• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر هت سینک خیلی داغ میشه دو حالت داره : یا فن سی پیو مشکل داره و دور فن پایین اومده یا اگر فن صدا می دهد یا خوب نمی چرخد باید روغن كاری یا در صورت لزوم تعویض شود حالت دوم اینه که اون هت سینک و فن جوابگوی این سیپیو نیست.
و اگر بدون داغ شدن هت سینک کامپیوتر ریست میشه پس احتمالا مشکل از ناقل گرماست. البته مجدد چک کنید اگر فن سی پی یو از نظر اتصال دچار مشکل است و درست جا نیفتاده آنرا محکم کنید.
نرم افزاری رو که خدمتتون معرفی کردم نصب کنید با ابن نکته که دمای بالای 60 درجه برای هر CPUیی غیر عادی است دما رو اندازه بگیرید.
شاید اون طرفی که شوما پیشش رفتی میخواسته خفتتون کنه .همون طور که بالاخدمتتون گفتم بهترین خمیر هم که شما بزنید چند درجه بیشتر دما رو پایی نمیاره.نظر شخصی من اینه که همون خمیرهای 500 تومنی از همشون بهتره اگر دوست دارید هزینه ی زیادی کنید میتونید خمیر گرون تر بخرید که به نطر من تاثیر زیای نداره .
بنده خدمتتون توضیح دادم دمای همه چیز عالیه ولی تا یه کار سنگین میکنم سی پی یو میره بالای 60.

california37

Registered User
لایک‌ها
331
بنده خدمتتون توضیح دادم دمای همه چیز عالیه ولی تا یه کار سنگین میکنم سی پی یو میره بالای 60.

دوست عزیز دقت نمیکنیا :D
الان توی پست بالا کامل راهنماییت کردم که چه کار کنی باز شوما اومدی میگی دما خوبه و بار کار سنگین مشکل پیش میاد.
باز قسمتی از پست بالام رو کپی میکنم:
اگر هت سینک خیلی داغ میشه دو حالت داره : یا فن سی پیو مشکل داره و دور فن پایین اومده یا اگر فن صدا می دهد یا خوب نمی چرخد باید روغن كاری یا در صورت لزوم تعویض شود حالت دوم اینه که اون هت سینک و فن جوابگوی این سیپیو نیست.
و اگر بدون داغ شدن هت سینک کامپیوتر ریست میشه پس احتمالا مشکل از ناقل گرماست. البته مجدد چک کنید اگر فن سی پی یو از نظر اتصال دچار مشکل است و درست جا نیفتاده آنرا محکم کنید.

به نظر من اگر درست نشد همون طور که بالا گفتم فن سی پی یو جوابگو نیست و باید به فکر یک فن قوی تر یا یک کولر مناسب برای سی پیوتون باشید
موفق باشید

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590

برادر شما احیاناً سیستم رو اورکلاک که نکردین ؟ اگر این کار رو کردین تمامی تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونین صد در صد مشکل تون حل میشه . اگر اور نکردین ، همهء دوستان هم بلا اتفاق بهش اشاره کردن که مشکل از سی پی یو و حرارت اون و عدم دفع خوب حرارت توسط فن هست . یه احتمال دیگه هم هست که باعث گرم شدن بیش از حد و ناتوانی فن در خنک کردن CPU میشه . دمای اتاق و خصوصا اون قسمت که کیس تون قرار گرفته گرمه و تهویه خوبی نداره . اگر طراحی کیس اجازه میده یه فن در جلو قسمت پایین یا روی درب بغل کیس طوری قرار بدید که هوای خنک به داخل هدایت بشه . یه فن هم در پشت کیس در بالاترین قسمت طوری قرار بدید که گرما رو به بیرون هدایت کنه . البته اگر از سلامت فن CPU که در دور قابل قبولی کار می کنه و سیلیکون و هیت سینکش اطمینان کامل دارید این کارها رو بکنید . موفق باشید

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
دوستان حالا یه سوال دیگه چرا بعضی وقا من دیدم بعصی از افراد رم رو سمباده میکشن چرا ؟

