• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
جا داره من هم تولد مازیار عزیز رو خدمت ایشان و تمام اهالی جامعه فوتبال ایران تبریک عرض کنم
انشاالله در تمام مراحل زندگیت موفق و کامروا باشی .
blueheart.gif

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
بجای تهمت ناروا زدن، بطور مشخص بگید کی؟ کسی که خلافی نکرده و نمیکنه ترسی هم نداره. نام ببرید و مستند بگید کی شما رو ترسونده تا برخورد بشه. البته نه اینجا، در تاپیک وقایع اتفاقیه تالار فوتبال. لطفا فرافکنی و کلی گویی هم نکنید...

ترس از کسی که الکی اخطار میده....بعدشم سریع بن میکنه

ترس از کسی به رنگ ها زیاد توجه میکنه

من توی این مدت زیاد دیدم بیان توی تاپیک ما توهین کنند عکس های ناجور بزارن ترول های ناجور بزار....
این اخر کاری ها هم بد جور اومدن توی تاپیک کاپیتان توهین کرد

اما تاحالا ندیدم اخطار بگیرن بن بشن فقط فقط پست حذف شده

درضمن شما خودتون میدونید الان هیچ مستندی نیست تمام مدارک توسط شخص شما و دیر مدیران عزیز حذف شده چی رو بیارم بهتون نشون بدم

بچه ها خیلی نشون دادن اما فقط حذف شده.....

قرار شد شما یه مورد بیارین که با قرمز برخورد کردین اما بادلیل های دهن پر کن مانع شدین........من نگفتم تمام کارتون رو ردیف کنید گفتم بیارین
منم هم عذر خواهی میکنم هم حرف هام رو پس میگیرم این کار من از صد تا بن کردن برام بد تر بود اما گفتم قبول میکنم ولی شما چیکار کردین کارت قرمز دادین

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برای همین موضوع من اینجا پیشنهاد دادم :

شما از کجا میدونی که کارت زرد داده نشده ؟ ممکنه داده شده ولی شما نمیبینی . اون شخصی هم که بن شده ممکنه کارت زرد سوم رو گرفته که خودکار بن شده

پ.ن : خود شما رو من یه بار دیدم رفته بودی تاپیک پرسپولیسی ها و ایجاد حاشیه میکردی

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
برای همین موضوع من اینجا پیشنهاد دادم :

شما از کجا میدونی که کارت زرد داده نشده ؟ ممکنه داده شده ولی شما نمیبینی . اون شخصی هم که بن شده ممکنه کارت زرد سوم رو گرفته که خودکار بن شده

کارت دوم بود

بعدشم کسی که بن شده برای بار اول این کار رو کرده برای بار اول نباید اخطار بدن ....مشکل من از همون اخطار اول شروع شد عزیز
بجای اخطار پست حذف میشد میگفتن دیگه توهین نکنید منم میگفتم به چشم قضیه تموم میشد

ولی خیلی ها چند بار توهین کردن توی تاپیک ما چرا اونا که چند بار توهین کردن بن نشدن؟؟؟؟؟چرا کسی که تا حالا پست نامربوط نکرده و فعال بوده فقط یه بار انجام داده اخطار بگیره که بعدشم بنش کنند

حق آلی ها این است که سریع برخورد بشه ولی قرمز ها کمی مدارا بعد اگه دیدن خیلی زیاده روی کرده اون وقت شاید یه پخ بزنند عاغا اروم حالا اخطار به کنار

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
درخواست دارم یوزر دوستم Error73 از بن در بیاد و تمام قضیه ها و داستان ها همین جا خاک بشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
منم تولد اقا مازیار گلو تبریک میگم بهش
و براش بهترینها رو ارزو دارم
تاجی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درخواست دارم یوزر دوستم Error73 از بن در بیاد و تمام قضیه ها و داستان ها همین جا خاک بشه

با این تفاسیر و توضیحات خودتون و از اونجا که متن پیامهای خصوصی جناب Error73 رو کاملا میدونید و حتی از ادبیات ایشون هم استفاده میکنید مشخصه که یوزر دوم ایشون هستید. طبق مقررات این فوروم هرکس دوتا یوزر بسازه دسترسی هردو محدود میشه یا هردو حذف میشن. این اختراع من نیست. بند صریح مرامنامه فوروم هست. خب خالا شما بودید چه میکردید ؟ جالب بود که با اینهمه جدیت از ایشون دفاع میکردید... ضمنا استفاده از عبارت "عاغا" هم توهین محسوب میشه. نگید که نگفتیم و نمیدونستید...

