• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
آدم اینقدر لوس اخه ؟ یکی بیاد فیلم به اسم خودش بزنه بازی کنه ؟

اتفاقن خیلی هم جالبه و ایده ی تازه ای هست.
1377889886225.gif

می تونه می کنه! در ضمن کارگردان سروش صحت هستش ، نه پژمان جمشیدی!!
منتظر باشید شاید یک کارگردان پیدا شد یک سریال ساخت به نام فرهاد!
1377842904782.gif

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
میشه گفت نود دیشب برنامه ای عادی و ملایمی رو پشت سر گذاشت

عادل نمیخواهد پرونده فساد رو به یکباره پیگیری کند تو هر برنامه تکه ای از پازل رو نشون میده هنوز نتوانستم منظورش رو دقیق متوجه بشم

علی دایی دوزاریش افتاده که عادل سریع میره لب خونی میکنه ببینه علی دایی چی گفته نیمی از حقیقت رو گفت و نیمه دوم رو برای مانور دادن نگفت !!!!

خیلی تمایل ندارم در مورد پژمان و . . . صحبت کنم هرچند که چنتا تیکه رد و بدل شد :D

بازیکن برزیلی فولاد در ابتدا فقط خوشحالی کرد به نظر من کار طبیعی بود اما نباید توپ رو شوت میکرد طرف تماشاگران این کار هر کجای جهان باشه حرکت زشتی محسوب میشود - راستی عادل هی میگفت توپ رو سوت کرد ( عامو کوتاه بیا فهمیدیم دانشگاه شریف بودی :lol: ) کلا باشگاه تراکتور سازی زیادی گیر داده بود

در مورد اون خبرنگار مجله دنیای ورزش فقط میتونم بگم برای مسئولان ..... متاسفم البته از این بی مهری ها تو فوتبال ایران خیلی زیاد اتفاق می افتد !!!!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
از این بازیکن های پولکی الان خیلی بهتر بهتر بود
،هم خوب بازی میکرد،هم نقشش رو خیلی خیلی خوب تو این سریال ایفا کرد!

نه اصلا بحث خوب و بد بودن پژمان جمشیدی نیست.
بحثم سر سریال و اسمش بود
اتفاقن خیلی هم جالبه و ایده ی تازه ای هست.
1377889886225.gif

می تونه می کنه! در ضمن کارگردان سروش صحت هستش ، نه پژمان جمشیدی!!
منتظر باشید شاید یک کارگردان پیدا شد یک سریال ساخت به نام فرهاد!
1377842904782.gif

چرت نگو رضا
biggrinsmiley.gif
ایده جالبی هست ؟ پس هرکی مثه پژمان جمشیدی بوده بره سریال بزنه به اسم خودش :دی مثلا فرزاد مجیدی بیاد یه سریال بزنه به اسم "فرزاد" بعد بره توش بازی کنه . البته فرزاد فراموش نشده هست :D

خود پژمان جمشیدی نباید قبول میکرد اسمش روی مجموعه باشه ، عن بازی نیست اسمت روی سریال باشه بعد خودتم نقش اول بازی کنی ؟ "پژمان" اخه چه معنی میده رو اسم سریال ؟

اسم فیلم میتونست هرچیز دیگه ای باشه ، زندگی فوتبالی ، نمیدونم هر چیز دیگه.

با این حرکت فیلم ساختنش بچه و زن و کوچیک و بزرگ از فردا تو کوچه خیابون میشناسنش غیر اینه ؟

تو همین نود میومد کافی بود بنظرم ، همین که اهالی فوتبال میشناسنش و بشناسنش فکر کنم کافی بود.

