• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
الان جنابعالی به عنوان سخنگوی ایشون دارید صحبت میکنید ؟ اون بحث یوزر دوم که میفرمائید برای بنده و دیگر همکاران از مهمترین مسائل هست زیرا این انجمن انجمنی هست که بخشهای متنوعی از جمله بازارچه داره.

به نظر بنده مشکلی نیست شما دوست عزیزمون و یکی دو یوزر دیگر که سر قضیه قلعه نویی با بنده مشکل داشتن میتونستید راحت تر بگید -یک همکار استقلالی مخالف قلعه نویی به کار گیری بشه
نیازی به چو سازی و 100 تا پیام خصوصی فرستادن برای اعضای کلوب استقلیل هم نبود
اگر بنده کمتر در بخش مینویسم به همین دلیل هست که گاهی اوقات مشکلات شخصی به مسئله همکار انجمن بودن ارتباط پیدا نکنه - دو روز پیش که بحث شروع شد به یکی از دوستان 4 تا کاربر رو نام بردم که با اون 4 کاربر تو بخش قبلا سر مسائل فوتبالی بحث داشتم ( که شاید روزی ایشون اعلام کنن همینجا ) و یکی یکی اون 4 کاربر پیداشون میشه

دوستان عزیزی که سابق در خدمتشون بودیم میدونن که بنده پستی نبود تو تاپیک استقلال که از زیر دستم در بره و تمامی پستهای بدون توهین رو لایک میکردم و از طرفی بنده از گذشته اگر تحلیلی داشتم مینوشتم و زیاد دنبال پست زیاد کردن نبوده و نیستم که به چشم بیاد و بعد از اینکه همکار انجمن شدم متاسفانه دوستان استقلالیمون شروع به جو سازی کردن و الان هم که دیگه اوجش رو دارن نشون میدن

لطفا، خواهشا اون عینک بدبینی رو بردارین چه مشکلی؟ چرا میخواین کم کاری خودتون و عدم حضور خودتون رودر تاپیک به بحث های دیگه ( بحث سرمربی استقلال چه ربطی به این موضوع داره و شما چه اصراری دارین که این دو بحث متفاوت رو یکی نشون بدین ) بچسبونید ظاهرا نوعی توهم توطئه چینی هم نسبت به خودتون احساس میکنید عزیز من مورچه چیه کله پاچش چی باشه همکار انجمن اگه برا شما تازگی و هیجان داشته باشه من خیلی وقت پیشا این به اصطلاح هیجانی که شما رو گرفته تجربه کرده بودم ( همکار بازارچه بودم تو قسمت عمومی و متفرقه ) ولی بر عکس شما وظایفی رو که به عهده گرفته بودیم درست انجام میدادیم شاهد عینی جناب اقاقی sir vahid مدیر بخش بازارچه از ایشون سوال کنید پس هی توهم نداشته باشید که توطئه ای بر علیه شما صورت گرفته
در ثانی لطفا جهت روشن شدن اذهان عمومی دقیقا بفرمائید که چه کسی پیام خصوصی برای اعضای استقلال ارسال کرده اونم 100 تا در مورد مشکلات شخصی شما با علم بر اینکه مشکلاتی داشتین مسئولیت قبول کردین و نباید این چنین مسئولیتی رو قبول میکردین چون عملا وقتی جهت رسیدگی به امورات محوله خودتون ندارین

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
واقعا از بعضی صحبتها که اینجا میشه متعجب میشم ، نمیتونم باور کنم ولی به نظر میاد عده ای سعی دارن زیر آب یکی از دوستان رو بزنن و فعالیت مثبتش رو کم جلوه بدن که خودشون به یه پستی برسن؟!؟ به نظر من این کار رو به جز با واژه شرم آور نمیشه توصیف کرد
منم باور دارم چند وقتیه جو بخش ضد استقلال شده حتی تو تاپیک استقلال ولی این راهش نیست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ابتدا تاکیدا از شما میخوام حتما در مورد اینکه چرا شما کاربر فعال این انجمن بودید و الان با یک آیدی دیگر فعالیت میکنید که از سال 2012 ساخته شده توضیح بدین - نام کاربری قبلی و دلیل اینکه چرا از آیدی جدید استفاده میکنید

در موردی که بالا بولد شده شما فرمودین علم غیب ندارید ولی در پستی که پائین از شما کوت میشه میبینیم مثل اینکه علم غیب هم دارید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد شخصی بودن تقریبا همه دوستان بحثهایی که سر مسائل جزیی جنابعالی با بچه ها داشتید و آخرش سر بنده خراب کریدن رو به یاد دارن - نیاز به یاد آوری نداره ولی تو همین دو سه پست اخیرتون میتونم خیلی راحت نشون بدم که از روی کینه دارید این بحث رو راه میندازید

صحبتهای بالای شما کاملا بر میگرده به وقتی که قلعه نویی مربی استقلال شد و بنده با یک سری از دوستان مخالف قلعه نویی بحث داشتم اینجا - و حالا شما دارید زخم اون موقع رو باز میکنید و بعد میگید صحبت شخصی نیست؟ جدا اگر این صحبتها شخصی نیست به چه نیتی تو انجمن زده میشه ؟

متاسفانه ما هنوز تفاوت بین رک بودن - ابراز عقیده کردن - جو سازی کردن - توهین - افترا و ... رو نمیدونیم - یا شایدم میدونیم و خودمون رو به اون راه میزنیم

علی رغم توصیه دوستان بخش پاسختون رو دادم و منتظر جوابتون در مورد یوزر قبلی که سال 2009 ساخته شده بوده هستم.(بنده هم با توصیه دوستان مبنی بر اینکه این بحث برای بخش زننده هست مواقم ولی نمیتونم بشینم یکی هر چی میخواد میگه و از سکوت بنده سوء استفاده میکنه)
در ضمن متنی که فرمودین بنده دسترسی ندارم که مطالعه کنم نیاز بود حتما پابلیک کنید

در مورد کاربری قبلی من مدیران ارشد در جریان همه چیز هستند شما نگران نباشید.

فقط باید نکته ای رو بگم که بنده در ابتدای فصل پیش به شدت از موافقین انتخاب قلعه نویی بودم و شما دچار اشتباه محاسباتی در حافظه خودتون شدید . پست های من موجوده . پیغام خصوصی اخیر من به شما در مورد توهین به قلعه نویی بوده!

اگر بحث جدیدی میمونه خوشحال میشم خارج از این قسمت عمومی بخش پیگیری بشه.چون من قول دادم پاسخی ندم و از همین پاسخی هم که دادم ناراحت هستم و از مدیران دیگه عذر میخوام .

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

از دوستان عزیز درخواست می کنم حرمت نگه دارند و اجازه بدهند فضای دوستانه فوروم - و به ویژه برای عزیزان آبی دل - دچار اشکال نشه.

به هر حال این که مهدی عزیز کمتر فرصت داشته برای پست زدن رو خودش بهتر می داند و ما هم امیدواریم بعد از فراغ بال و در فرصت های مناسب، همه بیشتر حضورش را حس کنیم و از نظرهای فوتبالی اش استفاده کنیم.

...

قدر مسلم همه نظرات مشابه ندارند، همین الان مثلا در مورد سر مربی تیم ملی کسانی هستند به کل با او مخالف اند، کسانی هم هستند که به انتخاب های او و ترکیب اصلی او ایراد جدی دارند و عده ای هم نه کاملا او و عملکردش را تایید می کنند و ... این اختلاف نظرها وجود داره و طبیعی هم هست به عقیده من، البته خوب هست که ما از خلال این بحث ها چیز جدید یاد بگیریم و اگر متوجه شدیم عقیده ای درست تر هست به جای لجبازی عقیده درست را قبول کنیم ...

فکر می کنم عاقلانه تر باشه که اجازه بدهیم همه نظر و دیدگاه خود را داشته باشند (با رعایت احترام) و هر وقت هم نیاز بود با هم گفتگو کنند، گاهی هم ممکن است این گفتگوها چالشی بشه که باز هم تا وقتی بی احترامی نشده! مفید و قابل استفاده است.

پ.ن 1: در خواست می کنم از رو کردن مسایلی که لزومی به طرحش نیست هم خودداری کنید.

پ.ن 2: از عزیزان استقلالی هم تقاضا دارم، اجازه بدهند مهدی عزیز هم در جو مثبت و دوستانه تری به کار خودش ادامه بده تا ما هم از بودنش بیشتر استفاده کنیم.

