• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من همون which hunter robin رو شروع کردم
چيزی ازش ديدی؟ نظرت چيه؟ البته اين از اون کارتون هايی هست که تا اون آخرش سره کاری تا بفهمی چی به چيه! :blink::f34r:
فکر کنم اینو دیدم ولی دقیق یادم نیست
داستان يه دکتری بود که داروی جديدی درست کرده بود و اينو ميداد به زن های هامله ، و در نتيجه بچه هايی که بدنيا مييومدن ميتونستن از درصد بيشتری از قدرت مقزشون استفاده کنن و قدرت های خاسی داشتن، چون ميدونی که در هالت عادی همه ماها تقريباً فقط از 1-2% از توانايی مقزمون استفاده ميکنيم و 98-99% ديگه بی استفاده ميمونه!!! که به اون قسمت مغز که استفاده نميشه ميگن night head که اسم اون کارتون هم از همين گرفته شده! :eek:
خلاسه ماجرای اون فيلم اين بود که يکی از اون مادر ها از اين دارو خيلی استفاده کرده بود و هر 2 تا پسراش خيلی قوی بودن ، البته توی اون فيلم 2 تا برادر با هم اختلاف نظر داشتن يکی ميگفت که نسل جديد بايد اينجوری باشن اون يکی ميگفت نه و آخر سر هم باهم جنگيدن و ...
البته اون فيلم خيلی تبيعی ساخته شده بود و اصلاً هيچ هالت تخيلی اي توش نداشت:happy: !
حالا تو همينو ديدی؟ يا يه چيز ديگه؟
کارتون يه چيزی تو اين مايه هست بدون وجود دکتر و دوا اين جور چيزا يعنی اينا تبيعی اين جوری بدنيا اومدن و هميشه هم با همن و همفکر، کارتون جالبيه، ولی همون طور که گفتم دسته بنديش جز کارتون های سياه هست (البته طبق دسته بندی من :lol: ) witch hunter robin هم کارتون سياهی هست! :eek:
یه سوال در مورد بلاد به نظرشما این بالای هاجی دیگه در نمی اد ؟ :( هاجی بی بال به چه دردی می خوره ؟ یعنی بی بال که نه 1 بال :D
اينا که ميمردن دوباره زنده ميشدن، نترس چيزی نيست دوباره بالش در ميياد ;)، ولی ميگم جالب بود همه يه شواليه های ديوا تغيير قيافه ميدادن و زشت ميشدن ، چرا هاجی هيچ وقت تغيير قيافه نميده؟ :rolleyes:
راستی دلم به هاله ناتان هم سوخت، شايد اگه آمشل نبود ديوا هم اينجوری نميشد يا کار به اينجاا نميکشيد؟!!!! :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا با دوستتون صحبت کردم ولی از قرار معلوم 28 تم باید از تزش دفاع کنه بخاطر همین الان وقت سر خاروندن نداره به همین خاطر منم مزاحمشون نشدم البته این صحبتا مال 2 هفته پیشه که دیگه من ایمیل نزدم تا 28 اوم که امروز باشه
من هم هيچ خبری ازش ندارم اگه بشه امشب بهش زنگ بزنم ببينم چی کار کرده؟ :(:cool:
درمورد ایوانجیون وقتی قسمت آخرشو دیدم واقعا گیج شدم
میتونید یه توضیح کلی در مورد ری آیانامی و انجل ها و دلیل جنگشون و چرا نرو رو آدما نابود کردن بگی
فکر نکنم وضع منم بهتر از تو باشه :blink: البته من با زيرنويس اينگيليسی ديدم، شايد يه ذره بيشتر هاليم شده باشه ولی برای همه همين طور، يعنی من با هر کی در موردش حرف زدم گفتن که سريال خيلی گنگ بوده ولی يه فيلم داره که ميگن قشنگه و اون تو معلوم ميشه چی به چيه! اگه ميتونی دانلودش کن.:happy:
حالا من امتهانام تموم شه دوباره يه نظری بهش بندازم چون زياد يادم نمونده، باورتون ميشه اونگليون اولين و تا الان آخرين کارتونی بود که من سرش واقعاً خوابم برد :blink::eek::blink::eek::blink: . من هيچ هيجانی توش نميتونستم ببينم :(، البته سليقه ها متفاوته ولی توصيه من اينه که اگه از اين کارتون خوشت اومده کارتون رکسفون يا اسکفلونه رو ببين! ;)
مطمئن باش اگه خاب هم باشی کامل بيدار ميشی و ميشينی نگاه کردن، مخصوصاً سره escaflowne ! :D

ecard%20006-escaflowne.jpg

2335.jpg

escaflowne.jpg

escaflowne-1.jpg

Seen in part or in whole by 2888 users, rank: #27
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.2524 (Very good+.25), std. dev.: 1.5773, rank: #189
Weighted mean: 8.1831 (Very good+.18), rank: #180
Bayesian estimate: 8.17502 (Very good+.17), rank: #93

