پرشین طولز
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 60
- لایکها
- 60
داداش چون گواهینامه نداره اون مقصره 100 درصد
میدونم کمهداداش اخه 50 تومن؟الان پولیش کنن 50 میگیرن
حالا 200 اون نه اما 50 تومن دیگه چیه واسش ریختی...
Sent from my C5303 using Tapatalk 2
اگر تو لاین خودتون از اون که ظاهرا تو یه لاین دیگه جلوتر بودین طبق قانون حق لایی کشیدن ! دارید و طرف مفصره باید راه میداده و میزده تو ترمز (این بلا سرم آوردن نقض قانونه البته) و گرنه عقب تر بودید مقصرید
اینها دیگه وجدان خودتونه که کدوم حالت بودید
در مورد رنگ هم اگر با رنگ کردن حل میشه که الان نامردا حدود 150 میگیرن بیشتر نیست ضمن اینکه ماشین طرف رنگ دار حساب میشه و حدود 500 تومن افت داره
حالا خود دانید
آره جلوتر بودم که گلگیرم گرفت به گلگیر جلوی 206 دیگه
بش میگم حاجی مامور میومد تو مقصر میشدی نه من میگه نه باید میزاشتی بیاد هزینه منو کی میخواد بده
یبار سر سرعت گیر مینی بوسه دنده عقب اومد نشست رو ماشینم که 206 بود
پیاده شدم فحش دادم یارو میگفت آقا مامور بیاد تو رو مقصر میدونه گفتم نه
مامور اومدو خیلی شیک یه برگ بیمرو کند داد به مینی بوس بدجوری رو دمم مونده بود
ماشینم داغون شد حدود 700 خرجش کردم هیچ یه برگ بیمه هم دادیم رفت تازه افت قیمت ماشین هیچی
سلام
دوستان ما یه مگان گرفتیم تازگیا اندازه ماشین دستم نبود اومدم یه لایی بکشم از بدشانسی پژو 206 سمت چپ من هم پاشو رو ترمز نذاشت گلگیر عقب ماشین من
به همراه سپر ماشین به گلگیر جلو سمت شاگرد 206 خورد
ماشین من هیچیش نشد فقط سپرم به اندازه 10 سانتی متر ساییده شد یکم رنگ سپر پرید که پرسیدم با 20-30 تومن درست میشه
اما 206 گلگیرش ساییده شد وتو رفت. مشخصات دقیق تر اینه : به اندازه 30 سانتی متر طولش و عرضشم 15 سانتی متر و عمق فرو رفتگی هم حدود 2 سانتی متر
با این حال چون ماشین رو تازه گرفتیم از بیمه هم استفاده نشده بود من هم نمیخواستم تو خونه کسی بفهمه ماشین خورده برگشتم گفتم آقا زنگ نزن مامور بیاد من خودم خصارتشو میدم کوتاه بیا
ایشون هم قبول کرد و شماره همراه منو گرفت و اعتماد کرد که باحاش قرار بزارم پول رو بهش بدم
رفت تعمیرگاه فرداییش زنگ زد داداش ماشین من بدون رنگ در میاد حدود 200 خرج داره
گفتم حاجی 200 چیه آخه من زیر 100 تومن اونو درست میکنم واست گفت نه شما باید کل خصارت منو بدی
گفتم من به شما 50 تومن بیشتر نمیدم دیدم طرف داره زرنگ بازی در میاره گفتم که شما از پشت زدی مقصری گفت نه از بغل زدی به من داشتی لایی میکشیدی گفتم نه حاجی من لایی نمیکشیدم که داشتم رامو میرفتم تو زدی به من
یهو قاطی کرد گفت تو مدارک نداریو من به 110 میگم فلان میکنم بهمان میکنم من شماره ماشینو برداشتم میرم 110 میگم . من تمام مدارکم کامله
گفتم داداش هر کاری میخوای بکن شماره کارتشو گرفتم 50 تومن زدم به حسابش بعدش زنگ زده میگه چن جا دیگم بردم میگن هزینش تا 200 تومنه
گفتم من بیشتر از این نمیدم
با تمام این صحبت ها من میخوام بدونم دوستانی که وارد هستن و تجربه دارن آیا من مقصر هستم یا نه ؟
الان اگه ایشون بره 110 بگه چی میشه ؟ میتونه مشکلی واسه من پیش بیاره ؟
ما ماشینو تا 1 شنبه میخوایم بفروشیم خوشبختانه کسی هم نفهمیده ماشینو زدم چیز خاصی هم نشده
هزینه ماشینش واقعا نهایتا 150 تومنه اونم اگه رنگ نزنه زیر 100 تومن میشه چون خیلی تو نرفته و راحت در میاد احتیاج به رنگم نداره
لطفا راهنماییم کنید
ببینیدداداش حرفی میزنیا از سمت چپ بهش زده اونوقت میگی یارو مقصره؟از کی تاحالا از دست راست سبقت میگیرن؟