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
نه اصلا بحث خوب و بد بودن پژمان جمشیدی نیست.
بحثم سر سریال و اسمش بود

چرت نگو رضا
biggrinsmiley.gif
ایده جالبی هست ؟ پس هرکی مثه پژمان جمشیدی بوده بره سریال بزنه به اسم خودش :دی مثلا فرزاد مجیدی بیاد یه سریال بزنه به اسم "فرزاد" بعد بره توش بازی کنه . البته فرزاد فراموش نشده هست :D

خود پژمان جمشیدی نباید قبول میکرد اسمش روی مجموعه باشه ، عن بازی نیست اسمت روی سریال باشه بعد خودتم نقش اول بازی کنی ؟ "پژمان" اخه چه معنی میده رو اسم سریال ؟

اسم فیلم میتونست هرچیز دیگه ای باشه ، زندگی فوتبالی ، نمیدونم هر چیز دیگه.

با این حرکت فیلم ساختنش بچه و زن و کوچیک و بزرگ از فردا تو کوچه خیابون میشناسنش غیر اینه ؟

تو همین نود میومد کافی بود بنظرم ، همین که اهالی فوتبال میشناسنش و بشناسنش فکر کنم کافی بود.

با اجازه اصن با حرفاتون موافق نیستم

حتی با یک جملش

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
(فیلم) گفتگوی جالب پژمان با فردوسی‌پور

پژمان جمشیدی بازیگر سریال پژمان پس از دوازده سال میهمان برنامه نود بود.

وی گفت: تا زمانی که زنده ام خودرا یک ورزشی می دانم و فوتبال برای من چیزی فراتر از عشق است. من سال 69 بازی خود را شروع کردم و خود را یک فوتبالی می دانم.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
با اجازه اصن با حرفاتون موافق نیستم

حتی با یک جملش

شما هم پرسپولیسی هستی ؟
VTJ.png

ولی خب نظر هر کسی قابل احترام هست ، این نظر من بود ، قرارم نیست همه با نظر همدیگه موافق یا مخالف باشن.

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
شما هم پرسپولیسی هستی ؟
VTJ.png

ولی خب نظر هر کسی قابل احترام هست ، این نظر من بود ، قرارم نیست همه با نظر همدیگه موافق یا مخالف باشن.

من که بی احترامی نکردم عزیز
بعدشم مگه قراره همه فیلم ها و سریال ها یه شکل باشن؟

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
شما هم پرسپولیسی هستی ؟
VTJ.png
والا ایشون که مشخص نیست ولی با مرور چن تا پست اخیر شما کاملا میشه فهمید که استقلالی دو آتیشه هستین !!

من میگم شمام به جای اینکه اینهمه ایراد بنی اسرائیلی بگیرین که چرا اسمش پژمانه و چرا پژمان به اسم خودش فیلم ساخته و خودشم توش بازی کرده و ( مگه پژمان فیلمو ساخته ؟!!:blink:) بشین این هفت هشت قسمت آخرشو نگا کن که داره تموم میشه! حیفه به خدا فقط به خاطر اینکه اسمش پژمانه نبینیش !!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
فک کنم تا ماه اینده تمام تاپیک های بخش فوتبال قفل بشن

