سلام و درود
....
من برم یه گشتی بزنم ببینم اینجا چه خبره :دی
.
سلام و دو صد درود!
خوش برگشتی برادر فرزاد گرامی!
پ.ن: جای دیگه نری ها! :دی
سلام و درود
....
من برم یه گشتی بزنم ببینم اینجا چه خبره :دی
.
اقا فرزاد اومدی بگو چرا رفتی و نیومدی؟؟؟
اچرا تنها گذاشتی تاپیکوووووووووووووووووووووووووووووووو
سلام و دو صد درود!
خوش برگشتی برادر فرزاد گرامی!
پ.ن: جای دیگه نری ها! :دی
به به ما که خیلی دلتنگ شما بودیم کاپیتان!!!
فرزاد خان تو pt انقلاب جدیدی با بازگشت شما رخ داد
ایشالا این بار دیگه رفتنی نیستی ، چون یه بار دیشب سر زدی ، یه بار هم صبح !!
به فال نیک می گیریم ....![]()
درود و خوش آمد ویژه به کاپیتان فرزاد...
آقا نری دوباره... :دی
به به چه عجب آقا فرزاد .... راه گم کردین؟:دی
چه خوب شد که آقا فرزاد از غیبت کوتاهشون برگشتن. ایشا... از این به بعد بیشتر شاهد حضورشون در تاپیک باشیم.
ARMF : ضمنا محمد جان شما هنوز به پرسش من درباره گله ای که در تاپیک بحث و تبادل نظر داشتید، پاسخ ندادید...
ME : علي جان , جواب اون رو هم دارم ولي به دليل اينكه ميخوام احترام ها از بين نره و ميدون جنك درست نشه و روابط دوستانه حفظ بشه , ترجيح دادم جوابي ندم
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-طرفداران-استقلال.66706/page-2851#post-9017197
شما و دوستان مثل شما که بجای پاسخ مستدل دادن هربار که مورد مواخذه قرار میگیرید بلافاصله بیانیه مظلومیت صادر میکنید و متقابلا هم از هم تشکر میکنید...
حرف منطقی زدن با شما فایده ای نداره. شما از بین خودتون هم کسی رو قبول ندارید کما اینکه در پستتون هم معلومه. فایده ای نداره از شماها بخوام نمونه کم کاری مدیریت رو عنوان کنید. شما فقط کسی رو دوست دارید که مزاحم هیچگونه رفتارتون نباشه. شک نکنید که اگر سخت نگیریم و محیط اینجا بشه مثل کامنت باکس های خبرگزاریها که از بالا تا پایین همدیگه رو با فحش میشورن (لابد از نظر شما اون روش درسته) بازهم اظهار فضل میکنید که مدیران اینجا کم کارن.
گفته های شما کمترین اهمیتی نداره. چون خودتون رو بی عیب و دیگران رو معیوب میدونید. سرتون رو هم در برف کردید و فقط بر مواضعی پافشاری میکنید که منافعتون رو تامین کنه. ریپورت هم نکنید... مشکل خودتونه. من که نمیتونم منت و تقاضا کنم بابت اینکار. جالبه که بعضا ادعای مدیر و همکار بودن بودن هم دارید.
حرفی باقی نمیمونه جز اینکه تا میتونید مظلوم نمایی کنید و به مظلوم نمایی های همدیگه لایک بدید. سر سوزنی تردید ندارم که در جایگاه ما حتی به اندازه یک اپسیلون عملکرد بهتری نخواهید داشت. برای تبدیل کردن فضای گفت و گوی پی تی به به جایی شبیه چت روم که هرچی دلتون خواست و هرچی از دهنتون درآمد بگید، منتظر باشید تا این بچه های کادر مدیریتی نباشن. کما اینکه بعضی از شما رسما منتظر هستن... تا اون موقع، دیر یا زود، فوری یا با تاخیر، با ریپورت یا بدون اون، هر پستی که نظم، احترام، و فضای دوستانه تاپیکها رو برهم بزنه ادیت یا حذف خواهد شد. هر مدیر یا همکار دیگه ای هم که در ذهن دارید، در چهارچوب این کادر مدیریتی بیاد، همینطور عمل خواهد کرد... وقتی هم که نبودیم... این شما و این چنگ انداختن های قانونی شما بر اعصاب و حیثیت همدیگه...
( مدیران استقلالی هم که در غیبت کبری به سر میبرن حرفی هم میزنی به مدیران ابی میگن اون موقع که شما نبودین ما جوانان استقلال بودیمو و ..... )