دوست من اون سمباده از نوع پوستاب هست که نقاش های اتومبیل برای جلا دادن و برطرف کردن گرد و غبار و ماتی و کدری رنگ اتومبیل ازش استفاده می کنن ، به قدری نرم هست که با استفاده اصولی هیچ خط و خشی روی رنگ بدنه نمی ندازه ، حالا اینجا باهاش رسوبات روی متالیزه های رم که در اثر گذر زمان روش نشسته و ممکنه تو اتصال خوب رم با اسلات مشکل ایجاد کنه رو پاک می کنن . نه توی رم ، کلا تو اکثر قطعات که این مدلی با برد اتصال برقرار می کنن میشه از این روش استفاده کرد . حتی پد های خود CPU از نوع LGA و چیپ های BGA قبل از نصب روی برد.

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
یعنی اون سمباده که برای رم استفاده میشه جنسش فرق می کنه ؟

اصلا این کار به چه دلیل استفاده میشه ؟

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
یعنی اون سمباده که برای رم استفاده میشه جنسش فرق می کنه ؟

اصلا این کار به چه دلیل استفاده میشه ؟
داداشم جواب هر دو سوالتو تو پست قبلی دادم . جنسش رو نمی دونم اما به پوستاب معروفه و زبری فوق العاده کمی داره و خیلی نرم سطح مورد نظر رو از هر ناخالصی تمیز می کنه

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
ممنون داداش

میشه بگی علت این که سمباده میزنن چیه ؟

مرسی

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
ممنون داداش

میشه بگی علت این که سمباده میزنن چیه ؟

مرسی
بله چشم . ببینید اگر دقت کرده باشید ، خیلی در برد هارد دیسک پیش میاد که قسمت های متالیزه که با پین های بخش مدیا در ارتباط هستن سیاه میشن . این سیاهی ها ممکنه گاها باعث بشه که ارتباط به درستی برقرار نشه و مشکلاتی مثل دیتیکت نشدن هارد دیسک یا بد کار کردن و ایجاد صداهای غیر طبیعی بشه که این کثیفی های سیاه تو بیشتر موارد با اسپری ناهید خشک از روی برد کاملا پاک میشه . اما بعضی اوقات سیاهی ها مقداری دارای ضخامت هستش (که اصلا با لمس کردن و دیدن نمیشه پی به این قضیه برد که اون سیاهی به اندازه کافی ضخامت داره که مانع برقراری ارتباط بین دو قطعه میشه) که با اسپری ناهید و امثالهم به خوبی پاک نمی شن . در این موارد میان با سمباده ای با حداکثر نرمی و حداقل زبری اون سطح رو به صورت منظم و به مقداری که برطرف بشه می سابن و مشکل برطرف میشه . حالا شما می تونید این مشکل رو تو تمام قطعات (کارت گرافیک ، رم ، CPU ، و انواع کارت PCI دیگر) تصور کنید
در ضمن حتما به این نکته توجه کنید که سمباده رو با کمترین فشار روی قسمت مورد نظر بکشید
امیدوارم دیگه ابهامی براتون باقی نمونده باشه

Last edited:

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز دقت نمیکنیا :D
الان توی پست بالا کامل راهنماییت کردم که چه کار کنی باز شوما اومدی میگی دما خوبه و بار کار سنگین مشکل پیش میاد.
باز قسمتی از پست بالام رو کپی میکنم:

به نظر من اگر درست نشد همون طور که بالا گفتم فن سی پی یو جوابگو نیست و باید به فکر یک فن قوی تر یا یک کولر مناسب برای سی پیوتون باشید
موفق باشید
داداش فن جدید و قوی روش انداختم بازم خاموش میکنه.تمام سیستم رو گرد گیری کردم بازم خاموش میکنه.فن قشنگ سره جاش چفت شده و بازم خاموش میکنه!چیکار کنم؟ناقل گرما چیه؟

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برادر شما احیاناً سیستم رو اورکلاک که نکردین ؟ اگر این کار رو کردین تمامی تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونین صد در صد مشکل تون حل میشه . اگر اور نکردین ، همهء دوستان هم بلا اتفاق بهش اشاره کردن که مشکل از سی پی یو و حرارت اون و عدم دفع خوب حرارت توسط فن هست . یه احتمال دیگه هم هست که باعث گرم شدن بیش از حد و ناتوانی فن در خنک کردن CPU میشه . دمای اتاق و خصوصا اون قسمت که کیس تون قرار گرفته گرمه و تهویه خوبی نداره . اگر طراحی کیس اجازه میده یه فن در جلو قسمت پایین یا روی درب بغل کیس طوری قرار بدید که هوای خنک به داخل هدایت بشه . یه فن هم در پشت کیس در بالاترین قسمت طوری قرار بدید که گرما رو به بیرون هدایت کنه . البته اگر از سلامت فن CPU که در دور قابل قبولی کار می کنه و سیلیکون و هیت سینکش اطمینان کامل دارید این کارها رو بکنید . موفق باشید
داداش بنده تو عمرم سی پی یو رو اورکلاک نکردم و بلد هم نیستم!از نظر گرما هم کیس مشکل تهویه نداره.

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
داداش بنده تو عمرم سی پی یو رو اورکلاک نکردم و بلد هم نیستم!از نظر گرما هم کیس مشکل تهویه نداره.

دوست عزیز به نظر من و اونجوری که عقل ناقصم یاری می کنه همه این احتمالات رایج کنار میره و شما باید آزمون و خطای قطعاتت رو شروع کنی . مشکل یا از سی پی یو می تونه باشه ، یا رم ، یا گرافیک ، و در نهایت یا مادربرد . با توجه به اینکه شاید امکان این آزمون و خطا برات موجود نباشه بهتره بدی به یه خدمات کامپیوتری کار درست تا با آزمون و خطا ایراد سیستم رو پیدا کنه

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز به نظر من و اونجوری که عقل ناقصم یاری می کنه همه این احتمالات رایج کنار میره و شما باید آزمون و خطای قطعاتت رو شروع کنی . مشکل یا از سی پی یو می تونه باشه ، یا رم ، یا گرافیک ، و در نهایت یا مادربرد . با توجه به اینکه شاید امکان این آزمون و خطا برات موجود نباشه بهتره بدی به یه خدمات کامپیوتری کار درست تا با آزمون و خطا ایراد سیستم رو پیدا کنه
:(:(:(داداش مشکل از سی پی یو هست.و نمیدونم چجوری باید حلش کنم

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
داداش مشکل از سی پی یو هست.و نمیدونم چجوری باید حلش کنم

داداش تنها مشکلی که همیشه واسه cpu پیش میاد داغ کرده که اونم مشکلی نیست یه کولر خوب مارک دار بخر که خودش خمیر داشته باشه و گرون هم نباشه مثل deepcool بعد خمیر های قدیمی روی cpu رو پاک کن و کولر جدید رو روش سوار کن خیالتم دگیه راحته تو همین فروم هم فروش انواع کولر deepcool هست سرچ بزن پیدا میشه .

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
داداش تنها مشکلی که همیشه واسه cpu پیش میاد داغ کرده که اونم مشکلی نیست یه کولر خوب مارک دار بخر که خودش خمیر داشته باشه و گرون هم نباشه مثل deepcool بعد خمیر های قدیمی روی cpu رو پاک کن و کولر جدید رو روش سوار کن خیالتم دگیه راحته تو همین فروم هم فروش انواع کولر deepcool هست سرچ بزن پیدا میشه .

سلام دوست عزیز. سی پی یو هیچوقت تنها یه مشکل براش پیش نمیاد . نه سی پی یو . همه قطعات همینطورن . سی پی یو از میلیاردها (بسته به نوع CPU) ترانزیستور تشکیل شده که با سوختن یا نیم سوز شدن حتی یک عدد از اونها مشکلاتی پیش میاد که ممکنه تو کار عادی با سیستم اصلا خودش رو نشون نده اما زمانی که شروع به پردازش های سنگین می کنه و بار زیادی روش میاد اونوقت هستش که مشکل پدیدار میشه و واقعا هم گمراه کننده ست .
farzin-st داداش شما از کجا به این نتیجه رسیدی ؟ با CPU دیگه ای تست کردی و این مشکل پیش نیومد؟

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز. سی پی یو هیچوقت تنها یه مشکل براش پیش نمیاد . نه سی پی یو . همه قطعات همینطورن . سی پی یو از میلیاردها (بسته به نوع CPU) ترانزیستور تشکیل شده که با سوختن یا نیم سوز شدن حتی یک عدد از اونها مشکلاتی پیش میاد که ممکنه تو کار عادی با سیستم اصلا خودش رو نشون نده اما زمانی که شروع به پردازش های سنگین می کنه و بار زیادی روش میاد اونوقت هستش که مشکل پدیدار میشه و واقعا هم گمراه کننده ست .
farzin-st داداش شما از کجا به این نتیجه رسیدی ؟ با CPU دیگه ای تست کردی و این مشکل پیش نیومد؟
خیر.تمام قطعات رو روی کامپیوتر دیگه تست کردم سالم بودن.به غیر از سی پی یو که نمیتونستم تست کنم چون به کامپیوتر های دیگه نمیخورد.پس وقتی همه سالمن پس از سی پی یو هست دیگه!

ninjamore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید راستش جدیدا برای من یه مشکلی پیش اومده وقتی می خوام اسپیکر رو روشن کنم دستور شات داون صادر می شه و کامپیوتر خاموش می شه یعنی یهو خاموش نمی شه و وقتی هم که می خوام دوباره روشنش کنم هی ریست می شه یا خاموش می شه سیستم بالا نمی یاد بعد دو سه بار میاد بالا ویندوز اینم بگم که وقتی می خوام وسایل برقی که متصل به همون پریزه که به کام هم وصل شده رو روشن خاموش کنم باز دستور شات داون صادر می شه .رم ها رو عوض کردم دمای سی پی یو 50 درجه هست ویندوز هم عوض کردم سونه و cpu i3هست و در نهایت پاور 380 گرین ممنون می شم راهنماییم کنید منتظر جواب شما دوستان هستم؟

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام دوستان خسته نباشید راستش جدیدا برای من یه مشکلی پیش اومده وقتی می خوام اسپیکر رو روشن کنم دستور شات داون صادر می شه و کامپیوتر خاموش می شه یعنی یهو خاموش نمی شه و وقتی هم که می خوام دوباره روشنش کنم هی ریست می شه یا خاموش می شه سیستم بالا نمی یاد بعد دو سه بار میاد بالا ویندوز اینم بگم که وقتی می خوام وسایل برقی که متصل به همون پریزه که به کام هم وصل شده رو روشن خاموش کنم باز دستور شات داون صادر می شه .رم ها رو عوض کردم دمای سی پی یو 50 درجه هست ویندوز هم عوض کردم سونه و cpu i3هست و در نهایت پاور 380 گرین ممنون می شم راهنماییم کنید منتظر جواب شما دوستان هستم؟

سلام داداش . احتمالا مشکل از پاور شما هست که به نوسانات جزئی تو شبکه برق منزل تون حساس شده. با یه پاور دیگه تست کنید ببینید چی میشه.
در ضمن یک بار سوکت 24 یا 20 پین پاور رو از مادربرد جدا کن و دکمه پشت پاور رو در حالت روشن بزار ببین صدای سوت از داخل پاور شنیده نمیشه . اگر شنیده بشه مدار 5 ولت استندبای پاور مشکل داره . تست کنید و نتیجه رو بگید تا شاید بتونیم راهنمایی های بیشتری واسه حل مشکل تون بکنیم

ninjamore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش . احتمالا مشکل از پاور شما هست که به نوسانات جزئی تو شبکه برق منزل تون حساس شده. با یه پاور دیگه تست کنید ببینید چی میشه.
در ضمن یک بار سوکت 24 یا 20 پین پاور رو از مادربرد جدا کن و دکمه پشت پاور رو در حالت روشن بزار ببین صدای سوت از داخل پاور شنیده نمیشه . اگر شنیده بشه مدار 5 ولت استندبای پاور مشکل داره . تست کنید و نتیجه رو بگید تا شاید بتونیم راهنمایی های بیشتری واسه حل مشکل تون بکنیم
ممنون داداش که راهنمایی کردین ولی بدبختانه هیچ یک از پاور های من سوکتش به این نمی خوره اون روشی رو هم که گفتین تست کردم هیچ صدایی نمی یاد آخه اگه از پاور باشه یه هویی خاموش می شه ولی این انگار داری کار می کنی یکی کلید شاتداون رو می زنه و بعد از لحظاتی خاموش می شه البته اینم بگم که وقتی تجهیزات مثل هاب و کارت TVودوتا رم 2 قیق رو روش میزارم اصلا باز نمی شه ویندوز میخواد لود بشه اون شکل اوله پرچم میاد و تا می خواد صفحه ولکامی آبی بیاد خاموش می شه یا ریست ولی بعد این که همه این ها رو جدا می کنم بعد دو سه بار خاموشی روشن می شه امروز خمیر سیلکون هم زیر cpu زدم زیر فشار هم قرار دادم دما از 50 درجه اصلا بالا نمیره در صورتی که بدون خمیر تا 85 درجه بالا می رفت و خاموش می شد.

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
ممنون داداش که راهنمایی کردین ولی بدبختانه هیچ یک از پاور های من سوکتش به این نمی خوره اون روشی رو هم که گفتین تست کردم هیچ صدایی نمی یاد آخه اگه از پاور باشه یه هویی خاموش می شه ولی این انگار داری کار می کنی یکی کلید شاتداون رو می زنه و بعد از لحظاتی خاموش می شه البته اینم بگم که وقتی تجهیزات مثل هاب و کارت TVودوتا رم 2 قیق رو روش میزارم اصلا باز نمی شه ویندوز میخواد لود بشه اون شکل اوله پرچم میاد و تا می خواد صفحه ولکامی آبی بیاد خاموش می شه یا ریست ولی بعد این که همه این ها رو جدا می کنم بعد دو سه بار خاموشی روشن می شه امروز خمیر سیلکون هم زیر cpu زدم زیر فشار هم قرار دادم دما از 50 درجه اصلا بالا نمیره در صورتی که بدون خمیر تا 85 درجه بالا می رفت و خاموش می شد.

سلام . خواهش می کنم . شما یک بار بایوس مادربرد تون رو آپدیت کنید
در ضمن مشخصات کامل سخت افزار هاتون رو هم بگید
موفق باشید

ninjamore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . خواهش می کنم . شما یک بار بایوس مادربرد تون رو آپدیت کنید
در ضمن مشخصات کامل سخت افزار هاتون رو هم بگید
موفق باشید
دوست عزیز بدبختانه رفتم تو سایت مادربورد که آپدیت کنم دیدم آپدیت جدید نداره همون ورژنه ولی من باز آپدیت کردم و جایگزین شد ولی بازم مشکل حل نشد دوستان اینم بگم که یه ماهیه که بیچاره شب و روز نداره هی داشتم دانلود می کردم روزانه 2 ساعت خاموش بود ممکنه به پاورش فشار اومده اینجوری شده سعی می کنم یه پاور جور کنم امتحانش کنم

power 380 green
intl core i 3 540
ram 2 g and 2 g=4
hard 500 g
motherboard ic 55 h-a
Graphic ATI radeon HD 5500 series

در مواقعی کارت dvbوکارت tv ومودم البته این سه مورد رو الان ننداختم هر موقع لازم می شه میندازم.اینم یه عکس از ولتاژ قسمت های مختلف که ولتاژ 3ولت منو به شک انداخته نظر شما چیه

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    130.7 KB · نمایش ها: 15
بالا