• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فوتبالیست دوپینگی مجیدی نیست!

به گزارش قدس آنلاین، دکتر احمد هاشمیان خاطرنشان کرد: ما تا پایان هفته رای خود را اعلام می‌کنیم و اگر نسبت به این حکم اعتراضی نباشد، مشخصات کامل بازیکن دوپینگ کننده را منتشر خواهیم کرد، اما مطمئن باشید این بازیکن فرهاد مجیدی نیست.
رییس کمیته پزشکی تصریح کرد: ما علاوه بر خود بازیکن به مدیرعامل و کادرفنی باشگاهی که آن بازیکن حضور دارد درباره دوپینگ اطلاع داده‌ایم و تمامی آنها از این موضوع مطلع هستند.
او در پاسخ به این سوال که بازیکن دوپینگی چه کسی است، گفت: اگر به هوش خبرنگاری خود مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که این فرد کیست. ما این نتیجه را تا چند روز آینده اعلام خواهیم کرد.
دکتر هاشمیان درباره هجمه‌های اخیر به کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال نیز اظهار کرد: ما برحسب قرعه‌کشی آزمایشات خود را از ورزشکاران انجام می‌دهیم و به هیچ عنوان به نام اشخاص کاری نداریم. من برای کسانی که این حملات را به ما داشتند متاسف هستم. البته ما به این هجمه‌ها عادت کرده‌ایم ولی کار خودمان را به نحو احسن انجام می‌دهیم.
او تصریح کرد: این بازیکن هم اکنون تعلیق موقت است و ما هیچ ابایی از معرفی فردی که دوپینگ کرده نداریم، همان‌طور که سال پیش بازیکنان خاطی پرسپولیس و استقلال که شناخته شده بودند را معرفی کردیم.
رییس کمیته پزشکی افزود: امیدوارم روزی فرا رسد رویکرد رسانه‌های ما نسبت به این مسائل تغییر پیدا کند و مانند برخی سایت‌ها و یا روزنامه‌ها این اتهامات را به کمیته پزشکی وارد نکنند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فوتبالیست دوپینگی مجیدی نیست!

به گزارش قدس آنلاین، دکتر احمد هاشمیان خاطرنشان کرد: ما تا پایان هفته رای خود را اعلام می‌کنیم و اگر نسبت به این حکم اعتراضی نباشد، مشخصات کامل بازیکن دوپینگ کننده را منتشر خواهیم کرد، اما مطمئن باشید این بازیکن فرهاد مجیدی نیست.
رییس کمیته پزشکی تصریح کرد: ما علاوه بر خود بازیکن به مدیرعامل و کادرفنی باشگاهی که آن بازیکن حضور دارد درباره دوپینگ اطلاع داده‌ایم و تمامی آنها از این موضوع مطلع هستند.
او در پاسخ به این سوال که بازیکن دوپینگی چه کسی است، گفت: اگر به هوش خبرنگاری خود مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که این فرد کیست. ما این نتیجه را تا چند روز آینده اعلام خواهیم کرد.
دکتر هاشمیان درباره هجمه‌های اخیر به کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال نیز اظهار کرد: ما برحسب قرعه‌کشی آزمایشات خود را از ورزشکاران انجام می‌دهیم و به هیچ عنوان به نام اشخاص کاری نداریم. من برای کسانی که این حملات را به ما داشتند متاسف هستم. البته ما به این هجمه‌ها عادت کرده‌ایم ولی کار خودمان را به نحو احسن انجام می‌دهیم.
او تصریح کرد: این بازیکن هم اکنون تعلیق موقت است و ما هیچ ابایی از معرفی فردی که دوپینگ کرده نداریم، همان‌طور که سال پیش بازیکنان خاطی پرسپولیس و استقلال که شناخته شده بودند را معرفی کردیم.
رییس کمیته پزشکی افزود: امیدوارم روزی فرا رسد رویکرد رسانه‌های ما نسبت به این مسائل تغییر پیدا کند و مانند برخی سایت‌ها و یا روزنامه‌ها این اتهامات را به کمیته پزشکی وارد نکنند.

با این خبرت خوشحال شدم داداش گلم
دمت گرم

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
حنیف عمران زاده 10 مهر تست داده و هنوز نگفتن منفی شده و تو این دو سه بازی اخبر هم بازی نکرده..!

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
حنیف عمران زاده 10 مهر تست داده و هنوز نگفتن منفی شده و تو این دو سه بازی اخبر هم بازی نکرده..!

همین الان تو شبکه خبر هاشمیان گفت یارو اصلا از باشگاه استقلال نیست...

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
همیشه از پیمان اسعدیان خوشم میومد و امروز تو اخبار 14:30 شبکه خبر خیلی باهاش حال کردم...اصلا اشک تو چشاش جمع شده بود به خصوص وقتی در مورد فرهاد جان صحبت میکرد و میگفت چرا با اسطوره ها این کارا رو میکنیم و از بی اخلاقی بعضی رسانه ها میگفت .هاشمیان رو اورد رو خط گفت صراحتا بگو که دوپینگی مجیدی نیست و یه فکری به حال این اعلام کردن نام دوپینگی بکنین که همیشه حاشیه پیش میاد.هاشمیان هم گفت که یارو اصلا از باشگاه استقلال نیست و به خودش و باشگاهش هم اعلام شده و با تمجید از مجیدی که هیچ وقت آزمایشش مثبت نبوده براش آرزو سلامتی و موفقیت کرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
منصوریان:باشگاه استقلال خداحافظی در شان مجیدی برگزار کند/کاش او همه را در جریان می‌گذاشت

علیرضا منصوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال اظهار داشت: به شخصه دلم خیلی سوخت، تنها کسی که می‌تواند مجیدی را درک کند من هستم چون چند سال پیش این شرایط را تجربه کردم اما ای کاش مجیدی اطلاع‌رسانی می‌کرد و هم‌تیمی‌های قدیمی‌اش را در جریان می‌گذاشت تا خداحافظی در شأن و منزلت او برگزار کنیم.

وی افزود: معتقدم مجیدی با این آمادگی بدنی حداقل تا یک فصل دیگر می‌توانست بازی کند و برای استقلال مفید باشد. امیدوارم باشگاه استقلال برای کاپیتان تیمش خداحافظی در خور شأن او برگزار کند چون یادتان هست که در زمان خود من از چلسی و تیم‌های بزرگ اروپایی یاد می‌شد و قرار بود چنین بازی خداحافظی برگزار کنند ولی آخر کار به لیگ خودمان رسید و خبری هم نشد.

سرمربی تیم ملی زیر 22 سال کشورمان در خصوص حذف تیم ملی نوجوانان در دیدار با نیجریه گفت: تیم علی دوستی تا همین جا هم کار بزرگی را انجام داد و قبول کنیم که نباید انتظارات را بیهوده بالا ببریم. ما از نظر امکانات، استعداد و پرورش هنوز یک درصد دنیا هم نیستیم و باید انتظارات را از تیم‌های پایه منطقی بالا ببریم و البته آنها را رها نکنیم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
هر دم از این باغ بری میرسد......

آندو در تمرينات شرکت نمي‌کند!

آندرانيک تيموريان به دليل بدقولي باشگاه استقلال در تمرينات اين تيم شرکت نمي‌کند و به گفته سرژيک، برادرش قصد جدايي از آبي پوشان در نيم فصل را دارد.
آندو در تمرينات شرکت نمي‌کند!
سرژيک تيموريان اظهار کرد: طبق آخرين صحبتي که سه هفته‌ پيش با آقاي فتح‌الله‌زاده داشتيم قرار شد که ايشان مشکلات آندو را برطرف کند، اما تاکنون هيچ ترتيب اثري نداده و تنها به ما وعده و وعيد مي‌دهد. آندو تا به امروز نه بي نظم بوده و غيبتي داشته است و بنا به شواهد رسانه‌ها هيچ صحبتي درباره بدقولي مسئولان باشگاه استقلال انجام نداده است. اما از امروز او به سر تمرينات نمي‌رود و قصد دارد با توجه به پيشنهاداتي که از کره و قطر دارد، در نيم فصل از استقلال جدا شود.

به گزارش ايسنا ، وي در پاسخ به اين سوال که با توجه قراردادي که او دارد، آيا امکان جدايي‌اش در نيم فصل وجود دارد يا خير؟ گفت: زماني که مي‌خواستيم قرارداد آندو را ببنديم آن را به گونه‌اي تنظيم کرديم که بتوان در صورت عمل نکردن تعهدات باشگاه بتواند بدون هيچ قيد و شرطي از استقلال جدا شود و اکنون تصميم او براي جدايي قطعي ست. مگر آن که تا پايان هفته‌ جاري باشگاه به تعهداتش عمل کند.

تيموريان افزود: صحبتهايي که من مطرح مي‌کنم همه نظر آندو است. او در مدتي که در استقلال بازي کرده با تمام توانش به ميدان رفته است. او بابت اين که بايد باوجود محبت فراوان هواداران استقلال چنين تصميمي را بگيرد ناراحت است و از تماشاگران عذرخواهي مي‌کند، اما هواداران هم بايد واقعيت‌ها را بدانند، آنها بايد بدانند که فتح‌الله‌زاده در جلسه‌اي که در لارستان داشتيم تنها قول و وعده وعيد داد،‌ آندو نه پيش پرداختي داشته و نه حاشيه سازي کرده، تنها تاکنون 300 ميليون تومان پول گرفته، آن هم در شرايطي که تنها يک هفته‌ تا پايان نيم فصل زمان باقي است. به هر حال با ادامه اين شرايط تصميم آندو هماني است که من امروز اعلام کردم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آندو فقط 300 میلیون پول گرفته....

نسبت به بقیه بازیکنای ایرانی حقشه بیشتر بگیره ولی خدایی فوتبال ایران داره به کجا میره؟

300 میلیون رو بدن به یه جوون میره تو بازی با سر میره جلوی توپ تا چشم و چالش دربیاد ولی تیمش گل نخوره...اون وقت اینا بر میگردن میگن برادرم فقط 300 میلیون گرفته...300 میلیون ناقابل پول خرد!

عجب... انگار به نون شبشون محتاجن

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
قبلا برای مرگ استیو جابز خیلی گریه کردم....

وقتی دلپیرو از یوونتوس رفت فکر میکردم این غم انگیز ترین اتفاق فوتبالی زندگیمه! خیلی ناراحت بودم...

اما دیشب نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و بی اختیار اشکم جاری شد... همین الانم اشک تو چشام جمع شده و نمیتونم جلوشونو بگیرم... فرهاد جدا از این که یه بازیکن نمونه بود شخصیتی گیرا و منحصر بفرد داشت... جوری که همه دوسش دارن....
فرهاد همیشه تو قلب ما جا داری....

دلم برای بازیات و خوشحالیای بعد از گلت تنگ میشه....

ایشالا رو نیمکت استقلال ببینیمت به زودی...

تو بهترینی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پیشنهاد از کره و قطر برای آندرانیک تیموریان/ مشکلات مالی استقلال حل نشدنی است

سرژیک تیموریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: متأسفانه باشگاه استقلال به قول‌هایی که داده آنها را عملی نکرده و در حال حاضر هم هر چه با مسئولان استقلال تماس می‌گیرم پاسخم را نمی‌دهند.

وی افزود: صبح امروز با معاون باشگاه استقلال تماس گرفتم و به او گفتم که آندرانیک از امروز در تمرینات شرکت نخواهد کرد چون به نظر می‌رسد مشکلات مالی باشگاه استقلال حل نشدنی است.

هافبک تیم فوتبال استقلال تأکید کرد: آندو دو پیشنهاد از کشورهای کره و قطر دارد که به تازگی به دستمان رسیده و با توجه به شرایط و بررسی موضوعات خواستار جدایی وی از استقلال در نیم‌فصل هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیموریان در تمرین امروز استقلال که در حال برگزاری است شرکت نکرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
هاشمیان: بازیکن دوپینگی اصلا استقلالی نیست/ در مورد «م.ح» اظهار نظر نمی‌کنم

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: بازیکن دوپینگی اصلا استقلالی نیست

به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمد هاشمیان در گفت‌وگو با بخش خبری ساعت 14:30 شبکه خبر با اشاره به گمانه‌زنی‌های اخیر در مورد دوپینگی بودن فرهاد مجیدی اظهار داشت: جای تاسف دارد که برخی از افراد و رسانه‌ها مسائل اخلاقی را رعایت نمی‌کنند و با گمانه‌زنی‌های پیش از موعد آبروی افراد را خدشه‌دار می‌کنند.

وی افزود: وقتی حکم بازیکن دوپینگی قطعی شود ما به صورت روشن نام او و باشگاهش را اعلام خواهیم کرد و در مقابل تا این اتفاق نیفتاده مجاز به افشای اسم فرد خاطی نخواهیم بود. مجیدی یکی از اسطوره‌های فوتبال کشور است و زحمات زیادی کشیده، خداحافظی یک چنین بازیکنی باید همراه با بزرگداشت و احترام باشد نه اتهام دوپینگ.

او ادامه داد: ما تا به حال بارها و بارها از مجیدی نمونه‌گیری کرده‌ایم و نتیجه هیچ کدام از نمونه‌ها مثبت نبوده است که اگر بود ما حتما اعلام می‌کردیم چون قانون برای همه یکسان است. جالب اینکه فرد دوپینگی اصلا عضو باشگاه استقلال نیست و خودش به همراه باشگاهش در جریان هستند.

هاشمیان در پاسخ به این سوال که چرا خبر دوپینگی بودن بازیکنان پس از قطعی شدن رای اعلام نمی‌شود، تصریح کرد: ما یک دوره‌ای این کار را نکردیم یعنی اجازه دادیم رای بازیکن دوپینگی قطعی شود و بعد اعلام کنیم اما با این کار از طرف رسانه‌ها محکوم به مخفی‌کاری شدیم چون به هر حال ما موظفیم موضوع مثبت بودن نمونه را به بازیکن خاطی و باشگاهش اعلام کنیم. با توجه به اینکه آئین‌نامه فیفا تصریح کرده نام افراد تا قبل از قطعی شدن رای‌شان اعلام نشود باید در جست‌وجوی راه حل جدیدی باشیم تا مانع از گمانه‌زنی‌ها در این زمینه بشویم.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در مورد این مسئله که پرونده بازیکن دوپینگی در چه مرحله‌ای است، گفت: کمیسیون بدوی روز یکشنبه گذشته تشکیل جلسه داد و همان روز مسئله به فرد خاطی و باشگاهش اعلام گردید. امروز (چهارشنبه) هم رای این بازیکن صادر و به وی ابلاغ شد. این بازیکن و باشگاهش 3 روز کاری فرصت دارند به این رای اعتراض کنند. اگر اعتراض کنند باید تا اعلام رای نهایی از سوی کمیته استیناف صبر کنیم اما اگر اعتراض نشود به زودی نام و باشگاه فرد خاطی اعلام خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بازیکن دوپینگی همان "م.ح" است، اظهار داشت: اجازه بدهید جواب این سوال را ندهم و برای اعلام نام این بازیکن تا وقت مقرر صبر کنم.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
احساس بدی دارم

خیلی احساس بدیه که ادم فکر کنه بازیکنی که یه عمر باهاش خاطره داشتیم حالا دیگه نیست...

دیگه دلموون به چی خوش باشه ؟دل به کی ببندیمو تلویزیون رو روشن کنیم ؟

واقعا احساس دلتنگی میکنم

واقعا دلمون به کی خوش باشه دیگه ؟

هنوزم باورم نمیشه فرهاد دیگه بازی نمیکنه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اخ چی بگم ؟؟؟؟؟؟اصا نای حرف زدن در این مورد رو ندارم تازه دلم یکم آروم شده بود اومدم توی تاپیک دوباره .....

