linghuchong
مدیر بازنشسته
چيزی ازش ديدی؟ نظرت چيه؟ البته اين از اون کارتون هايی هست که تا اون آخرش سره کاری تا بفهمی چی به چيه! :blink::f34r:من همون which hunter robin رو شروع کردم
داستان يه دکتری بود که داروی جديدی درست کرده بود و اينو ميداد به زن های هامله ، و در نتيجه بچه هايی که بدنيا مييومدن ميتونستن از درصد بيشتری از قدرت مقزشون استفاده کنن و قدرت های خاسی داشتن، چون ميدونی که در هالت عادی همه ماها تقريباً فقط از 1-2% از توانايی مقزمون استفاده ميکنيم و 98-99% ديگه بی استفاده ميمونه!!! که به اون قسمت مغز که استفاده نميشه ميگن night head که اسم اون کارتون هم از همين گرفته شده!فکر کنم اینو دیدم ولی دقیق یادم نیست
خلاسه ماجرای اون فيلم اين بود که يکی از اون مادر ها از اين دارو خيلی استفاده کرده بود و هر 2 تا پسراش خيلی قوی بودن ، البته توی اون فيلم 2 تا برادر با هم اختلاف نظر داشتن يکی ميگفت که نسل جديد بايد اينجوری باشن اون يکی ميگفت نه و آخر سر هم باهم جنگيدن و ...
البته اون فيلم خيلی تبيعی ساخته شده بود و اصلاً هيچ هالت تخيلی اي توش نداشت:happy: !
حالا تو همينو ديدی؟ يا يه چيز ديگه؟
کارتون يه چيزی تو اين مايه هست بدون وجود دکتر و دوا اين جور چيزا يعنی اينا تبيعی اين جوری بدنيا اومدن و هميشه هم با همن و همفکر، کارتون جالبيه، ولی همون طور که گفتم دسته بنديش جز کارتون های سياه هست (البته طبق دسته بندی من :lol: ) witch hunter robin هم کارتون سياهی هست!
اينا که ميمردن دوباره زنده ميشدن، نترس چيزی نيست دوباره بالش در مييادیه سوال در مورد بلاد به نظرشما این بالای هاجی دیگه در نمی اد ؟هاجی بی بال به چه دردی می خوره ؟ یعنی بی بال که نه 1 بال
![]()
راستی دلم به هاله ناتان هم سوخت، شايد اگه آمشل نبود ديوا هم اينجوری نميشد يا کار به اينجاا نميکشيد؟!!!!