کاربر مورد نظر شما توهین علنی کرده و مدت بن رو خواهد گذروند... به شما هم توصیه میکنم از ین یوزر دیگه استفاده نکنید...

بند دوم مرامنامه فعالیت در فورومها :

2. هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.

Last edited:

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
با این تفاسیر و توضیحات خودتون و از اونجا که متن پیامهای خصوصی جناب Error73 رو کاملا میدونید و حتی از ادبیات ایشون هم استفاده میکنید مشخصه که یوزر دوم ایشون هستید. طبق مقررات این فوروم هرکس دوتا یوزر بسازه دسترسی هردو محدود میشه یا هردو حذف میشن. این اختراع من نیست. بند صریح مرامنامه فوروم هست. خب خالا شما بودید چه میکردید ؟ جالب بود که با اینهمه جدیت از ایشون دفاع میکردید... ضمنا استفاده از عبارت "عاغا" هم توهین محسوب میشه. نگید که نگفتیم و نمیدونستید...

کاربر مورد نظر شما توهین علنی کرده و مدت بن رو خواهد گذروند... به شما هم توصیه میکنم از ین یوزر دیگه استفاده نکنید...

بند دوم مرامنامه فعالیت در فورومها :

2. هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.

پس اینم بگم فعلا در حال حاضر از این یوزر دو نفر استفاده میکنند

البته فعلا اینطوریه چون دوستم میخواست بیاد و تمام جریانات رو توضیح بده.

اگه هم شک دارید میتونید آی پی رو چک کنید تا متوجه بشد عزیزم بعد از تموم شدن مدت بن دوستم من رمز عبور خودمو عوض میکنم طبق توافقی که با ایشون داشتم

طی این چند روز هر زمان که دوستم به این یوزر احتیاج پیدا کنه در اختیارشون میذارم.(فکر نکنم مشکلی هم داشته باشه)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پس اینم بگم فعلا در حال حاضر از این یوزر دو نفر استفاده میکنند

البته فعلا اینطوریه چون دوستم میخواست بیاد و تمام جریانات رو توضیح بده.

اگه هم شک دارید میتونید آی پی رو چک کنید تا متوجه بشد عزیزم بعد از تموم شدن مدت بن دوستم من رمز عبور خودمو عوض میکنم طبق توافقی که با ایشون داشتم

طی این چند روز هر زمان که دوستم به این یوزر احتیاج پیدا کنه در اختیارشون میذارم.(فکر نکنم مشکلی هم داشته باشه)

تفاوتی نمیکنه. این یوزر الان یوزر دوم به حساب میاد. تصور نکنید دور زدن قانون زرنگی محسوب میشه. همین موضوع حقانیت شما برای سایر موارد مورد ادعاتون رو از بین میبره. من این یوزر رو بن نکردم چون با کسی خصومت شخصی ندارم. اما از این لحظه تا پایان مدت بن یوزر قبلی شما، اگر با این یوزر پستی گذاشته بشه، هردو یوزر بن دائم خواهند شد. این عین مقررات این تالار هست...

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
تفاوتی نمیکنه. این یوزر الان یوزر دوم به حساب میاد. تصور نکنید دور زدن قانون زرنگی محسوب میشه. همین موضوع حقانیت شما برای سایر موارد مورد ادعاتون رو از بین میبره. من این یوزر رو بن نکردم چون با کسی خصومت شخصی ندارم. اما از این لحظه تا پایان مدت بن یوزر قبلی شما، اگر با این یوزر پستی گذاشته بشه، هردو یوزر بن دائم خواهند شد. این عین مقررات این تالار هست...

گرامی این یوزر تحویل خودم هست الان علی علیشاهی...

من الان درحال انجام دادن کار های شخصی خودم هستم چرا باید با گذاشتن یه پست دیگه بن بشم اونم دائم؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گرامی این یوزر تحویل خودم هست الان علی علیشاهی...

من الان درحال انجام دادن کار های شخصی خودم هستم چرا باید با گذاشتن یه پست دیگه بن بشم اونم دائم؟

شما نباید اون کار رو میکردید علی آقا. شما به ایشون در مسیر توجیه اشتباهشون و تحریک کاربرها علیه مدیریت کمک کردید... گفتم که این یوزر رو بن نمیکنم مگر اینکه یکبار دیگه در اختیار دوست شما قرار بگیره برای دفاع از خطایی که انجام داده... این توضیح لازم بود.

