سلام دوستان
از چه بازیگرانی بدتون میاد؟
مرد یا زن
ایرانی یا خارجی
جدید یا قدیمی
نام ببرید.
از بازیگرایی که با وجود وضع مالی خوب حاضر میشن تو هر سریال صداسیما که کثیف ترین سیاست ها رو تبلیغ میکنه بازی کنن
تن فروشای کنار خیابون خیلی خیلی قابل احترام ترن
دوست عزیز دقیقا متوجه نشدم چی گفتیببخشد اونوقت کی به هنرپیشه هامون کار میده؟ کی برای ما فیلم میسازه؟
شهرام همایون یا ضیا اتابای یا شایدم شبخیز؟ کانال منوتو یا لس انجلس نشینهای خزوخیل و ضایع؟
هه هه اونا که تومبونشونو نمیتونن بکشن بالا
دوست عزیز دقیقا متوجه نشدم چی گفتی
ولی خیلی ها شرافت رو به پول ترجیح دادن
کاملآ موافقماز کل المجمعین بازیگران ابکی و ابگوشتی ترکیه
کاملآ موافقم
مخصوصآ بازیگران زن ترکیه واقعآ ریخت افتضاحی دارند
از کل المجمعین بازیگران ابکی و ابگوشتی ترکیه
ترکیه بالای هزار تا سریال داره . هر کانال حداقل 5 تا سریال دارند و حتی بیشتر ! قانون ترکیه هم اینه که یا سریالی رو شروع نمی کنند یا شروع کردند تموم نمی کنند . من خودم تا حالا ندیدم یک سریال تو ترکیه تموم بشه . ولی بیاید ترکیه رو با زبون اصلی ببینید خیلی بیشتر حال میده . من اروپا دوبار نگاه کردم دوبله فوق العاده چرت و صداها اشغاله . زبان اصلی کجا و دوبله کجا . احتمال زیاد نظرتون عوض میشه !
ترکیه بالای هزار تا سریال داره . هر کانال حداقل 5 تا سریال دارند و حتی بیشتر ! قانون ترکیه هم اینه که یا سریالی رو شروع نمی کنند یا شروع کردند تموم نمی کنند . من خودم تا حالا ندیدم یک سریال تو ترکیه تموم بشه . ولی بیاید ترکیه رو با زبون اصلی ببینید خیلی بیشتر حال میده . من اروپا دوبار نگاه کردم دوبله فوق العاده چرت و صداها اشغاله . زبان اصلی کجا و دوبله کجا . احتمال زیاد نظرتون عوض میشه !
فرض کنیم منِ نوعی ازدواج کردم بچه هم دارم
درس خوندم و دانشگاه رفتم و در یک رشته ای تخصص دارم
با هزار مکافات و مصیبت استخدام شرکتی شدم
بعد دوستان و اطرافیانم میان میگن گدایی و کار نکردن و فاحشگی خیلی بهتر از کار کردن تو اون شرکته
به نظرتون این حرف معقوله دوست من؟ کی بیاد شکم زن و بچمو پر کنه؟
خیلی از بازیگران رو میشناسم که وضعشونم خوب نیست ولی کارشون بازیگریه سینما که ریشش درومده
صدا و سیما فقط هست برای فعالیت...
شما میگی بعد عمری جون کندن و بازیگر شدن بشینن تو خونه و کار نکنن
داداش منِ ایرانی دلم فیلم فارسی میخواد
دلم میخواد بازیگران مملکتمو ببینم
شهرام همایون نمیسازه برام , شبخیز نمیسازه ,منوتو نمیسازه و جز مشتی مستند آشغال چیزی تو آرشیو نداره
چه کنم؟ هنرپیشه ننه مرده چه کنه؟
باز دم صدا و سیما گرم که میتونه 4 تا سریال پخش کنه
مثالی که زدید جواب پست من نبوداز بازیگرایی که با وجود وضع مالی خوب حاضر میشن تو هر سریال صداسیما که کثیف ترین سیاست ها رو تبلیغ میکنه بازی کنن
تن فروشای کنار خیابون خیلی خیلی قابل احترام ترن
فلامک جنیدی...خیلی لوسه