بدجوری حالم گرفتس

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خسرو کی خوب میشه؟ اصلا معلوم هست؟

تیم نصفه و نیمه شده! آندو که قهر کرده...مجیدی که رفت...خسرو که مصدومه خبری هم ازش نیست...لاوره و جمشیدیان هم که ضعیف ظاهر شدن! شانس بیاریم از 3 بازی آینده 6 امتیاز بگیریم!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
خسرو کی خوب میشه؟ اصلا معلوم هست؟

تیم نصفه و نیمه شده! آندو که قهر کرده...مجیدی که رفت...خسرو که مصدومه خبری هم ازش نیست...لاوره و جمشیدیان هم که ضعیف ظاهر شدن! شانس بیاریم از 3 بازی آینده 6 امتیاز بگیریم!

حتما دیگه واسه نیم فصل دومهـ
آندو که همش عشق خارج،البت منم بودم میرفتم
لاوره و جمشیدیان اصلا نمیدونم به چه امیدی خریدنشون واقعا بازیشون افتضاحه
اصلا تیم داره خیلی شرایط بدی رو سپری میکنه!!همش هم سر پوله
امیرحسین فصل پیش چقدر خوب بود؟!الان از عمد داره بد بازی میکنه
بی انگیزگی تو ساق پای بازیکنا موج میزنه
جواد نکونام نیست که اصلا بازی نمیکنه ولی میره تو تیم ملی میشه گلزن
فقط پژمان و خسرو و فرهاد و سید بازی میکردن که فرهاد خان رفت و خسرو هم مصدوم

من حاج فتل رو خیلی دوستش دارم ،اما خیلی بد شده مدیریتش خیلی بد

Last edited:

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
بزنید شبکه خبر داره بازی خداحافظی رو نشون می ده.....................

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ساموئل: مجیدی خیلی به من کمک می‌کرد/ دلمان برای او تنگ می‌‌شود

جی‌لوئید ساموئل در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال اظهار داشت: برای من افتخاری بود که با بازیکنی همچون فرهاد مجیدی هم‌بازی باشم. او سخت‌کوش بود و خیلی تمرین می‌کرد.

وی افزود: مجیدی برای استقلال هم خیلی تلاش می‌کرد و گل‌های حساسی در دوران بازی‌اش به ثمر رساند. همه ما دلمان برای او تنگ خواهد شد.

هافبک استقلال با اشاره به عملکرد مجیدی در استقلال تصریح کرد: مجیدی هنوز بسیار آماده بود و به نظرم می‌توانست به بازی کردن ادامه دهد اما این یک تصمیم شخصی بود و من به آن کاملا احترام می‌گذارم.

ساموئل اضافه کرد: مجیدی زندگی جدیدی را آغاز و آن را تجربه خواهد کرد. امیدوارم در این مرحله از زندگی‌اش نیز موفق باشد. مجیدی در زمین بازی و همچنین بیرون از زمین کمک موثری برای من بود و برای او بهترین‌ها را آرزو می‌کنم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
گفتگوي جالب و تاریخی مجیدی و قلعه نویی در رختکن استقلال

به گزارش افکارنیوز، در رختكن استقلال حال خوبي برقرار بود. بازيكنان منتظر بودند تا فرهاد مجيدي مراسم خداحافظي‌اش را انجام دهد و به آنها ملحق بشود. استقبال پر از احساسي در انتظار فرهاد بود. بي‌ريا و بدون ريخت و پاش؛ با يك دوربين عكاسي و چند نفري كه منتظر بودند شماره ۷ بيايد و كنار آنها عكس بگيرد.

بازيكنان به درب رختكن نگاه مي‌كردند و انتظار رسيدن فرهاد را مي‌كشيدند. امير قلعه‌نويي در اين ميان گوشه‌اي نشسته بود و با خودش فكر مي‌كرد. يك هفته‌اي مي‌شد كه او درگير ماجراي خداحافظي فرهاد بود. بارها با فرهاد جلسه گذاشت.

حتي پيشنهاد‌هاي گوناگوني را پيش روي مجيدي قرارداد تا او را از خداحافظي منصرف كند: «ببين من دوست دارم تو همچنان كنار ما باشي. اگر مي‌خواهي به كلاس مربيگري بروي برو. من مشكلي ندارم. اگر مي‌خواهي در بازي‌هاي شهرستان هم كنار ما نباشي مشكلي نيست. فقط در بازي‌هاي تهران به من كمك كن.»

