منظورتون این پست هست :
من همچین پستی را از همین کاربر در تاپیک استقلال بدریپورت دادم قبلش
من نگفتم که همچین پست های نباید پاک بشه .
درود
فرامرز عزیز... پست شما رو من ویرایش کردم
مثل بالای 10-15 پست دیگه که چه در تاپیک پرسپولیس و چه استقلال پاک شد یا ویرایش... تکه اول پست شما مصداق کل کل بود در تاپیکهای هواداری. درست مثل پستهایی که درباره نکونام زده شد در تاپیک پرسپولیس (و البته پاک شد)... چندتا نکته :
اول اینکه نه من، نه هیچ مدیر آبی متعصب مورد علاقه شما نه میتونه و نه حتی اگر بتونه ریز اکشن های مدیریتی رو به تک تک کاربرها گزارش نمیده. همین که الان من اینجا یا در موارد مشابه درباره کارها توضیح میدم شاید در هیچ جای دیگه ای سابقه نداشته یاشه. این البته ابداع من نیست، روال گروه مدیریتی بوده تا زمانی که به یاد دارم.
دوم اینکه سابقه نشون داده شمای نوعی و هر کاربر دیگه ای، چه آبی و چه قرمز، هروقت عملی خلاف میلش صورت بگیره، با قیافه حق به جانب و مظلوم نمایی تمام داد از بی عدالتی در فوروم سر میده که : "آی بدویید سرمون رو بریدن"... جالب نیست که به عملکرد همقطارهاتون توجه نمیکنید؟ من اگر مثال بزنم مثنوی هفتاد من کاغذ میشه... یه نمونه اش این : من پست کاربر محترمی رو پاک کردم که خبری رو کار کرده بود. اون پست تکراری بود و اون کاربر اگر سه پست بالاترش رو میدید چه بسا دوباره اون خبر رو کار نمیکرد. به هر حال پست پاک شد و دوباره فریاد واعدالتا و وا انصافا و رنگی و سیاه و سفید و... بلافاصله کاربر دیگه ای که البته مسبوق به سابقه هم بود پست عدالت خواهانه رو کوت کرد و 4 تا هم گذاشت روش... البته دوست اولی متوجه شد و پستش رو پاک کرد و به تبع اون کاربر فرصت طلب دیگه هم مجبور شد همینکار رو بکنه... باز هم مثال بزنم؟ شما از همه چیز این بخش خبر دارید؟ برید تو تاپیکها ببینید که با یه پست جهت دار چطور 5-6 پست در تاییدش زده میشه که به ریشه عمل اگر نگاه کنی یا از سر عجله بوده یا از سر نیت برهم زدن جو بخش...
سوم اینکه آیا خود شما فرصت این رو دارید تک به تک پستها رو بخونید؟ برای بار صد هزارم میپرسم، اصلا منطق بد ریپورت برای چیه؟ این چه روشیه که تا یه پستتون که ایراد داره مدیریت میشه، میرید میگردید 4تا نمونه پیدا میکنید و شاهد مثال میارید که اینجا عدالت رعایت نمیشه؟ شما اون 40 تا بلکه 400 تا پست مشابه مدیریت شده رو اصلا دیدید؟ این چه فرهنگیه که راه انداختید و با دو سه تا کاربر معمولا تایید کننده دارید منتشرش میکنید در حالی که اگر جای همین افراد مدیریت بودید ای بسا بهتر عمل نمیکردید... این حق قضاوت کردن بدون دانستن همه حقایق رو از کجا میارید؟ البته تازگیها میبینم که بعضی دوستان خیلی با این "فرهنگ" و "فرهنگ سازی" مشکل دارن... خب، چشم مردم و جامعه که اینجا یه نمونه اش هست، روشن...
بارها گفتم انتظارم از کاربرهای قدیمی بالاتره... اونها اگر هنوز دوام آوردن احتمالا بخاطر علاقه شون به این محیطه... به همین دلیل اونها درواقع مدیران بدون عنوان این بخش هستن. آیا اینهمه فعالیت در محیطهای مجازی کم بود برای اینکه بخشی از بار مسوولیتهای محیطی که در اون هستیم رو عهده دار بشیم؟ فقط اعتراض؟ فقط فریاد وا عدالتا؟ شما از عدالت خودتون و دوستانتون مطمئنید؟
فرزاد گل به هر دلیلی نیست... شما همه دلایلش رو نمیدونید. دست کم به اندازه من نمیدونید. همینقدر بدونید که به عملکرد کارهای اینجا بی ارتباط نیست این سرد شدن. اینکه هرچقدر تلاش میکنیم توازن رو در تالار حفظ کنیم باز هم عده ای همیشه حق به جانب (منظورم شما نیست) حی و حاضرن برای برهم زدن تمام ساخته شما... اینکه هرچه تلاش میکنیم برای تولید محتوای مفید در این تالار، بازهم عده ای اسپمر همیشه در صحنه و همیشه مدعی فضا رو برای شما تنگ میکنن...
من هم اینجا هستم تا جای امثال فرزاد رو کسانی که آمادگی دارن برای رسیدن به اهدافشون فضای این بخش رو مثل خیلی فورومهای دیگه به آلودگی بکشن، نگیرن... همینجا اعلام میکنم یکی از بزرگترین آرزوهام برگشتن ساسان و فرزاد و جواد هست... حتی برگشتن حسام و آرین و یوسف و جری و روبی و آقا مصطفی که هرقدر هم که متعصب بودن اما به اصول اینجا پایبند بودن...
این نوشته رو درد دل فرض کن فرامرز عزیز... من به کارم ادامه میدم تا زمانی که انگیزه باشه... شما هم اگر تمایلی ندارید که به ما کمک کنید، خیالی نیست... اما لطفا بجای گله گذاریهای حاشیه ساز، فقط دکمه بدریپورت رو فشار بدید... سخت که نیست؟
پاینده باشید
علی عزیز
در مورد پست من فکر نمی کنم کل کل تویش بود !
ولی بازم اشکال نداره من تو اونم مشکلی نمی بینم که اگه به نظر مدیریت اون پست کل کل حساب میشه ادیت بشه .
ولی قبل از پست من اون مثال های که آوردم زده شد !
اگه همه اخلاق منصوریان یا مهدوکیا رو داشتن .....اینقدر نفرت دو طرفه وجود نداشت .............. یه سری ستاره نمای البته محبوب یکطرفه !!!!!!!!!!! باعث جدل شدن!
این پست چی رو نشون میده ! این پست دقیقا قبل از اینکه من بنویسم زده شد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد .
یا این پست :
تراکتور باخته فعلا
جالبه که مافیا میتونه تراکتور رو ببره و خیلی راحت و معمولی بازی کنه ولی ما جلوی این تیم خودبزرگ بین باید دو تا پنالتی نگرفته داشته باشیم
دقیقا این پست داره تهمت می زنه و بازم میگم یادم هست که مصطفی به خاطر همین که تهمت زده بود بن شد .
من این مثال ها رو نزدم که بگم چرا پست من ویرایش شد ! شما حق دارید هر طور که صلاح می دانید عمل کنید ولی وقتی من می بینم همچین پست های در تاپیک پرسپولیس زده میشه و اشکالی برشان وارد نیست و می ماند خوب میگم پست من چه اشکالی داشت که باید ویرایش میشد !؟
همین اتفاق چند وقت پیش هم افتاد و من بد ریپورت دادم ولی بازم اتفاقی نیفتاد تا من تو همین تاپیک اعلامش کردم و پاک شد .
من تاپیک استقلال رو همیشه می خونم هر چند که پستی نمیدم .
من هم نگفتم شما و مدیریت رنگی عمل می کنید و یا اینکه رفتاراتان شخصی هست .
اگه این پست ها رو اینجا گذاشتم فقط به خاطر این هست که این پست ها رو میزنند و من می بینم مدیریت هستند ولی این پست ها هنوز سر جای خودشان هست . شاید کسی بد ریپورت نمیده و خیلی چیز های دیگه . ولی وقتی من می بینم که پست من که به نظر خودم کل کل نبود وتوهین توش نداشت ویرایش میشه برام سخت میشه .
من خیلی وقت هست که رغبتی ندارم تو اینجا شرکت کنم و هر از چند گاهی هم که میام فقط برای دنبال کردن اخبار تیم و نظر دوستان هست اگه هم چیزی می نویسم قصدم کل کل نیست .
با این حال معذرت اگه جسارت کردم
موفق باشید .