برادر مگه غیر از اینه که 5 شنبه و جمعه تو آموزشی آزادیم؟به نظر من بهتره گوشي هم ببريد چون اونجا تحويل ميديد بهتون رسيد ميدن موقع مرخصي راحت ميريد ميگيريد
اون مرخصي اول رو هم پي شو به بدنتون نزنيد چون اكثرا نميدن
من خودم یک سال پیش با فوق دیپلم آموزشی 05 بودم مثل هتل می مونه فقط یک هفته اول سخته ولی بقیش دیگه هتله
سوالی بود بپرسین
فکر کنم حقیقت داره چون آدمای امروز با گذشته خیلی فرق کردن و دیگه سختگیری نمیکنن.خداوکيلى واس دلخوشى ما ميگى يا حقيقت داره!
خدا از دهنت بشنوه
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
من معافیت تحصیلی گرفتم تا دی 97 یعنی الان درسو ول کنم بازم تا 97 معافم؟
ممنون.ن بابا بما هم معافیت تحصیلی دادن
درسو ول کردی دانشگاه نامه میزنه که تو ترک تحصیل کردی وبد با یه ماشین میان دنبالت که بیاااا بررریم سربازی![]()
آقا ما افتادیم خاتمی یزد
**** ... اول 05 بودم ولی بچه های بالا یه سری حرکت زدن و افتادم نیرو هوایی ****
البته همه جا آموزشی سخته ... من از بچه ها شنیدم که تازه خاتمی بودم خشم شب زدن !!!!تو ارتش فکر کنم دیگه از برنامه ها ندارن !
کلا آموزشی رو باید شل کنی ... بعدش مهمه که کجا باشی
دوستان که خاتمی رفتن بیان بگن چی ببرم چی نبرم ....
خداوکيلى واس دلخوشى ما ميگى يا حقيقت داره!
خدا از دهنت بشنوه
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
برادر مگه غیر از اینه که 5 شنبه و جمعه تو آموزشی آزادیم؟
من رو این قانون دارم میگم
هر چه قدر هم بد و سخت باشه باز هم خوشحالم چون نیروی هوایی **** که امریه ـش رو گرفتم تا خونه ما با ماشین 5 دقیقه فاصله داره !تسلیت ....
افنتضاحه .
هر چه قدر هم بد و سخت باشه باز هم خوشحالم چون نیروی هوایی **** که امریه ـش رو گرفتم تا خونه ما با ماشین 5 دقیقه فاصله داره !
سلام دوستان
من هم ظاهراً افتادم 01 تهران .
البته توی برگه اعزام زده : آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا . میشه همون 01 ؟ خدای نکرده 03 عجب شیر که نیست ؟
کسی از دوستان هست برای 1-8 افتاده باشه اوونجا ؟
راستی توی ارتش ریش باید چجوری باشه ؟ با تیغ بزنی گیر نمیدن ؟
قربونتداداش تبریک.
شوخی کردم به دلیل گیر دادنت به حاج فتل در امضا خواستم یه کم حالتو بگیرم.
حلال کن....
جای فوق العاده ای افتادی....
قربونت
به دل نگیز کل کله دیگه
مرسی ... ایشالا همه خوب خدمت کنن
راستی روز اول میبرن یا نه چون میخوام بدون ساک اینا رو ببریم با خودم یا نه !
بوده اصلا همون روزه اول برده باشن ؟
پس ببرم با خودم با بندیل رو ... کچل هم که باید بکنم ... کلا سرویسیم ولی ای کاش سریع بیاد شروع شه تموم شه که این چند روزه باقی مونده خیلی دیر میگزره :|آره بابا میبرن مگر اینکه مثلا 1/8 تعطیلی باشه که نیست.
پس شما رو صدرصد همون چهارشنبه میبرن.
مگر اینکه چیزی منتشر بشه تو سایت پلیس و بگن مثل چون فرداش عید غدیرخم هست و پنج شنبه و جمعه بگن اعزامی ها 1/8 رو 4/8 اعزام کنن.
اونایی که تو شهرخودشون هستن حوبه.
پس ببرم با خودم با بندیل رو ... کچل هم که باید بکنم ... کلا سرویسیم ولی ای کاش سریع بیاد شروع شه تموم شه که این چند روزه باقی مونده خیلی دیر میگزره :|