پ ن : باید یادآوری کنم به کسانی که از روی ناآگاهی (نمیگم غرض ورزی) تلاش میکنن مدیریت اینجا رو رنگی جلوه بدن. عین همین سناریو چندماه پیش برای یکی از کاربران پرسپولیسی که یوزرش رو در اختیار یکی از اقوامش قرار داده بود تکرار شد و ایشون مدت بن رو کاملا گذروندن...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اون شخصی هم که بن شده ممکنه کارت زرد سوم رو گرفته که خودکار بن شده

این اتفاق امروز برای یه کاربر دیگه افتاد. ایشون هم توهین علنی کردن که کارت قرمزشون خودکار تبدیل به بن شد...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
کارت دوم بود

بعدشم کسی که بن شده برای بار اول این کار رو کرده برای بار اول نباید اخطار بدن ....مشکل من از همون اخطار اول شروع شد عزیز
بجای اخطار پست حذف میشد میگفتن دیگه توهین نکنید منم میگفتم به چشم قضیه تموم میشد

ولی خیلی ها چند بار توهین کردن توی تاپیک ما چرا اونا که چند بار توهین کردن بن نشدن؟؟؟؟؟چرا کسی که تا حالا پست نامربوط نکرده و فعال بوده فقط یه بار انجام داده اخطار بگیره که بعدشم بنش کنند

حق آلی ها این است که سریع برخورد بشه ولی قرمز ها کمی مدارا بعد اگه دیدن خیلی زیاده روی کرده اون وقت شاید یه پخ بزنند عاغا اروم حالا اخطار به کنار

سلام

بد نیست بنده هم تذکری در مورد نحوه اداره بخش بدهم:

اولا: هر کس متعلق به هر رنگ و باشگاهی که باشد، تا زمانی که در چارچوب قوانین رفتار می کند، هیچ نگرانی از نوع فعالیتش نباید باشد، اما وقتی خلاف ها و عبور کردن از مقررات شروع شد، پیامدهای بعدی را در پی خواهد داشت.

ثانیا: در خصوص نحوه اعمال قانون، این موضوع کاملا در اختیار و تشخیص مدیریت بخش هست؛ مدیر بخش در پرشین تولز تا جایی که بنده به عنوان یکی از کاربران قدیمی این فوروم یادم هست، کسی بوده که شخصیت فراجناحی داشته و بعد انتخاب شده برای مدیریت، برای همین داستان هایی که عزیزان ذکر می کنند بیشتر حالت "مظلوم نمایی" دارد.

ممکن هست به تشخیص مدیر بخش یک کاربر مستحق دریافت کارت قرمز مستقیم بدون دریافت کارت زرد و یا حتی بن مستقیم از یک هفته تا بیشتر و ... باشد؛ اینها همه حالاتی است که بر حسب مورد ممکن هست پیش بیاید[، درست مثل داور فوتبال که در برخی خطاهای شدید بدون هر گونه تذکر قبلی کارت قرمز مستقیم می دهد و برخی را هم به تذکر اکتفا می کند.

نهایتا:

چیزی که من می توانم بگویم درباره نوع اداره بخش توسط دوستان خوبم علیرضا و فرزاد (هر چند مدتی است غیبت دارد!) این هست که مطمئنا هیچ غرض و دشمنی با هیچ کس ندارند و بنده هم که به عنوان همکار در خدمت شما هستم هرگز کاری به این مسایل رنگی ندارم ...

توصیه من به همه تا جایی که امکانش باشد (منهای گزارش بدریپورت) رعایت انصاف و خویشتن داری و پرهیز از جدل هایی که به توهین و بی احترامی کشیده می شود هست ... در نهایت اگر موضوعی حل نشده باقی ماند بیایید تا در همین تاپیک درباره اش صحبت کنیم.

این روز ها متاسفانه بر هم زدن نظم تاپیک ها زیاد دیده می شود که عمدتا ناشی از عجول بودن، ناراحتی زیاد یک یا چند کاربر یا عمدا دلخور کردن دیگران، تحریک بقیه و ... هست. مسلما باید با این قبیل مسایل برخورد شود و ما هم در حد توان در حال اداره بخش هستیم اگر چه اذعان داریم که شاید نتوانسته باشیم کاملا به موقع و بلافاصله اقدام کنیم ولی به قول شاغلام پیروانی: ایمان دوشته باشید! که بدون این که غرض و مرضی با کسی داشته باشیم کارمان را می کنیم.

موفق باشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
۲۸سال طرفدار پرسپولیس نبودم که حالا بیام بخاطر یه مدیر نالایق تیممو عوض کنم ، رویانیان خوبه اما چون با داش علی مشکل داره باید بره و فرد بهتری جایگزین بشه
داش علی اسطوره ی تیممونه و کاپیتانیه که کوله باری از تجربه دارهه.//////// علی کریمی افتخاراتی داره که مطمئنم همه ی پرسپولیسی ها خودشون میدونین "نیازی نیست تکرار کنم"

حرف من یه چیز دیگه است..منظور منو اصلا نفهمیدی شما داداش.دارم میگم یه مدیر بهتر از رویانیان بیاد
پ ن :: ولی حرفت درباره ی نوروزی&علی عسگر&بازیکنای دوره ی کاشانی خیلی باحال بود.حال کردم باهات داداش

ببخشید از مدیران این اصلا فایده نداره که مثلا ما ریپورت بدیم و پاک بشه ! یعنی چی یک نفر در مورد یکی دیگه صحبت داره می کنه به یکی دیگه توهین میکنه بعد پستش پاک بشه و حداکثر کارت بگیره !
اگه برخورد ها رو شدیدتر کنید حداقل یاد می گیرند حرف زدن تو انجمن چطوری هست ! با نرمش طرف میگه فوقش یک کارت می گیرم !!

ببخشید وقتی نمی فهمند چطور صحبت کنیم چرا باید بهشون خوبی کنید !!

تو این چند وقته هم تو تاپیک مجیدی و هم تو تاپیک پرسپولیس به فرهاد تیکه می اندازن و آخرش اینه که پست ها پاک شده یا یا کارت گرفته اند !! آخه یکبار شده که به کریمی و مهدوی کیا یا .... یکی از استتقلالی ها چیزی بگند !! هرچی ما هیچی نمی خوایم بگیم باز روال به همون شکل قدیمی هست !! وقتی نمی فهمند که هر چی فکر می کنند نباید تو فروم بگند ! چرا مدارا می کنید !

من نمیگم فقط در مورد مجیدی اینطور باشه هر کی توهین کردن بجای کارت دادن بنش کنید تا یاد بگیره همه حرفی رو نمیشه همه جا زد ؟!

می خواستم تو تاپیک پرسپولیس جواب بدم ولی نه ارزشش رو داشت و نه می خواستم تاپیک منحرف بشه !

ولی این چند وقته واقعا شورش رو درآوردن بعضی ها !! و با کارت دادن هم مثله اینکه درست نمیشه !

Last edited by a moderator:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

حق با شماست. مماشاتی صورت نمیگیره فرامرز عزیز. ولو اینکه همرنگهای شما بنده رو دیکتاتور و به خواب زده بخونن و چه همرنگهای من، بنده رو خائن و خودرای. اون پست ادیت شد اما معنیش این نیست که اون کاربر یا هر کاربر دیگه ای که توهین و بددهنی جزیی از سیستم فعالیتشون در فضای مجازی هست خارج از دید ما هستن. منتها ابتدا به ساکن نمیشه برخورد کرد. ایمان داشته باش که آبی یا قرمز ، هر کاربری بخواد از چهارچوب ادب فراتر بره، هرچقدر هم که به مدیریت در قالبهای مختلف توهین بکنه باهاش به شدت برخورد میکنیم.

پ ن : من پست شما رو هم ادیت کردم...

