• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38
گلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
جلو افتادیییییییییییییییم

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
گل دوم هم یانوزایی زد؟
به خدا این مویس بلد نیست یاربچینه
رئیس مدیریت منابعش عالی بود. منابع = بازیکن!

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
آقا فقط باید به همین بازیکنهای جوان میدان داد در تیم زیر 21 سال فصل پیش که قهرمان شدیم چند تا بازیکن خوب و پرنشاط داریم از همون سنین پایین باید به تیم بزرگسالان بیان
خوشحالم بخاطر گلزنی یانوزای امیدوارم یه جای ثابت توی ترکیب پیدا کنه و از آینده سازان تیم بشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گل دوم هم یانوزایی زد؟
به خدا این مویس بلد نیست یاربچینه
رئیس مدیریت منابعش عالی بود. منابع = بازیکن!
وا! بالاخره طول میکشه تا تیمو بشناسه. یکی مث یانوزای هم باید خودشو نشون بده خوب

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من بازی رو نمیبینم. با توجه به صحبت دوستان دفاع پا به سن گذاشته و کنده ولی مگه ما ایوانز زو نداریم؟! فصل گذشته مگه فرگی تو خیلی از بازیها ازش استفاده نمیکرد؟ مگه همین فصل تو بازی جام اتحادیه جلو لیورپول خوب نبود؟ پس چرا بهش بازی نمیده؟!
و یک نظر شخصی: رونی برای پست AMF یعنی هافبک تهاجمی مناسب نیست و خلاقیت لازم برای این پست رو نداره. آخه چرا ما نباید از 2 تا مهاجم کنار هم استفاده کنیم؟ زوج کول و یورک یادتونه! چرا رونی نباید کنار رابین بازی کنه؟ کلی تغییر تاکتیک میشه داد آخه چرا همش 4411 باید بازی کنیم؟ 4312 مگه نمیشه بازی کرد؟ 442 لوزی مگه نمیشه بازی کرد؟ شما به این ترکیب نگاه کنید:
uploadfromtaptalk1380995728721.jpg
پ.ن: این عکس رو از جایی کپی کردم چون ترکیب 442 لوزی رو قشنگ نشون میده و میشه از بازیکنان دیگه هم تو این ترکیب استفاده کرد.
چرا این ترکیبها امتحان نمیشه؟!
من مطمءنم اگه رونی بره جلو و از کاگاوا در پست هافبک تهاجمی استفاده بشه تیم خیلی بهتر بازی میکنه. چرا ما نباید وقتی دوتا مهاجم ستاره داریم از ترکیب هردو در پست مهاجم استفاده نکنیم؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فان پرسی چه فرصتی رو از دست داد.

بازی تموم شد. خدا رو شکر بردیم. افرین به یانوزای.. ما از اول فصل داریم میگیم باید به این جوونها بها بدن. به نظر من زاها خیلی بهتر از والنسیا هست. چرا اینو بازی نمیده.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گاهی از این حس های عحیب میگیرم ولی نمیدونم چرا شاید غلط باشه حسم ولی با تمام بدبنی فکر میکنم از این بازی متحول میشیم و یا ثبات خواهیم شد........

تبریک میگم ، این پست رو نگه دارید ببینیم 1 ماه آینده حرفم درست در اومده یا نه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خوب خدارو شکر 3 امتیاز کامل این بازی رو گرفتیم تیم هم انصافا در اون حدی که فحش بارش می کنیم بد بازی نمی کنه فقط بازیکن ها یکم بیش از حد در دفاع و حمله کم دقتی می کنن که نشان از افت شدید روانی و انگیزه ی بازیکن هاست
می تونستیم بیشتر هم گل بزنیم ولی همین که 3 امتیاز رو گرفتیم فعلا کافیه ولی اگه بازی قبل مقابل وست برومویچ رو در اولدترافورد می بردیم که توانش رو هم داشتیم الان 13 امتیازی می شدیم و تا رتبه ی 5 هم بالا می اومدیم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فقط خدا رو شکر بازی رو خیلیا ندیدن

من گریم گرفت سر این بازی!

دوستان امروز به مویس کاری ندارم واقعا هم تقصیر مویس نبود عدم موفقیت ما

عدم موفقیت یونایتد تا الان بخاطر بازیکن های بی مصرف و بی غیرتش هست واقعا دلم برای مویس سوخت . کاملا مشخصه دست به یکی کردن علیه مویس . وقتی کاپیتان تیم یه پاش به اون یکی میگه غلط زیادی نکن یا اقایون ادعا فن پرسی و رونی یه توپ ساده رو نمیتونن استپ کنن تقصیر مویس نیست

عدنان 100 هزار پوند در هفته هم براش کمه اینو بخاطر گلهاش نمیگم اینو بخاطر این میگم که تا وقتی تو زمین بود مثل یه **** تیمو اداره می کرد!

کلورلی هم خوب بود

بقیه افتضاح!

دخیا هم یه سیو فوق العاده داشت

در کل اگر مویس بخواد تیمو بازسازی کنه و بازیکن های کم کار رو بیرون کنه ازش به عنوان هوادار حمایت میکنم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در کل مشکل تیم فقط روحی و روانیه چون این تیم به هر حال بعد از مدتها فرگی رو با خودش نمیبینه و هنوز به خود باوری نرسیده ولی اگر چند تا بازی رو همینجوری کج دار و مریض نتیجه بگیریم یواش یواش تیم جا می افته نمیشه توقع معجزه داشت به هر شکل این شرایط پیش اومده و خوب برای برون رفت از اوضاع فقط باید تمرکز تیم بیشتر بشه تا درصد اشتباهات کم بشه یانوزای خوب بود فقط کمی با تیم هماهنگ نیست و کمی با توپ اضافی کار میکنه ولی مشخصاً هوش بسیار بالایی داره و روی گل دوم نشون داد چه دید عالی داره من فقط نمیدونم با این حساب اصلاً ما چرا فلینی رو خریدیم حالا شاید بکارمون بیاد ولی ظاهراً قرضهای گلیزرها رو میدادیم بهتر بود تا خرید فلینی البته برای قضاوت زوده ولی تا اینجای کار که اینجوری بوده........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امشب فیل جونز هم بد نبود. اورا با اینکه پاس گل اول رو داد اما همراه با ویدیچ واقعا در خط دفاع ضعیف کار کرد.

بالا