• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فرگوسن تو یکی از مصاحبه هاش گفت یکی از اشتباهاتم خرید ورون بود. چون وقتی اونو خریدیم نمی دونستم کجا بذارمش. در واقع به سیستم تاکتیکی ما نمی خورد.
این جا من نمی دونم چه جوری حساب کتاب می کنن بازیکن می خرن که بعد از کم تر از سه ماه باید دوباره 4 تا رو از لیست خارج کنی دوباره 4 تا رو بخری. الان این کبه به چه دردمون می خوره؟
استقلال به کنار پرسپولیس هم این جوریه! این همه بازیکن ریزنقش دارن می خوان مسلمان رو هم بخرن. حدادی فر رو هم با عنوان بازیساز همین طور ... پس نوری وظیفه ش چیه؟ اون همه دعوا سر دهنوی یعنی سه ماه دووم اوورد؟
الان اگه همه از رفتن مجیدی ناراحتن چون می دونن یکی از آخرین کسانی که عرق استقلالی داشت رفت. بازیکنی که به تیمش دل نبنده هوادار رو هم دل زده می کنه.
با ادامه این روند مطمئن باشین در دهه های بعد چیزی به اسم پیشکسوت استقلال یا پرسپولیس نخواهیم داشت.

خب مشخصه کبه رو به عنوان مهاجم خریدن.

حدس میزنم میخوان نظری رو رد کنن بره. چون عملکردش ناامید کننده بوده

چیزی که شاید ما نمیدونیم اینه که اولا مهاجم خوب دیگه ای نداریم....آرش افشین هم مسلما پول بیشتری از کبه میخواد که ما نداریم...شاید سپاهان رضایت نامه ش رو برای ما صادر نکنه ...یا شاید خود قلعه نویی دیگه افشین رو نمیخواد بعد از اون قضیه اول فصل...

یه میلاد میداوودی میمونه که ظاهر امر پیداست که قلعه نویی بهش اعتقادی نداره

شاید رو این حساب ها کبه رو ترجیح دادن! چون تیم با بی پولی مواجه هست...تیم بانوان منحل شده چون پول نمیدن..مگه تیم بانوان چقدر پول میخواد؟

با این اوضاع باید خوشحال باشیم که همین کبه رو هم می تونیم بخریم!!!

البته به نظرم کبه رو خریدن چون پولی به داماش نمیدن و میتونن ترانسفرش کنن و پولش دربیاد!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
1383793716.jpg
1383793574.jpg
1383793616.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
الان بهترین فرصته که بختیار رحمانی رو بخریم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
رحمانی: فولاد برای من دیگر خاطره شد

بدون شک بختیار یکی از بهترین هافبک های حال حاضر ایران است.اما اینکه فولاد با بهترین بازیکن و کاپیتانش چه کرده که حالا او حتی حاضر نیست به اهواز برگردد سوالی است که به زودی مسئولین فولاد پاسخ گوی آن می شوند.

البته آن چیزی که مشخص است مشکل بختیار نه تنها حسین آقا نیست بلکه تنها عاملی هم که تا حالا بختیار را مجبور به صبر کرده بود همین حسین اقای فرکی است.

حالا بختیار پسر حساس فوتبال ایران عصبانی تر از همیشه است.

در همین رابطه کاپیتان فولاد به خبرنگار سایت گل می گوید:اهواز برای من همیشه عزیز بوده و من همیشه برای این شهر و فولاد تلاش کرده ام،اگر کسی از من کم کاری دیده مرا محکوم کنید.چرا باید بمانم و فحش خوردن هم تیمی هایم را تماشا کنم.

من با تمام احترامی که برای فولاد قائلم باید از همین جا یعنی سایت گل اعلام کنم من دیگر به اهواز برنمی گردم.

بختیار رحمانی در ادامه گفت:من پیشنهادات زیاد و خیلی خوبی از بهترین تیمهای ایران داشتم اما در فولاد ماندم.

تلاش کردم و بهترین بازی های خودم را به گواه کارشناسان برای این تیم انجام دادم اما حاصلش چه شد؟

حاصلش این شد که در ورزشگاه خودمان در شهر خودمان تیمی را که با زحمت صدرنشین کرده بودیم و با خون دل آن را در صدر حفظ کرده بودیم به فحش کشیدند.آری این جواب تلاش ما بود که در بازی برابر گسترش که تیم برتر بودیم و خوب بازی کردیم و بازی هم در نهایت مساوی شد به ما توهین کنند.

