افراد جانباز هر کدوم میتونن هر ماشینی که میخوان رو بدون گمرک وارد کنند ...
البته فقط یکی .
نه داداش به این آسونی ها هم نیست..کولن یه کاری میکنن که شدنی نباشه اصولا
1- الآن فقط 70 درصد به بالا مجوز معافیت می توانند بگیرند.
2- جانباز ممکنه شیمیایی باشه و ظاهرش کاملا سالم باشه ولی 80 90 درصد باشه. یا مثل یکی از دوستان ما که اعضا و جوارح سینه و شکمش پوکیده، ولی دست و پا و ظاهرش کاملا سالم هست، حتی کشتی گیر هم هست و 75 درصده. (زیاد به درصد جانبازی فکر نکنید؛ قوانین خاص خودش رو داره و صد البته موارد الکی هم وجود داره)
3-اون قانون "چند سال از ساختش گذشته باشه" و... فکر می کنم دیگه نیست و باید ماشین صفر باشه.
4- دیدم کسی رو که یک پرادو جانبازی خرید الآن به صورت سند قطعی ماشین رو نتونسته بفروشه و قولنامه ای فروخته و خریدار با پلاک ایشون می چرخه (پلاک معمولی) فکر می کنم هنوز هم همین قانون باشه که تا 5 سال نمی شه فروخت...
درضمن اصن هم اینطوری نیست که هیچ گمرکی ای ندن! فقط یکم تخفیف میدن اونم یکم! در ضمن هر ماشینی رو هم نمیذارن وارد کنی! خیلی حال بدن هیوندا و کیا خواهد بود
معافیت از سود بازرگانی با توجه به درصد جانبازی به چه صورت میباشد؟
جانبازان با توجه به درصد جانبازی به 6 گروه زیر تقسیم میگردند:
گروه اول : جانباز 70% قطع دو پا - دو دست از مچ و قطع نخاع ------- سقف معافیت از سود بازرگانی 400،000،000 ریال
گروه دوم : سایر جانبازان 70% ---------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 300،000،000 ریال
گروه سوم : جانبازان 50 الی 69% --------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 250،000،000 ریال
گروه چهارم: جانبازان 35 الی 49% -------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 200،000،000 ریال
گروه پنجم: جانبازان 25 الی 34% --------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 150،000،000 ریال
گروه ششم: جانبازان کمتراز 25% جانبازی ------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 100،000،000 ریال
خب. من یه اشنا دارم که کارت بازرگانی داره.
الان میتونه بیاره؟
و دیگر این که ماشین دست 2 رو چه طوری قیمتش رو حساب میکنن؟
نکنه قیمت نو رو حساب میکنن
کارت بازرگانی بیشتر ب درد مناطق آزاد میخوره..بازم تو مناطق آزاد نمیصرفه با توجه به قیمت ارز
فرقی نداره چیزی که وارد میشه کارکرده هست یا صفر! گمرکی رو تا قرون آخر میگیرن
قاچاق بیاری برنده ای..
شاید مسخره به نظر بیاد، ولی به نظر من می شه یکی قاچاقی وارد کرد و با پلاک و سند و کارت و... های یک هوندا سیویک چرخید. هیچ کسی هم نمی تونه جلوش رو بگیره. چون مدارک کامله. مخصوصا شهرستان های کوچیک. الآن خیلی از افرادی که دور و برمون هستند اصلا نمی دونند هوندا سیویک چی هست. مدل 92ش چه شکلی بوده...
بچه محل ما سرتعویض پلاک لنسر 2 ساعت سر پیدا کردن شماره موتور توسط مامور تایید اصالت معطل شدم، آخر هم پیداش نکرد، الکی تایید کرد. اون دوستش هم هی می گفت این "دوو لنسره" (سنشون هم بالا بود!)
الآن اکثر مامورهای نیرو انتظامی دهه هفتادی هستند به عمرشون پراید و پژو و... رو بیشتر ندیدند. خیلی زحمت بکشند نوشته رو در صندوق رو می خونند. پیرترهاشون هم اکثرا یادشون رفته سیویک چی بوده. حالا شاید آرم هوندا رو بشناسند (اگر با هیوندا بتونند تمایزش بدهند!)....
یادمه قدیم ها ماشین آمریکایی هایی بودند که سندشون چیز دیگه ای خورده بود. شاید یکی از راه ها این باشه ولی با جانبازی و اینها نمی شه. جانبازی بالای 70 درصد فقط تعرفه گمرک رو تقلیل می ده.