• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان میخوام یه حال اساسی به ماشین بدم
وسایل زیر رو برای ماشین میخوام اما تا حالا هر چی توجه کنید هر چی گرفتم مثل فابریکی نبوده و اصلا راضی نبودم
دوستان اگه مارک های با کیفیتی مثل فابریک میشناسن لطفا راهنمایی کنن
واما وسایل:
دیسک و صفحه کلاچ
پلووس و سر پلووسی
تسمه تایم
بلبرینگ لاستیک های جلو (اینا خیلی زود خراب میشن)
لاستیک بهترین مارک ؟مارک های ایرانی مثل کویر به نظرتون چطوره؟
بوش جعبه فرمون
شیشه جلو
ممنون

Last edited:

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
پراید هم مگه افتر مارکت داره!؟

هر کی هرچی حال کونه میندازه بهش دیگه...

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
پراید هم مگه افتر مارکت داره!؟

هر کی هرچی حال کونه میندازه بهش دیگه...

خو همین دیگه میخوام بدونم ملت با چه مارک هایی حال کردن ما که هر چی انداختیم یه هفته نشده دوباره همون بود که قبل بود

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان

من میخام یه ماشین دست 2 از عراق بیارم ایران

لطفا بفرمایید گمرک چه قدر ازم میگیره؟

و دیگر این که اصلا میزار ماشین مدل 2008 بیاد ایران یا نه؟

خیلی ضروریه. ممنونم

کسی رو هم ندارم که این اطلاعات رو داشته باشه

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
سلام ..

از هر جا که میخوای ماشین بیاری باید حداقل 3سال اقامت اون کشور رو داشته باشی و ماشین رو به صورت گذر بیاری و تو این 3ماهی که اجازه تردد داری کلی باید به دولت بدی

تمام این گذر موقت هایی که از کشور های حوزه خلیج مییاد همشون کارکردن دیگه

وگرنه بخوای ب صورت شخصی ماشین بیاری و پلاک کنی امکانش نیست بره خیلی ها مگر اینکه 3پاهی ای چیزی باشی

خودم دیدم افراد سپاهیی که میرن حتی ماشین آمریکایی مییارن پلاک ملی میکنن بعد خدا تومن میذارن دم نمایشگاه میفروشن! نمونه ش هامر که عکسشو گذاشته بودم

ولی خیلی راحت و شیک و مجلسی میتونی به صورت قاچاق بیاری و شماره تنه و...رو سنگ بزنی و پلاک هم کنی حتی .دیدم که دارم میگم..........

در هر صورت کار ما آدمای عادی نیست!

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
سلام ..

از هر جا که میخوای ماشین بیاری باید حداقل 3سال اقامت اون کشور رو داشته باشی و ماشین رو به صورت گذر بیاری و تو این 3ماهی که اجازه تردد داری کلی باید به دولت بدی

وگرنه بخوای ب صورت شخصی ماشین بیاری و پلاک کنی امکانش نیست بره خیلی ها مگر اینکه 3پاهی ای چیزی باشی

خودم دیدم افراد سپاهیی که میرن حتی ماشین آمریکایی مییارن پلاک ملی میکنن بعد خدا تومن میذارن دم نمایشگاه میفروشن! نمونه ش هامر که عکسشو گذاشته بودم

ولی خیلی راحت و شیک و مجلسی میتونی به صورت قاچاق بیاری و شماره تنه و...رو سنگ بزنی و پلاک هم کنی حتی .دیدم که دارم میگم..........

پس این که میگن گمرک ماشین 40 درصده چیه؟

گمرک برای اوردن ماشینه دیگه

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
ماشین دست دو نمیذارن بیاری ،
باید کارت بازرگانی داشته باشید ...
مدلای بالای 2500 سی سی هم گمرکشون 140 درصده ،
بعضی ماشینارو هم باید با کسب اجازه از نمایندگیهای انحصاریشون بیاری ...

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
پس این که میگن گمرک ماشین 40 درصده چیه؟

گمرک برای اوردن ماشینه دیگه

میگن 40% رو ول کن! ببین در عمل چقدر تفاوت داره! با کدوم گمرک 40%یی یه ماشین خارجی 20هزار دلاری مییاد میشه 190تومن!

در ضمن گمرک 40% هم با ارز آزاد هست ...یعنی در عمل هیچ تقاوتی با اون گمرکی 90%سابق نداره چون از این ور ارز2الی 3برابر شده...الان اگه فردا ارز بشه 2تومن گمرکی رو میکنن همون 90%سابق

درضمن گمرکی ماشین های 2500 سی سی ب بالا 140% اعلام شده

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
سلام ..

افراد جانباز هر کدوم میتونن هر ماشینی که میخوان رو بدون گمرک وارد کنند ...
البته فقط یکی .

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
ممنونم بابت پاسخ شما 2 نفر.

خب. من یه اشنا دارم که کارت بازرگانی داره.

الان میتونه بیاره؟

و دیگر این که ماشین دست 2 رو چه طوری قیمتش رو حساب میکنن؟

نکنه قیمت نو رو حساب میکنن

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
افراد جانباز هر کدوم میتونن هر ماشینی که میخوان رو بدون گمرک وارد کنند ...
البته فقط یکی .

نه داداش به این آسونی ها هم نیست..کولن یه کاری میکنن که شدنی نباشه اصولا

1- الآن فقط 70 درصد به بالا مجوز معافیت می توانند بگیرند.
2- جانباز ممکنه شیمیایی باشه و ظاهرش کاملا سالم باشه ولی 80 90 درصد باشه. یا مثل یکی از دوستان ما که اعضا و جوارح سینه و شکمش پوکیده، ولی دست و پا و ظاهرش کاملا سالم هست، حتی کشتی گیر هم هست و 75 درصده. (زیاد به درصد جانبازی فکر نکنید؛ قوانین خاص خودش رو داره و صد البته موارد الکی هم وجود داره)

3-اون قانون "چند سال از ساختش گذشته باشه" و... فکر می کنم دیگه نیست و باید ماشین صفر باشه.
4- دیدم کسی رو که یک پرادو جانبازی خرید الآن به صورت سند قطعی ماشین رو نتونسته بفروشه و قولنامه ای فروخته و خریدار با پلاک ایشون می چرخه (پلاک معمولی) فکر می کنم هنوز هم همین قانون باشه که تا 5 سال نمی شه فروخت...

درضمن اصن هم اینطوری نیست که هیچ گمرکی ای ندن! فقط یکم تخفیف میدن اونم یکم! در ضمن هر ماشینی رو هم نمیذارن وارد کنی! خیلی حال بدن هیوندا و کیا خواهد بود

معافیت از سود بازرگانی با توجه به درصد جانبازی به چه صورت میباشد؟

جانبازان با توجه به درصد جانبازی به 6 گروه زیر تقسیم میگردند:

گروه اول : جانباز 70% قطع دو پا - دو دست از مچ و قطع نخاع ------- سقف معافیت از سود بازرگانی 400،000،000 ریال
گروه دوم : سایر جانبازان 70% ---------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 300،000،000 ریال
گروه سوم : جانبازان 50 الی 69% --------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 250،000،000 ریال
گروه چهارم: جانبازان 35 الی 49% -------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 200،000،000 ریال
گروه پنجم: جانبازان 25 الی 34% --------------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 150،000،000 ریال
گروه ششم: جانبازان کمتراز 25% جانبازی ------------------------سقف معافیت از سود بازرگانی 100،000،000 ریال

خب. من یه اشنا دارم که کارت بازرگانی داره.

الان میتونه بیاره؟

و دیگر این که ماشین دست 2 رو چه طوری قیمتش رو حساب میکنن؟

نکنه قیمت نو رو حساب میکنن

کارت بازرگانی بیشتر ب درد مناطق آزاد میخوره..بازم تو مناطق آزاد نمیصرفه با توجه به قیمت ارز

فرقی نداره چیزی که وارد میشه کارکرده هست یا صفر! گمرکی رو تا قرون آخر میگیرن

قاچاق بیاری برنده ای..

شاید مسخره به نظر بیاد، ولی به نظر من می شه یکی قاچاقی وارد کرد و با پلاک و سند و کارت و... های یک هوندا سیویک چرخید. هیچ کسی هم نمی تونه جلوش رو بگیره. چون مدارک کامله. مخصوصا شهرستان های کوچیک. الآن خیلی از افرادی که دور و برمون هستند اصلا نمی دونند هوندا سیویک چی هست. مدل 92ش چه شکلی بوده...
بچه محل ما سرتعویض پلاک لنسر 2 ساعت سر پیدا کردن شماره موتور توسط مامور تایید اصالت معطل شدم، آخر هم پیداش نکرد، الکی تایید کرد. اون دوستش هم هی می گفت این "دوو لنسره" (سنشون هم بالا بود!)
الآن اکثر مامورهای نیرو انتظامی دهه هفتادی هستند به عمرشون پراید و پژو و... رو بیشتر ندیدند. خیلی زحمت بکشند نوشته رو در صندوق رو می خونند. پیرترهاشون هم اکثرا یادشون رفته سیویک چی بوده. حالا شاید آرم هوندا رو بشناسند (اگر با هیوندا بتونند تمایزش بدهند!)....
یادمه قدیم ها ماشین آمریکایی هایی بودند که سندشون چیز دیگه ای خورده بود. شاید یکی از راه ها این باشه ولی با جانبازی و اینها نمی شه. جانبازی بالای 70 درصد فقط تعرفه گمرک رو تقلیل می ده.

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
نه داداش به این آسونی ها هم نیست..کولن یه کاری میکنن که شدنی نباشه اصولا

1- الآن فقط 70 درصد به بالا مجوز معافیت می توانند بگیرند.
2- جانباز ممکنه شیمیایی باشه و ظاهرش کاملا سالم باشه ولی 80 90 درصد باشه. یا مثل یکی از دوستان ما که اعضا و جوارح سینه و شکمش پوکیده، ولی دست و پا و ظاهرش کاملا سالم هست، حتی کشتی گیر هم هست و 75 درصده. (زیاد به درصد جانبازی فکر نکنید؛ قوانین خاص خودش رو داره و صد البته موارد الکی هم وجود داره)

3-اون قانون "چند سال از ساختش گذشته باشه" و... فکر می کنم دیگه نیست و باید ماشین صفر باشه.
4- دیدم کسی رو که یک پرادو جانبازی خرید الآن به صورت سند قطعی ماشین رو نتونسته بفروشه و قولنامه ای فروخته و خریدار با پلاک ایشون می چرخه (پلاک معمولی) فکر می کنم هنوز هم همین قانون باشه که تا 5 سال نمی شه فروخت...

درضمن اصن هم اینطوری نیست که هیچ گمرکی ای ندن! فقط یکم تخفیف میدن اونم یکم! در ضمن هر ماشینی رو هم نمیذارن وارد کنی! خیلی حال بدن هیوندا و کیا خواهد بود

کارت بازرگانی بیشتر ب درد مناطق آزاد میخوره..بازم تو مناطق آزاد نمیصرفه با توجه به قیمت ارز

فرقی نداره چیزی که وارد میشه کارکرده هست یا صفر! گمرکی رو تا قرون آخر میگیرن

قاچاق بیاری برنده ای..

شاید مسخره به نظر بیاد، ولی به نظر من می شه یکی قاچاقی وارد کرد و با پلاک و سند و کارت و... های یک هوندا سیویک چرخید. هیچ کسی هم نمی تونه جلوش رو بگیره. چون مدارک کامله. مخصوصا شهرستان های کوچیک. الآن خیلی از افرادی که دور و برمون هستند اصلا نمی دونند هوندا سیویک چی هست. مدل 92ش چه شکلی بوده...
بچه محل ما سرتعویض پلاک لنسر 2 ساعت سر پیدا کردن شماره موتور توسط مامور تایید اصالت معطل شدم، آخر هم پیداش نکرد، الکی تایید کرد. اون دوستش هم هی می گفت این "دوو لنسره" (سنشون هم بالا بود!)
الآن اکثر مامورهای نیرو انتظامی دهه هفتادی هستند به عمرشون پراید و پژو و... رو بیشتر ندیدند. خیلی زحمت بکشند نوشته رو در صندوق رو می خونند. پیرترهاشون هم اکثرا یادشون رفته سیویک چی بوده. حالا شاید آرم هوندا رو بشناسند (اگر با هیوندا بتونند تمایزش بدهند!)....
یادمه قدیم ها ماشین آمریکایی هایی بودند که سندشون چیز دیگه ای خورده بود. شاید یکی از راه ها این باشه ولی با جانبازی و اینها نمی شه. جانبازی بالای 70 درصد فقط تعرفه گمرک رو تقلیل می ده.

داداش ممنونم. خیلی زحمت کشیدی تایپ کردی.

پس با این حساب بی خودی شکممون رو صابون زدیم.

حالا آخرش ، به نظرتون اگه من پول گمرک رو تا قرون اخرش بدم ، و کارت بازرگانی هم داشته باشم، میتونم از عراق یه ماشین مدل 2008 وارد کنم؟

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
خواهش .وظیفه من کولن فرهنگ سازی ـــه مجازی ــــــــه :D

کارکرده فقط ب صورت گذر موقت میتونی بیاری......

دلیل اینکه نمیذارن کارکرده قانونی وارد بشه چیه خدا داند و عبید زادکانی.......

یه سر برو کرمانشاه و سیستان بلوچستان پرــــــــــه از ماشین های قاچاقی که از عراق اومده 90%شون هم آمریکایی ن حتی شورولت تاهو ـه هم دیده شده وحتی Dodge Durango

موتور سنگین که خوراکشون ـــــه 24یی هم در حال سوار شدنن تو اونجاهایی که گفتم یدونه این دوتاجایی ــه که گفتم یدونه هم فصای شیراز و چندجای دیگه هست مثل اینکه من نمیشناسم..به نظرم اینا ایالات خودمختارن فصا و رفسنجان که خوراکشون موتوره جاهای دیگه هم ماشین آمریکایی

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
خواهش .وظیفه من کولن فرهنگ سازی ـــه مجازی ــــــــه :D

کارکرده فقط ب صورت گذر موقت میتونی بیاری......

دلیل اینکه نمیذارن کارکرده قانونی وارد بشه چیه خدا داند و عبید زادکانی.......

یه سر برو کرمانشاه و سیستان بلوچستان پرــــــــــه از ماشین های قاچاقی که از عراق اومده 90%شون هم آمریکایی ن حتی شورولت تاهو ـه هم دیده شده وحتی Dodge Durango

موتور سنگین که خوراکشون ـــــه 24یی هم در حال سوار شدنن تو اونجاهایی که گفتم یدونه این دوتاجایی ــه که گفتم یدونه هم فصای شیراز و چندجای دیگه هست مثل اینکه من نمیشناسم..به نظرم اینا ایالات خودمختارن فصا و رفسنجان که خوراکشون موتوره جاهای دیگه هم ماشین آمریکایی

خب پلاک نشده هستن.

من که عقده سوار شدن ندارم :cool:.
میخام بیارم شهر خودم.

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
خب پلاک نشده هستن.

من که عقده سوار شدن ندارم :cool:.
میخام بیارم شهر خودم.

خیلی هاشونم پلاک شده هستن...شماره شاسی و موتور رو سنگ میزنن حتی گاها خوده ماشین رو هم رنگ میزنن و از پلاک های دست ساز استفاده میکنن ..

عین همین قضیه آمریکایی های موجود در ایران که بعضی هاشون تا 2الی 3تا سند دارن :D

داوووش به این راحتیا بود که ما الان همه آمریکایی جاپونی سوار بودن!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خیلی هاشونم پلاک شده هستن...شماره شاسی و موتور رو سنگ میزنن حتی گاها خوده ماشین رو هم رنگ میزنن و از پلاک های دست ساز استفاده میکنن ..

عین همین قضیه آمریکایی های موجود در ایران که بعضی هاشون تا 2الی 3تا سند دارن :D

داوووش به این راحتیا بود که ما الان همه آمریکایی جاپونی سوار بودن!

داداش اینی که میگی سنگ میزنن قضیه اش چیه ؟ شماره شاسی و موتور رو تراش میدن که دیده نشه ؟ خوب پس چه جوری پلاک میگیرن ؟

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
داداش اینی که میگی سنگ میزنن قضیه اش چیه ؟ شماره شاسی و موتور رو تراش میدن که دیده نشه ؟ خوب پس چه جوری پلاک میگیرن ؟

پلاک و سند سوری دیگه!

مثلا طرف یه پیکان داره با فلان نمره پلاک...پیکان روگم و گور میکنه و مفقود اعلام میکنه ..بعد یه قاچاقی وارد میکنه و پلاک اینو میزنه رو اون ..اکثر اینایی که اینکارو میکنن درصورتی که یه روزی گیر بیفتن آشنا دارن و نیم سوت حل میکنن اصلا میبرن تملیک میکنن براش....چند پست بالاترمو بخون..مامورین راهنمایی رانندگی هنوز ماشین های دهه 90 ژاپنی رو نمیشناسن چه برسه آمریکایی که تنوعش خیلی بیشتره

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
پلاک و سند سوری دیگه!

مثلا طرف یه پیکان داره با فلان نمره پلاک...پیکان روگم و گور میکنه و مفقود اعلام میکنه ..بعد یه قاچاقی وارد میکنه و پلاک اینو میزنه رو اون ..اکثر اینایی که اینکارو میکنن درصورتی که یه روزی گیر بیفتن آشنا دارن و نیم سوت حل میکنن اصلا میبرن تملیک میکنن براش....چند پست بالاترمو بخون..مامورین راهنمایی رانندگی هنوز ماشین های دهه 90 ژاپنی رو نمیشناسن چه برسه آمریکایی که تنوعش خیلی بیشتره

من این تیکه رو متوجه نمیشم. وقتی تنوعش بیشتر باشه یا اصلا ماشین از کره مریخ اومده زمین، چه ربطی به راحت تر پلاک گرفتن داره؟

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
من این تیکه رو متوجه نمیشم. وقتی تنوعش بیشتر باشه یا اصلا ماشین از کره مریخ اومده زمین، چه ربطی به راحت تر پلاک گرفتن داره؟
ببین عمو جان خودروهای روتین مثه پراید و پژو و سمند و کلا ایرانی ها. محل شماره موتور و شماره بدنه و کلا اطلاعات هویتی ماشین معلومه که کدوم قسمت ماشین حک میشه. ولی افسران راهنمایی رانندگی نمیشناسن خارجی هارو. انقدر اینور اونورشو نگاه میکنن آخرشم پیدا نمیکنن واسه اینکه کم نیارن تاییدش میکنن که بگن ما میدونستیم کجاش حک شده شماره بدنه و اینا...:| حالا شما حساب کن چند برند ماشین تو دنیا داریم؟ هر برند چندتا شاخه و تو هر شاخه چندتا محصول داره که تو هرکدوم اطلاعات ماشین روی یه قسمت حک میشه. یکی زیر صندلی یکی ریر سپر یکی تو صندوق و ...

• Like
Reactions: bbf

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
ببین عمو جان خودروهای روتین مثه پراید و پژو و سمند و کلا ایرانی ها. محل شماره موتور و شماره بدنه و کلا اطلاعات هویتی ماشین معلومه که کدوم قسمت ماشین حک میشه. ولی افسران راهنمایی رانندگی نمیشناسن خارجی هارو. انقدر اینور اونورشو نگاه میکنن آخرشم پیدا نمیکنن واسه اینکه کم نیارن تاییدش میکنن که بگن ما میدونستیم کجاش حک شده شماره بدنه و اینا...:| حالا شما حساب کن چند برند ماشین تو دنیا داریم؟ هر برند چندتا شاخه و تو هر شاخه چندتا محصول داره که تو هرکدوم اطلاعات ماشین روی یه قسمت حک میشه. یکی زیر صندلی یکی ریر سپر یکی تو صندوق و ...

اوه.

گرفتم منظور دوستمونو.

تشکر از همه عزیزان.

خصوصا آقای ToxCity

بالا