خيلی خيلی کارتون قشنگيه :happy:، توصيه :حتماً ببينيد :D:D:D
rahxephon هم قشنگ بود:
Seen in part or in whole by 2076 users, rank: #53
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.2491 (Very good+.24), std. dev.: 1.8055, rank: #199
Weighted mean: 8.1792 (Very good+.17), rank: #182
Bayesian estimate: 8.16891 (Very good+.16), rank: #96

rahxephon.png

rahxephon_image_006.jpg

rahxephon_collage2.jpg

خو مگه مجبوری یه دفعه بشینی 100 قسمت ببینی لذت انیمه به اینه که هر روز 2 یا 3 قسمتشو ببینی;)
هوم ...:hmm: نميدونم بزار به قسمت 20-30 بليچ برسی اون وقت اگه تونستی روزی 2-3 قسمت ببينی من بهت جايزه ميدم!!! :eek::eek::eek:من که نتونستم جلويه خدم رو بگيرم روزی 20-30 تا ديدم:D:lol:
خواهر فریدا بیا توضیح بده
ميدونم، خودم هم با هم قضيه مواجه بودم ولی خوب چاره چيه! بايد تحمل کنی!:wacko:
ميخوام يه چيزی بگم ولی ميدونم برادر شينوبی دعوام ميکنه:blush:، ولی آخه حرفه حقه! آخه تفاوت رو ببينين: اينجا راحت تو خونه نشستی ميری تو وب سايت ، شماره course ت رو کپی و پيست ميکنی، بعد دکمه add رو ميزنی و تموم!:blink: پولش رو هم وقت داری تا 1 ماه بعد از شروع کلاس بدی، همين! حالا ماها چقدر تو صف بانک و بايگانی و آموزشو ، ... وا ميساديم!:(

ولی اشکال نداره بعدش fun شروع ميشه، البته به شرط اينکه زياد سخت گير نباشی!:D;)
راستی خواهر فریدا قضیه این کوئنسی ها تو بلچ چیه؟ درست فهمیدم ؟ایناهالو ها رو میکشن بعد روح هالو ها به جامعه روحها برنمیگرده ...پس چرا این پسره هویج باهاش رفیق شده(اسمش این هویجه فک کنم ایچیگو بود)
پسر هويجه اسمش ايچيگو هست، پسره که کويينچی هست اسمش ايشيدا ست.
اينا در واقع بايد دشمن خونی هم باسن ولی خوب ايچيگو زياد از هيچ قانونی پيروی نميکنه و اينا با هم دوست ميشن.:happy:
يه چيزی رو من هم درست نفهميدم چون اون قسمت های اول درست نميخوندم ولی يادمه گفتن! يکی که درست ديده بگه: بعد از اينکه هالو ها رو ميکشن روهشون ميره اون دنيا يا اينکه کامل از بين ميرن؟:wacko:
ولی به هر جهت فرقی نميکنه هر دوی اينا چه ايچيگو چه ايشيدا، هر دوشون هالو ها رو ميکشن ، ايشيدا فقط ميخواست ثابت کنه که کويينچی ها از شينيگامی ها بهترن، همين! :hmm::D
حالا يه سوال برای کسايی که ديدن، اين برای من معما شده: چرا اسمه اين سريال رو گزاشتن bleach ؟ :blink:چه ربطی داره به موزوع ؟:blink::blink::blink:
راستی بقیه بچه ها کجان ویلی و .....................خبری ازشون نیست:eek:
دقيقاً، کسی خبری نداره يا email شون رو نداره، ببينيم در چه هالن؟ برادر بابک شماا از برادر ويلی خبری ندارين؟:(

پس چرا قسمت جديد bleach نميره رو net؟ :blink: خسته شدم اينقدر صبر کردم که ببينم بعدش چی ميشه!!!:( 1 ساعت پيش بايد ميرفت رو net!!!!:(:(

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از linghuchong :
حالا يه سوال برای کسايی که ديدن، اين برای من معما شده: چرا اسمه اين سريال رو گزاشتن bleach
+ اشاره به رنگ موهای ichigo : این فرضیه از همه مشهور تره و مورد توافقه
288.gif
... وقتی که ichigo بچه بوده ، بخاطر رنگ موهاش مسخره می کننش و بهش میگن که انگار موهات رو bleach کردی ... یعنی که رنگ واقعی موهای تو نارنجی نیست و رنگشون کردی ...

+ Tite Kubo ( خالق این مجموعه ) ، عاشق نیروانا ( گروه معروف ) بوده و واسه همین ، اسم یکی از آلبوم های اولیه شون ( bleach ) رو برای این سری انتخاب کرده ... ( تو یه مصاحبه هم اینو تایید کرده
interview.gif

+ یه جور استعاره برای عمل تصفیه و پاکسازی روح ... اینجا

+ ژاپنی ها عاشق لغت های انگلیسی ای هستند که خوشگل و خوش آهنگ به نظر بیان ...
300.gif

برای مطالعه بیشتر درباره همین قضیه نامگذاری :
coffee(1).gif
اینجا

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
نوبت خودتان هم میشه:happy:

بله اگر خواستید میتونم برایتان بفرستم.

لرد سیاه جان منم میتونم ازتون بخوام که یه سری هم به من بدین
آخه برادر شینوبی خیلی سرشون شلوغه

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
نوبت خودتان هم میشه:happy:

بله اگر خواستید میتونم برایتان بفرستم.

سلام
خوبین
اگر لطف کنید ممنون میشم:happy:
البته فک کنم صاحاب اصلیش اقای شینوبی باشه اگر از نظر ایشون مورد نداره یه کپی هم واسه من بدین:)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
+ اشاره به رنگ موهای ichigo : این فرضیه از همه مشهور تره و مورد توافقه
288.gif
... وقتی که ichigo بچه بوده ، بخاطر رنگ موهاش مسخره می کننش و بهش میگن که انگار موهات رو bleach کردی ... یعنی که رنگ واقعی موهای تو نارنجی نیست و رنگشون کردی ...

+ Tite Kubo ( خالق این مجموعه ) ، عاشق نیروانا ( گروه معروف ) بوده و واسه همین ، اسم یکی از آلبوم های اولیه شون ( bleach ) رو برای این سری انتخاب کرده ... ( تو یه مصاحبه هم اینو تایید کرده
interview.gif

+ یه جور استعاره برای عمل تصفیه و پاکسازی روح ... اینجا

+ ژاپنی ها عاشق لغت های انگلیسی ای هستند که خوشگل و خوش آهنگ به نظر بیان ...
300.gif

برای مطالعه بیشتر درباره همین قضیه نامگذاری :
coffee(1).gif
اینجا

ایول خیلی عالی و مفید بود
acute.gif

تو دیکشنری به مایع رنگ بر اشاره شده
read.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
خوبی خواهر
با دوستتون صحبت کردم از قضا مریض شده تزشو عقب انداخته
اسکافلونز به دلم نچسبید ولی راهزفون محشر هست مخصوصا با اون آهنگای متن و ابتدا و انتهاش خیلی حال کردم
یه مدت گیم وان راه زفون رو نشون میداد:happy:
خواهر حالا حالا ها مونده من سوپر اوتاکو بشم فعلا 2 قسمت 2 قسمت میگذرونیم:D
قسمت FUN دانشگاه رفتن من اینه که ترم اولم مصادفه با ماه رمضون یعنی بهتر از نمی شد:wacko:
یه جا تو بلچ بود که میگه کوئینچی ها وقتی یه هالو رو میکشن روح PLUS اون هالو به SOUL SOCIETY دیگه برنمیگرده
راستی این خرسه کجا بود گند زده به داستان همون MODIFY SOUL رو میگم که مثل قرصه

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
خواهر فریدا (اشکالی نداره من اینجوری صداتون کنم ؟ ) بیاین و منو روشن کنین
این اسکافلونه بنا بر حسب اتفاق هیچ نسبتی با سری فاینال فانتزی نداره؟
چون من دو سه سال پیش یه فیلم از فاینال فانتزی دیدم که توش یه دختره بود که اتفاقی خودشو تو یه دنیای دیگه و تو یه ابر روبات میبینه که یه پسره تو اون حالت پیداش میکنه و به اشتباه خیال میکنه که دختره یه الهست . بعدش دشمن پسره و گروهش یه مردهس به اسم Lord Fulcon که موهاش سفیده ؟
این دو تا فیلم به هم ربطی دارن یا اینکه صرفا شباهت اسمیه ؟

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
البته فک کنم صاحاب اصلیش اقای شینوبی باشه اگر از نظر ایشون مورد نداره ...
کاملا حق با شما است.

