• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ضمنا گمون کنم خروجی های تیم اینا باشن:

آرش برهانی- گوران لاوره- مهدی نظری- شاید هم پژمان نوری....شاید هم حنیف عمران زاده

ولی قطعا نیکبخت میمونه چون حالا خیلی احیا شده و خیلی هم به تیم کمک کرده! :D

به نظر من الان استقلال بيمار ترين تيم ايرانه امروز هم براي معالجه اين بيمار ديره
بايد يه كارشناسي خوبي در مورد اين تيم بشه از همه لحاظ مديريتي مالي بازيكن ها برنامه ريزي با اين شرايطي كه من ديدم اگه توي ليگ جزو 9 تا اول باشه شاهكار كرده
به نظر من مشكل بزرگ و الان اين تيم مربي هستش چون داره مشكلات و دعوا ها و بي اعصابي هاي خودشو رو توي تيم تزريق ميكنه و اثر منفي خيلي زيادي گذشته
و اگر نه اكثر بازيكن ها جزور نه تنها ايران بلكه اسيا هستن
من طرفدار استقلال يا هيچ تيمي توي ايران نيستم ولي اميد وارم استقلال بتونه راهشو پيدا كنه

خیلی خوشحال نیستم که اینو میگم...ولی باید بگم متاسفانه تاحدی باشما موافقم
قلعه نوعی تو این مدت خیلی عصبانی بود...دعوا با علیپور- حسن زاده- قبلش بگومگو با حاجی و........... خلاصه خیلی تو آمپاس بود
نمیخوام بگم حق با طرفهای مقابل بوده...ولی امیرخان نتونست این مسائل رو بخوبی مدیریت کنه
یکی هم ارنج هاش بنظرم...بعض مواردی اشتباهاتی تو ارنج داشت ولی قبول کنیم که تو ارنج خیلی دستش بسته بود...مثلا همین قاضی که بخاطر مصدومیت نیمه دوم اومد تو زمین

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
هه هه هه صادقی احمق که تو این چند بازی کل تیم رو به فنا داده رو ول کردن گیر دادن به عمران زاده که عالی بازی کردش اخه ادم چی بگه !!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
هه هه هه صادقی احمق که تو این چند بازی کل تیم رو به فنا داده رو ول کردن گیر دادن به عمران زاده که عالی بازی کردش اخه ادم چی بگه !!

کلا خط دفاع استقلال تو این بازیها خیلی اشتباه داشت.....صادقی هم اشتباه داشت...نکنه اشتباهات بچه گانه اش رو فراموش کردی؟ کلا از وقتی که از تیم ملی برگشت و خصوصا بعد از آسیب دیدگی دستش دیگه اون امیرحسین همیشگی رو ندیدیم
حنیف هم منکر زحماتش نیسیم..خیلی با تعصبه، دفاع بلند قدیه و خیلی توپها رو دفع میکنه....یادمون هم نرفته تو بازی قبل با بوریرام یکی از گلها رو زد و رفت تو آغوش امیرخان
ولی کلا خیلی پنالتی میده..زمان مظلومی هم همین بود.....فیلم بازی دیروز رو شما نگاه کن......رو گل دوم و پنالتی ، چادری یه تکنیک زد حنیف هم جاموند هم پنالتی داد......بنظرت دفاع استقلال نباید حرفه ای تر از این حرفها باشه؟
(در ضمن حواسمون باشه امیرحسین صادقی و سیاوش اکبرپور جزو سوگلی های امیرخان هستند...قانون بقای سیاوش و امیرحسین میگه که: سیاوش و امیرحسین از بین نمی روند بلکه همراه با امیرخان از تیمی به تیم دگیر منتقل میشن!!! البته هیچ ایرادی نداره که سرمربی به این دو تا اعتقاد داره)

Last edited:

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
کلا خط دفاع استقلال تو این بازیها خیلی اشتباه داشت.....صادقی هم اشتباه داشت...نکنه اشتباهات بچه گانه اش رو فراموش کردی؟ کلا از وقتی که از تیم ملی برگشت و خصوصا بعد از آسیب دیدگی دستش دیگه اون امیرحسین همیشگی رو ندیدیم
حنیف هم منکر زحماتش نیسیم..خیلی با تعصبه، دفاع بلند قدیه و خیلی توپها رو دفع میکنه....یادمون هم نرفته تو بازی قبل با بوریرام یکی از گلها رو زد و رفت تو آغوش امیرخان
ولی کلا خیلی پنالتی میده..زمان مظلومی هم همین بود.....فیلم بازی دیروز رو شما نگاه کن......رو گل دوم و پنالتی ، چادری یه تکنیک زد حنیف هم جاموند هم پنالتی داد......بنظرت دفاع استقلال نباید حرفه ای تر از این حرفها باشه؟

اخه دوست عزیز ما کیا بیاریم الان همین صادقی عمران زاده پژمان بهترین های ایران هستن از اینا بهتر نداریم داشته باشیم هم فقط یه دونه جلال حسینی هستش مگه اینکه بریم یه دونه خارجی توپ بیاریم که اونم پولشو نداریم تازه نرفتن پژمان هم قطعی نیستش که جایگزینش فقط به نظرم فرشید طالبی هستش که اوردنش سخت هستش تو وضعیت فعلی!!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
اخه دوست عزیز ما کیا بیاریم الان همین صادقی عمران زاده پژمان بهترین های ایران هستن از اینا بهتر نداریم داشته باشیم هم فقط یه دونه جلال حسینی هستش مگه اینکه بریم یه دونه خارجی توپ بیاریم که اونم پولشو نداریم تازه نرفتن پژمان هم قطعی نیستش که جایگزینش فقط به نظرم فرشید طالبی هستش که اوردنش سخت هستش تو وضعیت فعلی!!

آره درسته حق با شماست......فقط حیف باشه سید میثم حسینی...هم جوون بود هم دفاع خوبی بود...هم خوش تیپ بود....اصلا انگار خدا آفریده بود اینو برای دفاع استقلال.....نمیدونم این امیرخان با چه منطقی ردش کرد رفت!
ولی مطمئن باش امیرخان مثل محمد رضا شریفی نیا میمونه تو سینما...(البته به جنبه های منفی کاری ندارم) هر دو توانایی خوبی در شناخت استعدادها دارن!!! (الان صدای منتقدای شریفی نیا درمیاد!!! بابا ما نبودیم.....اصلا شریفی نیا کی هست؟؟)
میخوام بگم که امیرخان بازیکن مدنظرشو از لب جاده و لب جوب و تو استخر هم هم که باشه پیدا میکنه (مثل محمدرضا شریفی نیا!) :D

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
آره درسته حق با شماست......فقط حیف باشه سید میثم حسینی...هم جوون بود هم دفاع خوبی بود...هم خوش تیپ بود....اصلا انگار خدا آفریده بود اینو برای دفاع استقلال.....نمیدونم این امیرخان با چه منطقی ردش کرد رفت!
ولی مطمئن باش امیرخان مثل محمد رضا شریفی نیا میمونه تو سینما...(البته به جنبه های منفی کاری ندارم) هر دو توانایی خوبی در شناخت استعدادها دارن!!! (الان صدای منتقدای شریفی نیا درمیاد!!! بابا ما نبودیم.....اصلا شریفی نیا کی هست؟؟)
میخوام بگم که امیرخان بازیکن مدنظرشو از لب جاده و لب جوب و تو استخر هم هم که باشه پیدا میکنه (مثل محمدرضا شریفی نیا!) :D

میثم حسینی بازیکن خوبی بود
یه مشکل حاد داشت که فقط یه مدافع بود
اصلا توی حمله شرکت نداشت در صورتیکه دفاع چپ باید پیستون چپ هم باشه رو به جلو حرکت کنه

ولی الان ما اصلا توی خط حمله مشکلی نداریم

هم سانتر فوروارد داریم (قاضی) هم تکنیکی سرعتی داریم (مجیدی و برهانی)

الان دلیل اینکه استقلال گل کم میزنه دلیلش نبودنه بازی ساز هست

خسرو حیدری بیچاره هم دفاعه هم پیستونه هم بازیسازه وقتی هم نیست استقلال اینطور بهم میریزه

