• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من یک پست دادم که هیچ توهینی به کسی نبود ! نمی دونم چرا ویرایش شد !
اینم برای من مهم نیست !

ولی

تراکتور باخته فعلا
جالبه که مافیا میتونه تراکتور رو ببره و خیلی راحت و معمولی بازی کنه ولی ما جلوی این تیم خودبزرگ بین باید دو تا پنالتی نگرفته داشته باشیم

این پست تو تاپیک پرسپولیس زده شده و منظورش از مافیا سپاهان هست و اینجور پست دادن ها خلاف هست و من یادم هست که فکر کنم مصطفی به خاطر اینکه تهمت زده بود بن شد !! و این هم دست کمی از تهمت زدن نداره !

این لعنتی ها چرا برنامه هفته 20 و 21 رو اینجور چیدن
ما در هفته 20 بیرون از خانه باید بازی کنم در حالی که نفت داخل خانه
سه روز بعد یعنی جمعه ما باید از نفتی میزبانی کنیم که بازی قبلیش رو در خانه داشته و وقت بیشتر
بعد 3 تا رقیب دیگمون تراکتور و فولاد و اون یاروها روز بعدش بازی دارن یعنی یه روز استراحت بیشتر
باشگاه باید اعتراض کنه ،‌به نظر من داره بو دار میشه

نوشتن اسم تیم های دیگه به هر صورتش که اشتباه باشه خلافه قانون هست ! اگه دوست نداری اسم تیم دیگه رو بیاری می تونی صحبت در موردش نکنی !

اگه همه اخلاق منصوریان یا مهدوکیا رو داشتن .....اینقدر نفرت دو طرفه وجود نداشت .............. یه سری ستاره نمای البته محبوب یکطرفه !!!!!!!!!!! باعث جدل شدن!

و این پست هم بیشتر تحریک طرفداران استقلال هست و احتمالا می تونست پاک بشه !!

این حرفام مقابله یا این نیست که چرا پست من ویرایش شده . فقط می خواستم چرا اینها توهین حساب نمیشه !

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اینم برای من مهم نیست !

ولی

این پست تو تاپیک پرسپولیس زده شده و منظورش از مافیا سپاهان هست و اینجور پست دادن ها خلاف هست و من یادم هست که فکر کنم مصطفی به خاطر اینکه تهمت زده بود بن شد !! و این هم دست کمی از تهمت زدن نداره !

نوشتن اسم تیم های دیگه به هر صورتش که اشتباه باشه خلافه قانون هست ! اگه دوست نداری اسم تیم دیگه رو بیاری می تونی صحبت در موردش نکنی !

این حرفام مقابله یا این نیست که چرا پست من ویرایش شده . فقط می خواستم چرا اینها توهین حساب نمیشه !

كاملا موافقم
من به علي خان و مرتضي عزيز ارادت خاصي دارم و دوست ندارم ازشون بد بكم
ولي خواسته يا ناخواسته, وقتي طرفدار رنكي باشي تو همه جا باعث ميشه يه تبغيض هايي بوحود بياد كه كاملا سهوي هست
الان هم استقلالي ها شديدا مظلوم واقع شدند و تو اين وسط. ...
به دليل اينكه الان فرزاد عزيز نيست و 3 عزيز perspolisi دارن بخش فوتبال رو اداره مي كنن و استقلالي ها هم فقط كاربر فعال هستند!
خواهشا يه فكري براي اين مشكل بكنيد

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
اینم برای من مهم نیست !

ولی

درود
فرامرز عزیز به محض مشاهده هر پستی که به نظرت مشکل داره بد ریپورت بده - مطمئن باش در اولین فرصت رسیدگی میشه

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
كاملا موافقم
ولي خواسته يا ناخواسته, وقتي طرفدار رنكي باشي تو همه جا باعث ميشه يه تبغيض هايي بوحود بياد كه كاملا سهوي هست
به دليل اينكه الان فرزاد عزيز نيست و 3 عزيز perspolisi دارن بخش فوتبال رو اداره مي كنن و استقلالي ها هم فقط كاربر فعال هستند!
والا ما که ندیدیم همچین چیزیو که شما میگینو پست ما هنوز به تاپیک نرسیده حذفه باز مال شما بهتره یه یکی دو ساعتی میمونه تو تاپیکتون
درکل خیلی سخت گیری میکنن فدارسیون فوتبال نتونست با کم کردن امتیاز جلوی شور هوادارا رو بگیره حالا نمیدونم شما 3 مدیر یک دفعه ای میخواید فرهنگ سازی کنید

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
كاملا موافقم

آقا محمد میشه لطفا اسم اون 3 عزیز پرسپولیسی که دارن تاپیک رو اداره میکنن بگین تا ما هم باهاشون آشنا بشیم. علی آقا و آقا مرتضی رو من میدونم ولی با نفر سوم آشنایی ندارم. در ضمن آقا مهدی و آقا فرزاد که دیگه استقلالی هستن. آقا مهدی یعنی کاربر عزیز matgogoia که اکثر مواقع حضور فعال دارن و اخیرا آقا فرزاد رو کمتر دیدم به فروم سر بزنن و امیدوارم هرجا هستن صحیح و سالم باشن.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آقا محمد میشه لطفا اسم اون 3 عزیز پرسپولیسی که دارن تاپیک رو اداره میکنن بگین تا ما هم باهاشون آشنا بشیم. علی آقا و آقا مرتضی رو من میدونم ولی با نفر سوم آشنایی ندارم. در ضمن آقا مهدی و آقا فرزاد که دیگه استقلالی هستن. آقا مهدی یعنی کاربر عزیز matgogoia که اکثر مواقع حضور فعال دارن و اخیرا آقا فرزاد رو کمتر دیدم به فروم سر بزنن و امیدوارم هرجا هستن صحیح و سالم باشن.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

فرامرز عزیز... پست شما رو من ویرایش کردم

مثل بالای 10-15 پست دیگه که چه در تاپیک پرسپولیس و چه استقلال پاک شد یا ویرایش... تکه اول پست شما مصداق کل کل بود در تاپیکهای هواداری. درست مثل پستهایی که درباره نکونام زده شد در تاپیک پرسپولیس (و البته پاک شد)... چندتا نکته :

اول اینکه نه من، نه هیچ مدیر آبی متعصب مورد علاقه شما نه میتونه و نه حتی اگر بتونه ریز اکشن های مدیریتی رو به تک تک کاربرها گزارش نمیده. همین که الان من اینجا یا در موارد مشابه درباره کارها توضیح میدم شاید در هیچ جای دیگه ای سابقه نداشته یاشه. این البته ابداع من نیست، روال گروه مدیریتی بوده تا زمانی که به یاد دارم.

دوم اینکه سابقه نشون داده شمای نوعی و هر کاربر دیگه ای، چه آبی و چه قرمز، هروقت عملی خلاف میلش صورت بگیره، با قیافه حق به جانب و مظلوم نمایی تمام داد از بی عدالتی در فوروم سر میده که : "آی بدویید سرمون رو بریدن"... جالب نیست که به عملکرد همقطارهاتون توجه نمیکنید؟ من اگر مثال بزنم مثنوی هفتاد من کاغذ میشه... یه نمونه اش این : من پست کاربر محترمی رو پاک کردم که خبری رو کار کرده بود. اون پست تکراری بود و اون کاربر اگر سه پست بالاترش رو میدید چه بسا دوباره اون خبر رو کار نمیکرد. به هر حال پست پاک شد و دوباره فریاد واعدالتا و وا انصافا و رنگی و سیاه و سفید و... بلافاصله کاربر دیگه ای که البته مسبوق به سابقه هم بود پست عدالت خواهانه رو کوت کرد و 4 تا هم گذاشت روش... البته دوست اولی متوجه شد و پستش رو پاک کرد و به تبع اون کاربر فرصت طلب دیگه هم مجبور شد همینکار رو بکنه... باز هم مثال بزنم؟ شما از همه چیز این بخش خبر دارید؟ برید تو تاپیکها ببینید که با یه پست جهت دار چطور 5-6 پست در تاییدش زده میشه که به ریشه عمل اگر نگاه کنی یا از سر عجله بوده یا از سر نیت برهم زدن جو بخش...

سوم اینکه آیا خود شما فرصت این رو دارید تک به تک پستها رو بخونید؟ برای بار صد هزارم میپرسم، اصلا منطق بد ریپورت برای چیه؟ این چه روشیه که تا یه پستتون که ایراد داره مدیریت میشه، میرید میگردید 4تا نمونه پیدا میکنید و شاهد مثال میارید که اینجا عدالت رعایت نمیشه؟ شما اون 40 تا بلکه 400 تا پست مشابه مدیریت شده رو اصلا دیدید؟ این چه فرهنگیه که راه انداختید و با دو سه تا کاربر معمولا تایید کننده دارید منتشرش میکنید در حالی که اگر جای همین افراد مدیریت بودید ای بسا بهتر عمل نمیکردید... این حق قضاوت کردن بدون دانستن همه حقایق رو از کجا میارید؟ البته تازگیها میبینم که بعضی دوستان خیلی با این "فرهنگ" و "فرهنگ سازی" مشکل دارن... خب، چشم مردم و جامعه که اینجا یه نمونه اش هست، روشن...

بارها گفتم انتظارم از کاربرهای قدیمی بالاتره... اونها اگر هنوز دوام آوردن احتمالا بخاطر علاقه شون به این محیطه... به همین دلیل اونها درواقع مدیران بدون عنوان این بخش هستن. آیا اینهمه فعالیت در محیطهای مجازی کم بود برای اینکه بخشی از بار مسوولیتهای محیطی که در اون هستیم رو عهده دار بشیم؟ فقط اعتراض؟ فقط فریاد وا عدالتا؟ شما از عدالت خودتون و دوستانتون مطمئنید؟

فرزاد گل به هر دلیلی نیست... شما همه دلایلش رو نمیدونید. دست کم به اندازه من نمیدونید. همینقدر بدونید که به عملکرد کارهای اینجا بی ارتباط نیست این سرد شدن. اینکه هرچقدر تلاش میکنیم توازن رو در تالار حفظ کنیم باز هم عده ای همیشه حق به جانب (منظورم شما نیست) حی و حاضرن برای برهم زدن تمام ساخته شما... اینکه هرچه تلاش میکنیم برای تولید محتوای مفید در این تالار، بازهم عده ای اسپمر همیشه در صحنه و همیشه مدعی فضا رو برای شما تنگ میکنن...
من هم اینجا هستم تا جای امثال فرزاد رو کسانی که آمادگی دارن برای رسیدن به اهدافشون فضای این بخش رو مثل خیلی فورومهای دیگه به آلودگی بکشن، نگیرن... همینجا اعلام میکنم یکی از بزرگترین آرزوهام برگشتن ساسان و فرزاد و جواد هست... حتی برگشتن حسام و آرین و یوسف و جری و روبی و آقا مصطفی که هرقدر هم که متعصب بودن اما به اصول اینجا پایبند بودن...

این نوشته رو درد دل فرض کن فرامرز عزیز... من به کارم ادامه میدم تا زمانی که انگیزه باشه... شما هم اگر تمایلی ندارید که به ما کمک کنید، خیالی نیست... اما لطفا بجای گله گذاریهای حاشیه ساز، فقط دکمه بدریپورت رو فشار بدید... سخت که نیست؟

پاینده باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
كاملا موافقم

محمد جان پس نقش مهدی عزیز رو که اتفاقا فعال هم هستن کجای حکم شما باید ببینیم؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فرامرز و محمد عزیز... فرض کنید شما مدیر این تالار هستید... واکنشتون به این پست رو زیر پست من کوت کنید... منتظرم...

پاسخ ندادن شما خیلی چیزها رو روشن میکنه...

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
کاربر amir110011 و کاربر Error73 به دلیل کل کل در تاپیکهای هواداری کارت زرد گرفتند
ای بابا علی جان من چه کل کلی کردم خودشون شروع کردن قبل من چند نفر دیگه هم بودن پست دادن شما فقط بنده رو کارت دادی چرا؟حالا درسته میخوایید عدالت برقرار بشه هر دفعه هر بحثی میشه من توش حضورم نداشته باشم کارتتون سمت منه,اگه اینطوری باشه من به کمیته داوران شکایت میکنم:Dراستی آمار کارتامونو میدید تا الا 10 20 تایی کارت دادین به ما:(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ای بابا علی جان من چه کل کلی کردم خودشون شروع کردن قبل من چند نفر دیگه هم بودن پست دادن شما فقط بنده رو کارت دادی چرا؟حالا درسته میخوایید عدالت برقرار بشه هر دفعه هر بحثی میشه من توش حضورم نداشته باشم کارتتون سمت منه,اگه اینطوری باشه من به کمیته داوران شکایت میکنم:Dراستی آمار کارتامونو میدید تا الا 10 20 تایی کارت دادین به ما:(

درود امیرجان

اول اینکه خیلی خوشحالم که دوباره برگشتی. برگشتن هر کاربر بخش فوتبال بسیار منو رو خوشحال میکنه. اما بعد اینکه فکر میکنم قبلا از شما خواسته بودم که هیچ وجه وارد بحثهای کل کل نشید. متاسفانه گاهی فراموش میکنید و ما مجبور میشیم عمل کنیم. لطفا مراعات کنید تا ما شرمنده شما نباشیم...

پاینده باشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منظورتون این پست هست :

من همچین پستی را از همین کاربر در تاپیک استقلال بدریپورت دادم قبلش
من نگفتم که همچین پست های نباید پاک بشه .

درود

فرامرز عزیز... پست شما رو من ویرایش کردم

مثل بالای 10-15 پست دیگه که چه در تاپیک پرسپولیس و چه استقلال پاک شد یا ویرایش... تکه اول پست شما مصداق کل کل بود در تاپیکهای هواداری. درست مثل پستهایی که درباره نکونام زده شد در تاپیک پرسپولیس (و البته پاک شد)... چندتا نکته :

اول اینکه نه من، نه هیچ مدیر آبی متعصب مورد علاقه شما نه میتونه و نه حتی اگر بتونه ریز اکشن های مدیریتی رو به تک تک کاربرها گزارش نمیده. همین که الان من اینجا یا در موارد مشابه درباره کارها توضیح میدم شاید در هیچ جای دیگه ای سابقه نداشته یاشه. این البته ابداع من نیست، روال گروه مدیریتی بوده تا زمانی که به یاد دارم.

دوم اینکه سابقه نشون داده شمای نوعی و هر کاربر دیگه ای، چه آبی و چه قرمز، هروقت عملی خلاف میلش صورت بگیره، با قیافه حق به جانب و مظلوم نمایی تمام داد از بی عدالتی در فوروم سر میده که : "آی بدویید سرمون رو بریدن"... جالب نیست که به عملکرد همقطارهاتون توجه نمیکنید؟ من اگر مثال بزنم مثنوی هفتاد من کاغذ میشه... یه نمونه اش این : من پست کاربر محترمی رو پاک کردم که خبری رو کار کرده بود. اون پست تکراری بود و اون کاربر اگر سه پست بالاترش رو میدید چه بسا دوباره اون خبر رو کار نمیکرد. به هر حال پست پاک شد و دوباره فریاد واعدالتا و وا انصافا و رنگی و سیاه و سفید و... بلافاصله کاربر دیگه ای که البته مسبوق به سابقه هم بود پست عدالت خواهانه رو کوت کرد و 4 تا هم گذاشت روش... البته دوست اولی متوجه شد و پستش رو پاک کرد و به تبع اون کاربر فرصت طلب دیگه هم مجبور شد همینکار رو بکنه... باز هم مثال بزنم؟ شما از همه چیز این بخش خبر دارید؟ برید تو تاپیکها ببینید که با یه پست جهت دار چطور 5-6 پست در تاییدش زده میشه که به ریشه عمل اگر نگاه کنی یا از سر عجله بوده یا از سر نیت برهم زدن جو بخش...

سوم اینکه آیا خود شما فرصت این رو دارید تک به تک پستها رو بخونید؟ برای بار صد هزارم میپرسم، اصلا منطق بد ریپورت برای چیه؟ این چه روشیه که تا یه پستتون که ایراد داره مدیریت میشه، میرید میگردید 4تا نمونه پیدا میکنید و شاهد مثال میارید که اینجا عدالت رعایت نمیشه؟ شما اون 40 تا بلکه 400 تا پست مشابه مدیریت شده رو اصلا دیدید؟ این چه فرهنگیه که راه انداختید و با دو سه تا کاربر معمولا تایید کننده دارید منتشرش میکنید در حالی که اگر جای همین افراد مدیریت بودید ای بسا بهتر عمل نمیکردید... این حق قضاوت کردن بدون دانستن همه حقایق رو از کجا میارید؟ البته تازگیها میبینم که بعضی دوستان خیلی با این "فرهنگ" و "فرهنگ سازی" مشکل دارن... خب، چشم مردم و جامعه که اینجا یه نمونه اش هست، روشن...

بارها گفتم انتظارم از کاربرهای قدیمی بالاتره... اونها اگر هنوز دوام آوردن احتمالا بخاطر علاقه شون به این محیطه... به همین دلیل اونها درواقع مدیران بدون عنوان این بخش هستن. آیا اینهمه فعالیت در محیطهای مجازی کم بود برای اینکه بخشی از بار مسوولیتهای محیطی که در اون هستیم رو عهده دار بشیم؟ فقط اعتراض؟ فقط فریاد وا عدالتا؟ شما از عدالت خودتون و دوستانتون مطمئنید؟

فرزاد گل به هر دلیلی نیست... شما همه دلایلش رو نمیدونید. دست کم به اندازه من نمیدونید. همینقدر بدونید که به عملکرد کارهای اینجا بی ارتباط نیست این سرد شدن. اینکه هرچقدر تلاش میکنیم توازن رو در تالار حفظ کنیم باز هم عده ای همیشه حق به جانب (منظورم شما نیست) حی و حاضرن برای برهم زدن تمام ساخته شما... اینکه هرچه تلاش میکنیم برای تولید محتوای مفید در این تالار، بازهم عده ای اسپمر همیشه در صحنه و همیشه مدعی فضا رو برای شما تنگ میکنن...
من هم اینجا هستم تا جای امثال فرزاد رو کسانی که آمادگی دارن برای رسیدن به اهدافشون فضای این بخش رو مثل خیلی فورومهای دیگه به آلودگی بکشن، نگیرن... همینجا اعلام میکنم یکی از بزرگترین آرزوهام برگشتن ساسان و فرزاد و جواد هست... حتی برگشتن حسام و آرین و یوسف و جری و روبی و آقا مصطفی که هرقدر هم که متعصب بودن اما به اصول اینجا پایبند بودن...

این نوشته رو درد دل فرض کن فرامرز عزیز... من به کارم ادامه میدم تا زمانی که انگیزه باشه... شما هم اگر تمایلی ندارید که به ما کمک کنید، خیالی نیست... اما لطفا بجای گله گذاریهای حاشیه ساز، فقط دکمه بدریپورت رو فشار بدید... سخت که نیست؟

پاینده باشید

علی عزیز

در مورد پست من فکر نمی کنم کل کل تویش بود !
ولی بازم اشکال نداره من تو اونم مشکلی نمی بینم که اگه به نظر مدیریت اون پست کل کل حساب میشه ادیت بشه .

ولی قبل از پست من اون مثال های که آوردم زده شد !

اگه همه اخلاق منصوریان یا مهدوکیا رو داشتن .....اینقدر نفرت دو طرفه وجود نداشت .............. یه سری ستاره نمای البته محبوب یکطرفه !!!!!!!!!!! باعث جدل شدن!

این پست چی رو نشون میده ! این پست دقیقا قبل از اینکه من بنویسم زده شد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد .

یا این پست :
تراکتور باخته فعلا
جالبه که مافیا میتونه تراکتور رو ببره و خیلی راحت و معمولی بازی کنه ولی ما جلوی این تیم خودبزرگ بین باید دو تا پنالتی نگرفته داشته باشیم

دقیقا این پست داره تهمت می زنه و بازم میگم یادم هست که مصطفی به خاطر همین که تهمت زده بود بن شد .

من این مثال ها رو نزدم که بگم چرا پست من ویرایش شد ! شما حق دارید هر طور که صلاح می دانید عمل کنید ولی وقتی من می بینم همچین پست های در تاپیک پرسپولیس زده میشه و اشکالی برشان وارد نیست و می ماند خوب میگم پست من چه اشکالی داشت که باید ویرایش میشد !؟

همین اتفاق چند وقت پیش هم افتاد و من بد ریپورت دادم ولی بازم اتفاقی نیفتاد تا من تو همین تاپیک اعلامش کردم و پاک شد .

من تاپیک استقلال رو همیشه می خونم هر چند که پستی نمیدم .

من هم نگفتم شما و مدیریت رنگی عمل می کنید و یا اینکه رفتاراتان شخصی هست .

اگه این پست ها رو اینجا گذاشتم فقط به خاطر این هست که این پست ها رو میزنند و من می بینم مدیریت هستند ولی این پست ها هنوز سر جای خودشان هست . شاید کسی بد ریپورت نمیده و خیلی چیز های دیگه . ولی وقتی من می بینم که پست من که به نظر خودم کل کل نبود وتوهین توش نداشت ویرایش میشه برام سخت میشه .

من خیلی وقت هست که رغبتی ندارم تو اینجا شرکت کنم و هر از چند گاهی هم که میام فقط برای دنبال کردن اخبار تیم و نظر دوستان هست اگه هم چیزی می نویسم قصدم کل کل نیست .

با این حال معذرت اگه جسارت کردم :)

موفق باشید .

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اتفاقا غیبت امثال شما جا رو برای اسپمرها باز کرده... ایکاش رغبت بیشتری داشتید برای حضور مفید... من هرگز نگفتم پست فلانی و بهمانی نباید پاک بشه... اینکه شما ریپورت میکنید عالیه، اما به هر دلیلی ممکنه اجرای عمل مربوط طول بکشه... یا یک ساعت یا یک روز. ما اینجا نمونه کاربرهایی رو داریم که هر نیش و کنایه ای که باب میلشون باشه خطاب به مدیریت مینویسن و با استفاده از همین واقعیت که مدیر ممکنه همیشه در بخش نباشه برای مدت کوتاهی در معرض دید کاربرها میذارن و بعد پاکش میکنن... چون میدونن که مدیر پستهای پاک ده رو میبینه و از طرفی ردی هم برای دیگر کاربرها باقی نمیذارن... حرف زیاده فرامرز عزیز... پای عمل باید باشی تا ببینی اینجا واقعا بحث تبعیض رنگی نیست... شما هیچ نیازی به عذرخواهی نداری... از حقت استفاده کردی...

مشتاق ادامه حضورت هستم... شما یوزرهای قدیمی شناسنامه این بخش هستید...

منظورتون این پست هست :

من همچین پستی را از همین کاربر در تاپیک استقلال بدریپورت دادم قبلش
من نگفتم که همچین پست های نباید پاک بشه .

خدا خیرت بده برادر...

حالا اگر یه کاربر نوعی (نه الزاما ایشون) بیاد و فریاد بزنه که سر ما رو میبرن چون مدیر استقلالی نداریم و فلان و بهمان، من چه باید بکنم؟ اصل مشکل اینه... این شیوه باب شده و وقتی شما به عنوان یه کاربر باسابقه هم همین شیوه رو تکرار میکنی فارغ از این که حق داشته باشی یا نه، به یه روش غلط، اعتبار دادی... همه حرف من همینه...

ارادت

Last edited:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
نمیدونم کی قرار دشمنی این علی (اگه اشتباه نکرده باشم)آقا با من تموم بشه...

من وقتی ریپورت میکنم که یکی دوساعت بد شاید پست طرف پاک بشه ولی نقل قولی که باز از اون طرف هست باقی میمونه چزا ؟؟؟
در صورتی که توی تاپیک کسی یه حرف بزنه در عرض سه سوت پست و نقل قول های که داشته همچین نابود میشه که نگو....

دوستان شما داشتن توهین میکردند و تهمت میزدن به کاپیتان تیم ملی و بازیکن ما....هیچ کدوم از مدیرا هم هیچ واکنشی انجام ندادن....منم یه پست گذاشتم این بازیکن سالم بازی بعد میتونه بازی کنه...

باز یه اخطار میاد که میگه اصرار به غلط نوشتن اسامی دیگران...:wacko: این مگه اخطار داره....اسامی کی رو من توی اون پست اشتباه نوشتم

بعدشم دوستان قرمز بودن کل کل رو ادامه دادن و همچین اصرار داشتن ادامه بدن ولی بازم ما چیزی نگفتیم کل کل نکردیم ....اینبار ینی من اصرار داشتم توی کل کل....

توی اون تاپیک حداقل 3 یا 4 نفر بودن که هم دوست داشتن کل کل کنند و هم بی احترامی کردند چرا به اونا کارت زرد ندادین ؟؟؟فقط یکیشون بود.اونم یکی اخطار دادین که بگیم آره حالا یکی رو اخطار داده از قرمزا. من همشون رو مقصر میدونم....

پ ن:از قدریت های که بهتون دادن درست استفاده کنید...سلیقه ای استفاده نکنید

پ.ن:هنوز قراره دشمنیت رو ادامی بدی با من؟؟؟؟ من فقط یه امضا کپی کردم ها؟؟؟

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نمیدونم کی قرار دشمنی این علی (اگه اشتباه نکرده باشم)آقا با من تموم بشه...

من وقتی ریپورت میکنم که یکی دوساعت بد شاید پست طرف پاک بشه ولی نقل قولی که باز از اون طرف هست باقی میمونه چزا ؟؟؟
در صورتی که توی تاپیک کسی یه حرف بزنه در عرض سه سوت پست و نقل قول های که داشته همچین نابود میشه که نگو....

دوستان شما داشتن توهین میکردند و تهمت میزدن به کاپیتان تیم ملی و بازیکن ما....هیچ کدوم از مدیرا هم هیچ واکنشی انجام ندادن....منم یه پست گذاشتم این بازیکن سالم بازی بعد میتونه بازی کنه...

باز یه اخطار میاد که میگه اصرار به غلط نوشتن اسامی دیگران...:wacko: این مگه اخطار داره....اسامی کی رو من توی اون پست اشتباه نوشتم

بعدشم دوستان قرمز بودن کل کل رو ادامه دادن و همچین اصرار داشتن ادامه بدن ولی بازم ما چیزی نگفتیم کل کل نکردیم ....اینبار ینی من اصرار داشتم توی کل کل....

توی اون تاپیک حداقل 3 یا 4 نفر بودن که هم دوست داشتن کل کل کنند و هم بی احترامی کردند چرا به اونا کارت زرد ندادین ؟؟؟فقط یکیشون بود.اونم یکی اخطار دادین که بگیم آره حالا یکی رو اخطار داده از قرمزا. من همشون رو مقصر میدونم....

پ ن:از قدریت های که بهتون دادن درست استفاده کنید...سلیقه ای استفاده نکنید

پ.ن:هنوز قراره دشمنیت رو ادامی بدی با من؟؟؟؟ من فقط یه امضا کپی کردم ها؟؟؟

شما هنوز متوجه نیستید که بکار بردن واژه "آغا" برای یه مرد حکم فحش رو داره؟ اینو به حساب بی اطلاعی شما بذارم یا سطح دانشتون یا تعمدی که در توهین به دیگران دارید؟ اظهارات شما بر اساس عملکردی که داشتید و دارید برای من هیچ اهمیتی نداره. شما به راه خودتون برید... تاجایی که منطبق بر قوانین باشه بحثی نیست. اما هر توهینی رو از شما تحمل نمیکنم. چه مستقیم و چه در لفافه. لطفا دقت کنید که هر کلمه ای که شما بلد نباشید، قابل استفاده نیست... کوتاهی خودتون رو به پای دیگران ننویسید...

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

البته با کمی تاخیر، اما فرارسیدن یلدا و آغاز غلبه نور بر تاریکی رو به همه کاربران محترم بخش فوتبال پرشین تولز تبریک میگم. هدف اصلی ما این بود که این پست دیشب زده بشه ولی بخاطر یک سر هماهنگی ها مقدور نشد. به هر تقدیر... اینجا اعلام میکنم که دوتا از کاربرهای خوب این بخش به عنوان "کاربر فعال بخش فوتبال" انتخاب شدن... از طرف خودم و سایر دوستان کادر مدیریت، فرزاد، مرتضی، مهدی و مهرداد عزیز تبریک میگم به داوود hdavoodh و عرفان Erfan_Buffon عزیز و براشون در تمام مراحل زندگی آرزوی بهروزی و تندرستی دارم...

5b4e93e429141ba81e29b2ee3bb6caa8.jpg

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تبریک میگم به دو دوست عزیز کاربر فعال شدنشون رو،امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن

بالا