• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
منم تبریک میگم به حاج داوود عزیز که کتشم عوض کرده :دی
و یه تبریک تاجی دیگه واسه دوست ابی تاجی خودم داداش عرفان عزیز

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
تبریک نومیشی خودمان را به داش داود و داش عرفان داریم
اما تبریک ما به این منظور نیست فعال بودنشون رو به رسمیت بشناسیم (اسنایل خیلی پررو بودن)
هر وقت 500 گیگ دیتای فوتبالی شوت کردن سمت ما اونوقت کاربر فعال هستن

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
درود بر همگی دوستان

بسیار خوشحالم و تشکر میکنم از تک تک اعضای محترم کادر مدیریت که بنده رو انتخاب کردن ........... امیدوارم فعالتر و پربارتر، در کنار تمامی دوستان اوقات خوشی رو سپری کنیم .......... ارادتمند .....داود

از تمام دوستانی که محبت داشتن و تبریک گفتن هم سپاسگذارم ............

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان تبریک بنده رو هم - البته با کمی تاخیر- بابت انتخاب دو عزیزمون آقا داوود و آقا عرفان به عنوان کاربر فعال بخش فوتبال و همینطور شب یلدا پذیرا باشید!

با آرزوی تندرستی و بهروزی برای همه عزیزان
smilingsmiley.gif

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
منم تشکر میکنم از دوستان مدیریت آقا علی مهدی مهرداد مرتضی و کاپیتان فرزاد که بنده رو لایق این عنوان دانستن شاید خیلی از دوستان دیگر هم بودند که از من لایق تر بودن

درود

ا از طرف خودم و سایر دوستان کادر مدیریت، فرزاد، مرتضی، مهدی و مهرداد عزیز تبریک میگم به داوود hdavoodh و عرفان Erfan_Buffon عزیز و براشون در تمام مراحل زندگی آرزوی بهروزی و تندرستی دارم...

تشکر دوباره از شما علی آقای عزیز!!!

تبریک میگم به دو دوست عزیز کاربر فعال شدنشون رو،امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن

ممنون از شما دوست عزیز

تبریک به هر دو عزیز آقا داوود و عرفان گرامی :heart:
مثل همیشه لطف داری آقا مهدی عزیز :heart:

منم تبریک میگم به حاج داوود عزیز که کتشم عوض کرده :دی
و یه تبریک تاجی دیگه واسه دوست ابی تاجی خودم داداش عرفان عزیز

ممنون مایکل عزیز :happy:
دوستان عزیز مبارک باشه

مرسی از شما دوست گرامی :rolleyes:
بنده هم به دو دوست عزیز و گرامی تبریک میگم.... ایشاا... همیشه موفق باشن

خیلی ممنون آقا امین عزیز :)
تبریک نومیشی خودمان را به داش داود و داش عرفان داریم
اما تبریک ما به این منظور نیست فعال بودنشون رو به رسمیت بشناسیم (اسنایل خیلی پررو بودن)
هر وقت 500 گیگ دیتای فوتبالی شوت کردن سمت ما اونوقت کاربر فعال هستن
:D
تشکر از شما

دوستان تبریک بنده رو هم - البته با کمی تاخیر- بابت انتخاب دو عزیزمون آقا داوود و آقا عرفان به عنوان کاربر فعال بخش فوتبال و همینطور شب یلدا پذیرا باشید!

با آرزوی تندرستی و بهروزی برای همه عزیزان
smilingsmiley.gif

خیلی خیلی ممنون از شما آقا مرتضی گرامی و بزرگوار:heart:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اقا مرتضی چرا یه نفر از استقلالی ها رو به عنوان مدیر و همکار انجمن انتخاب نمیکنید ؟؟؟؟الان مدیرای استقلالی ما خیلی غیبت هاشون زیاد شده...مشکلاتی هم به همراه داشته این غیبت زیاد اگه واقعا این عزیزان نمیتونند بیان چرا مدیر جدید انتخاب نمیشه...اینطوری خیلی از اعتراضات و مشکلات کمتر میشه!!!

