کارت دوم بود
بعدشم کسی که بن شده برای بار اول این کار رو کرده برای بار اول نباید اخطار بدن ....مشکل من از همون اخطار اول شروع شد عزیز
بجای اخطار پست حذف میشد میگفتن دیگه توهین نکنید منم میگفتم به چشم قضیه تموم میشد
ولی خیلی ها چند بار توهین کردن توی تاپیک ما چرا اونا که چند بار توهین کردن بن نشدن؟؟؟؟؟چرا کسی که تا حالا پست نامربوط نکرده و فعال بوده فقط یه بار انجام داده اخطار بگیره که بعدشم بنش کنند
حق آلی ها این است که سریع برخورد بشه ولی قرمز ها کمی مدارا بعد اگه دیدن خیلی زیاده روی کرده اون وقت شاید یه پخ بزنند عاغا اروم حالا اخطار به کنار
سلام
بد نیست بنده هم تذکری در مورد نحوه اداره بخش بدهم:
اولا: هر کس متعلق به هر رنگ و باشگاهی که باشد،
تا زمانی که در چارچوب قوانین رفتار می کند، هیچ نگرانی از نوع فعالیتش نباید باشد، اما وقتی خلاف ها و عبور کردن از مقررات شروع شد، پیامدهای بعدی را در پی خواهد داشت.
ثانیا: در خصوص نحوه اعمال قانون، این موضوع کاملا
در اختیار و تشخیص مدیریت بخش هست؛ مدیر بخش در پرشین تولز تا جایی که بنده به عنوان یکی از کاربران قدیمی این فوروم یادم هست، کسی بوده که شخصیت
فراجناحی داشته و بعد انتخاب شده برای مدیریت، برای همین داستان هایی که عزیزان ذکر می کنند بیشتر حالت "مظلوم نمایی" دارد.
ممکن هست به تشخیص مدیر بخش یک کاربر مستحق دریافت کارت قرمز مستقیم بدون دریافت کارت زرد و یا حتی بن مستقیم از یک هفته تا بیشتر و ... باشد؛ اینها همه حالاتی است که
بر حسب مورد ممکن هست پیش بیاید[، درست مثل داور فوتبال که در برخی خطاهای شدید بدون هر گونه تذکر قبلی کارت قرمز مستقیم می دهد و برخی را هم به تذکر اکتفا می کند.
نهایتا:
چیزی که من می توانم بگویم درباره نوع اداره بخش توسط دوستان خوبم علیرضا و فرزاد (هر چند مدتی است غیبت دارد!) این هست که مطمئنا هیچ غرض و دشمنی با
هیچ کس ندارند و بنده هم که به عنوان همکار در خدمت شما هستم هرگز کاری به این مسایل رنگی ندارم ...
توصیه من به همه تا جایی که امکانش باشد (منهای گزارش بدریپورت) رعایت انصاف و خویشتن داری و پرهیز از جدل هایی که به توهین و بی احترامی کشیده می شود هست ... در نهایت اگر موضوعی حل نشده باقی ماند بیایید تا در همین تاپیک درباره اش صحبت کنیم.
این روز ها متاسفانه بر هم زدن نظم تاپیک ها زیاد دیده می شود که عمدتا ناشی از عجول بودن، ناراحتی زیاد یک یا چند کاربر یا عمدا دلخور کردن دیگران، تحریک بقیه و ... هست. مسلما باید با این قبیل مسایل برخورد شود و ما هم در حد توان در حال اداره بخش هستیم اگر چه اذعان داریم که شاید نتوانسته باشیم کاملا به موقع و بلافاصله اقدام کنیم ولی به قول شاغلام پیروانی:
ایمان دوشته باشید! که بدون این که غرض و مرضی با کسی داشته باشیم کارمان را می کنیم.
موفق باشید