثنا بوده که در چلسی هستند. رامیرز و اسکار و داوید لوئیز

الان شما ببین لیورپول هم یه برزیلی داره به اسم لوکاس لیوا که 2 زار هم نمی ارزه این بازیکن.

كاملا موافقم ك در حد يونايتد نيست، اما كماكان ميكم خييلي بد نبود، معمولي بود
رافاءل هم خوبه تو برزيليا

Behnamsarhandi

Registered User
لایک‌ها
113
من هم أصلا از اندرسون خوشم نمياد!! اما فكر نميكنم اونقدري هم كه انتقاد ميكنين بد بود اين نيمه!

موافقم !
در ضمن بايد اين رو هم در نظر داشته باشيم كه اين بازي جز اولين بازي هاي ناني و كاگاوا و بوتنر و بخصوص اندروسن هست !
پس اين تيم نياز به بازي هاي بيشتر داره !
البته بايد هر چه سريعتر به يك تركيب مطمئن برسه مويس !
مثلا هنوز توي دفاع زوج ثابتي نيست (مي دونم الان مي گين ويديچ و فرديناند ولي همين دو نفر توي بازي ليورپول افتضاح بودن ) .
توي خط حمله الان وضعيت خوبه ولي هنوز توي مياني هم به نفرات ثابت خوب نرسيده !
و در كل تيم به يك پاسور عالي (جاي خالي اسكولز خيلي احساس ميشه ) نياز داره .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
موافقم !
در ضمن بايد اين رو هم در نظر داشته باشيم كه اين بازي جز اولين بازي هاي ناني و كاگاوا و بوتنر و بخصوص اندروسن هست !
پس اين تيم نياز به بازي هاي بيشتر داره !
البته بايد هر چه سريعتر به يك تركيب مطمئن برسه مويس !
مثلا هنوز توي دفاع زوج ثابتي نيست (مي دونم الان مي گين ويديچ و فرديناند ولي همين دو نفر توي بازي ليورپول افتضاح بودن ) .
توي خط حمله الان وضعيت خوبه ولي هنوز توي مياني هم به نفرات ثابت خوب نرسيده !
و در كل تيم به يك پاسور عالي (جاي خالي اسكولز خيلي احساس ميشه ) نياز داره .

البته يه دليلش هم بازي ٤شنبس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بفرما

گل هم خورد تیم. این روند بازی تیم گفتم نگران کننده است.

اون چه دریبلیه که فردیناند خورد ؟

سیتی هم گل زد 2 1 جلو افتاد.

بالا