kyle
مدیر بازنشسته
منم تبریک میگم به حاج داوود عزیز که کتشم عوض کرده :دی
و یه تبریک تاجی دیگه واسه دوست ابی تاجی خودم داداش عرفان عزیز
درود
ا از طرف خودم و سایر دوستان کادر مدیریت، فرزاد، مرتضی، مهدی و مهرداد عزیز تبریک میگم به داوود hdavoodh و عرفان Erfan_Buffon عزیز و براشون در تمام مراحل زندگی آرزوی بهروزی و تندرستی دارم...
تبریک میگم به دو دوست عزیز کاربر فعال شدنشون رو،امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن
مثل همیشه لطف داری آقا مهدی عزیز :heart:تبریک به هر دو عزیز آقا داوود و عرفان گرامی :heart:
منم تبریک میگم به حاج داوود عزیز که کتشم عوض کرده :دی
دوستان عزیز مبارک باشه
بنده هم به دو دوست عزیز و گرامی تبریک میگم.... ایشاا... همیشه موفق باشن
تبریک نومیشی خودمان را به داش داود و داش عرفان داریم
اما تبریک ما به این منظور نیست فعال بودنشون رو به رسمیت بشناسیم (اسنایل خیلی پررو بودن)
هر وقت 500 گیگ دیتای فوتبالی شوت کردن سمت ما اونوقت کاربر فعال هستن
دوستان تبریک بنده رو هم - البته با کمی تاخیر- بابت انتخاب دو عزیزمون آقا داوود و آقا عرفان به عنوان کاربر فعال بخش فوتبال و همینطور شب یلدا پذیرا باشید!
با آرزوی تندرستی و بهروزی برای همه عزیزان![]()
اقا مرتضی چرا یه نفر از استقلالی ها رو به عنوان مدیر و همکار انجمن انتخاب نمیکنید ؟؟؟؟الان مدیرای استقلالی ما خیلی غیبت هاشون زیاد شده...مشکلاتی هم به همراه داشته این غیبت زیاد اگه واقعا این عزیزان نمیتونند بیان چرا مدیر جدید انتخاب نمیشه...اینطوری خیلی از اعتراضات و مشکلات کمتر میشه!!!
پ ن: من همچنان معترض هستم از نحوی مدیریت بعضی ها... باید عدالت برقرار بشه لطفا یه استقلالی جدید رو به عنوان مدیر انتخاب کنید یا از مدیرای استقلالی که غیبت دارن درخواست کنید تا تاپیک رو کنترول کنند.
سلام
اول بفرمایید دقیقا کدام مورد بوده که بدون توجه ما رها شده مانده؟ چون قبلا به دفعات گفته ایم که ریپورت ها رسیدگی و بر حسب مورد پاسخ داده خواهد شد. البته این رو هم در نظر داشته باشید که همه چیز دو طرفه است، گاهی شروع صحبت های تحریک آمیز از جانب دوستان استقلالی است و گاهی پرسپولیسی. اصولا نباید وارد چنین بحث هایی بشوید تا بعدا از پاک شدن پست تان و احیانا برخوردهای دیگر دلگیر نشوید. این قاعده کار هست.
اما در باره نحوه مدیریت:
قبلا هم گفته ایم که هیچ قاعده یا قانونی نیست که تالار ورزش حتما مدیر استقلالی یا حتما مدیر پرسپولیسی داشته باشد، این تالار می تواند با فقط یک مدیر با هر نوع رنگی! اداره بشود بدون حتی یک همکار!... البته شرطش رعایت انصاف از جانب مدیریت هم هست که فکر نمی کنم تا حالا خلاف این اتفاق افتاده باشد؛ حالا اگر مورد خاصی سراغ دارید ذکر کنید تا با هم بررسی کنیم. مطمئن باشید اگر اشتباهی از جانب شخص بنده اتفاق افتاده باشد شهامت عذرخواهی را دارم، ولی لطفا با مصداق صحبت کنید.
ممنونم
سلام
من در مورد مورد رها شده حرف نزدم. ولی مورد بود که دوستان قبلا اگه اشتباه نکنم توی همین تاپیک بود که اشاره کردند در مورد پست توهین امیزی که توسط مدیر لایک شده که بعد از ریپورت های فروان حذف شده (دقیقا حضور ذهن ندارم کدوم کاربر اینو گفت )...
یکی دو مورد هم زمان خدافظی کاپیتان مجیدی دیده شد اونجا پست های بود که حذف نشده بود (دیرتر رسیدگی میشد)...الان مستنداتی نیست که ارائه بدم.حیف...
از برخورد ها دلگیر نمیشیم ولی از یک طرفه بودنش دلگیر میشیم...
در مورد نحوه ی مدیریت شما میگین هیچ قانونی نیست درست قانونی که که حتما باید مدیر ابی باشه و یا قرمز ... اقا مرتضی این همه مدیرای استقلال نبودن من میگم یه هفته مدیران پرسپولیسی نباشن به جاش مدیران ابی ها بیان و در نبود شماها اینجا رو کنترول کنند.قضیه برعکس اینی که هست میشه.پرسپولیسی ها میان اعتراض میکنند.بالاخره یه سری پست های از نظر ما توهین حساب میشه ولی از نظر یه قرمز توهین نیستو کاملا عادیه و برعکس.
به شخصا از نحوه ی مدیریت شما راضی هستم![]()
سلام دوباره
شما باید دلیل محکم و قوی برای اتهام یک طرفه بودن برخوردها بیاورید. همینطوری نمی شه یک حرفی بزنید و بروید که برادر من! ما هم اینجا بیکار نیستیم که هی بیاییم نوشته های اسپم و کل کل و توهین و غیره رو ببنیم و وقت بگذاریم اینها را اصلاح و برخورد کنیم و دست آخر هم متهم شویم به رنگی بودن ...
سلام
اومدم مانیتور بفروشم ولی دلم نیومد بعد از مدتها یه چرخ نزنم
اینجا چقدر مدیر همکار جدید داریم
آقا نمیدونم تبریک داره یا نه ولی به هر حال تبریک میگم
مخلص داش ساسان گلمون هم هستیم. دلمون برات تنگ شده برادر.
سلام داش علی گلدرود و عرض ارادت و ذوق زدگی خدمت یوسف عزیز
اینجا اسما خیلی مدیر و همکار داریم اما بعضی رفقا حضورشون رو دریغ کردن از ما... به امید بازگشت همه قدیمی ها...
ارادت
سلام
اومدم مانیتور بفروشم ولی دلم نیومد بعد از مدتها یه چرخ نزنم
اینجا چقدر مدیر همکار جدید داریم
آقا نمیدونم تبریک داره یا نه ولی به هر حال تبریک میگم![]()
مخلص داش ساسان گلمون هم هستیم. دلمون برات تنگ شده برادر.
سلام داش علی گل
حاجی ما که در فیسبوک استفاده ها میبریم از شما. همونجا خوبه :دی
انگیزه ای برای فعالیت نیست و هیچ تضمینی هم وجود نداره فعالیت ها ماندگار بشه. ممکنه همین فردا بخش ورزش هم مغایر با قوانین بشه و ببندنش
بقیه رو نمیدونم کی نیست ولی کلا محیط انجمن تکراری میشه بعد از مدتی و از اون بدتر من نوع تفکر احسان برای گردوندن انجمن رو نمیپسندم و اینجا رو تبدیل کرده به یک بنگاه اقتصادی
که حتی خود من هم برای فروختن مانیتور میام اینجا!
کسب درآمد از انجمن به صاحبش مزه دادهنوش جونش![]()
فقط امیدوارم روزی نیاد برای تغییر نام کاربری هم از کاربرها پول بگیرن
به هر حال چهار دیواری خودشه و اختیارش رو داره کسی زور نکرده مارو![]()
...
من همینجا به شما و عزیز دلم سید بزرگوار و همینطور مهرداد بابت پست های جدیدتون تبریک میگم
اگر کس دیگه ای هم پست مدیریتی گرفته و من متوجه نشدم بازم تبریک میگم. اگه کسی بازنشسته شده بازم تبریک میگم![]()
ارادت فراوان