بختیار در پایان گفت:باز هم می گویم من دیگر به اهواز برنمی گردم و فولاد برای من دیگر خاطره شد.می خواهم در آرامش فکر کنم و بهترین تصمیم را برای ادامه فوتبالم بگیرم.

اگر خدا خواست و از فولاد جدا شدم برای همه بچه های تیم وحسین آقا و تیم فولاد آرزوی موفقیت می کنم.

از آن هوادارنی که فقط به فکر تشویق فولاد هستند از همانهایی که همیشه مارا تشویق کرده اند نه اینکه با فحش از ما پذیرایی کرده باشند می خواهم تیم را تنها نگذراند.

من می روم تا زندگی خودم را در جایی دیگر ادامه دهم و شاید یک روز دوباره به اهواز برگردم.

من در سال جام جهانی هستم و می خواهم با تلاش بیشتر و یک انتخاب خوب خودم را به تیم ملی برسانم تا بتوانم در جام جهانی بازی کنم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماجدی:تراکتوری ها در تهران نباید اعتراضی بکنند

قانون آنلاین- میرشاد ماجدی سرپرست باشگاه استقلال معتقد است که استقلالی ها ظبق قانون هیچ اعتراضی به تخصیص دادن 10 درصد از ورزشگاه برای هواداران استقلال ندارند اما انتظار ندارند که در بازی برگشت تراکتوریها این موضوع را نادیده بگیرند و بیش از 10 درصد از ظرفیت ورزشگاه ازادی را بخواهند. ماجدی در ای خصوص به ایسنا گفته :«ما به این امر اعتراضی نداریم چراکه یک قانون است. دوستان تراکتورسازی هم مطمئن باشند در تهران این قانون اجرا می‌شود. حتما به خاطر دارید که سال گذشته، در تبریز همان ده درصد را هم به ما ندادند ولی ما اعتراضی نکردیم اما در بازی برگشت باشگاه تراکتورسازی بشدت نسبت به اجرای قانون از سوی ما معترض بود. به هرحال ما به تصمیم آنها که قانونی است، تمکین می‌کنیم و امیدواریم آنها هم نسبت به قانون در بازی برگشت تمکین کنند.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پورحیدری: بازی استقلال -تراکتورسازی فینال نیم فصل است

این بازی حساس است اما استقلال تیم کوچکی نیست و بازیکنان ما حرفه ای هستند و حساسیت این بازی مشکلی برای تیم ما به وجود نمی آورد و بچه ها با آرامش کار را دنبال می کنند.

مدیرفنی تیم فوتبال استقلال گفت: برد مقابل سایپا تیم ما را به لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی قرار داده است.

منصور پورحیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: پیروزی برابر سایپا در کرج بچه های ما را به لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی قرار داد و الان وضعیت بهتر شد تا از رقابت با سایر مدعیان عقب نمانند.

بچه ها مقابل سایپا نشان دادند که با تمام کمبودها، تعصب و انگیزه بالایی دارند و سایپا را بردند و این برد خیلی به تیم کمک کرد. برای بازی با تراکتورسازی نکونام و تیموریان هم به تیم اضافه می شوند و شرایط بهتر خواهد شد.

وی افزود: بازی با تراکتورسازی خیلی سنگین است، چون هر 2 تیم خوب و بزرگ هستند. تراکتورسازی هواداران خونگرم و پرشوری داد و کادر فنی خوبی هم این تیم را هدایت می‌کند اما دلیل نمی‌شود که بچه‌های ما برای نباختن و مساوی به میدان بروند. استقلال نیاز دارد که حتما 3 امتیاز این بازی را بگیرد و بچه‌ها این توانایی را هم دارند.

امیدوارم بازی خوبی شود چون مردم انتظار دارند بازی خوبی از این 2 تیم خوب و پرطرفدار ببینند. این بازی حکم فینال را در تیم فصل دارد و این 3 امتیاز کمک می کند استقلال در کورس بماند و نیم فصل دوم را بهتر ادامه بدهد.