پاینده و برقرار باشید.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب... آبان ماه هم تموم شد و دقایقی هست که وارد آخرین ماه از پاییز 1392 شدیم. به رسم بخش فوتبال سایت پرشین تولز، کاربران برتر یک ماه گذشته رو که با همفکری دوستان بخش مدیریت انتخاب شدن معرفی میکنم :

جناب Abbath کاربر فعال در تاپیکهای پرسپولیس و منچستر یونایتد

جناب Il Capitano کاربر فعال تاپیکها استقلال، بحث و تبادل نظر، مسایل داوری و تیم ملی

جناب khooraj کاربر فعال تاپیکهای چلسی و رئال مادرید

جناب hdavoodh کاربر فعال تاپیک پرسپولیس

اونچه که مسلمه، برگزیده شدن این دوستان به منزله نادیده گرفتن سایر عزیزان نیست. کما اینکه در روزهای اخیر کاربران عزیزی هم بودن که حجم فعالیت مفید و محترمانه شون افزایش پیدا کرد و قطعا برای دوره های بعد مد نظر خواهند بود. از طرف خودم، فرزاد، مرتضی و مهدی عزیز، به این دوستان تبریک میگم و امیدوارم در محیطی دوستانه و بدور از تنشهای بی جهت، برای تولید محتوای مفید و خلاق، کنار هم باشیم و از محیط اینجا لذت ببریم.

لازم به ذکره که دوستان میتونن طی یک ماه آینده از نشان ذیل در امضاشون استفاده کنن

و جناب داوود عزیز بخاطر دومین برگزیده شدنشون از این نشان :

توضیح مکر اینکه کاربران برتر ماه گذشته لطفا نشانهای کاربر برتر رو از امضاشون بردارن...

پاینده و کامیاب باشید

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تبریک به 4 عزیز
به تک تک بند انگشتانتون خدااا قووووت میگم
++++++++++++++++++++++++++++++++++

مخصوصا به دوست تـاجی عزیزم جناب Il Capitano

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
جا داره به دوست عزیز، آبی دل و دلسوزمون Il Capitano تبریک میگم امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشی

به دوست عزیز و صمیمیم و متاسفانه پرسپولیسی :دی Abbath هم تبریک میگم بلاخره به یکی از آرزوهای زندگیت رسیدی :D

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
ایشون به همه ما بی احترامی میکنه اونوقت میشه کاربر برتر ماه . نگاه کن تو رو خدا . مدیرا پارتی بازی میکنن.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
ایشون به همه ما بی احترامی میکنه اونوقت میشه کاربر برتر ماه . نگاه کن تو رو خدا . مدیرا پارتی بازی میکنن.
کلا شما مخافلی ها منو یاد یه شخصیت کارتونی میندازین ;)

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
تبریک به هر چهار عزیز خصوصا الکاپیتانو...

کاپیتان علی هم مث اینکه خیلی ناراحته !!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یکی همکار جدید شده معارفه اش نمیکنید :D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب... رفقا مثل اینکه زودتر دست به کار شدن... :D

دوستان عزیز، از امروز همکار تازه ای در کنار خودمون داریم که به شهادت تاریخ ورودش از قدیمی های پی تی و البته از کاربران فعال، مثبت و مثمر ثمر بخش فوتبال هست. مهرداد عزیز، از این پس کنار سایر رفقای کادر مدیریت خواهد بود و امیدوارم با همکاری هم و با کمک کاربران محترم و خوب بخش فوتبال پرشین تولز، روزهای بهتری در یک محیط صمیمی و آرام داشته باشیم... لازم به سفارش نیست که امیدوارم نهایت همکاری رو با ایشون و سایر دوستان تیم مدیریت داشته باشید. به مهرداد عزیز خوش آمد میگم و براش آرزوی موفقیت میکنم...

پاینده باشید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از همین تریبون به ایشون تسلیت میگم :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به آقا مهرداد، یکی از افراد با شخصیت فروم که به تازگی (نه نه نه پدر نشدن ایشون :دی) به مقام معظم همکار انجمن فوتبال نائل گردیده اند تبریک و تهنیت عرض می کنیم! :)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
به دوستان تبریک میگم

به مهرداد خان عزیز هم تبریک ویژه میگم

بالا