با اومدن جمشیدیان باز امیدوار شدیم

امیدوارم لاوره رو کم کم بازی بده تو ترکیب جا بیفته

من فقط حسرت میخورم که بهترین هافبک ها رو داشتیم مفت از دست دادیم : زندی - جباری -جانوآریو -مبعلی

امیدوارم نیم فصل نقاط ضعف برطرف بشه

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
میثم حسینی بازیکن خوبی بود
یه مشکل حاد داشت که فقط یه مدافع بود
اصلا توی حمله شرکت نداشت در صورتیکه دفاع چپ باید پیستون چپ هم باشه رو به جلو حرکت کنه

ولی الان ما اصلا توی خط حمله مشکلی نداریم

هم سانتر فوروارد داریم (قاضی) هم تکنیکی سرعتی داریم (مجیدی و برهانی)

الان دلیل اینکه استقلال گل کم میزنه دلیلش نبودنه بازی ساز هست

خسرو حیدری بیچاره هم دفاعه هم پیستونه هم بازیسازه وقتی هم نیست استقلال اینطور بهم میریزه

با اومدن جمشیدیان باز امیدوار شدیم

امیدوارم لاوره رو کم کم بازی بده تو ترکیب جا بیفته

من فقط حسرت میخورم که بهترین هافبک ها رو داشتیم مفت از دست دادیم : زندی - جباری -جانوآریو -مبعلی

امیدوارم نیم فصل نقاط ضعف برطرف بشه

ضمن احترام بنظر شما کاملا مخالفم.....بنظرم سید میثم از پژمان منتظری بیشتر تو کارهای هجومی شرکت داشت، پیستون که چه عرض کنم کارش از میل لنگ و میل گاردان هم گذشته بود!!! میگی نه فردا بازیشو با صبا نگاه کن

Last edited:

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439

قلعه ادم یه دنده و کله خری هستش و روحیه ستیزه جویانه ای داره از لحاظ شکم هم شبیه شریفی نیا هستش و لی باز من میگم نباید نگران لیگ وحذفی باشیم اگه به قلعه نویی باشه از هر سوراخی شده بازم تیمو قهرمان میکنه تازه کی گفته لیگ ایران بازیکن خارجی خوب وتاکتیک میخوادش تو ایران که مارچلو لیپی نیستش که علی دایی و کرانچار تاکتیک نمیخوادش که من به شما قول میدم بازم تو لیگ قهرمان میشیم!!:D

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
اقا جان ما نصف همین سه بازی گذشته که جلوی بایرام و کره کردیم بکنیم تمام تیم های لیگ برتری جرشون میدیم الان تماشاگرا جوگیر شدن فکر میکنن مثلا مس کرمان هم مثل تیم کره ای بازی میکنه بازم میگم این تیم واسه لیگ مشکلی نداره تازه زیادم داره!!
laughingsmiley.gif

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
ضمن احترام بنظر شما کاملا مخالفم.....بنظرم سید میثم از پژمان منتظری بیشتر تو کارهای هجومی شرکت داشت، پیستون که چه عرض کنم کارش از میل لنگ و میل گاردان هم گذشته بود!!! میگی نه امروز بازیشو با صبا نگاه کن

درسته الان توی تیم جدید بهتر شده

ولی اگه یادت باشه عین امیرابادی بود تا وسط زمین میدوئید یادش میرفت میخواست چکار کنه

ولی یه چیزی که هست فوتبال ایران همیشه از نبود هافبک چپ پا رنج میبره بازیکن پا چپ رو نباید از دست داد

پولادی و حاج صفی بنظرم بهترینن تو ایران تو این پست

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
درسته الان توی تیم جدید بهتر شده

ولی اگه یادت باشه عین امیرابادی بود تا وسط زمین میدوئید یادش میرفت میخواست چکار کنه

ولی یه چیزی که هست فوتبال ایران همیشه از نبود هافبک چپ پا رنج میبره بازیکن پا چپ رو نباید از دست داد

پولادی و حاج صفی بنظرم بهترینن تو ایران تو این پست

نمیدونم چرا ولی سید میثم رو خیلی قبولش داشتم نه اینکه اشتباه نداشت ولی آینده داشت