پ ن: من همچنان معترض هستم از نحوی مدیریت بعضی ها... باید عدالت برقرار بشه لطفا یه استقلالی جدید رو به عنوان مدیر انتخاب کنید یا از مدیرای استقلالی که غیبت دارن درخواست کنید تا تاپیک رو کنترول کنند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اقا مرتضی چرا یه نفر از استقلالی ها رو به عنوان مدیر و همکار انجمن انتخاب نمیکنید ؟؟؟؟الان مدیرای استقلالی ما خیلی غیبت هاشون زیاد شده...مشکلاتی هم به همراه داشته این غیبت زیاد اگه واقعا این عزیزان نمیتونند بیان چرا مدیر جدید انتخاب نمیشه...اینطوری خیلی از اعتراضات و مشکلات کمتر میشه!!!

پ ن: من همچنان معترض هستم از نحوی مدیریت بعضی ها... باید عدالت برقرار بشه لطفا یه استقلالی جدید رو به عنوان مدیر انتخاب کنید یا از مدیرای استقلالی که غیبت دارن درخواست کنید تا تاپیک رو کنترول کنند.

سلام

اول بفرمایید دقیقا کدام مورد بوده که بدون توجه ما رها شده مانده؟ چون قبلا به دفعات گفته ایم که ریپورت ها رسیدگی و بر حسب مورد پاسخ داده خواهد شد. البته این رو هم در نظر داشته باشید که همه چیز دو طرفه است، گاهی شروع صحبت های تحریک آمیز از جانب دوستان استقلالی است و گاهی پرسپولیسی. اصولا نباید وارد چنین بحث هایی بشوید تا بعدا از پاک شدن پست تان و احیانا برخوردهای دیگر دلگیر نشوید. این قاعده کار هست.

اما در باره نحوه مدیریت:

قبلا هم گفته ایم که هیچ قاعده یا قانونی نیست که تالار ورزش حتما مدیر استقلالی یا حتما مدیر پرسپولیسی داشته باشد، این تالار می تواند با فقط یک مدیر با هر نوع رنگی! اداره بشود بدون حتی یک همکار!... البته شرطش رعایت انصاف از جانب مدیریت هم هست که فکر نمی کنم تا حالا خلاف این اتفاق افتاده باشد؛ حالا اگر مورد خاصی سراغ دارید ذکر کنید تا با هم بررسی کنیم. مطمئن باشید اگر اشتباهی از جانب شخص بنده اتفاق افتاده باشد شهامت عذرخواهی را دارم، ولی لطفا با مصداق صحبت کنید.

ممنونم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کسانی که هنوز معنی کلماتی رو که مینویسن نمیدونن و حتی سر سوزنی شهامت عذرخواهی ندارن و از روی برخی تفکرهای شخصی حتی مدیر هم تیم و همقطارشون رو نمیبینن جایی برای گله ندارن...
اینجا ما پاسخگو هستیم برای گوشهای شنوا... نه کسانی که به مصلحت میشنون و به مصلحت نه... من بعد هم مماشات با صحنه سازیها و مراعات نکردن مقررات در کار نخواهد بود و برخوردهای جدی خواهد داشت... آقایان مدعی هم تلاش کنن تا احترام گذاشتن به دیگران رو یاد بگیرن...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام

اول بفرمایید دقیقا کدام مورد بوده که بدون توجه ما رها شده مانده؟ چون قبلا به دفعات گفته ایم که ریپورت ها رسیدگی و بر حسب مورد پاسخ داده خواهد شد. البته این رو هم در نظر داشته باشید که همه چیز دو طرفه است، گاهی شروع صحبت های تحریک آمیز از جانب دوستان استقلالی است و گاهی پرسپولیسی. اصولا نباید وارد چنین بحث هایی بشوید تا بعدا از پاک شدن پست تان و احیانا برخوردهای دیگر دلگیر نشوید. این قاعده کار هست.

اما در باره نحوه مدیریت:

قبلا هم گفته ایم که هیچ قاعده یا قانونی نیست که تالار ورزش حتما مدیر استقلالی یا حتما مدیر پرسپولیسی داشته باشد، این تالار می تواند با فقط یک مدیر با هر نوع رنگی! اداره بشود بدون حتی یک همکار!... البته شرطش رعایت انصاف از جانب مدیریت هم هست که فکر نمی کنم تا حالا خلاف این اتفاق افتاده باشد؛ حالا اگر مورد خاصی سراغ دارید ذکر کنید تا با هم بررسی کنیم. مطمئن باشید اگر اشتباهی از جانب شخص بنده اتفاق افتاده باشد شهامت عذرخواهی را دارم، ولی لطفا با مصداق صحبت کنید.

ممنونم

سلام
من در مورد مورد رها شده حرف نزدم. ولی مورد بود که دوستان قبلا اگه اشتباه نکنم توی همین تاپیک بود که اشاره کردند در مورد پست توهین امیزی که توسط مدیر لایک شده که بعد از ریپورت های فروان حذف شده (دقیقا حضور ذهن ندارم کدوم کاربر اینو گفت )...

یکی دو مورد هم زمان خدافظی کاپیتان مجیدی دیده شد اونجا پست های بود که حذف نشده بود (دیرتر رسیدگی میشد)...الان مستنداتی نیست که ارائه بدم.حیف...

از برخورد ها دلگیر نمیشیم ولی از یک طرفه بودنش دلگیر میشیم...

در مورد نحوه ی مدیریت شما میگین هیچ قانونی نیست درست قانونی که که حتما باید مدیر ابی باشه و یا قرمز ... اقا مرتضی این همه مدیرای استقلال نبودن من میگم یه هفته مدیران پرسپولیسی نباشن به جاش مدیران ابی ها بیان و در نبود شماها اینجا رو کنترول کنند.قضیه برعکس اینی که هست میشه.پرسپولیسی ها میان اعتراض میکنند.بالاخره یه سری پست های از نظر ما توهین حساب میشه ولی از نظر یه قرمز توهین نیستو کاملا عادیه و برعکس.

به شخصا از نحوه ی مدیریت شما راضی هستم:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام
من در مورد مورد رها شده حرف نزدم. ولی مورد بود که دوستان قبلا اگه اشتباه نکنم توی همین تاپیک بود که اشاره کردند در مورد پست توهین امیزی که توسط مدیر لایک شده که بعد از ریپورت های فروان حذف شده (دقیقا حضور ذهن ندارم کدوم کاربر اینو گفت )...

یکی دو مورد هم زمان خدافظی کاپیتان مجیدی دیده شد اونجا پست های بود که حذف نشده بود (دیرتر رسیدگی میشد)...الان مستنداتی نیست که ارائه بدم.حیف...

از برخورد ها دلگیر نمیشیم ولی از یک طرفه بودنش دلگیر میشیم...

در مورد نحوه ی مدیریت شما میگین هیچ قانونی نیست درست قانونی که که حتما باید مدیر ابی باشه و یا قرمز ... اقا مرتضی این همه مدیرای استقلال نبودن من میگم یه هفته مدیران پرسپولیسی نباشن به جاش مدیران ابی ها بیان و در نبود شماها اینجا رو کنترول کنند.قضیه برعکس اینی که هست میشه.پرسپولیسی ها میان اعتراض میکنند.بالاخره یه سری پست های از نظر ما توهین حساب میشه ولی از نظر یه قرمز توهین نیستو کاملا عادیه و برعکس.

به شخصا از نحوه ی مدیریت شما راضی هستم
smilingsmiley.gif

سلام دوباره

شما باید دلیل محکم و قوی برای اتهام یک طرفه بودن برخوردها بیاورید. همینطوری نمی شه یک حرفی بزنید و بروید که برادر من! ما هم اینجا بیکار نیستیم که هی بیاییم نوشته های اسپم و کل کل و توهین و غیره رو ببنیم و وقت بگذاریم اینها را اصلاح و برخورد کنیم و دست آخر هم متهم شویم به رنگی بودن ...

برای مرتبه آخر عرض می کنم (روی سخنم با شخص شما نیست، بلکه همه کاربران بخش فوتبال است) :

هر کس با هر رنگی! مدیر بخش هست همه باید به آرای ایشان احترام گذاشته و از او تبعیت کنند. ما اینجا مدیر اختصاصی برای یک تاپیک نداریم! مدیر بخش فوتبال کل تالار فوتبال را اداره می کند که به فرض تاپیک پرسپولیس یا استقلال یک صدم آن می شود!

از این حرف های بچگانه که فلانی با من لج کرده و هر چه بنویسم رو پاک می کنه یا از روی دشمنی شخصی کارت قرمز داده و ... بیایید بیرون. ببینید انصافا قوانین تاپیک های هواداری رو رعایت کرده اید؟!

همین الان مجبور شده ایم که تعداد زیادی از پست های کاربران هر دو تاپیک استقلال و پرسپولبس را پاک کنیم فقط به خاطر اسپم و نقض قوانین آن وقت این دوستان همه اش در حال مظلوم نمایی هستند که اینجا نمی شود حرف حق زد و با ما دشمنی دارند و بی خود پست های ما رو پاک می کنند و ...

نهایتا:

من از جانب همه دوستان تیم مدیریت می گویم (مطمئنم که با من در این زمینه هم صدا هستند) : تذکرات به اندازه کافی داده شده و ما هم نمی توانیم هر روز بیاییم اینجا و تذکر بدهیم که لطفا خوب باشید و اسپم نکنید و ...! در نتیجه قطعا با هر نوع پست خلاف مقررات تاپیک های هوداری برخورد خواهد شد و لازم هم نیست که ما در قبال پست های حذف شده توضیح بدهیم. برخوردهای دیگر مدیریتی هم به همین شکل.

محض اطلاع لینک قوانین تاپیک های هواداری را برای شما می گذارم که مطالعه کنید :

قوانین تالار فوتبال (نوشته شده توسط ساسان)

ممنون می شوم اگر از این به بعد به اجرای شایسته این قوانین در بخش فوتبال متعهد باشید.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام دوباره

شما باید دلیل محکم و قوی برای اتهام یک طرفه بودن برخوردها بیاورید. همینطوری نمی شه یک حرفی بزنید و بروید که برادر من! ما هم اینجا بیکار نیستیم که هی بیاییم نوشته های اسپم و کل کل و توهین و غیره رو ببنیم و وقت بگذاریم اینها را اصلاح و برخورد کنیم و دست آخر هم متهم شویم به رنگی بودن ...

توی خصوصی عرض میکنم خدمتون...چون نمیخوام دوباره بی دلیل اخطار بگیرم که چرا پیام های خصوصی رو توی تاپیک عمومی گذاشتم و...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
اومدم مانیتور بفروشم ولی دلم نیومد بعد از مدتها یه چرخ نزنم
اینجا چقدر مدیر همکار جدید داریم
آقا نمیدونم تبریک داره یا نه ولی به هر حال تبریک میگم :D
مخلص داش ساسان گلمون هم هستیم. دلمون برات تنگ شده برادر.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام
آقا نمیدونم تبریک داره یا نه ولی به هر حال تبریک میگم :D

درود و عرض ارادت و ذوق زدگی خدمت یوسف عزیز

اینجا اسما خیلی مدیر و همکار داریم اما بعضی رفقا حضورشون رو دریغ کردن از ما... به امید بازگشت همه قدیمی ها...

ارادت

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
درود و عرض ارادت و ذوق زدگی خدمت یوسف عزیز

اینجا اسما خیلی مدیر و همکار داریم اما بعضی رفقا حضورشون رو دریغ کردن از ما... به امید بازگشت همه قدیمی ها...

ارادت
سلام داش علی گل
حاجی ما که در فیسبوک استفاده ها میبریم از شما. همونجا خوبه :دی
انگیزه ای برای فعالیت نیست و هیچ تضمینی هم وجود نداره فعالیت ها ماندگار بشه. ممکنه همین فردا بخش ورزش هم مغایر با قوانین بشه و ببندنش
بقیه رو نمیدونم کی نیست ولی کلا محیط انجمن تکراری میشه بعد از مدتی و از اون بدتر من نوع تفکر احسان برای گردوندن انجمن رو نمیپسندم و اینجا رو تبدیل کرده به یک بنگاه اقتصادی
که حتی خود من هم برای فروختن مانیتور میام اینجا!
کسب درآمد از انجمن به صاحبش مزه داده :D نوش جونش
فقط امیدوارم روزی نیاد برای تغییر نام کاربری هم از کاربرها پول بگیرن
به هر حال چهار دیواری خودشه و اختیارش رو داره کسی زور نکرده مارو :D
...
من همینجا به شما و عزیز دلم سید بزرگوار و همینطور مهرداد بابت پست های جدیدتون تبریک میگم
اگر کس دیگه ای هم پست مدیریتی گرفته و من متوجه نشدم بازم تبریک میگم. اگه کسی بازنشسته شده بازم تبریک میگم :D
ارادت فراوان