پاینده باشید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به صورت آزمایشی تا یه مدت هر کی توهین خیلی زشت کرد بهش کارت قرمز مدت دار مثلا 3 روز یا حتی یه روز بدید دیگه از کارت زرد و ادیت استفاده نکنید اینجوری شاید بد دهنی ها کاهش پیدا کنه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ذات آدمها رو نمیشه عوض کرد. ضمن اینکه ما مجری قانون هستیم نه امیال خودمون. من نمیتونم یه کاربر رو با یکی دوتا خطا بن کنم یا کارت قرمز بدم. مسلما ما اساس برخوردهامون مدارا با کاربرهاست. در درجه اول ما که نمیخوایم با هم بجنگیم. در ثانی ساده ترین راه کارت دادن و بن کردن هست اما ممکنه با یکی دوتا تشر و تذکر، کاربر ه راه برگرده. ما نمیخوایم این فرصت رو نه از خودمون بگیریم و نه از کاربرها.
سوءاستفاده هم همیشه هست. نیو یوزرهایی که صرفا برای توهین میان یا کاربرهای ثبت شده ای که هرکاریشون بکنیم باز هم به ذاتشون برمیگردن و فضا رو متشنج میکنن. من پیشنهاد دیگه ای دارم. کاربرهایی که برای اصل فعالیت در فضای مجازی یعنی تولید محتوای محترمانه و مفید، ارزش قائل هستن، خودشون در تاپیکهای محبوبشون نقش برطرف کننده مشکلات رو داشته باشن. مثل شما در تاپیک سپاهان یا فرامرز عزیز در تاپیک استقلال یا هر کاربر دیگه ای. من مدیر نوعی هر برخوردی بکنم (که به وقتش میکنم) محکوم به عملکرد رنگی خواهم شد. چرا خود کاربرها نظم و احترام جاری در تاپیکها براشون مهم نباشه؟ این احترام به خودشون برمیگرده در نهایت...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... من پیشنهاد دیگه ای دارم. کاربرهایی که برای اصل فعالیت در فضای مجازی یعنی تولید محتوای محترمانه و مفید، ارزش قائل هستن، خودشون در تاپیکهای محبوبشون نقش برطرف کننده مشکلات رو داشته باشن. مثل شما در تاپیک سپاهان یا فرامرز عزیز در تاپیک استقلال یا هر کاربر دیگه ای...

این نکته بسیار مهمی هست. دقیقا نقش کاربرهای قدیمی در جلوگیری از بی نظمی و بیراهه رفتن تاپیک ها، اسپم ها، پست های خبری رگباری و کیلویی که معلوم نیست بر چه اساس و منطقی ردیف می شه و یا خدای ناکرده بی احترامی کردن ها و ... کلیدی است و برای اداره بخش به مدیریت بهتر مجموعه خیلی کمک خواهد کرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

با توجه به اینکه از مدیران استقلالی جواد و فرزاد به هر دلیلی مدتیه که تشریف ندارند و آقا مهدی همکار استقلالی جدید هم کلا خیلی کم به انجمن سر میزنن آیا بهتر نبود که همکاری انتخاب میشد که زیاد به بخش سر بزنن یا حداقل در حال حاضر یه همکار استقلالی دیگه هم به جمعشون اضافه بشه؟ به نظر من کمی تعادل برقرار نیست.

درسته که همه مدیران یک نگاه مشترک دارند ولی قبول کنید که لازم هست که این تعادل کمی بیشتر برقرار بشه به هر حال شاید یه همکار استقلالی حساسیت بیشتری به تاپیک های استقلال و فرهاد مجیدی نشون بدن.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

با توجه به اینکه از مدیران استقلالی جواد و فرزاد به هر دلیلی مدتیه که تشریف ندارند و آقا مهدی همکار استقلالی جدید هم کلا خیلی کم به انجمن سر میزنن آیا بهتر نبود که همکاری انتخاب میشد که زیاد به بخش سر بزنن یا حداقل در حال حاضر یه همکار استقلالی دیگه هم به جمعشون اضافه بشه؟ به نظر من کمی تعادل برقرار نیست.

درسته که همه مدیران یک نگاه مشترک دارند ولی قبول کنید که لازم هست که این تعادل کمی بیشتر برقرار بشه به هر حال شاید یه همکار استقلالی حساسیت بیشتری به تاپیک های استقلال و فرهاد مجیدی نشون بدن.

سلام

من صحبت شما رو رد نمی کنم؛ آقا مهدی مدتی است دچار گرفتاری های شخصی است و در نتیجه کمتر موفق شده به فوروم سر بزنه ولی باز هم حضور داره و ما خواهان حفظ او هستیم.

اما درباره تاپیک استقلال و فرهاد مجیدی، فکر می کنم ما در مجموع برخوردهای لازم رو انجام دادیم، مگر این که استثنائا چیزی از دید ما پنهان مانده باشه. بهر حال این قاعده قطعی نیست که مدیر بخش فوتبال حتما استقلالی یا پرسپولیسی باشد؛ حتما می دانید که مدت زیادی ساسان نبود و در نبود او فرزاد عزیز بخش را اداره کرد و اگر چه همیشه تفاوت سلیقه و دیدگاه وجود داشته و دارد ولی همه احترام گذاشتند به فرزاد و او را متهم به رنگی بودن نکردند، الان هم علیرضا مدیر بخش هست و داره قاطعانه با موارد لازم برخورد می کنه.

با این حال اگر مورد خاصی در ذهن شما مانده مصداق های مورد نظر رو بگویید تا ببینیم قضیه چی هست.

ارادت

بالا