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی

خوب دیگه الان 5 ماه از اشنایی من با این سایت می گزره و تو این مدت چیزای خیلی زیادی رو از دوستان یاد گرفتم و همچنین با خیلی چیزای جدید اشنا شدم .

الان خیلی ناراحتم که دیگه باید فعالیتم رو محدود کنم ...... فکر نکنم دیگه بتونم پست بزنم یا هر هفته این جا رو چک کنم ... البته من یک بار دیگه هم خداحافظی کرده بودم اما از دست این کارتونای خواهر فریدا مگه شد ؟

در هر صورت خیلی خوشحال شدم که اینجا رو پیدا کردم و با این جمع دوست داشتنی اشنا شدم و تشکر مخصوص دارم از خواهر فریدا ، جناب شینوبی ، Dong Fong Bubai و همه بزرگان این فروم که با این حافظه ی من مطمعنا اسم همشون یادم نمی اد !

دیگه عرضی نیست ....

قربان شما سپهر
akibakko-11538883010728.jpg

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام به همگی

خوب دیگه الان 5 ماه از اشنایی من با این سایت می گزره و تو این مدت چیزای خیلی زیادی رو از دوستان یاد گرفتم و همچنین با خیلی چیزای جدید اشنا شدم .

الان خیلی ناراحتم که دیگه باید فعالیتم رو محدود کنم ...... فکر نکنم دیگه بتونم پست بزنم یا هر هفته این جا رو چک کنم ... البته من یک بار دیگه هم خداحافظی کرده بودم اما از دست این کارتونای خواهر فریدا مگه شد ؟

در هر صورت خیلی خوشحال شدم که اینجا رو پیدا کردم و با این جمع دوست داشتنی اشنا شدم و تشکر مخصوص دارم از خواهر فریدا ، جناب شینوبی ، Dong Fong Bubai و همه بزرگان این فروم که با این حافظه ی من مطمعنا اسم همشون یادم نمی اد !

دیگه عرضی نیست ....

قربان شما سپهر
akibakko-11538883010728.jpg

سلام
کجا به این زودی:eek:
دیر امدی زودم داری میری:(
به هر حال امیدوارم هر جا که هستی موفق و سلامت باشی:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

دیگه عرضی نیست ....

قربان شما سپهر

سپهر هنوز که زوده !:( هنوز يه روز مونده! :eek:hno:ولی دلمون خيلی برات تنگ ميشه:crying: حتماً آخر هفته ها يه سری بهمون بزن.:happy::worried:
ولی آفرين به اين اراده، کاش منم يه کم مثل تو بودم:guilty::worried:
به هر جهت اميدوارم موفق باشی و در آينده نزديک خبرای خوب بشنويم:cowboy:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

ببخشيد بچه ها من خيلی گرفتارم:wacko: ولی سعی ميکنم فردا شب خودم, جواب همگی رو بدم:happy:، بايد براتون از japanese animation club دانشگاهم تعريف کنم! :D

changiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام این کارتونای ایام جوونیمو اگه جایی باشه که بشه دانلود کرد دانلود کنم
مثلا گوریل انگوری ! یا مثلا مهاجران یا آنت یا بچه های دکتر ارنست کسی جایی سراغ داره دانلود کنم ؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
من میخوام این کارتونای ایام جوونیمو اگه جایی باشه که بشه دانلود کرد دانلود کنم
مثلا گوریل انگوری ! یا مثلا مهاجران یا آنت یا بچه های دکتر ارنست کسی جایی سراغ داره دانلود کنم ؟

سلام
یه سری از این کارتونارو مثل چوبین و .... رو بچه ها تو 10 صفحه اول گذاشتن
یه نیگاه بنداز:rolleyes:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خبرای خوب دارم اینجانب دانشگاه در رشته های عمران و صنایع قبول شدم
18.gif
بیاید تبریک بگید
302.gif