• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

پرشین طولز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
داداش چون گواهینامه نداره اون مقصره 100 درصد

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ممنون از رهنمودهای همگی

امروز رفتم راهنمایی رانندگی. گفتن ماموری که اومده بوده سر صحنه ی تصادف، دیروز شیفت بوده، امروز استراحتشه. برو فردا بیا

فردا برم ببینم چی میشه
306.gif

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سلام به همه دوستان خوب در مورد گواهینامه چند نوع قانون وجود داره که ذکر می کنم

ماده 723 ق م ا : هر کس بدون گواهینامه رسمی اقدام به رانندگی و یا تصدی وسایل موتوری که مستلزم داشتن گواهینامه مخصوص است، بنماید و همچنین هر کس که به موجب حکم دادگاه از رانندگی وسایل نقلیه موتوری ممنوع باشد به رانندگی وسائل مزبور مبادرت ورزد، برای بار اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و یا هر دو مجازات و در صورت ارتکاب مجدد به دو ماه تا شش ماه حبس محکوم خواهد شد.

مجازات جرم رانندگی بدون گواهینامه بر اساس بند 1 ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت به جزای نقدی تبدیل می شود.

نکته دیگر آن که در تصادفات صرف نداشتن گواهینامه موجب مقصر بودن راننده نیست، آنچه در تعیین مقصر حادثه اثر گذار است وجود رابطه بین وقوع حادثه و خطای راننده است که این رابطه باید مستقیم باشد، یعنی اگر آن علت وجود نمی داشت، حادثه هم به وجود نمی آمد.

پس اگر کسی در حادثه رانندگی گواهینامه نداشته باشد، چنانچه علت وقوع حادثه بی احتیاطی و یا بی مبالاتی طرف مقابل باشد، او به علت نداشتن گواهینامه مقصر قلمداد نمی شود. هر چند از حیث این که فاقد گواهینامهبوده قابل تعقیب و مجازات است.

912

Registered User
لایک‌ها
472
کسی خبر داره اموزشگاه های موتور سیکت تو تهران هست یا نه؟

جایی که اموزش بده بهد بریم واسه امتحان مثل ماشین

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان ما یه مگان گرفتیم تازگیا اندازه ماشین دستم نبود اومدم یه لایی بکشم از بدشانسی پژو 206 سمت چپ من هم پاشو رو ترمز نذاشت گلگیر عقب ماشین من
به همراه سپر ماشین به گلگیر جلو سمت شاگرد 206 خورد
ماشین من هیچیش نشد فقط سپرم به اندازه 10 سانتی متر ساییده شد یکم رنگ سپر پرید که پرسیدم با 20-30 تومن درست میشه
اما 206 گلگیرش ساییده شد وتو رفت. مشخصات دقیق تر اینه : به اندازه 30 سانتی متر طولش و عرضشم 15 سانتی متر و عمق فرو رفتگی هم حدود 2 سانتی متر
با این حال چون ماشین رو تازه گرفتیم از بیمه هم استفاده نشده بود من هم نمیخواستم تو خونه کسی بفهمه ماشین خورده برگشتم گفتم آقا زنگ نزن مامور بیاد من خودم خصارتشو میدم کوتاه بیا
ایشون هم قبول کرد و شماره همراه منو گرفت و اعتماد کرد که باحاش قرار بزارم پول رو بهش بدم
رفت تعمیرگاه فرداییش زنگ زد داداش ماشین من بدون رنگ در میاد حدود 200 خرج داره
گفتم حاجی 200 چیه آخه من زیر 100 تومن اونو درست میکنم واست گفت نه شما باید کل خصارت منو بدی
گفتم من به شما 50 تومن بیشتر نمیدم دیدم طرف داره زرنگ بازی در میاره گفتم که شما از پشت زدی مقصری گفت نه از بغل زدی به من داشتی لایی میکشیدی گفتم نه حاجی من لایی نمیکشیدم که داشتم رامو میرفتم تو زدی به من
یهو قاطی کرد گفت تو مدارک نداریو من به 110 میگم فلان میکنم بهمان میکنم من شماره ماشینو برداشتم میرم 110 میگم . من تمام مدارکم کامله
گفتم داداش هر کاری میخوای بکن شماره کارتشو گرفتم 50 تومن زدم به حسابش بعدش زنگ زده میگه چن جا دیگم بردم میگن هزینش تا 200 تومنه
گفتم من بیشتر از این نمیدم
با تمام این صحبت ها من میخوام بدونم دوستانی که وارد هستن و تجربه دارن آیا من مقصر هستم یا نه ؟
الان اگه ایشون بره 110 بگه چی میشه ؟ میتونه مشکلی واسه من پیش بیاره ؟
ما ماشینو تا 1 شنبه میخوایم بفروشیم خوشبختانه کسی هم نفهمیده ماشینو زدم چیز خاصی هم نشده
هزینه ماشینش واقعا نهایتا 150 تومنه اونم اگه رنگ نزنه زیر 100 تومن میشه چون خیلی تو نرفته و راحت در میاد احتیاج به رنگم نداره
لطفا راهنماییم کنید

cotlas67

Registered User
لایک‌ها
6
اگر شکایت کنه برات مشکل پیش میاد. اون وقت میشه فرار از صحنه تصادف. به نظر من با هم برید پیش یک صافکار و براورد هزینه کنید و مبلغ را بهش بدید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بگو زنگ بزن کیسه کش دادگاه ها رو باهم میریم میایم . البته شکایت کنه هم باز هیچی نمیشه . میفرستن شورای حل اختلاف . البته اونجام نمی فرستن . میگن خودتون حلش کنید برید ! نگران نباش .

ایشون که زنگ زدن پیش صافکاری که شما تعیین میکنید میرید و هرچی هزینش باشه تمام کمال پرداخت میکنید تموم میشه میره نه اینکه ایشون بگن و شما پول بریزی به حسابش . روال کار هم همینه !

milad167

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
100 درصد شما مقصری ...
ولی اینکه طرف بره شکایت کنه و اینا ، عمرا به جایی برسه ...
تجربه داشتم که میگم،
بیمه ی طرف + کارت ماشینش دستم بود ، طرف نیومد باهام بیمه ، گفت هر کاری میخوای کن ...
آقا ما شورای حل اختلاف و دادگاه و همه اینا با کلی خرج و هزینه رفتیم،
کارشناس دادگاه هزینه رو 500 گفت ،
رفتیم بیمه گفت ما 100 تومن میدیم !!!
الان بیمه ی ما دست شخص مقصره ، تا الانم 200 300 تومن خرج کردیم ، به هیچ جا ام نرسیدیم :D

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این آقا فکر میکنه خیلی زرنگه
50 تومن ریختم حسابش همین الانم هی داره اس ام اس میده من باحات راه اومدم نزاشتم مامور بیاد الان اینجوری جواب میدی
میم من 50 تومن بت دادم 50 تومن روش بزار برو ماشینتو درست کن میگه نه هزینش بیشتر از این حرفاس
گفتم من پول الان ندارم تا 1 ماه دیگه بت 50 تومن دیگه میدم اینو گفتم که بره پی کارش والا بخدا زیر 100 تومن هزینه در آوردنشه
من زانتیا درداغون شده بردم بدون رنگ واسم با 250 تومن درآوردن بعد این اینجوری میه اعصابم داغون میشه

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان اصلا من مقصرم یا 206 ؟
من داشتم لایی میکشیدم سرعتم زیاد نبود پسره گاگول عین ابلها رفت سمت من حواسش نبود منم مبایل دستم بود حرف میزدم
اگه مامور سر صحنه میومد من مقصر بودم یا اون ؟

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش اخه 50 تومن؟الان پولیش کنن 50 میگیرن
حالا 200 اون نه اما 50 تومن دیگه چیه واسش ریختی...

Sent from my C5303 using Tapatalk 2
میدونم کمه
قرار شد بره تعمیرگاه ماشینو درست کنه من کامل خرجشو بدم به خودش
اما این نرفته اونجا زنگ زده میگه 200 تومن هزینشه کارت به کارت کن
من تهش 50 تومن دیگم بش میدم
هزینه ماشینش ته تهش 120-30 تومنه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اگر تو لاین خودتون از اون که ظاهرا تو یه لاین دیگه جلوتر بودین طبق قانون حق لایی کشیدن ! دارید و طرف مفصره باید راه میداده و میزده تو ترمز (این بلا سرم آوردن نقض قانونه البته) و گرنه عقب تر بودید مقصرید
اینها دیگه وجدان خودتونه که کدوم حالت بودید
در مورد رنگ هم اگر با رنگ کردن حل میشه که الان نامردا حدود 150 میگیرن بیشتر نیست ضمن اینکه ماشین طرف رنگ دار حساب میشه و حدود 500 تومن افت داره
حالا خود دانید

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره جلوتر بودم که گلگیرم گرفت به گلگیر جلوی 206 دیگه
بش میگم حاجی مامور میومد تو مقصر میشدی نه من میگه نه باید میزاشتی بیاد هزینه منو کی میخواد بده
یبار سر سرعت گیر مینی بوسه دنده عقب اومد نشست رو ماشینم که 206 بود
پیاده شدم فحش دادم یارو میگفت آقا مامور بیاد تو رو مقصر میدونه گفتم نه
مامور اومدو خیلی شیک یه برگ بیمرو کند داد به مینی بوس بدجوری رو دمم مونده بود
ماشینم داغون شد حدود 700 خرجش کردم هیچ یه برگ بیمه هم دادیم رفت تازه افت قیمت ماشین هیچی

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
اگر تو لاین خودتون از اون که ظاهرا تو یه لاین دیگه جلوتر بودین طبق قانون حق لایی کشیدن ! دارید و طرف مفصره باید راه میداده و میزده تو ترمز (این بلا سرم آوردن نقض قانونه البته) و گرنه عقب تر بودید مقصرید
اینها دیگه وجدان خودتونه که کدوم حالت بودید
در مورد رنگ هم اگر با رنگ کردن حل میشه که الان نامردا حدود 150 میگیرن بیشتر نیست ضمن اینکه ماشین طرف رنگ دار حساب میشه و حدود 500 تومن افت داره
حالا خود دانید

داداش حرفی میزنیا از سمت چپ بهش زده اونوقت میگی یارو مقصره؟از کی تاحالا از دست راست سبقت میگیرن؟

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
آره جلوتر بودم که گلگیرم گرفت به گلگیر جلوی 206 دیگه
بش میگم حاجی مامور میومد تو مقصر میشدی نه من میگه نه باید میزاشتی بیاد هزینه منو کی میخواد بده
یبار سر سرعت گیر مینی بوسه دنده عقب اومد نشست رو ماشینم که 206 بود
پیاده شدم فحش دادم یارو میگفت آقا مامور بیاد تو رو مقصر میدونه گفتم نه
مامور اومدو خیلی شیک یه برگ بیمرو کند داد به مینی بوس بدجوری رو دمم مونده بود
ماشینم داغون شد حدود 700 خرجش کردم هیچ یه برگ بیمه هم دادیم رفت تازه افت قیمت ماشین هیچی

داداش با این توصیفات شما 100% مقصر هستی ماشینی که سمت چپ شماس نمیتونه واسه خاطر شما ترمز کنه که سبقت اصول داره شما تو جهت خلافش زدی به طرف
کاری نداره باهاش برو صاف کار هر چی صافکار گفت باید بدی الان خرج تعمیرات خیلی بالاس احتمالا خبر نداری رنگ متالیک سپر پراید و 150 دادیم اینکه 206 ه تازه صافکاریم میخواد!

khanoomane

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
دوستان ما یه مگان گرفتیم تازگیا اندازه ماشین دستم نبود اومدم یه لایی بکشم از بدشانسی پژو 206 سمت چپ من هم پاشو رو ترمز نذاشت گلگیر عقب ماشین من
به همراه سپر ماشین به گلگیر جلو سمت شاگرد 206 خورد
ماشین من هیچیش نشد فقط سپرم به اندازه 10 سانتی متر ساییده شد یکم رنگ سپر پرید که پرسیدم با 20-30 تومن درست میشه
اما 206 گلگیرش ساییده شد وتو رفت. مشخصات دقیق تر اینه : به اندازه 30 سانتی متر طولش و عرضشم 15 سانتی متر و عمق فرو رفتگی هم حدود 2 سانتی متر
با این حال چون ماشین رو تازه گرفتیم از بیمه هم استفاده نشده بود من هم نمیخواستم تو خونه کسی بفهمه ماشین خورده برگشتم گفتم آقا زنگ نزن مامور بیاد من خودم خصارتشو میدم کوتاه بیا
ایشون هم قبول کرد و شماره همراه منو گرفت و اعتماد کرد که باحاش قرار بزارم پول رو بهش بدم
رفت تعمیرگاه فرداییش زنگ زد داداش ماشین من بدون رنگ در میاد حدود 200 خرج داره
گفتم حاجی 200 چیه آخه من زیر 100 تومن اونو درست میکنم واست گفت نه شما باید کل خصارت منو بدی
گفتم من به شما 50 تومن بیشتر نمیدم دیدم طرف داره زرنگ بازی در میاره گفتم که شما از پشت زدی مقصری گفت نه از بغل زدی به من داشتی لایی میکشیدی گفتم نه حاجی من لایی نمیکشیدم که داشتم رامو میرفتم تو زدی به من
یهو قاطی کرد گفت تو مدارک نداریو من به 110 میگم فلان میکنم بهمان میکنم من شماره ماشینو برداشتم میرم 110 میگم . من تمام مدارکم کامله
گفتم داداش هر کاری میخوای بکن شماره کارتشو گرفتم 50 تومن زدم به حسابش بعدش زنگ زده میگه چن جا دیگم بردم میگن هزینش تا 200 تومنه
گفتم من بیشتر از این نمیدم
با تمام این صحبت ها من میخوام بدونم دوستانی که وارد هستن و تجربه دارن آیا من مقصر هستم یا نه ؟
الان اگه ایشون بره 110 بگه چی میشه ؟ میتونه مشکلی واسه من پیش بیاره ؟
ما ماشینو تا 1 شنبه میخوایم بفروشیم خوشبختانه کسی هم نفهمیده ماشینو زدم چیز خاصی هم نشده
هزینه ماشینش واقعا نهایتا 150 تومنه اونم اگه رنگ نزنه زیر 100 تومن میشه چون خیلی تو نرفته و راحت در میاد احتیاج به رنگم نداره
لطفا راهنماییم کنید

بابا 50 تومن که خیلی کمه.. لاقل 100 تومن بهش میدادی

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
دقیقا همینجوری که شما تصادف کردید ، تصادف کردم ولی خیلی شدید تر :D
و من هم مقصر شناخته شدم ...
فک میکنم خرج 206 نزدیکه 150 اینا باشه.
50 ت خیلی کمه ...
داداش قانون حق لایی کشیدن دیگه چیه ؟:D

912

Registered User
لایک‌ها
472
به به عجب ماشینی . . .لنگههههه نداره

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش حرفی میزنیا از سمت چپ بهش زده اونوقت میگی یارو مقصره؟از کی تاحالا از دست راست سبقت میگیرن؟
ببینید
من داشتم رامو میرفتم یهو دیدم راه هست واسه سبقت حالا لایی یا هر چیز دیگه ای که بود . از سمت چپ داشتم سبقت میگرفتم اما 206 ترمز نگرفت یه کله گاز داد زد سپر مارو
من ردش کردم اما ته ماشینم که سمت چپ میشه به گلگیر سمت راست همون سمت شاگرد 206 گرفت
دقیقا همین

بالا