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام
آقا نمیدونم تبریک داره یا نه ولی به هر حال تبریک میگم
biggrinsmiley.gif

سلام داش علی گل
حاجی ما که در فیسبوک استفاده ها میبریم از شما. همونجا خوبه :دی
انگیزه ای برای فعالیت نیست و هیچ تضمینی هم وجود نداره فعالیت ها ماندگار بشه. ممکنه همین فردا بخش ورزش هم مغایر با قوانین بشه و ببندنش
بقیه رو نمیدونم کی نیست ولی کلا محیط انجمن تکراری میشه بعد از مدتی و از اون بدتر من نوع تفکر احسان برای گردوندن انجمن رو نمیپسندم و اینجا رو تبدیل کرده به یک بنگاه اقتصادی
که حتی خود من هم برای فروختن مانیتور میام اینجا!
کسب درآمد از انجمن به صاحبش مزه داده
biggrinsmiley.gif
نوش جونش
فقط امیدوارم روزی نیاد برای تغییر نام کاربری هم از کاربرها پول بگیرن
به هر حال چهار دیواری خودشه و اختیارش رو داره کسی زور نکرده مارو
biggrinsmiley.gif

...
من همینجا به شما و عزیز دلم سید بزرگوار و همینطور مهرداد بابت پست های جدیدتون تبریک میگم
اگر کس دیگه ای هم پست مدیریتی گرفته و من متوجه نشدم بازم تبریک میگم. اگه کسی بازنشسته شده بازم تبریک میگم
biggrinsmiley.gif

ارادت فراوان

heart.gif

سلام بر یکی از بهترین دوستانم در پی تی! داداش یوسف گل و عزیز، صفا آوردی برادر!!!
happysmiley.gif
coolsmiley02.gif

به واقع زبانم بند آمد!

...

در این مدت 7 - 8 سالی که در این فوروم بوده ام، نمی توانم بگویم وقتم را تلف کرده ام چون با دوستان بسیار خوبی مثل خودت آشنا شده ام که واقعا غنیمتی بوده اند و در اثنای این مراجعات به فوروم چیزهای زیادی هم یاد گرفته ام.

من به شخصه کاری به این ندارم که ادمین فوروم یا مدیر سایت رویکرد فعلی اش چی هست، چه بسا خود ما هم بودیم تصمیم مشابهی می گرفتیم ... ولی برای من همین رفاقت ها ارزش داشته و در این باره غلو یا اغراق نمی کنم. البته قبول دارم که عمر فورومی کاربران هم محدود هست و هر کسی روزی هم به پایان خط می رسه ...

باز هم از این که اینجا آمدی ازت تشکر می کنم و بابت تبریکات هم تشکر مجدد! دعوت می کنم که همین حضور گاه و بیگاه و البته گرمی بخش ت رو از ما دریغ نکنی رفیق ... گر چه هنوز چشم مان به دم در هست که دوستان قدیمی دیگرمان هم بیایند و هر گلی هم بوی خودش رو داره، ولی مسلما یوسف جایگاه خاص خودش رو پیش ما داره!
king.gif
(شرمنده م من هیچ وقت اسمایلی باز نبوده م و اسمایلی های دیگه ای ندارم که برات بگذارم!)

یاد تاپیک های نوستالژیک بخش خاطرات و خاطرات شیرین خودت و بقیه رفقای آن بخش از دوران کودکی به خیر ...

هر جا هستی همیشه سرخوش و شاد و برقرار باشی

پ.ن: راستی ... هر چند وقت یک بار یک مانیتور بفروش!!
laughingsmiley.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
مرتضی جان شما تاج سری. من که همیشه هستم داداش :دی

Sent from my ZP980 using Tapatalk

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
فی الواقع الان یکسال طول میکشه که به استایل جدید عادت کنیم و اونموقع دوباره تغییرات ....
خوب بود این تغییرات بصورت آزمایشی و آروم آروم رخ بده نه همینطوری یهویی ! o_O

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من شبا وقتی میخوام درس بخونم چاراغای اتاقو خاموش میکنم چون وقتی پی تی رو باز میکنم تمام اتاق روشن میشه:)

بالا