حتي امير قلعه‌نويي به شماره ۷ پيشنهاد داد در بازي برگشت استقلال مقابل تراكتورسازي تبريز كه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود و تماشاگران زيادي هم در آن بازي حضور خواهند داشت با فوتبال خداحافظي كند.

قرار بود فرهاد قبل از بازي با مس كرمان پاسخ پيشنهادهاي امير قلعه‌نويي را بدهد. زمان صرف ناهار ساعاتي پيش از بازي بهترين فرصت بود تا امير قلعه‌نويي پاسخ فرهاد را بشنود. كنارش رفت: «چي شد فرهاد به پيشنهادم فكر كردي؟»

فرهاد مكثي كرد و جواب داد: «بله، مي خواهم خداحافظي كنم. مي‌خواهم در اوج خداحافظي كنم اينطوري بهتر است.»

امير حالا به حرف‌هايي كه فرهاد زده بود فكر مي‌كرد و تلاشي كه بي‌نتيجه ماند. از طرفي خوشحال هم بود چرا كه نحوه خداحافظي فرهاد مي‌توانست يك درس بزرگ براي بازيكنان جوانش باشد. در اوج رفتن به نفع بازيكنان است.

امير از اين تصميم فرهاد راضي بود اما خب، مي‌دانست كه با از دست دادن يكي از موثرترين ستاره‌هايش كه تازگي‌ها رابطه عاطفي خاصي با او برقرار كرده بود مصائبي را در انتظار خواهد ديد.

امير مي‌دانست كه از حالا به بعد بايد بازيكني را بيابد كه خط حمله استقلال را بچرخاند. امير در همين فكرها بود كه ناگهان فرهاد مجيدي همراه برادرش فرزاد وارد رختكن شد. بازيكنان دور فرهاد را احاطه كردند و فرهاد آرام آرام سمت قلعه‌نويي آمد. كناري رفتند و شروع كردند به صحبت با يكديگر.

امير لبخندي به فرهاد زد و گفت: «مي‌داني، تو هميشه در قلب من بودي. الان هم احساس نمي‌كنم كه از استقلال رفته‌اي. بعد از اينكه كلاس‌هاي مربيگري ات را پشت سرگذاشتي بايد بيايي و به استقلال كمك كني.»

شايد فرهاد مجيدي هيچ وقت تصور نمي‌كرد روزي امير قلعه‌نويي در برابرش از اين واژه‌ها استفاده كند. امير مربي خشكي است و كمتر احساساتي مي‌شود.

فرهاد البته جملات احساساتي قلعه‌نويي را بي‌پاسخ نگذاشت و گفت: «اگر حرفي زدم يا كاري كردم كه آزرده‌خاطر شدي من را حلال كن.»

گفتگوي امير و فرهاد در نهايت احساس به پايان رسيد و هر دو كناري رفتند و عكاسي كه منتظر بود تا آخرين عكس فرهاد مجيدي و امير قلعه‌نويي را در زمان بازيگري شماره ۷ در استقلال بگيرد تصويري از اين دو را به يادگار گذاشت.

اين عكس مي‌تواند پاياني باشد بر تمام دلخوري‌ها و كدورت‌هايي كه ميان امير قلعه‌نويي و فرهاد مجيدي بود. مي‌گويند در صحبت‌هايي كه امير با فرهاد داشته به او گفته طي اين مدت خيلي‌ها باعث تخريب رابطه او با فرهاد شده‌اند و فرهاد هم حرف امير قلعه‌نويي را تاييد كرده است.

حالا بايد ديد آيا امير و فرهاد از اتفاقاتي كه طي اين سال‌ها ميانشان رخ داد و البته با خوشي به پايان رسيد زين پس درس خواهند گرفت يا همچنان كدورت‌هاي گذشته را دستمايه‌اي مي‌كنند براي اختلاف‌هاي تازه‌تر.

شايد وقتي از جملاتي كه امير و فرهاد در رختكن به هم گفتند مطلع بشويد به اين نتيجه برسيد كه فصلي تازه در روابط اين دو در انتظار باشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا