• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از S_Engineer :
سلام دوستان
اگر دوستان در مورد سبک موی تای اطلاعاتی در اختیار من بگذارند خیلی ممنون میشم
موفق ، قوی و سالم باشید.

منظورتون از اطلاعات چیه ؟!

تاریخچه ای و اینکه ورزش ملی تایلند ( بوکس تایلندی هست ) و ...
یا اینکه 2 سبک تحت این نام تو ایران فعالیت می کنند ؟

==================

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از cyb3rninja666 :
منظورتون از اطلاعات چیه ؟!

تاریخچه ای و اینکه ورزش ملی تایلند ( بوکس تایلندی هست ) و ...
یا اینکه 2 سبک تحت این نام تو ایران فعالیت می کنند ؟

==================

از اینکه پاسخ دادید ممنونم
از همه مهمتر برام روش مبارزه توی این سبکه و اینکه در نظر اول متوجه شدم که باید ضرباتش قدرتی تر باشه و بیشتر به حمله میپردازه تادفاع (شاید هم اشتباه فهمیده باشم چون خیلی نتونستم شاهد حرکاتش باشم یا اطلاعات کسب کنم)
در مورد دو سبک موجود در ایران و تفاوتاشون و اساتید شاخص اونا در ایران و همینطور تاریخچه هم برام جالبه که بدونم ولی اگر فرصت ندارید به زمانی که فرصت بیشتری دارید موکول کنید و فعلا همون مورد اول کمک بزرگی هست.

موفق، قوی و سالم باشید.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
روش مسابقات به صورت فول کنتاکت هست
مشخصه اصلی موی تای ضربات با آرنج و زانو و ضربات پرشی زانو هست .
شاید یه سبک خاص تو مسابقه به دفاع یا حمله محض تکیه کنه( البته به خود شخصم بر می گرده ! ) یا تو مسابقات قدرت بخواد ولی تو مبارزه واقعی ( نه مسابقه ! ) نمی شه اینطوری کار کرد . کسایی که هنر های رزمی ژاپنی کار می کنن فرق این رو بیشتر تو هنر های ورزش ( - دو ) و هنر های رزمی ( -جوتسو ) می بیینن !

درباره سبک هایی که تو ایران هست ، این رشته هم از بازار قاراش میش رزمی ایران جدا نیست ! و مثل سبک های من در آوردی ایرانی که فقط اسم یا آرم رو تغییر می دن یا خودشون تکنیک می سازن ! ( شیرزاد کاراته ، هرجا ، یین یانگ دو ، ... ) شده

به هر حال :

1-موی تای ( تای بوکسینگ )
2- کیک تای بوکسینگ

درباره اساتید و بنیانگذارش تو ایران هم متاسفانه اطلاعه دقیقی ندارم ، شما می تونید با فدراسیون هنر های رزمی تماس بگییرد اگه واقعا علاقه دارید .

===
به شما توصیه میشه فیلم اونگ بک ( مشت خاردار ) را ببینید اگه تا حالا ندید .

-====
شاید شما اسم موی بوران هم شنیده باشید . این یکی از روش های مسابقهی موی تای هست ( تو کلاس مربی گیری درجه 2 موی تای ( تای بوکسینگ ) که 14 بهمن 84 هم برگزار شد ، اینو یاد دادن ) که تو اوون افراد از دستکش ، ضربه یر و امثال اون استفاده تمی کنن و به جای اوون از طناب ( الیاف های مخصوص سنتی معمولا) استفاده میشه !

چیزی که خود تایلندی ها میگن : " کامبوجی ها فکر می کنن که هنر اونها ، موی بوران ، ار جایی اومده که موی تای آمده . موی تای کمی آروم تره و تو موی بوران از ضربات آرنج بیشتری استفاده میشه "

====================
موی تای " มวยไทย " توی کشور های جنوب شرق آسیا تمرین میشه و تو کامبوج به اوون " پرادال سری " { Pradal Serey }
( Khmer Boxing) میگن ،

توی پرادال سری مسابقات به صورت 5 راند 3 دقیقه ای در رینگ 6.1 متر مربعی انجام میشه ، وقت استراحت بین هر راند 1 یا 2 دقیقه هست . قبل از انجام مسابقه ، افراد یک نوع شکرگزاری معنوی به اسم " توای بونگکم کرو " ( Twai Bongkum Kru. ) را انجام میدن . موسیقی سنتی کامبوجی در حین انجام مسابقه نواخته میشه . این موسیقی توسط سکور یائول ( نوعی طبل / skor yaul ) ، سرالیای ( نوعی شاز شبیه فلوت/ sralai ) نواخته میشه ،
مبارزه کنندگان دستکش چرمی و شرت می پوشن .

قوانین :
1-بوکسور حق ندارد حریف خود رو وقتی روی زمین افتاده است بزند
2-بوکسور اجازه گاز گرفتن ندارد.
3-وقتی حریفی قادر به ادمه نباشد دور مسابقه را متوقف میکند
4-ضربات به پشت حریف مجاز نیست
5-مبارز حق گرفتن طناب ها را ندارد
6-ضربه به نقاط جنسی ممنوع است

پیروزی بر اساس ناک اوت ، یا امتیاز است ، اگر در پایان مسابقه امتیازات برابر بود ، تساوی اعلام میشود .

پرادال سری به معنی " جنگ آزاد " هست ( سری = آزاد )

حدود قرن 9 تمرین میشده
====

موی تای معمولا به عنوان یک سبک سخت و خارجی به حساب میاد ، اما به دلیل ریشه اون تو قسمت بودایی تایلند ، عده ای اونو دارای جنبه های معنوی نیز می دونن ، تای بوکسور ها معمولا قبل از انجام مسابقه به صورت نمادین به انجام ذکر های بودایی می پردازن .

موی تای امروزی از کرابی کرابونگ " Krabi Krabong " ، هنر کار با سلاح تایلندی که می توان آنرا به طور لفظی به چوب و شمیشز ترجمه کرد ، گرفته شده .

=======
بقیشم بعد میگم : :ِ:ِ:ِ

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روش مسابقات به صورت فول کنتاکت هست
مشخصه اصلی موی تای ضربات با آرنج و زانو و ضربات پرشی زانو هست .
شاید یه سبک خاص تو مسابقه به دفاع یا حمله محض تکیه کنه( البته به خود شخصم بر می گرده ! ) یا تو مسابقات قدرت بخواد ولی تو مبارزه واقعی ( نه مسابقه ! ) نمی شه اینطوری کار کرد . کسایی که هنر های رزمی ژاپنی کار می کنن فرق این رو بیشتر تو هنر های ورزش ( - دو ) و هنر های رزمی ( -جوتسو ) می بیینن !

درباره سبک هایی که تو ایران هست ، این رشته هم از بازار قاراش میش رزمی ایران جدا نیست ! و مثل سبک های من در آوردی ایرانی که فقط اسم یا آرم رو تغییر می دن یا خودشون تکنیک می سازن ! ( شیرزاد کاراته ، هرجا ، یین یانگ دو ، ... ) شده

به هر حال :

1-موی تای ( تای بوکسینگ )
2- کیک تای بوکسینگ

درباره اساتید و بنیانگذارش تو ایران هم متاسفانه اطلاعه دقیقی ندارم ، شما می تونید با فدراسیون هنر های رزمی تماس بگییرد اگه واقعا علاقه دارید .

===
به شما توصیه میشه فیلم اونگ بک ( مشت خاردار ) را ببینید اگه تا حالا ندید .

-====
شاید شما اسم موی بوران هم شنیده باشید . این یکی از روش های مسابقهی موی تای هست ( تو کلاس مربی گیری درجه 2 موی تای ( تای بوکسینگ ) که 14 بهمن 84 هم برگزار شد ، اینو یاد دادن ) که تو اوون افراد از دستکش ، ضربه یر و امثال اون استفاده تمی کنن و به جای اوون از طناب ( الیاف های مخصوص سنتی معمولا) استفاده میشه !

چیزی که خود تایلندی ها میگن : " کامبوجی ها فکر می کنن که هنر اونها ، موی بوران ، ار جایی اومده که موی تای آمده . موی تای کمی آروم تره و تو موی بوران از ضربات آرنج بیشتری استفاده میشه "

====================
موی تای " มวยไทย " توی کشور های جنوب شرق آسیا تمرین میشه و تو کامبوج به اوون " پرادال سری " { Pradal Serey }
( Khmer Boxing) میگن ،

توی پرادال سری مسابقات به صورت 5 راند 3 دقیقه ای در رینگ 6.1 متر مربعی انجام میشه ، وقت استراحت بین هر راند 1 یا 2 دقیقه هست . قبل از انجام مسابقه ، افراد یک نوع شکرگزاری معنوی به اسم " توای بونگکم کرو " ( Twai Bongkum Kru. ) را انجام میدن . موسیقی سنتی کامبوجی در حین انجام مسابقه نواخته میشه . این موسیقی توسط سکور یائول ( نوعی طبل / skor yaul ) ، سرالیای ( نوعی شاز شبیه فلوت/ sralai ) نواخته میشه ،
مبارزه کنندگان دستکش چرمی و شرت می پوشن .

قوانین :
1-بوکسور حق ندارد حریف خود رو وقتی روی زمین افتاده است بزند
2-بوکسور اجازه گاز گرفتن ندارد.
3-وقتی حریفی قادر به ادمه نباشد دور مسابقه را متوقف میکند
4-ضربات به پشت حریف مجاز نیست
5-مبارز حق گرفتن طناب ها را ندارد
6-ضربه به نقاط جنسی ممنوع است

پیروزی بر اساس ناک اوت ، یا امتیاز است ، اگر در پایان مسابقه امتیازات برابر بود ، تساوی اعلام میشود .

پرادال سری به معنی " جنگ آزاد " هست ( سری = آزاد )

حدود قرن 9 تمرین میشده
====

موی تای معمولا به عنوان یک سبک سخت و خارجی به حساب میاد ، اما به دلیل ریشه اون تو قسمت بودایی تایلند ، عده ای اونو دارای جنبه های معنوی نیز می دونن ، تای بوکسور ها معمولا قبل از انجام مسابقه به صورت نمادین به انجام ذکر های بودایی می پردازن .

موی تای امروزی از کرابی کرابونگ " Krabi Krabong " ، هنر کار با سلاح تایلندی که می توان آنرا به طور لفظی به چوب و شمیشز ترجمه کرد ، گرفته شده .

=======
بقیشم بعد میگم : :ِ:ِ:ِ

استاد بینهایت از توضیحات شما ممنونم و بیصبرانه منتظر بقیه اطلاعات شما هستم
موفق باشید

aka

Registered User
لایک‌ها
0
البط اینی که در ایران به عنوان Kick Boxing که همون موتای هست یاد میشه ، ضربات زانو و آرنج ازش فاکتور گرفته شده !
ولی مبارزه کاملا آزاده و بوکسور حق ضربه به نقاط مو دار سر و پایین خط شورت بوکس رو نداره .

toa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه استادان و رزمی کاران محترم​
من بصورت اتفاقی با این سایت آشنا شدم و از این بابت که با ورزشکاران و یا بهتر بگم رزمی کارانی چون شما افتخار آشنایی را پیدا کردم خوشحالم .:happy:
چند سالیه که کانگ فو توآ کار میکنم و امید وارم که بتوانم شاگرد خوبی برای شما باشم و از تجربیات شما استفاده کنم .:graduated​

فایل های ضمیمه

• IbrahimMirzaie.jpg
    IbrahimMirzaie.jpg
    33 KB · نمایش ها: 19

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان سلام
من هم تازه این تاپیک رو دیدم
سبک ورزشی من جیت کان دو هستش که همون طور که میدونید شیوه ابداعی بروسلی بوده...
:cheff:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتید محترم

دوستان سلام
من هم تازه این تاپیک رو دیدم
سبک ورزشی من جیت کان دو هستش که همون طور که میدونید شیوه ابداعی بروسلی بوده...

به شما استاد محترم خوش آمد می گویم و خوشحال میشیم اگر درباره ی سبکتون در این بخش مطالبی ارائه کنید
البته اساتید زیادی در صفحات قبل بودند که در باره ی جیت کان دو توضیحات مفیدی دادند ولی در هر حال از مطالب ارزنده ی شما هم استفاده می کنیم
ممنون وپیروز باشید ..

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البط اینی که در ایران به عنوان Kick Boxing که همون موتای هست یاد میشه ، ضربات زانو و آرنج ازش فاکتور گرفته شده !
ولی مبارزه کاملا آزاده و بوکسور حق ضربه به نقاط مو دار سر و پایین خط شورت بوکس رو نداره .

به سفارش یکی از دوستان فیلم مشت خاردار رو دیدم ، اگر گفته دوستان درست باشه و سبک کار در این فیلم موی تای باشه ، اکثر ضربات اصلی و موثر بکاربرده شده تو این فیلم ضربات آرنج و زانو هستن و اگه اونا رو حذف کنی دیگه فرق زیادی با ژیمناستیک نداره!!! حالا نمیدونم سبک ایرانی اون بدون آرنج و زانو چی در میاد.
موفق باشید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام رشته ورزشی من نینجاتسو هست خوشحال میشم از کمکتون..........:) :)

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام رشته ورزشی من نینجاتسو هست خوشحال میشم از کمکتون..........:) :)

با سلام خدمت شما همرزم محترم
خوشحالم که شما هم به ما پیوستید و از همرزمان نین جوتسو هستید
به شما خوش آمد می گویم
همرزم منتظر مطالب ارزنده ی شما هستیم
شیماس // اوس
پیروز باشید..

