ضمنا گمون کنم خروجی های تیم اینا باشن:
آرش برهانی- گوران لاوره- مهدی نظری- شاید هم پژمان نوری....شاید هم حنیف عمران زاده
ولی قطعا نیکبخت میمونه چون حالا خیلی احیا شده و خیلی هم به تیم کمک کرده!
خیلی خوشحال نیستم که اینو میگم...ولی باید بگم متاسفانه تاحدی باشما موافقم
قلعه نوعی تو این مدت خیلی عصبانی بود...دعوا با علیپور- حسن زاده- قبلش بگومگو با حاجی و........... خلاصه خیلی تو آمپاس بود
نمیخوام بگم حق با طرفهای مقابل بوده...ولی امیرخان نتونست این مسائل رو بخوبی مدیریت کنه
یکی هم ارنج هاش بنظرم...بعض مواردی اشتباهاتی تو ارنج داشت ولی قبول کنیم که تو ارنج خیلی دستش بسته بود...مثلا همین قاضی که بخاطر مصدومیت نیمه دوم اومد تو زمین
آرش برهانی- گوران لاوره- مهدی نظری- شاید هم پژمان نوری....شاید هم حنیف عمران زاده
ولی قطعا نیکبخت میمونه چون حالا خیلی احیا شده و خیلی هم به تیم کمک کرده!
به نظر من الان استقلال بيمار ترين تيم ايرانه امروز هم براي معالجه اين بيمار ديره
بايد يه كارشناسي خوبي در مورد اين تيم بشه از همه لحاظ مديريتي مالي بازيكن ها برنامه ريزي با اين شرايطي كه من ديدم اگه توي ليگ جزو 9 تا اول باشه شاهكار كرده
به نظر من مشكل بزرگ و الان اين تيم مربي هستش چون داره مشكلات و دعوا ها و بي اعصابي هاي خودشو رو توي تيم تزريق ميكنه و اثر منفي خيلي زيادي گذشته
و اگر نه اكثر بازيكن ها جزور نه تنها ايران بلكه اسيا هستن
من طرفدار استقلال يا هيچ تيمي توي ايران نيستم ولي اميد وارم استقلال بتونه راهشو پيدا كنه
خیلی خوشحال نیستم که اینو میگم...ولی باید بگم متاسفانه تاحدی باشما موافقم
قلعه نوعی تو این مدت خیلی عصبانی بود...دعوا با علیپور- حسن زاده- قبلش بگومگو با حاجی و........... خلاصه خیلی تو آمپاس بود
نمیخوام بگم حق با طرفهای مقابل بوده...ولی امیرخان نتونست این مسائل رو بخوبی مدیریت کنه
یکی هم ارنج هاش بنظرم...بعض مواردی اشتباهاتی تو ارنج داشت ولی قبول کنیم که تو ارنج خیلی دستش بسته بود...مثلا همین قاضی که بخاطر مصدومیت نیمه دوم اومد تو زمین