کلا مشکل لیگه ایرانه که بازیکن سازیشو از دست داده.......همه بازیکنا که فیسپوکی شدن......دیگه از این پژمان جمشیدی که از فوتبال رفته سینما بگیر رو برو....الان بازیکن زحمتکش و حرفه ای خیلی کم داریم....همه فقط دنبال قرارداد ملیاردی!!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
[h=1]اسکودرو:بازیکن شماره 3 استقلال درس خوبی به من داد/می توانستیم بیش از دو گل بزنیم[/h]
مهاجم اسپانیایی تیم اف سی سئول گفت:بازیکن شماره 11 استقلال که گل دوم تیمش را زد بازیکن خوبی بود

سرجیو اسکودرو پس از پایان بازی تیمش مقابل استقلال در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا به اوج عنوان کرد:ما برای این بازی کاملا برنامه داشتیم.به غیر از زمانیکه حریف گل دوم را زد و کمی دچار استرس شدیم در بقیه زمان مسابقه تیم برتر بودیم.

وی ادامه داد:به نظرم استحقاق زدن دو گل را در این مسابقه داشتیم.ما پس از گل اول کمی بی انگیزه شدیم و در غیر این صورت می توانستیم گل های بیشتری هم بزنیم.

اسکودرو افزود:بازیکن شماره 11 استقلال که گل دوم تیمش را زد بازیکن خوبی بود.ضمن اینکه بازیکن شماره 3 هم بازیکن شایسته ای بود.برای ما جالب بود پس از آنکه ما گل دوم را زدیم این بازیکن توپ را برداشت و سریع به مرکز زمین برد تا مسابقه شروع شود.این مساله نشان می داد که هنوز امیدوار است.این حرکت برای من درسی بود تا در همه حال امیدوار باشم.

وی درباره بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا گفت:فقط این را بگویم که گوآنژو مربی بزرگی دارد و ما در فینال کار بزرگی در پیش داریم.

[h=1]انتقاد شدید رحمتی از مدیریت استقلال:وقتی همه تمرین می‌کردند، ما خواب بودیم/تیم ملی اتفاقی کره را برد [/h]

مهدی رحمتی دروازه‌بان استقلال پس از حذف تیمش از لیگ قهرمانان آسیا از مدیریت باشگاه خود انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رحمتی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید استقلال به خاطر رفتن بازیکنانی مثل جباری ضعیف شده و انگار این تیم تمام شده است گفت: «تا وقتی دنبال این اراجیف باشیم فوتبالمان همین است و فاصله‌مان با فوتبال دنیا روز به روز بیشتر می‌شود. اول فصل که همه تمرین می‌کردند ما خواب بودیم. حتی نمی‌دانستیم با کی طرف هستیم. مدیر چه کسی است. پولمان را از کی بگیریم. چک بدهند یا ندهند. مشکل ما مشکل مدیریت است. اصلا نمی‌دانیم استقلال متعلق به کجاست. باز خدا را شکر آقای قالیباف آمد گفت این تیم برای تهران است و از آن حمایت می‌کنیم. این واقعا جای دلخوشی داشت.»
او در پایان گفت: «واقعیت این است که فوتبال ما با فوتبال کره فاصله دارد. ما از کره عقب‌تر هستیم و برد تیم ملی مقابل کره هم اتفاقی بود.»

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
تمام بازیکنا و مربیا تو ایران اینجورن تا ی اشتباهی کردن از همه ایراد میگیرن که هواس ها از خودشون پرت بشه!
سید رو خیلی دوست دارم ولی دیروز گل بدی خورد!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تمام بازیکنا و مربیا تو ایران اینجورن تا ی اشتباهی کردن از همه ایراد میگیرن که هواس ها از خودشون پرت بشه!
سید رو خیلی دوست دارم ولی دیروز گل بدی خورد!