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خوبید
من امروز باید یه تکنیک نینجوتسو توضیح بدم ساده هست ولی مفید

نکته: نینجا سعی میکنه از آتش به نفع خودش استفاده کنه به این صورت که یه نینجا هیچ وقت به آتش نگاه نمیکنه

چون باعت این میشه که بعد از دیدن آتش مردمک چشم گشاد بشه و نتونه اطراف رو به خوبی ببینه و از این تکنیک

زمانی که دشمن به آتش نگاه میکنه بر ضد اون عمل میکند

Last edited:

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استاد cyb3rninja666 ، استاد aka و بقیه اساتید ، همچنان منتظر نظرات و اطلاعات شما در مورد سبک موی تای (ایرانی و خارجی) هستم.
موفق ، قوی و سالم باشید.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
ورزش ترکیبی وجود نداره رزمی قدرتی؟
منظور از قدرتی مثل Bodybuilding یعنی علاوه بر رزم حجم!

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
2cmm0ep.jpg
نين جوتسو قرن بيستم​

در حال حاضر فعاليتهای آموزش نيروهاي ويژه رزمي پليسي و ضد تروريست، ضد شورش بخش عمده اخبار روزانه دنيای متمدن امروزی را شامل شده است. اين نيروهای مرگبار و مخرب اغلب از چنان تکنو لوژی عملی
بالايی بهره می گيرند که برخی از ترفند های آنها مافوق طبيعی جلوه می کنند.بسياری از سياست گزاران و مغزهای متفکر اين نيروهای ترور و غير انساني، شيوه های خود را از مطالعه استراتژيکي، تاکتيک و سلاحهای نينجا های گمنام دوران فئودالی ژاپن که اعمال نينجوتسو را انجام می دادند، اقتباس کرده اند.نيروهايی که احتمالا تعليم يافته ترين، نابغه ترين و مهلک ترين نيرو های سری تمام دوران بوده اند.در واقع، نينجوتسو ريشه در اثر کلاسيک نظامی چينی يعنی ((سان تزو)) دارد که توسط سان وو،‌ استراتژيک معروف سالهای ۴۰۰ قبل از ميلاد به رشته تحرير در آمده است.اين كتاب هم اكنون در يكي از بوجين كان دوجو نين جوتسو كشور ژاپن موجود ميباشد هم اكنون 9 بوجين كان دوجو نين جوتسو سنتي در ژاپن موجود ميباشد كه بارهبريت سوك ماساكي هاتسومي هدايت ميشود. خانوادههاي نينجا درژاپن بسيار هستند كه دردهكدههاي نينجا هنوز فعال هستند وتنها به كسب مهارتهاي رزمي و استراتژيك مكتب نينجا ميپردازد. تاريخ نين جوتسو ريشه عميقي با نحوه زندگي كشاورزان و زاهدان كوهستانها دارد. براي كسب اطلاعات بيشتر شما ميتوانيد درآينده نزديك چند كتاب به تحرير كانچو اكبرفرجي را درهمين سايت دريافت كرده و كسب اطلاع كنيد.

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به تمام اساتید فروم

بعد غیبتی سه ماهه از ملاقات دوباره شما بسیار خوشحالم
که البته در این مدت دوستان تازه زیادی به جمع اضافه شدن که مطمئنا باعث پرباری فروم خواهد شد
منتظر مطالب جدید اساتید هستیم.

موفق و پیروز باشید:f34r:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
49gl4yd.jpg
سلام به تمام اساتید فروم
بعد غیبتی سه ماهه از ملاقات دوباره شما بسیار خوشحالم
که البته در این مدت دوستان تازه زیادی به جمع اضافه شدن که مطمئنا باعث پرباری فروم خواهد شد
منتظر مطالب جدید اساتید هستیم.
موفق و پیروز باشید:f34r:

با سلام خدمت شما استاد محترم
خوشحالم که دوباره به فروم برگشتید
ما هم منتظر مطالب ارزنده شما در باره نین جوتسو بانوان هستیم
موفق و پیروز باشید..
شیماس // اوس

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام از این که دوباره برگشتی خوشحالم
لطفا کمی از سبکتون بگید
شیماس.................

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام از این که برگشتی خوشحالم

کمی در باره سبکی که کار میکنی بگو

شیماس...........

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اوس

با سلام خدمت تمام اساتید و دوستان در این فروم.

من بعد از یه غیبت طولانی دوباره اومدم

دوست دارم در کنار سایر دوستان و اساتید بتونم در جهت رشد و تعالی مطالب این فروم و کمک به جامعه رزمی ایران
گام بردارم.
:)

[COLOR="Red"] / اوس /[/COLOR]

بالا