تا الان دوتا

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
دیداری با شعار "صلح برای همه"[h=1]گلزنی فردوسی‌پور به فرشید کریمی در دیدار رسانه ورزش برابر سفرای خارجی[/h]
[h=2]تیم فوتبال رسانه ورزش در دیداری نمادین برابر تیم منتخب سفرای خارجی به برتری رسید.[/h]
به گزارش نامه و به نقل از سایت رسمی تیم فوتبال رسانه ورزش، این دیدار عصر پنجشنبه در زمین چمن دانشگاه شهید بهشتی تهران با حضور جمعی از اهالی فوتبال، نمایندگان سفارتخانه ها، پیشکسوتان فوتبال و اهالی رسانه برگزار شد و در پایان تیم رسانه ورزش موفق شد با نتیجه 5 بر 2 حریف خود را شکست دهد.
برای رسانه ورزش که برگزاری دیدارهای خیریه و نمادین را در دستور کار خود دارد و با حمایت شرکت نفت سپاهان - اسپیدی - در این رویدادها شرکت می کند، محمدحسین میثاقی(2 گل)، عادل فردوسی پور، مهدی نفر و عطا طاهرکناره گل زدند.
فردوسی پور از روی نقطه پنالتی دروازه فرشید کریمی را باز کرد.
در ترکیب تیم سفرای کشورهای خارجی بازیکنان پیشین استقلال و پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران نیز حضور داشتند. فرشید کریمی، محسن عاشوری، محسن گروسی، علی اصغر مدیرروستا، رضا رضایی منش و ... از جمله بازیکنانی بودند که در ترکیب این تیم به میدان رفتند که گروسی و مدیر روستا دو گل حریف را به ثمر رساند.
ضمن اینکه محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس، وحید طالب لو دروازه بان فعلی تیم فوتبال راه آهن و افشین پیروانی بازیکن پیشین پرسپولیس نیز از جمله تماشاگران حاضر در این دیدار بودند که البته پیروانی سرمربیگری تیم سفرا را برعهده داشت.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]مربی تیم فوتبال صبای قم گفت: برنامه ۹۰ این هفته نشان داد که علی دایی دروغ گفتن بلد نیست.[/h]
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا نادر فریادشیران ، در مورد مساوی با مس کرمان در لحظات آخر بازی گفت: این چهارمین بازی است که تیم ما در دقیقه 90 به بعد گل می‌خورد. بازی با پرسپولیس هم همین اتفاق افتاد. در دیدار با استقلال و داماش هم که بازی باید مساوی می‌شد در لحظات آخر گل خوردیم و باختیم. 8 امتیاز را اینگونه از دست دادیم که اگر آن 8 امتیاز بود اکنون می‌توانستیم در رده دوم جدول قرار بگیریم.
وی ادامه داد: در دیدار با مس بازیکنان ذخیره باتجربه‌ای هم نداشتیم. رضا عنایتی، امرایی، حسینی و کریمی در بازی با مس به دلیل مصدومیت غایب بودند البته کریمی را تا دو ماه دیگر در اختیار نخواهیم داشت.
مربی صبا در مورد بحث جدایی عنایتی از این تیم گفت: این حاشیه‌ها را دیگران درست می‌کنند، زمانی هم گفتند عنایتی با مایلی‌کهن مشکل دارد که این هم کذب محض بود. خود عنایتی بارها در این موارد مصاحبه کرده است. روز گذشته هم با ماشین شخصی‌اش به اردو آمد و در هتل ناهار را با ما بود و حتی به رختکن هم آمد و گفت اگر بخواهید می‌توانم با وجود مصدومیت در 20 دقیقه آخر به شما کمک کنم. عنایتی با 38 سال سن یکی از مؤثرترین بازیکنان لیگ است، 4 پاس گل داده، 2 پنالتی نزده و 6 گل هم برای ما به ثمر رسانده است. عنایتی قدرت ***** خوبی هم در تیم دارد و وقتی هم با داور صحبت می‌کند هیچ اخطاری نمی‌گیرد. در تمرینات هم فقط زمانی که مصدوم است شرکت نمی‌کند.
مربی صبا با اشاره به مشکلات مالی این باشگاه گفت: بازیکنان قدیمی ما تا قبل از بازی با پرسپولیس حتی یک ریال هم نگرفته بودند. سقف قراردادهای آنها نیز پایین است و ما بازیکنان 40- 50 میلیون تومانی داریم، حتی فجرسپاسی که ادعا می‌کند کمترین هزینه را دارد باید بگویم رقم قرارداد بازیکنان صبا به مراتب پایین‌تر از آنها است ضمن اینکه از تیم صبا هم بازیکنان زیادی جدا شده‌اند از سهراب بختیاری‌زاده گرفته تا رامین رضاییان. با وجود همه این مسائل ما بدشانسی هم آوردیم و در چند بازی که مستحق باخت نبودیم شکست خوردیم و چند بازی هم که باید پیروز می‌شدیم در لحظات آخر پیروزی را از دست دادیم.
دستیار محمد مایلی‌کهن در مورد اینکه علی دایی گفته است نمی‌دانم چرا فریادشیران در مورد من صحبت می‌کند، گفت: این آقا که یک آدم آکادمیک است و همچنین پروفسور داوری دارد باید بداند که چرا محروم شده در حالی که می‌گوید من نمی‌دانم چرا محروم شده‌ام، او به دلیل دخالت در امر داوری یک جلسه محروم شده و همچنین به دلیل صحبت‌های غیرفنی در نشست خبری محروم شده است. مایلی‌کهن هم به دلیل آنچه دخالت در داوری گفته شده محروم شده در حالی که مایلی‌کهن همواره در دوران ورزشی‌اش و به ویژه زمانی که مربی بوده است همواره از داوران حمایت کرده است.
وی افزود: دو نمونه از این مسائل را می‌گویم یکی در همان بازی معروف با تراکتورسازی بود که مایلی‌کهن به دلیل فحاشی به قهرمانی در نشست خبری گریه کرد در آن بازی ما تا دقیقه 85 از حریف دو بر صفر پیش بودیم اما در نهایت بازی مساوی شد آن هم در شرایطی که هفته قبل از آن تراکتورسازی با جوسازی مربی وقتش باعث شده بود هواداران عصبانی صندلی‌های ورزشگاه را بشکنند. ما در 5 دقیقه بازی دو بر صفر برده را مساوی کردیم و پس از آن بازی آنقدر به داور فحاشی کردند که محسن قهرمانی که نمی‌توانست از اتاق بیرون بیاید شیشه اتاق را شکست تا ببیند چه کسی است که به او آنقدر فحش می‌دهد و مسئولان وقت هم می‌خواستند محسن قهرمانی را به دلیل تخریب اموال بازداشت کنند که مایلی‌کهن از او حمایت کرد و می‌خواست بداند جرم قهرمانی چیست و در نهایت نیز ما آنها را اسکورت کردیم تا از شهر تبریز خارج شوند.
وی ادامه داد: در مرتبه دوم هم مایلی‌کهن در زمانی که سرمربی گهر بود وقتی دید تماشاگران به داور فحاشی می‌کنند نیمکت تیم را ترک کرد که کمیته انضباطی ابتدا به اشتباه او را جریمه کرد و سپس مایلی‌کهن را تشویق کرد. در بازی با پرسپولیس هم دایی مدام روی مغز کامران‌فر یکی از کمک‌داوران خوب ما بود که مایلی‌کهن از او حمایت کرد. در بازی با سپاهان و داماش هم دیدید که دایی چه رفتاری با داور داشت یا زمانی که دایی سرمربی راه‌آهن بود باعث اخراج صمد مرفاوی از روی نیمکت تیم حریف شد.
مربی صبا با اشاره به صحبت‌های گذشته‌اش در مورد دایی گفت: من یک سؤال از دایی پرسیدم و او را به روح پدرش قسم دادم که بگوید به مایلی‌کهن فحاشی کرده است یا نه؟ فقط از او خواستم به این سوال جواب بدهد، اگر دایی گفت به مایلی‌کهن فحاشی نکرده من و مایلی‌کهن به دست‌بوسش می‌رویم اما من می‌دانم او دو بار به مایلی‌کهن فحاشی کرد یک بار مدرکش در وبلاگ مازیار ناظمی موجود بود و بار دیگر سردار داوود میرزایی راوی این اتفاق بوده است. قبل از این اتفاقات من همواره با محمد دایی و خود دایی سلام و احوالپرسی می‌کردم و با آنها روبوسی داشتم نمی‌دانم شاید میرزایی اگر به دادگاه بیاید بگوید چنین حرفی نزده که البته من بعید می‌دانم که ایشان چنین شخصیتی داشته باشد اما پس از اینکه شنیدم دایی چنین کاری کرده دیگر با او سلام و احوالپرسی نکردم. مایلی‌کهن من را شرمنده خودش کرده و حتی گفته است فریادشیران برادر و ارباب من است. همه هم می‌دانند که من چندین و چند سال است با مایلی‌کهن همکار هستم با این حال هر وقت دایی را می‌دیدم با او روبوسی می‌کردم، مایلی‌کهن هم یک بار به من نگفت که چنین کاری نکنم، او حتی به مزاح به من می‌گفت دوست‌پسرت حالش خوب است.
وی افزود: علی دایی بعد از انتخاب روحانی دکتر من و دکتر تو گفت در حالی که او در زمان دکتر ما دو بار سرمربی پرسپولیس شد و یک بار هم سرمربی تیم ملی. دایی گفت مایلی‌کهن وام گرفته است من هم گفتم اگر ثابت کند که چنین اتفاقی افتاده باغی دارم که به دایی اهدا می‌کنم.
فریادشیران تصریح کرد: در همین هفته‌ای که گذشت روزنامه‌های ورزشی را ببینید همه به سود علی دایی مصاحبه کردند، شیرینی، قدوسی، هیئت مدیره باشگاه، مدیرعامل و پنجعلی که ظاهرا سخنگوی هیئت مدیره هم شده است. همه آنهایی که به نوعی زیر بلیت پرسپولیس بودند علیه مایلی‌کهن و به سود علی دایی صحبت کردند و من فریادشیران هم به نفع مایلی‌کهن صحبت کردم، دایی که خودش را پروفسور داوری می‌داند و با خدا هم لابی دارد و آدم‌ها را برای لابی‌گری قبول ندارد بگوید که این او بود که در نشست خبری قم شروع‌کننده مسائل بود زیرا سرمربی تیم میهمان ابتدا در نشست خبری حاضر می‌شود و پس از آن هم سرمربی میزبان به نشست می‌آید. دایی بگوید چرا عابدینی که رفیق شفیقش است از او انتقاد کرد.
مربی صبای قم با اشاره به صحبت‌های علی دایی در نشست‌های خبری گفت: اگر به صحبت‌ها و مصاحبه‌های او مراجعه کنید بعد از هر باختی داور، کمک‌داور یا جو ورزشگاه مقصر بودند و دایی هیچ اشکالی نداشته است، همه مقصرند به جز دایی. در برنامه 90 هم که مولایی، مرتضی کریمی، اکبری صحبت کردند مشخص شد که اینها چه کسانی هستند، آیا اینها اطرافیان دایی نبودند؟ اینها با هم جی‌جی‌باجی بودند و بعد هم به تیپ و تاپ هم زدند. رئیسی‌کیا صحبت می‌کند و بابک زنجانی جور دیگری صحبت می‌کند. من نه سخنگوی مایلی‌کهن هستم نه وکیل او، من فقط به عنوان یک مطلع صحبت می‌کنم.
وی افزود: آقای پیشوا که یک قاضی است بگوید چرا بعد از آنکه به نفع دایی و به ضرر مایلی‌کهن رأی داد نامش در فهرست اعزامی پرسپولیس به آلمان بود. چرا نام او برای اخذ مجوز خروج از کشور به سازمان تربیت بدنی داده شد، آن هم زمانی که کاشانی مدیرعامل بود و علی دایی سرمربی پرسپولیس. نمی‌دانم این قاضی به آلمان رفته یا نه اما اگر من واقعا افترا می‌زنم بیاید و من را بازداشت کند. من که نمی‌توانم مثل علی دایی با خدا لابی کنم حداقل به من که همشهری او هستم آدرسش را بدهد تا بتوانم با خدا هم لابی کنم آن هم نه برای خودم که برای درمان بیماران صعب‌العلاج، برای آنکه آدم‌های فوتبالی درست شوند. 42 سال است در ورزش حضور دارم اما هیچگاه انگ تبانی، زد و بند، جادوگری، شرط‌بندی و مسائلی از این دست که در فوتبال رایج است را به من نزدند.
وی ادامه داد: دایی که پروفسور داوری است ظاهرا پروفسور مسائل قضایی هم هست چون می‌گوید بعد از آنکه دادگاه معلوم شد با من و مایلی‌کهن کار دارد خب اگر دادگاه رأی می‌دهد تو دیگر چه کاره هستی و با ما چه کار داری. یک نکته را هم باید یادآور شوم علی دایی بعد از بازی با داماش مصاحبه کرد و گفت داور چهارم او را تهدید کرده که اخراجت می‌کنم و دایی می‌گوید داور شانس آورد که من خودم را کنترل کردم، نمی‌دانم شاید اکنون که وزنش هم زیاد شده و شبیه بوکسورهای آمریکایی است می‌خواسته داور را ناک‌اوت کند. به هر حال برنامه‌ 90 هفته گذشته نشان داد که علی دایی اصلا دروغ‌ گفتن بلد نیست! این برنامه نشان داد که دایی هم می‌تواند دروغ بگوید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
برای مسابقه پیامکی : به شخصه احتمال قهرمانی نیم فصل پرسپولیس رو بیشتر میدونم
------------------------
واقعا جا داره به تیم ملی نوجوانان تبریک گفت با این امکانات کم و حذف چنتا بازیکن کلیدی و بی مهری های همیشگی فدراسیون خوب پیش رفتن و گلهای واقعا واقعا زیبایی زدن - البته گل هایی رو هم از رو بی تجربگی خوردن
------------------------
باز خدا پدر و مادر مسئولان کردستان رو بیامرزه زمین به این خوبی در اختیار افراد قرار میدهند
------------------------
ماجدی هم اومد یه چیز بگه فنایی قاطی کرد زد تو برجکش . حالا پنالتی بوده یا نبوده چرا میای خودت رو تو برنامه زنده درگیر میکنی !!!!!
-----------------------
در مورد مجمع و فدراسیون و برنامه ریزی های دور همی دو کلمه کفایت میکنه . استاد کفاشیان !!
----------------------
هیئت فوتبال اصفهان هم کرکره رو داده بالا :D

هر کدوم از موارد بالا جای بحث داره مخصوصا استاد کفاشیان و شاهکارهایش اما فعلا وقت نیست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برنامه این هفته اش خیلی مزخرف بود :puke:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
:lol: فدراسیون میخواسته پول باشگاه ها رو که فیفا میده رو بالا بکشه!

چقدر تابلو!

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
چقد بی نمک بود این برنامشون :|
اخرین بار ،آخرین برنامه فصل پیش رو دیده بودم

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
[h=1]فردوسی‌پور همچنان روی اعصاب استقلالی‌ها[/h]
عادل فردوسی پور در برنامه این هفته نود هیچ اشاره ای به شعارهای هواداران تراکتورسازی تبریز علیه امیر قلعه نویی نکرد. فردوسی پور که معمولا چنین سوژه هایی را از دست نمی داد این بار بی تفاوت از کنار آن گذشت تا مبادا روی سوژه ای مانور کند که در نهایت به سود سرمربی استقلال تمام شود. این اتفاق باعث شد هواداران استقلال در شبکه های اجتماعی به شدت علیه مجری برنامه نود موضع بگیرند و بار دیگر بحث تحریم تماشای این برنامه توسط استقلالی ها را پیش بکشند. تحریک آبی دوست ها توسط فردوسی پور تنها به همین موضوع ختم نشد. او دربخشی از برنامه با اشاره به تایید رای کسر امتیاز از پرسپولیس و تراکتورسازی به انتقاد از کمیته انضباطی پرداخت و با جملاتی مثل:« دارند ردیفی از همه مدعیان امتیاز کم می کنند» اقدام کمیته انضباطی و شورای استیناف را زیر سئول برد. این در حالیست که فردوسی پور زمانی که از استقلال یک امتیاز کسر شد به حمایت از این اقدام پرداخت و در برنامه اش گفت:« امیدواریم چنین آرایی فقط برای ترساندن تیم ها نباشد و واقعا اجرایی شود. من فکر می کنم تیم های پرطرفدار می توانند با اعتراض به شورای استیناف خیلی راحت رای را برگردانسند.»

بالا