بابازاده گفت که تخثیر سید نبوده....توپ بدجوری انحنا داشت...سبد عصبانیه و تحت فشار....ولی تا همین جاشم خوب اومدیم
همین سید نبود کیسه گل شده بودیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]قلعه نوعي نشان داد مربي بزرگي است[/h]
[h=2] مربي تيم فوتبال استقلال گفت:قلعه‌نويي قبلا هم بين‌المللي بود اين را هم در سپاهان نشان داد. من نمي‌دانم چرا عده‌اي به دنبال دشمني با امير هستند. آيا رسيدن به نيمه نهايي افتخار کمي است؟[/h]
00940131.jpg

استقلال در نيمه نهايي نتوانست حريف سئول شود و از رسيدن به فينال باز ماند. در همين رابطه با مربي اين تيم ستار همداني صحبت کرديم. مصاحبه سايت گل با ستار همداني را بخوانيد.

ما توانايي شکست سئول را داشتيم اما اين اتفاق نيفتاد؟

ما مشکلات زيادي داشتيم و باور کنيد روزهاي سختي را گذرانديم تا به اين مرحله برسيم. بله ما توانايي شکست سئول را داشتيم اما همه ديديد که آنها برخلاف جريان بازي چه در تهران و چه در سئول به گل رسيدند. در بازي ما موقعيت اين را داشتيم که آنها را با اختلاف شکست دهيم و به مرحله فينال صعود کنيم اما اين اتفاق نيفتاد و ما تلاش خود را کرديم.

رسيدن به نيمه نهايي آسيا نتيجه بدي نيست و حالا امير مي‌تواند ادعا کند که بين‌المللي است؟

قلعه‌نويي قبلا هم بين‌المللي بود اين را هم در سپاهان نشان داد. من نمي‌دانم چرا عده‌اي به دنبال دشمني با امير هستند. آيا رسيدن به نيمه نهايي افتخار کمي است؟ امير قلعه‌نويي مدام مشغول تمرين کردن و تمرکز کردن روي تيم خودش هست اما من نمي‌دانم چرا عده‌اي سعي دارند با او دشمني کنند.

يعني فکر مي‌ کني هيچ کس حق ندارد از او انتقاد کند؟

ديگر چه حقي مي‌ماند امير قلعه‌نويي بهترين نتايج ممکن را گرفت و نشان داد که مربي بزرگي است. هنگامي که ليگ قهرمانان قرعه کشي شد با توجه به گروه سختي که داشتيم بعضي‌ها گفتند استقلال از گروه خودش هم صعود نمي‌کند ديديد که صعود کرديم بعد از آن گفتند استقلال نمي‌تواند به مرحله بعد برود اما ديديد که تيم بعدي را هم شکست داديم و حتي در بازي با بوريرام تايلند که گفتند در تايلند به آنها مي‌بازيم اين اتفاق نيفتاد و ما آنها را هم شکست داديم. من فکر مي‌کنمم از استقلال ايران آنطور که بايد و شايد حمايت نشد. خدا را شاکر هستيم که توانستيم حداقل به يک نتيجه بسيار خوب دست پيدا کنيم و اين تيم را به 4 تيم برتر آسيا برسانيم و اين نشان مي‌دهد که عمکلرد بازيکنان، مسولان و کادرفني خوب بوده است.

قدرت سئول را نسبت به ساير تيم‌ها چطور ارزيابي مي‌کنيد؟

به نظر من ما توانايي شکست اين تيم را داشتيم، العين و يا حتي الاهلي به مراتب از اين تيم قوي‌تر بودند و ديديد که ما آنها را شکست داديم. در اين مرحله هم اگر شانس يار ما بود مي‌توانستيم آنها را هم شکست دهيم.

شايد اگر سئول را شکست مي‌داديد با گوانجو اتفاق تلخي رقم مي‌خورد و نتيجه عجيب و قريب رقم مي‌خورد‍؟

من با شما مخالفم ما توانايي اين را داشتيم که در آسيا قهرمان شويم و من فکر مي‌کنم شانس با ما يار نبود.

ادامه ليگ را چطور مي‌بينيد؟

ما در اين مورد نگراني‌اي نداريم و مطمئنا با نتايج خوبي که در ادامه ليگ مي‌گيريم به جايگاه اصلي خودمان برمي‌گرديم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]بيگ زاده:اين استقلال لياقت حمايت را دارد[/h]
[h=2] هاشم بيگ‌زاده اظهار داشت: ما لياقت داشتيم که به اينجا رسيديم و با توجه به مشکلاتي که داشتيم واقعا کار بزرگي کرديم و تا همين جاي کار هم نشان داديم که تيم بزرگي هستيم.[/h]
00945753.jpg

استقلال در تهران با سئول مساوي کرد تا از جام باشگاه‌هاي آسيا خداحافظي کند. در اين بازي يکي از بازيکناني که جزو خوب‌هاي استقلال به شمار مي‌آمد، هاشم بيگ‌زاده بود. دفاع چپ استقلال بارها روي ضدحملات سئول به موقع ظاهر شد و توانست با تکل‌هاي به موقعش حملات آنها را دفع کند البته هاشم درحمله‌ها هم نقش مثبتي داشت و چندين‌بار روي سانترهاي او استقلال به موقعيت گل رسيد. مصاحبه سايت گل يک روز پس از بازي با هاشم بيگ‌زاده را بخوانيد.

بازي را مساوي کرديد اما چيزي از ارزش‌هاي شما کم نمي‌کند؟

ما از ابتدا مي‌دانستيم بازي سختي در پيش داريم و در سئول با اينکه بازي دست ما بود برخلاف جريان بازي آنها به گل رسيدند و اين باعث شد که ما از آنها عقب بيفتيم در اينجا هم باز هم توپ و ميدان دست ما بود و همان دقايق ابتداي بازي اگر دقت مي‌کرديد مي‌توانستيم به گل برسيم و شايد نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. اما اين اتفاق نيفتاد و باز هم برخلاف جريان بازي آنها به گل رسيدند و ما کمي نااميد شديم. اگرچه بعد از آن در بين دو نيمه با صحبت‌هاي آقاي قلعه‌نويي در نيمه دوم توانستيم با يک تاکتيک خوب به مصاف آنها برويم و همانطور که ديديد 2 بر يک هم از آنها جلو افتاديم او اين اميد را داشتيم که 2 گل ديگر هم به آنها بزنيم تا صعود کنيم اما باز هم روي بدشانسي آنها به پنالتي رسيدند و اين باعث شد که ما اميدمان را از دست بدهيم. اگرچه تا دقيقه آخر تلاش خودمان را کرديم اما انگار قسمت نبود که صعود کنيم.

به نظر تو قوي‌ترين تيمي که از ابتدا تا اينجاي کار با آنها برخورد کرديد کدام تيم بود؟

به نظر من العين خيلي قوي‌تر بود اما اين تيم يعني اف سي سئول از تمام تيم‌هايي که ما با آنها بازي داشتيم قوي‌تر بود اگرچه ما مي‌توانستيم آنها را ببريم اما شانس با ما يار نبود.

فکر مي‌کني استقلال لياقت حضور در اين مرحله يا حتي مرحله فينال را داشت ؟

ما خيلي سختي کشيدم در ابتدا در يکي از سخت‌ترين گروه‌ها قرار گرفته بوديم اما ديديد که با لياقت از آن گروه صعود کرديم و در مراحل بعد هم توانستيم يکي پس از ديگري تيم‌هاي را شکست دهيم تا به اين مرحله برسيم. ما لياقت داشتيم که به اينجا رسيديم و با توجه به مشکلاتي که داشتيم واقعا کار بزرگي کرديم و تا همين جاي کار هم نشان داديم که تيم بزرگي هستيم.

ممکن است خيلي‌ها بخواهند از شما انتقاد کنند فکر مي‌کني انتقادها به جا باشد؟

همه مي‌توانند از ما انتقاد کنند اما سازنده و درست. به نظر من ما در ميان تيم‌هاي بزرگي که ميليون‌ها دلار خرج کرده بودند به اينجا رسيديم، اين هم براي خودش افتخاري است و فکر کنم تيم ما خوب کار کرده است و به نظر من اين استقلال لياقت حمايت را دارد و به نظرم بايد تشويق شود.

چند بازي عقب افتاده در ليگ داريد و از کورس قهرماني عقب افتاديد. ايا جبران مي‌کنيد؟

شک نکنيد که ما به زودي به جايگاه اصلي خودمان برمي‌گرديم و مطمئن باشيد که مي‌توانيم با نتايج خوبي که در ادامه ليگ مي‌گيريم به کورس رقابت قهرماني برگرديم.

اردوي تيم ملي نزديک است فکر نمي‌کني با توجه به نزديک بودن به جام جهاني از ساير تيم‌ها عقب هستيم؟

ما هر چه زودتر شروع کنيم به نفع خودمان است. تيم ملي نياز به بازي‌هاي تدارکاتي و اردوهاي مناسب دارد و من فکر مي‌کنم بايد حمايت شود تا بتوانيم خيلي زود به آمادگي کامل برسيم تا در جام جهاني بتوانيم با ساير حريفان رقابت خوبي داشته باشيم.

آيا امير قلعه‌نويي بين‌المللي شده تا هنوز يک مربي داخلي است؟

به نظر شما قلعه‌نويي بايد چه کار مي‌کرد تا نشان دهد بين‌المللي است قبول کنيد امير خان ديگر بين المللي است او نشان داد که در آسيا هم جزو مربيان برتر است و اين را با نتايج استقلال بخصوص در نيمه مربيان مي‌توانيد مشاهده کنيد.

تماشاگران؟

واقعاً سنگ تمام گذاشتند خيلي معرفت به خرج دادند و اميدوارم با کسب دو جام باقي مانده از خجالتشان در بياييم.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
اول فصل که همه تمرین می‌کردند ما خواب بودیم. حتی نمی‌دانستیم با کی طرف هستیم. مدیر چه کسی است. پولمان را از کی بگیریم. چک بدهند یا ندهند. مشکل ما مشکل مدیریت است. اصلا نمی‌دانیم استقلال متعلق به کجاست.

دقیقا حرف مهدی رحمتی درسته
استقلال دیروز نتیجه کارای مسخره 2-3 ماه پیش مدیریت و وزارت ورزش و مربی تیم رو خورد
تابستون سرمربی تیم رفته بود فلان کشور نمیومد سر تمرین تیم از اونور مدیر عامل دائم میگفت من میرم و استقلال دیگه واینمیسم از طرف دیگه بازیکنا نمیدونستن وضعیتشون تو تیم چجوری میشه و ایا میمونن یا نه
بازیکن از دست دادن بازیکن نخریدن یا بازیکنایی درپیتی مثل نیکبخت و نوری و ... خریدن و بازیکن درست نخریدن
اینم شد نتیجه اش
واقعا باید از بازیکنای فعلی استقلال تشکر کرد واقعا تا این مرحله اومدن استقلال خیلی خوب بود
اگه واقعا به دور از تعصب قضاوت کنیم از این بیشتر از این هم نمیشد انتظار داشت
این تیم یه هافبک بازی ساز نداره چجوری انتظار داریم قهرمان شیم ؟
فتح الله زاده خیلی مدیر دلسوزیه و توی این قضیه شکی نیست اما بعضی مواقع تو بدترین زمان های ممکن یه کارایی میکنه که تو مملکت ما بهش میگن ایرانی بازی
البته با همین بدی هاش هم باز خیلی از بقیه مدیرای فوتبالی کشورمون سرتره

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
بابازاده گفت که تخثیر سید نبوده....توپ بدجوری انحنا داشت...سبد عصبانیه و تحت فشار....ولی تا همین جاشم خوب اومدیم
همین سید نبود کیسه گل شده بودیم

آره با این ک گل بدی خورد ولی به قول معروف چیزی از ارزش های سید کم نمیشه!

ارسال شده توسط آیپد مینی

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
الان بهترین فرصت هست دروازبان جوان تیم حسینی خودشو نشون بده

رحمتی هم یه استراحتی بکنه و بفهمه رقیب داره سعی و تلاشش رو چند برابر کنه

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
آقا بشمارید تا الان چند بار دفاعهامون توپو کوبیدن به هم سر همون گل خوردیم این چه وضعشه از این چهر تا گلی که از کره خوردیم سه تاش همین جوری بود
ما 10 سال پیش ادعا داشتیم از لحاظ نفرات و تکنیک تو آسیا تکیم حالا بازیکنا از چادری دریبل میخورن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا