• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
خب امروز 01 بودیم با 5 6 ساعت خدمت :دی
وسایل و گرفتیم و هفتم باید بریم.
یگان 713 نبووووووووووود؟ :دی

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
امروز روز خوبی بود ....
خدمت تموم
با تمام بدی و خوبی هاش تموم....
حالا منتظر کارت پایان خدمتم....

14294568_5926224becfe.jpg

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
برادر شما که تو ارتش خدمت کردی , میشه چند تا توصیه به لیسانس وظیفه هایی که میرن ارتش خدمت کنن داشته باشی. آخه خدمت توی هر ارگانی شرایط خودش رو داره.

مثلا میخوام بدونم آیا واسه درجه دار وظیفه ارزشی قائل هستن؟ با کادری هایی که درجه شون پایین تر از ماست چه جوری باید برخورد کرد؟ کلا سلسه مراتب تو ارتش رعایت میشه یا نه ؟! باید واسه مافوق پا بکوبی زمین , یا نه , همینجوری رفاقتی سلام و علیک کنی کافیه . خلاصه اگه یه توضیحاتی از دوران خدمت خودت که کجا خدمت کردی و شرایط چجوری بوده و خودت چه کارهایی کردی که شرایط برات بهتر پیش بره , بدی , ممنون میشم ازت دوست من.

لیسانس ها کلا راحت هستن تو ارتش ( تو **** هم همینطور اما نیروی انتظامی نه ! ) در مورد احترام گذاشتن هم خب شما تقریبا بالاترین درجه رو داری بین سرباز ها و وظیفه ی عقده ای گیرت نمیفته که بخواد اذیتت کنه. اما بین کادری ها، قانون نانوشته ( یا شاید هم نوشته ؟ ) اینه که هر کادری ای از سرباز ها ارشد تره ! هیچ وقت یه ارتشی نمیاد بخاطر اینکه تو درجه ات بالاست همکار خودش رو خراب کنه. اما خب افسرها چون یک مقدار شما رو مثل خودشون می بینن و تحصیلکرده حسابتون میکنن ( مثل خودشون مثلا :lol: ) از بقیه میخوان تا حدی احترام شما رو نگه دارن. من تو دوره سربازیم پادگان نبودم اما میگفتن یه روز صبحگاه معاون فرمانده پادگان ( سرهنگ ) همه افسر وظیفه ها رو جمع کرده و گفته از این به بعد دم در دژبانی شما رو نمیگردن چون ما میخوایم احترام شما حفظ بشه ولی خودتون گوشی و ... نیارید و خلاصه این صحبتا. فرمانده گردان خودمون هم هوای لیسانس ها رو داشت اما باز هم سیاست کاری این بود که اعتماد به کادری ها بیشتر باشه . یعنی یک گروهبان 2 کادری راحت میتونست زیرآب سرباز با هر درجه ای رو بزنه.

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
امروز روز خوبی بود ....
خدمت تموم
با تمام بدی و خوبی هاش تموم....
حالا منتظر کارت پایان خدمتم....

14294568_5926224becfe.jpg

تبریک میگم .
ما که تازه 4 ماهمون تموم شد . 20 ماه دیگه مونده . چند ترم که دانشگاه اضافی علاف شدیم یه دو سال هم خدمت ، دیگه چیزی از زندگی و جوونیمون می مونه !

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
لیسانس ها کلا راحت هستن تو ارتش ( تو **** هم همینطور اما نیروی انتظامی نه ! ) در مورد احترام گذاشتن هم خب شما تقریبا بالاترین درجه رو داری بین سرباز ها و وظیفه ی عقده ای گیرت نمیفته که بخواد اذیتت کنه. اما بین کادری ها، قانون نانوشته ( یا شاید هم نوشته ؟ ) اینه که هر کادری ای از سرباز ها ارشد تره ! هیچ وقت یه ارتشی نمیاد بخاطر اینکه تو درجه ات بالاست همکار خودش رو خراب کنه. اما خب افسرها چون یک مقدار شما رو مثل خودشون می بینن و تحصیلکرده حسابتون میکنن ( مثل خودشون مثلا :lol: ) از بقیه میخوان تا حدی احترام شما رو نگه دارن. من تو دوره سربازیم پادگان نبودم اما میگفتن یه روز صبحگاه معاون فرمانده پادگان ( سرهنگ ) همه افسر وظیفه ها رو جمع کرده و گفته از این به بعد دم در دژبانی شما رو نمیگردن چون ما میخوایم احترام شما حفظ بشه ولی خودتون گوشی و ... نیارید و خلاصه این صحبتا. فرمانده گردان خودمون هم هوای لیسانس ها رو داشت اما باز هم سیاست کاری این بود که اعتماد به کادری ها بیشتر باشه . یعنی یک گروهبان 2 کادری راحت میتونست زیرآب سرباز با هر درجه ای رو بزنه.

دقیقا همین....
ولی یه چیزی هست اینکه من همیشه این آخر خدمتی میگفتم.....
وصیت...
یک کادری خوب یک کادری مرده است.
پس هیچ وقت به هیچ کادری اعتماد نکنید.

تبریک میگم .
ما که تازه 4 ماهمون تموم شد . 20 ماه دیگه مونده . چند ترم که دانشگاه اضافی علاف شدیم یه دو سال هم خدمت ، دیگه چیزی از زندگی و جوونیمون می مونه !

ممنونم دوست من.
خدمت شما هم تموم میشه.
زندگی اینه دیگه...

فدای داش محسن خودمون.
چند ماه خدمت شدی محسن؟
آخرش **** رفتی یا ارتش؟

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
خب ماهم تازه از 01 رسیدیم شیراز . با اجازتون 1 شب رسیدیم 01 حدود 30 دقیقه اوونجا بودیم بعدش هم از 2 تا 4 توی ترمینال که اتوبوس گرفتیم و برگشتیم

724 نبوددد ؟ :دی

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان کسی شماره تلفنی چیزی از گمرک مرزبانی تو اراومیه داره ؟
من داداشم از 10 روز قبل تا الان ازش خبری نداریم اونجاست 9 ماه خدمته هر هفته 2 بار تل میکرد از یک موبایل اما 10 روزی هست خبر نداریم ازش

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان کسی شماره تلفنی چیزی از گمرک مرزبانی تو اراومیه داره ؟
من داداشم از 10 روز قبل تا الان ازش خبری نداریم اونجاست 9 ماه خدمته هر هفته 2 بار تل میکرد از یک موبایل اما 10 روزی هست خبر نداریم ازش

داداش اصلا نگران نباشید.
اینم به خانواده بگید.
خدایی نکرده مشکل بدی پیش اومده باشه سریعا زنگ میزنن منزل و خبر میدن.
پس هیچ مشکلی نیست احتمالا ماموریتی ، چیزی هست که نمیتونه یا ممکنه اون خط موبایلی که باهاش زنگ میزده ازش گرفته باشن که نتونه تماس بگیره.
نگران ن باشید اصلا...

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

سلام ! آقا مسعود وضعیت فوق لیسانس ها تو ارتش چجوریه !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فدای داش محسن خودمون.
چند ماه خدمت شدی محسن؟
آخرش **** رفتی یا ارتش؟

چاکرم داداش، ارتش دیگه، آموزشی 01 بودم.
رفتم تو 5 ماه.

سلام داش محسن !!
کجا تقسیم شدی ؟

سلام داداش
والا اول افتادم فرماندهی ساختمان و تاسیسات تهران (رسته فنی و مهندسی) بعد اونجا برگه ماموریت دادن افتادم دایره مهندسی اهواز (پادگان نیست، یه اداره ست)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
چاکرم داداش، ارتش دیگه، آموزشی 01 بودم.
رفتم تو 5 ماه.

خدا روشکر خوبه.
چای خوبی افتادی ولی مهم اینه که سربازی هست دیگه اذیت شدن داره ولی خوبه نیفتادی لشگر 92 ....

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خدا روشکر خوبه.
چای خوبی افتادی ولی مهم اینه که سربازی هست دیگه اذیت شدن داره ولی خوبه نیفتادی لشگر 92 ....

آره بالاخره سربازیه و دردسرهای خاص خودش ولی بازم خداروشکر جای بدی نیست.

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان عزیز که 01 بودن
این قضیه گیم نت که دیدم وسط پادگان و بیلیارد و .. چی هست ؟

برای وظیفه ها هم هست ؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان عزیز که 01 بودن

برای وظیفه ها هم هست ؟

ماهم داشتیم توی پادگان پلی استیشن2

ارسال شده توسط گوشی

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان عزیز که 01 بودن

برای وظیفه ها هم هست ؟
برادر شما 01 افتادی؟
گفتن سه شنبه بیا دیگه؟
بعد این بیلیارد و گیم نت و کجا دیدی؟ :دی
من ندیدم.
یگان 713 هستم سر بزن به ما :دی

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
برادر شما 01 افتادی؟
گفتن سه شنبه بیا دیگه؟
بعد این بیلیارد و گیم نت و کجا دیدی؟ :دی
من ندیدم.
یگان 713 هستم سر بزن به ما :دی

والا كجا رو كه نميدونم
چون يك نصف شب بود همينجوري چرخيديم تا رسيديم به در وسط هاي راه بود .

شما هم مرخصي دادن ؟
ما ٧٢٤ هستيم

نامردا پوتين سايز ٤٢ بالاتر نبود بايد ٤٥ اينجا عوض كنيم
لباس هم لارج بود كه فيت بدن هست و ٢ ايكس كه توش گم ميشه آدم :دي

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
خدا رو شکر لباس و پوتین سایزش اوکی بود.
منم مرخصیم که پست میزارم :دی
ولی رفتار خیلی خوبی داشتن انصافاً