پورحیدری در پایان گفت:

این بازی حساس است اما استقلال تیم کوچکی نیست و بازیکنان ما حرفه ای هستند و حساسیت این بازی مشکلی برای تیم ما به وجود نمی آورد و بچه‌ها با آرامش کار را دنبال می‌کنند. مشکل ما فقط کمبود بازیکن است چون بیگ زاده، حیدری و قاضی در این بازی همراه تیم نیستند و همین مساله مشکل ساز است.

بچه‌ها نشان داده‌اند که توانایی حضور در استقلال را دارند و می توانند بهترین عملکرد را داشته باشند البته تراکتورسازی هم تیم خوبی دارد و مجیدی جلالی در این تیم خوب کار کرده و هواداران خونگرمی هم دارند و آنها هم شانس برد دارند چون برای قهرمانی می جنگند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه نویی: مربی موفق کسی است که در نقل و انتقالات با تفکراتش ۱۲ امتیاز جذب کند

امیر قلعه‌نویی در کنفرانس خبری پیش از دیدار برابر تراکتورسازی در پاسخ به این سوال که در بازی فردا احتمال شعار دادن علیه وی وجود دارد، گفت: ملت ایران، ملت با فرهنگی است و به خصوص مردم آذربایجان که نشان داده‌اند بزرگ هستند.

وی افزود: مطرح کردن این حرف‌ها خوب نیست. فوتبال فراز و نشیب‌های زیادی دارد و تماشاگران احساسی می‌شوند. یک سال خاطرات خوبی با مردم آذربایجان داشتم و امروز هم که وارد تبریز شدم مردم در فرودگاه از من استقبال کردند.

سرمربی استقلال با اشاره به خداحافظی مجیدی از فوتبال گفت: فرهاد مجیدی زحمات زیادی برای استقلال کشید و باید به نبودن او عادت کنیم. در بازی با سایپا هم بدون مجیدی بازی کردیم و او هر جا که هست برایش آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم در عرصه مربیگری موفق باشد.

قلعه‌نویی خاطرنشان کرد: دیدار استقلال و تراکتورسازی همیشه حساسیت بالایی داشته و چه در تبریز و چه در تهران بازی خوب و با کیفیتی مشاهده کردیم و در بازی فردا نیز ما برنامه ویژه‌ای داریم. باید پل بین خط هافبک تراکتورسازی با انصاری‌فرد و دقیقی را قطع کنیم و نباید این دو مهاجم تراکتورسازی تغذیه شوند.

وی در خصوص وضعیت بازیکنان تیمش اظهار داشت: روز به روز شرایط بهتری پیدا می‌کنیم. برای بازی فردا بیک‌زاده و خسرو حیدری را در اختیار نداریم.

سرمربی استقلال در پاسخ به اینکه چه تیمی قهرمان نیم فصل خواهد شد، عنوان کرد: اینکه در نیم فصل بالای جدول باشیم خوب است اما قهرمان آخر فصل مشخص می‌شود. ما سال گذشته هم در نیم فصل دوم شدیم اما آخر فصل جام را بالای سر بردیم. به قهرمان نیم فصل جام نمی‌دهند و این موضوع فقط در ایران مد شده است.

قلعه‌نویی با بیان اینکه در نیم فصل از تراکتورسازی بازیکنی جذب نخواهند کرد، افزود: قرار است دو بازیکن خارجی جذب کنیم و شاید دو بازیکن هم از تیم‌های دیگر بگیریم. برنامه‌ای برای جذب بازیکنان تراکتورسازی ندارم اما نمی‌دانم تراکتوری‌ها از ما بازیکن می‌خواهند یا نه.

وی درباره بی‌کیفیت بودن لیگ گفت: من هم قبول دارم که لیگ جذابیت بالایی ندارد و این موضوع چند علت دارد. درباره تیم خودمان می‌توانم نظر بدهم و باید بگویم زمان مناسبی برای بدنسازی و ریکاوری نداشتیم. درگیر لیگ قهرمانان آسیا و همچنین بازی‌های تیم ملی بودیم و به همین علت بازیکنان ما ریکاوری خوبی نکردند. این استقلال از استقلال مدنظر من فاصله دارد و در نیم فصل دوم بهتر خواهیم شد.

سرمربی استقلال ادامه داد: موضوع دیگری که باعث عدم جذابیت لیگ شده زمین‌های مسابقه است که به جز آزادی ورزشگاه مناسب دیگری در ایران نیست. هر تیمی که در آزادی بازی می‌کند یک فوتبال با کیفیت ارائه می‌دهد و البته شاید سال جام جهانی و اینکه یکسری از بازیکنان مواظب سلامتی‌شان هستند باعث کاهش جذابیت لیگ شده است.

وی در خصوص اینکه تیم‌ها جوانگرایی نمی‌کنند، تصریح کرد: من فقط می‌توانم درباره تیم خودم نظر بدهم چون درگیر لیگ قهرمانان بودیم فرصت جوانگرایی نداشتیم. برای من قهرمانی آسیا در اولویت قرار داشت و به همین علت نتوانستیم جوانگرایی کنیم.

قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که از داوری بازی فردا نگرانی ندارد، تاکید کرد: باید از این فضاها بیرون بیاییم و به این مسائل نپردازیم. زمانی که در تراکتورسازی بودم در دو بازی داوری به ضررمان شد، یک بار در بازی رفت با سپاهان و یک بار هم در بازی برگشت با استقلال و اشتباهات داوری باعث نتیجه‌ نگرفتن تراکتورسازی شد. هیچ وقت پیش از بازی نمی‌گویم که از داوری نگرانم چون فضای داوری پاک است.

وی افزود: نباید برای خودمان دکان باز کنیم و بگوییم که از داوری نگرانیم. اینکه داور بازی با تراکتورسازی عوض شده برای ما مهم نیست و ما بازی خودمان را انجام می‌دهیم. در این فصل داوری هم به نفع ما بوده و هم به ضرر ما و در بازی فردا هم هیچ نگرانی بابت داوری ندارم. با بازیکنانمان به زمین مسابقه می‌رویم و کارهای تاکتیکی خودمان را انجام می‌دهیم تا نتیجه بگیریم،‌ هر چند نتیجه دست خداست.

سرمربی تیم استقلال با بیان اینکه در بازی فردا دو هدف پیش‌رو دارد، گفت: هدف اول ما کسب امتیاز است و هدف دوم کسب کامل امتیاز. اینکه در نیم‌فصل چه تیمی اول و یا دوم می‌شود مهم نیست و دنبال این موضوع نیستیم. اگر بازی‌های تراکتورسازی در این فصل را رصد کرده باشید می‌بینید که این تیم چه در داخل خانه و چه در خارج از خانه بازی‌های خوبی به نمایش می‌گذارد. ما هم این فصل در خارج خانه امتیازات خوبی جمع کردیم و در نیم فصل دوم بازی‌های زیادی در خانه داریم که این به نفع ماست.

به گزارش تسنیم، قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه جدایی‌اش از تراکتورسازی چه نتیجه‌ای داشت، عنوان کرد: ما توانستیم در آسیا بین 4 تیم قرار بگیریم و در سال اول هم قهرمان شدیم. این نشان می‌دهد که حضور من در استقلال بی‌نتیجه بوده و چه نتیجه‌ای بهتر از این؟ بنده قصد جدایی از تراکتورسازی را نداشتم و حتی لیست بازیکنانم را به مسئولان باشگاه دادم.

وی ادامه داد: من اگر نمی‌خواستم در تراکتورسازی بمانم هیچگاه لیست نمی‌دادم، حتی مقدمات کار را هم آماده کرده بودم و برنامه‌های اردویی و تمرینی را به مسئولان باشگاه دادم اما بعد از جلسه هیئت مدیره گفتند که شرایط مالی خوب نیست. مربی موفق هم آن کسی است که در نقل و انتقالات بتواند با تفکراتش 12 امتیاز با بازیکنانی که جذب می‌کند بگیرد. زمانی که در تراکتور بودیم 5،6 ماه پرداختی نداشتیم. من هم به مسئولان باشگاه گفتم برای ماندن 3 شرط دارم اول اینکه بازیکنانی که می‌خواهیم در تیم بمانند، دوم اینکه بازیکنانی که قرار است از تیم جدا شوند پولشان را بگیرند و این کار را باشگاه تراکتورسازی نهادینه کند و سوم هم بازیکنانی که می‌خواهیم جذب کنیم. اگر این 3 کار انجام می‌شد قراردادم را امضا می‌کردم. حتی آقای جعفری به من گفت قراردادت مانند سال گذشته است که من گفتم هیچ ایرادی ندارد.

سرمربی استقلال درباره اینکه قصد بازگشت به تراکتورسازی را دارد، گفت: من هر جایی که مسئولیت دارم فکرم آنجاست. مطمئنا زمانی که قراردادم تمام شود به پیشنهادات فکر می‌کنم. من یک سال خوب را با مردم آذربایجان داشتم. دقت کنید که می‌گویم با مردم آذربایجان یک سال خوب داشتم و توانستم با کمترین هزینه که مدیران باشگاه اعلام کردند 7.5 میلیارد بوده تراکتورسازی را آسیایی کنم. این عملکرد خوبی بود و مردم آذربایجان در هر جای ایران که من را می‌بینند از من تشکر می‌کنند.

قلعه‌نویی اضافه کرد: بازی اولی که تراکتورسازی را در آسیا دیدم لذت بردم و اگر اشتباه نکنم در آن بازی هم تراکتورسازی 3 بر صفر برنده شد. همه مربیان دوست دارند که مربی تراکتورسازی شوند و من حساب مردم آذربایجان را از برخی از آقایان جدا می‌کنم. هنوز هم از مردم آذربایجان به من پیام می‌آید و این بار باید پیام‌ها را نگه دارم تا به شما نشان دهم.

وی در پاسخ به این سوال که در بازی با تراکتورسازی احتیاط می‌کند یا نه، اظهار داشت: برای من هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. من حتی قبل از دربی هم احتیاط نکردم و مقابل استقلال خوزستان با تمام بازیکنان در زمین‌ حاضر شدیم که دو بازیکن اصلی ما مصدوم شدند. من هیچ وقت اینطور فکر نمی‌کنم و با بازیکنانی که داریم بازی می‌کنیم. مطمئنا نیم فصل دوم روند خوبی خواهیم داشت و اگر خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده برسند روند هجومی ما بهتر خواهند شد.

سرمربی استقلال تصریح کرد: مقابل تراکتورسازی بازی خوبی انجام خواهیم داد و مطمئنا آنها نیز بازی خوبی انجام خواهند داد. ساختار دفاعی ما بهتر شده است و نیکبخت در بازی قبلی مقابل سایپا به خصوص در نیمه دوم روند خوبی داشته و خیال ما را تا حدودی راحت کرد.

mamad2012

Registered User
لایک‌ها
189
قلعه نویی تو هرچی عالی باشه ,تو انتخاب بازیکن برای خرید افتضاحه!
به جای اون کبه,می تونست میداوودی رو بخواد!!
اخرم رحمانی هم از دستمون می پره!

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
ميداودي: مي‌خواستم‌ گل‌بزنم و بگويم‌ خداحافظ‌‌ کاپيتان

مهاجم تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت:اگر به پرسپوليس گل مي زدم مي خواستم بگويم خداحافظ کاپيتان اما هنوز فرصت هست و بازي برگشت جبران مي کنم.

ميلاد ميداودي که امسال به استقلال خوزستان پيوست بعد از جدايي از آبي پوشان تهراني به دنبال اثبات خود بود ولي در آلومينيوم در سايه مشکلات اين تيم ديده نشد. اين بازيکن اين بار زير نظر عبدالله ويسي و در کنار ديگر بازيکنان بومي تيم خوزستاني خوب کار کرد و حالا علاوه بر گل هاي سرنوشت ساز چشم به حضور در تيم ملي دارد. اين بازيکن که در ديدار با پرسپوليس زير پيراهن خود عکس فرهاد مجيدي را حک کرده بود در خصوص اين حرکت و رويارويي اش با پرسپوليس صحبت هايي را انجام داده است.

متن گفت و گوي ميداودي با فارس را در زير مي خوانيد:

* از شرايطت در خوزستان بگو. امسال در تيمي کم تماشاگر بازي مي کني.

قبول دارم که اينجا کم تماشاگرتر از استقلال تهران است ولي به هر حال تصميم گرفتم در شهرم زير نظر ويسي کار کنم. با او پيش از فصل صحبت کردم و فکر مي کنم تصميم خوبي گرفتم.

* نتايجتان تا به اينجا راضي کننده بوده؟

نسبت به تيمي که از ليگ آمده خدا را شکر راضي کننده بوده است. البته از يک طرف هم نسبت به بازيکناني که داريم و همه جزو با تجربه هاي ليگ هستند خوب نتيجه نگرفتيم ولي در نيم فصل دوم هماهنگ تر خواهيم شد.

* کار کردن با عبدالله ويسي چطور است؟ خيلي ها معتقدند او در انتخاب بازيکنانش ريسک زيادي مي کند و همين ريسک باعث مي شود ضربه بخورد مثل سال گذشته؟

ويسي نشان داده مربي موفقي است. او با صبا بسيار خوب نتيجه گرفت و شايد در پيکان موفق نشد اما بازيکنان جوان خوبي را معرفي کرد. از يک جهت با حرفي که شما مي زنيد موافقم و شايد چيزي که خود او فکر مي کند از آب در نيايد. ولي قطعا خود او بهترين تصميم گيرنده است و من اعتقاد دارم ويسي جزو موفق ترين مربيان ايران است چون با خيلي از مربيان کار کردم و امسال هم با استقلال خوب کار کرده ايم و اميدوارم آخر فصل نتايج خوبي بگيريم.

* در بازي با پرسپوليس يک امتيازي گرفتيد که 3 امتياز مي ارزيد و اين مسئله باعث شد تا دايي نسبت به عملکرد تدافعي استقلال اعتراض کند.

قبول کنيد که تيم ما نسبت به پرسپوليس شرايط متفاوتي دارد. ما در ورزشگاه آزادي مقابل آن همه تماشاگر نمي توانستيم از ابتدا حمله کنيم. از سويي ديگر چند مصدوم داشتيم و حتي کلاه کج بعد از هفته ها به جمع ما اضافه شد. پرسپوليس در آستانه قهرماني نيم فصل بود و هر تيمي به جاي ما بود تدافعي بازي مي کرد. خدا را شکر که يک امتياز از اين تيم در آزادي گرفتيم و مطمئن هستم که اين يک امتياز در آينده به درد ما خواهد خورد.

* در اين بازي خيلي انگيزه داشتي و در بعضي از صحنه ها سر هم تيم هايت فرياد مي کشيدي؟

من با دو تيم استقلال اهواز و استقلال تهران به پرسپوليس گل زده بودم و دوست داشتم با سومين تيم يعني استقلال خوزستان همين کار را انجام دهم. گل زدن به پرسپوليس به خصوص در ورزشگاه آزادي حال و هواي خاصي دارد.اگر موقعيت هايي که داشتيم و حتي مي توانستيم به دست آوريم تبديل به گل مي شد همه چيز خوب پيش مي رفت. حتي در بعضي از صحنه ها مي توانستم تک به تک شوم و چون اين اتفاق نيفتاد کمي عصبي شده بودم.

* در اين بازي خيلي انگيزه داشتي و در بعضي از صحنه ها سر هم تيم هايت فرياد مي کشيدي؟

من با دو تيم استقلال اهواز و استقلال تهران به پرسپوليس گل زده بودم و دوست داشتم با سومين تيم يعني استقلال خوزستان همين کار را انجام دهم. گل زدن به پرسپوليس به خصوص در ورزشگاه آزادي حال و هواي خاصي دارد.اگر موقعيت هايي که داشتيم و حتي مي توانستيم به دست آوريم تبديل به گل مي شد همه چيز خوب پيش مي رفت. حتي در بعضي از صحنه ها مي توانستم تک به تک شوم و چون اين اتفاق نيفتاد کمي عصبي شده بودم.

* زير پيراهنت عکس فرهاد مجيدي بود و منتظر بودي آن را به همه نشان دهي...

متاسفانه نتوانستم گل بزنم ولي خيلي فکر کردم که عکس آقا فرهاد را زير پيراهنم چاپ کنم.اگر گل مي زدم پيغامم اين بود که با مجيدي اينگونه خداحافطي کنم. البته هنوز بازي برگشت باقي مانده و به اميد خدا در اهواز اين کار را انجام مي دهم.

* چه خاطره اي از بازي در کنار مجيدي داشتي؟

کار با او خيلي لذت بخش بود. من از بچگي علاقه شديدي داشتم که کنار مجيدي بازي کنم و خوشبختانه دو سال در کنار او بودم. در يکي از بازي هايي که استقلال با سپاهان در تهران داشت و ما 4 بر 3 حريف را شکست داديم قبل از بازي مجيدي يک جفت استوک طلايي به من داد و گفت ميلاد اين کفش ها را بپوش حتما گل مي زني. من در آن بازي دو گل زدم و يک ضربه کاشته زيبا هم زدم که به دست رحمتي خورد و در برگشت هم آرش آن گل معروف را به ثمر رساند.

* آن کفش ها را هنوز داري؟

بله دارم. ولي ديگر آنها را نمي پوشم و به يادگار نگه داشتم.

* بعد از خداحافظي مجيدي شنيدي چه شايعاتي در مورد او رخ داد؟

مطمئنا بعد از چنين اتفاقاتي همين حرف ها هم زده مي شود. حرف خاصي در اين مورد ندارم. تا زماني که فوتباليست بازي مي کند اين حرف ها نيست ولي تا خداحافظي مي کند اين صحبت ها را برايش در مي آورند.

*اين روزها صحبت از بازگشتت به استقلال شنيده مي شود. خبري هست؟

نيم فصل تازه تمام شده ولي من اطلاعي از اين صحبت ها ندارم. تا الان که با شما صحبت مي کنم با هيچ باشگاهي حرف نزدم و بازيکن استقلال خوزستان هستم.

* ظاهرا علاقه خاصي به عدد 4 داري و هميشه در صفحات اجتماعي با نشان دادن عدد 4 به نوعي کري مي خواني؟ با اين اتفاقات با پدرت که پرسپوليسي هست چه مي کني؟

مشکلي با پدرم ندارم ولي کري خواني ها ادامه دارد. عدد 4 که در عکس ها مي بينيد همان چهاري است که آقا فرهاد نشان مي دهد.

* اين نماد 4، چهار گل مجيدي است يا 4 دربي پياپي؟

براي ما چهار دربي پياپي است و براي مجيدي چهار گل خودش. اتفاقا ما استقلالي ها بايد 8 را نشان دهيم!

* در عکس ها حتي دخترت هم عدد 4 را نشان مي دهد. او هم استقلالي است؟

صددرصد، اتفاقا هر جا مي خواهيم عکس بگيريم او 4 را نشان مي دهد. هر زمان هم که نمي خواهد عکس بگيرد 4 را جلوي صورتش مي گذارد تا از او عکس نگيريم. خلاصه با 4 عجين شده است.

* بگذريم. در ابتداي فصل شايعاتي در خصوص اختلافت با قلعه نويي به گوش مي رسيد. آيا اختلافت فوتبالي بود يا مشکل چيز ديگري بود؟

من با قلعه نويي مشکلي نداشتم و ندارم. آن يک اتفاق فوتبالي بود و قلعه نويي صلاح مي ديد در آن شرايط نمي توانم کمکي به او انجام دهم. من هم از استقلال جدا شدم ولي هر وقت فرصت پيش بيايد و هر زمان بخواهند حاضرم به استقلال برگردم چون همان طور که قبلا گفتم خونم آبي است.

*در اين مدت کي روش بازي هاي استقلال خوزستان را ديده يا نه؟

نمي دانم. چطور؟

* فکر نمي کني مثلا مي شد در اردوهاي پيش رو خودت يا مبعلي به تيم ملي دعوت شوي؟

نمي دانم کي روش بازي هاي ما را مي بيند يا نه ولي يادم هست بعد از مصدوميتي که برايم اتفاق افتاده بود در مقابل داماش بازي کردم و در بازي بعد مقابل فولاد گل زدم و سپس در دربي خيلي خوب بازي کردم و بازي را هم دو بر صفر برديم. کي روش بلافاصله من را دعوت کرد و مطمئن هستم اگر ببيند شرايطم خوب است دعوتم مي کند. شايد در اين مدت خيلي اوکي نبودم ولي به اميد خدا در نيم فصل دوم طوري بازي مي کنم که مسافر جام جهاني باشم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مبعلی:با حضور در استقلال تهران شرایطم فرق می کند

هافبک تیم استقلال خوزستان گفت:وضعیتم برای پیوستن به استقلال در هفته آینده مشخص می شود.

وی درباره بحث حضورش در استقلال گفت:در هفته آینده همه چیز روشن می شود.هنوز به صورت رسمی در این باره با من صحبتی نشده است و هفته آینده همه چیز مشخص می شود.

مبعلی درباره اینکه آیا استقلال خوزستان و ویسی با جدایی اش مخالفت نمی کنند اظهار داشت:من اول فصل رفاقتی به استقلال خوزستان پیوستم و به دنبال مسائل مالی و خیلی چیزهای دیگر نبودم.واقعا اگر ویسی دلش به جدایی من نباشد در این تیم می مانم اما او به خوبی می داند اگر به استقلال تهران ملحق شوم شرایطم کاملا فرق می کند و می توانم پیشرفت کنم.او هم حتما از این مساله خوشحال خواهد شد.

افشین:خواهش می کنم،تقاضا می کنم و خواهش می کنم که رضایتنامه ام را بدهند

مهاجم تیم سپاهان گفت:خدا شاهد است وضعیت روحی خوبی ندارم و باید این روند را عوض کنم.

آرش افشین در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت نهایی اش در سپاهان عنوان کرد:راستش واقعیتش دوست دارم جدا شوم.این صادقانه ترین اظهارنظری است که در این شرایط می توانستم بیان کنم.

وی ادامه داد:از مسولان سپاهان تقاضا می کنم،خواهش می کنم و باز هم خواهش می کنم که رضایتنامه من را بدهند.فکر نمی کنم با شناختی که از آنها دارم،مانع پیشرفت من شوند.

مهاجم سپاهان تاکید کرد:بگذارید بروم جایی که در این روزهای حساس منتهی به جام جهانی بازی کنم.با این شرایط محال است به جام جهانی بروم و می دانم در نیم فصل دوم هم در به همین پاشنه می چرخد و فرصت به من نخواهد رسید.

وی ادامه داد:من واقعا سپاهان را دوست دارم.مردم اصفهان را هم دوست دارم.شرمنده ام که هیچ کاری نتوانستم برای آنها انجام بدهم.البته فرصتی هم به من داده نشد که خودم را نشان بدهم.قطعا جدایی من به نفع خودم و سپاهان است.خدا شاهد است وضعیت روحی خوبی ندارم و باید این روند را عوض کنم.

مهاجم سپاهان درباره اینکه آیا با مدیران باشگاه در این باره صحبت کرده است یا نه گفت:هنوز خودم با آنها صحبت نکرده ام.البته خودم را مدیون محبت های دکتر سمیعی نژاد و مهندس ترابیان می دانم ولی ترجیح دادم با محرم نویدکیا در این باره درد دل کنم.با او خیلی راحت در این چند روز همه درد دلهای خودم را گفتم.قرار شد محرم که بزرگتر تیم و پیشکسوت من است برود و پیگیر این بحث شود.

وی درباره اینکه تا چه زمانی در اصفهان خواهد ماند اظهار داشت:من باید به اهواز بروم تا برخی کارهای شخصی ام را انجام بدهم.قرار است مدیر برنامه هایم در اوایل هفته دیداری با مدیران سپاهان داشته باشد تا وضعیت نهایی ام مشخص شود.

مهاجم سپاهان درباره اظهارات زلاتکو کرانچار پیش از مسابقه سپاهان مقابل نفت تهران عنوان کرد:چون کرانچار اسمی از بازیکنی نیاورده است نمی توانم در این باره صحبتی کنم.ما 7 بازیکن بودیم که در آغاز فصل به سپاهان پیوستیم و ممکن است منظور کرانچار نفرات دیگری بوده باشد.

وی درباره بحث تماس باشگاه استقلال با خود برای حضور در جمع آبی پوشان گفت:با من در این باره تماسی گرفته نشده است.ممکن است استقلال با باشگاه سپاهان داشته و من خبر نداشته باشم.

افشین درباره شایعه معاوضه اش با آرش برهانی اظهار داشت:من هم این شایعه را شنیده ام و اطلاع دیگری ندارم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خرید مبعلی به نظر من تکرار مکررات هست!! مبعلی دیگه باید فوتبال رو بذاره کنار...نمیدونم چه گیری داده بیاد استقلال!

هر بازیکنی میخواد احیا بشه رو باید بخریم؟ بابا 4 تا امید و جوون آینده دار بخرید

میگم چطوره احمد مومن زاده رو برگردونیم احیا بشه :eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا