• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اقا فرزاد اومدی بگو چرا رفتی و نیومدی؟؟؟
اچرا تنها گذاشتی تاپیکوووووووووووووووووووووووووووووووو

درود بر شما

فکر کنم در کل دیگه حدودای اواخر عمر فرومیم باشه و باید به فکر یک بازی خداحافظی باشم :دی ولی سعی میکنم بیش و کم سر بزنم

سلام و دو صد درود!

خوش برگشتی برادر فرزاد گرامی!

پ.ن: جای دیگه نری ها! :دی

به به ما که خیلی دلتنگ شما بودیم کاپیتان!!!

فرزاد خان تو pt انقلاب جدیدی با بازگشت شما رخ داد :D

ایشالا این بار دیگه رفتنی نیستی ، چون یه بار دیشب سر زدی ، یه بار هم صبح !!
به فال نیک می گیریم .... :D

درود و خوش آمد ویژه به کاپیتان فرزاد...

آقا نری دوباره... :دی

به به چه عجب آقا فرزاد .... راه گم کردین؟:دی

چه خوب شد که آقا فرزاد از غیبت کوتاهشون برگشتن. ایشا... از این به بعد بیشتر شاهد حضورشون در تاپیک باشیم.

درود فراوان خدمت تمام دوستان گرامیم و ممنون از لطفتون

پیروز و پاینده باشید

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
متاسفانه مدیران بصورت کلی دارن تو این بخش ضعیف کار میکنن 3 تا مدیر پرسپولیسی داریم اکثرا هم on هستن پست نامربوط تاپیک خودشونو نمیبینن و منتظر بد ریپورت هستن تا تا تقی به توقی می‌خوره تیمشون میبازه بصورت رگباری و مسلسل وار اخطار - تذکر - بن شامل حای استقلالیا میشه ( ناراحتی یه 20 دقیقه نیا پرشین تولز تا ناراحتیت برطرف بشه و رو تصمیماتت تاثیر نزاره ) و طرف صحبتای نکونام رو با فونت 500 تو تاپیک پرسپولیس گذاشته پستشک لایک خورده هنوز خبری نیستش ولی تو تاپیک استقلال بعد بازی فولاد من گفتم اون بالا خدا جایه حقه و بازی استیل اذین یادتونه اخطار گرفتم ( اصلا برام مهم نیست این اخطارا ) ( مدیران استقلالی هم که در غیبت کبری به سر میبرن حرفی هم میزنی به مدیران ابی میگن اون موقع که شما نبودین ما جوانان استقلال بودیمو و ..... ) الانم بعد این پست 100 % میان در توجیه کم کاری خودشون و اینکه عدالت رو رعایت نمیکنن یه جوابیه میدن که کاراشونو موجه نشون بدن

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شما و دوستان مثل شما که بجای پاسخ مستدل دادن هربار که مورد مواخذه قرار میگیرید بلافاصله بیانیه مظلومیت صادر میکنید و متقابلا هم از هم تشکر میکنید...

حرف منطقی زدن با شما فایده ای نداره. شما از بین خودتون هم کسی رو قبول ندارید کما اینکه در پستتون هم معلومه. فایده ای نداره از شماها بخوام نمونه کم کاری مدیریت رو عنوان کنید. شما فقط کسی رو دوست دارید که مزاحم هیچگونه رفتارتون نباشه. شک نکنید که اگر سخت نگیریم و محیط اینجا بشه مثل کامنت باکس های خبرگزاریها که از بالا تا پایین همدیگه رو با فحش میشورن (لابد از نظر شما اون روش درسته) بازهم اظهار فضل میکنید که مدیران اینجا کم کارن.

گفته های شما کمترین اهمیتی نداره. چون خودتون رو بی عیب و دیگران رو معیوب میدونید. سرتون رو هم در برف کردید و فقط بر مواضعی پافشاری میکنید که منافعتون رو تامین کنه. ریپورت هم نکنید... مشکل خودتونه. من که نمیتونم منت و تقاضا کنم بابت اینکار. جالبه که بعضا ادعای مدیر و همکار بودن بودن هم دارید.

حرفی باقی نمیمونه جز اینکه تا میتونید مظلوم نمایی کنید و به مظلوم نمایی های همدیگه لایک بدید. سر سوزنی تردید ندارم که در جایگاه ما حتی به اندازه یک اپسیلون عملکرد بهتری نخواهید داشت. برای تبدیل کردن فضای گفت و گوی پی تی به به جایی شبیه چت روم که هرچی دلتون خواست و هرچی از دهنتون درآمد بگید، منتظر باشید تا این بچه های کادر مدیریتی نباشن. کما اینکه بعضی از شما رسما منتظر هستن... تا اون موقع، دیر یا زود، فوری یا با تاخیر، با ریپورت یا بدون اون، هر پستی که نظم، احترام، و فضای دوستانه تاپیکها رو برهم بزنه ادیت یا حذف خواهد شد. هر مدیر یا همکار دیگه ای هم که در ذهن دارید، در چهارچوب این کادر مدیریتی بیاد، همینطور عمل خواهد کرد... وقتی هم که نبودیم... این شما و این چنگ انداختن های قانونی شما بر اعصاب و حیثیت همدیگه...

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
خدای منطق شما هستید !!!
چه کسی مظلوم نمایی کرد ؟ گفتم . توجه نکردید اصلا برا من ارزشی نداره اخطار های شما
شما طاقت یه نقد منصفانه رو ندارید کم مونده کارتون به فحش دادن برسه با یه همچین اعصاب ضعیفی قطعا نمیتونین به وظایف مدیریتی خودتون درست و اصولی رسیدگی کنین
کدوم منافع؟ ظاهرا دچار توهم شدید و اینجا رو با جاهایه دیگه اشتباه گرفتین ( اینجا یه محیط مجازی هستش که بود و نبودش تاثیری بر روی رفتار و زندگی من و دوستان نمیزاره شما رو نمیدونم )
بله قبلا هم گفتم همکار بخش بازارچه بودم همچین اش دهن سوزی هم نیست که هی بخوام تکرار کنم و افتخار کنم ( ولی رو شما تاثیر زیادی گذاشته )
خواهشا کم کاری خودتون و دوستان همکارتون رو به این نوع کامنتها نپوشونین مورد به مورد برسی کنین پست مورد اشاره من رو با فونت 500 تو تاپیک مورد علاقه شما لایک خورده و پاک نشده
چرا فرا فکنی میکنین صغری کبری میچینین به قول فردوسی پور چرا مغلطه میکنین
در پایان مطمئن باشید کسی به جایگاه به نظر شما با ارزش شما نظری نداره و قرار نیست کودتایی بشه و شما از کار برکنار کسی هم منتظر نیست جای شما رو بگیره
وظایف شما اگه بدون در نظر گرفتن رنگ - تعصب کور کورانه باشه اعتراضی هم نخواهد بود
باز بیاید جوابه جهت تبرئه کردن خودتون بدید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این آخرین باره که جواب میدم چون به روش افرادی مثل شما آشنام...

استاد مغالطه شخص شمایید... پستهای کوچک و به ظاهر بی اهمیتی که دنباله اش به کل کل میرسه میزنید و توقع دارید کسی کاری به شما نداشته باشه. دستتون به تایپ 10 خط بیانیه وامظلوما میره اما به یه کلیک ریپورت نمیره... با امثال شما چه باید کرد؟ من میشنوم و میگذرم... هرطور که میخواید جو بدید و فضا رو آلوده کنید. تف سربالاست... برای من واژه بازی هم نکنید. اینها روال کار رو تغییر نمیدن... اینجا کسی نه بخاطر خوش آیند و نه بخاطر ضدحال زدن تشویق یا تنبیه نمیشه... بار اول هم نیست که کسی ادعا میکنه اخطار و حتی تشویق براش اهمیتی نداره. اما به تجربه یه کوچکتر مثل من اعتماد کنید (شما که سابقه دهان نسوز هم دارید)، کسی که مدعیه چیزی براش اهمیت نداره، درواقع اون چیز براش بسیار هم مهم و ارزشمنده...

خوش باشید

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
بازم مجبورم تکیه کلام فردوسی پور رو به کار ببرم : اجازه هست سرمو بکوبم به میز!!
ظاهرا موجی از احساسات و خشم شما رو فرا گرفته و به اصل موضوع کاری ندارید که همانا جانبداری رنگی شما و تاثیر اون بر روی عملکرد شماس استاد بازی با کلمات که شما هستید نه من که با پنبه سر میبرید .
چرا نمیخواهید اقرار به اشتباه در نوع رفتارتون مدیریت بر تاپیکها و ...... کنید ؟ میترسید کوچیک بشید بر عکس اقرار به اشتباه نه تنها شما رو کوچیک نمیکنه بلکه تاثیر بهتری میزاره
بارn هستش که دارم موردی اشاره میکنم و شما با زیرکی از زیرش در میرید چرا با وجود پست خلاف مقرارتی که در تاپیک پرسپولیس بود باهاش برخورد نکردید در صورتی که اون پست رو روئیت کردید ( پستی که با فونت 500 - 600 بولد بود )
ضمنا یه سوالی ذهن منو مشغول کرده ؟
چرا همه فقط با شخص شما مشکل دارن ؟
چرا همیشه حق با شماس ؟
چرا کسانی که نظر بر خلاف نظر شما داشتن الان نیستن ؟؟؟ الان کجان ؟ بن شدن ؟ ( خواستین موردی هم میگم )
در پست قبلی هم اشاره کردم شاید یه محیط مجازی برای شما مهم باشه و رو شما تاثیر گذاشته باشه ولی برای من حداقل میدونم این گونه نیست

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شرم هم که نمیکنید...

در زندگی عادیتون هم همینقدر راحت افترا میزنید؟ اینقدر به درستکاری خودتون اطمینان دارید؟ جل الخالق... اشتباه از منه که هیچکس نمیتونه کمترین بی احترامی از من مثال بزنه؟ یا شما که یه سوال رو هزاربار مطرح میکنید و هنوز به خودتون زحمت ریپورت ندادید... شما چه وظیفه ای در قبال کاربریتون دارید؟ به وظایفتون عمل کردید؟ تاپیک "تابلو اعلانات" رو دیدید ؟ آمار بن ها و اخطارها اونجاست استاد منزه...
این شما هستید که باید عذر بخواید... چپ و راست افترا میبندید از هیچ چیز هم شرم ندارید. مورد معرفی کنید... موردی که من بن کرده باشم... از روی هوا و هوس و جوگرفتگی و تعصب رنگی... اونقدر اقدام شما زشت و شرم آوره که بابت همین تهمتها وظبفه دارید یا تهمتها و افتراهاتون رو ثابت کنید یا به دلیل توهین و تهمت پاسخگوی عملتون باشید...
اگر برای شما افترا بستن و در رفتن عادیه برای من نیست آقا... شما هرکس که میخواید باشید... من فرزاد رو این وسط به شهادت میگیرم. اول به دلیل اعتمادی که به درستی اش دارم و دوم بخاطر رو شدن نیت امثال شما کسانی که آب رو گل آلود میخوان... نه بخاطر اینکه اساسا فعالیت در چنین محیطهایی براشون چیزی دربر داره یا خیر... بلکه بخاطر طرز تفکرشون...

ثابت کنید همه با من مشکل دارن و ثابت کنید کسی بخاطر من از اینجا رفته و ثابت کنید کسی رو بخاطر دل خودم بن کردم... وگرنه دروغگوی بزرگی بیش نیستید...

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چرا خون خودتون رو به خاطر هیچ کثیف میکنید ؟! والله ارزشش رو نداره یکی دیگه پول میلیاردی بگیره بعد شما به خاطر هیچ اوقات خودتون رو تلخ کنید !

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
متاسفانه یا خوشبختانه دیگه نمیخوام جوابتونو بدم !!
نوع ادبیات و عصبانیتی که در نگارشتون دیده میشه بیانگر واقعیت های بسیاری هستش و احتمال میدم اگه دوباره سوالامو و نقد هامو مطرح کنم این بار توهین میشنوم پس.......
قضاوت با دوستان
شاد باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خوشحال میشم با شخص شما همکلام نباشم... کسی که مشخصا توهین میکنه و ترس از توهین داره... اما ادعاتون رو ثابت کنید... و درباره اینکه چقدر راحت افترا میبندید بیشتر فکر کنید...

خیر پیش...

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
قضاوت با دوستان
ضمنا از دوستانی که پ خ داده بودن و خواسته بودن بحث رو ادامه ندم چون فایده نداره عذر میخوام که به حرفشون گوش ندادم

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
با سلام خدمت دوستان !
اصلا دوست نداشتم دوباره تو این مباحث شرکت کنم ولی تا وقتی که به من هر نوع توهینی میشه و تهمتی زده میشه فکر کنم اختیار این رو دارم که پاسخگو باشم !
نمیدونم علی خان شما به چه دلیلی هرچی که خواستید بار ما کردید ! ( پیشنهاد می کنم یه بار دیگه قسمت های بولد شده رو با دقت بخونید ! )
به دلیل اینکه یه پست رو لایک کردم ؟؟ فکر کنم حق لایک کردن و موافق بودن یه متن رو داشته باشم !
من از شما انتقاد داشتم و دلیلم رو هم گفته بودم . ( آخرین حرفی هم که به شما گفتم این بود ) :

ARMF : ضمنا محمد جان شما هنوز به پرسش من درباره گله ای که در تاپیک بحث و تبادل نظر داشتید، پاسخ ندادید...
ME : علي جان , جواب اون رو هم دارم ولي به دليل اينكه ميخوام احترام ها از بين نره و ميدون جنك درست نشه و روابط دوستانه حفظ بشه , ترجيح دادم جوابي ندم

http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-طرفداران-استقلال.66706/page-2851#post-9017197

دقیقا من گفتم که به دلیل حفظ روابط دوستانه جوابی نمیدم ولی شما تو این پست برخوردتون با بنده چندان دوستانه به نظر نمی رسید !
به هر صورت من هنوز روی حرفم پایبند هستم و ترجیح میدم صحبتی نکنم ( از نظر شما این مظلوم نمایی هست ! )
در ضمن فعالیت تو بخش فوتبال برای من هیچ سودی نداره و دلیلی نمیبینم طبق گفته شما اون رو تبدیل به چت روم کنم !
شما مدیر بخش ورزش هستید و بالطبع باید نحوه عملکرد شما باید مورد رضایت کاربران باشه ولی در حال حاضر فکر نکنم چنین باشه ! ( در طول زمان توسط کاربران : فریتز - مصطفی - فرامرز - گراف ایکس - ارور 73 و .... این موضوع به شما یادآوری شده . من جمله من و شاید دیگر دوستان استقلالی که حضور ذهن ندارم و چون این در طول چند ماه بوده نمیتونم تک تک به صورت مستند الان اثبات کنم ! )
این همه منتقد هست ولی شما همه چیز رو کتمان می کنید ! همه این مسئله رو می دونن که تا پستی تو تاپیک ما زده میشه حذف میشه و میره زیر ذره بین ولی تو تاپیک پرسپولیس خیر !
موضوعی که همیشه توسط دوستان گفته شده و جواب شما هم در نهایت گزینه ریپورت بوده !
ال کاپیتانوی عزیز یه حرف خوبی زد . پیشنهاد می کنم یه بار دیگه با دقت بخونید :
http://forum.persiantools.com/threads/وقایع-اتفاقیه-تالار-فوتبال.125705/page-182#post-8573676

اگر یه خورده به این مسئله توجه می کردید و موقعی که مهرداد عزیز رو به عنوان همکار معرفی کردید یه استقلالی هم تو این جمع بود شاید این مشکلات پیش نمی اومد
شما حرف چندین نفر رو درک نمی کنید چون جای اون ها نیستید و 3 تا دوست استقلالی بالای سر شما نیستن که فقط با یه لایک کردن 5 خط به اون ها ..... !!

نمونه کسی که به خاطر عملکرد مدیریتی اینجا رو ترک کردم خودم بودم ! 2 ماه تو بخش فوتبال فعالیت نداشتم ولی دیدم که خیر مشکل از من نیست و بازم دوستان گلایه داشتن !
بازم اگر با مشکلی با شخص بنده هست بفرمایید و اگر موجب رنجش و آزرده خاطر شدن شما و سایر دوستان هستم بفرمایید .
چون اینجا برای پست دادن و فعالیت کردن نشان شوالیه به من نمیدن و اگر بدونم که مشکل من هستم دیگه فعالیتی اینجا نخواهم داشت .

امیدوارم صحبت های من دوباره مظلوم نمایی نبوده باشه !

یا حق

شما و دوستان مثل شما که بجای پاسخ مستدل دادن هربار که مورد مواخذه قرار میگیرید بلافاصله بیانیه مظلومیت صادر میکنید و متقابلا هم از هم تشکر میکنید...
حرف منطقی زدن با شما فایده ای نداره. شما از بین خودتون هم کسی رو قبول ندارید کما اینکه در پستتون هم معلومه. فایده ای نداره از شماها بخوام نمونه کم کاری مدیریت رو عنوان کنید. شما فقط کسی رو دوست دارید که مزاحم هیچگونه رفتارتون نباشه. شک نکنید که اگر سخت نگیریم و محیط اینجا بشه مثل کامنت باکس های خبرگزاریها که از بالا تا پایین همدیگه رو با فحش میشورن (لابد از نظر شما اون روش درسته) بازهم اظهار فضل میکنید که مدیران اینجا کم کارن.
گفته های شما کمترین اهمیتی نداره. چون خودتون رو بی عیب و دیگران رو معیوب میدونید. سرتون رو هم در برف کردید و فقط بر مواضعی پافشاری میکنید که منافعتون رو تامین کنه. ریپورت هم نکنید... مشکل خودتونه. من که نمیتونم منت و تقاضا کنم بابت اینکار. جالبه که بعضا ادعای مدیر و همکار بودن بودن هم دارید.
حرفی باقی نمیمونه جز اینکه تا میتونید مظلوم نمایی کنید و به مظلوم نمایی های همدیگه لایک بدید. سر سوزنی تردید ندارم که در جایگاه ما حتی به اندازه یک اپسیلون عملکرد بهتری نخواهید داشت. برای تبدیل کردن فضای گفت و گوی پی تی به به جایی شبیه چت روم که هرچی دلتون خواست و هرچی از دهنتون درآمد بگید، منتظر باشید تا این بچه های کادر مدیریتی نباشن. کما اینکه بعضی از شما رسما منتظر هستن... تا اون موقع، دیر یا زود، فوری یا با تاخیر، با ریپورت یا بدون اون، هر پستی که نظم، احترام، و فضای دوستانه تاپیکها رو برهم بزنه ادیت یا حذف خواهد شد. هر مدیر یا همکار دیگه ای هم که در ذهن دارید، در چهارچوب این کادر مدیریتی بیاد، همینطور عمل خواهد کرد... وقتی هم که نبودیم... این شما و این چنگ انداختن های قانونی شما بر اعصاب و حیثیت همدیگه...

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
مشت نمونه خرواره اقا محمد یه نمونه بودن و دوستانی که ایشون گفتن.....
ولی اقا محمد شما درست میگید بهتره این بحث رو کش ندیم چون همه چیز اظهر من الشمس هستش

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اول اینکه سه قسمت رو بولد کردید که فقط قسمت اولش شامل حال شما میشد...
دوم اینکه من همیشه تلاش کردم با نهایت احترام با طرف مقابلم صحبت کنم. کنایه اگر زدم بخاطر برهم نخوردن بیشتر از این حریمها بوده
سوم اینکه نه من بلکه هیچ مدیری نمیتونه تک تک اکشن هاش رو گزارش کنه (و نمیکنه). همین که با کاربر وارد بحث میشیم به معنی مهم بودن اونها برای ماست (مایل بودید به حساب تعریف از خود بذارید)
چهارم اینکه این بی عدالتی کذایی که شما میگید از وجود خارجی نداره. بارها و بارها گفته شد که من و همکارانم تمام وقت اینجا نیستیم. شمای نوعی هم اگر جای ما باشید همینطوره. پس ممکنه درباره عکس العملهای مدیریتی دیر و زود صورت بگیره. من نمیتونم به هوای اینکه ممکنه به کسی بربخوره، حرکت خلاف مقررات مثلا یه کاربر در تاپیک استقلال رو نبینم و بذارم بعد از اکشن در قبال یه پرسیپولیسی یا برعکس. این شاید از اقبال منه که هروقت آنلاین هستم بیشتر مواجه با تخلفات آبیها میشم. وگرنه شما نمونه پیدا کنید که من یا بقیه دوستانم تعمدا تخلفی رو در جایی ندیده گرفته باشیم

تخلفی رو که جناب استاد فریتز بارها و بارها مطرح کرد و بازهم بر خلاف وظیفه کاربریش ریپورت نکرد (چون پاک شده بود) به محض رویت در تاپیک پرسپولیس پاک شد. اما همون متن در تاپیک استقلال هنوز هست. دلیلش هم ساده است : به تاپیک پرسپولیس ارتباط نداره و به استقلال داره... اگر مورد دیگه ای هست که من ندیدم چرا ریپورت نمیکنید؟ آیا ریپورت کردید و ترتیب اثر داده نشده؟ من چه فکری باید بکنم؟ که آیا دنبال گرفتن مچ من هستید؟ اینکه متوجه نشدید و تصور میکنید من باید تک تک پست ها رو بخونم؟ (این من که میگم کلی هست)
بله... من گله دارم از امثال آقای فریتز... که مدعیه مدتی همکار بوده. یعنی درگیریهای مدیریتی با تخلفات کاربرها رو لمس کرده. اونقت کاملا خودش رو به راه دیگه ای زده و فرضیه ای در ذهنش ساخته و به من نسبت میده. چه حرفی میتونم با ایشون بزنم وقتی دست پیش رو گرفته که "میترسم بهم توهین بشه"... این چه معنی داره؟ شما کجا از من و دوستانم توهین شنیدید؟ کجا بد برخورد شده مگر اینکه خود کاربر پاش رو از حریم حرمت گذاشته باشه بیرون؟ من چه باید بگم درقبال کاربری که هنوز نمیدونه (یا میدونه و تعمد داره) که واژه "آغا" در خطاب به یک مرد ناسزا محسوب میشه؟ من به پای دانش کمش بذارم یا تعمدش در توهین؟ چندبار اخطار باید داد به چنین کسی؟ شما باشید چه میکنید؟ اونوقت همین آدم بیاد و توهینش رو در قالب آبی و قرمز تعریف کنه که فلانی جبهه داره، شمای منصف و عادل چه میکنید؟ این توهین به شعور شما نیست؟ (ایشون فریتز نیست)

مهرداد عزیز به عنوان همکار برگزیده شدن برای اینکه اشراف بیشتری بر بخش فوتبال خارجی داشته باشیم. این به معنی این نیست که دسترسی ایشون محدود به بخش خارجی باشه. اما تمرکزشون بیشتر اونجاست. همه هم میشناسنش. کاربر قدیمی اینجاست. برای خارجی هم باید آبی و قرمز میکردیم؟ دوست شما با مدیر استقلالی اینجا هم مشکل داره. چه تضمینی وجود داره که من یه استقلالی دیگه رو به جمع مدییران بیارم و یه آبی دیگه باهاش موضع نداشته باشه؟ با فرامرز چندبار بحث کردیم... منصفانه و محترمانه... جاهایی حق داره و جاهایی نداره... مثل همه. اما همه رو در ردیف فرامرز یا مصطفی یا امیر گرافیکس نذارید لطفا. بارها گفتم مصطفی جزو کاربرهای درجه یک اینجاست. چون علیرغم عشق شدیدی که به تیمش داره، اصول فعالیت در بخش رو رعایت میکنه...
شخص شما چه کوتاهی در مدیریت اینجا دیدید؟ اینکه همه چیز باب میل شما یا دیگران باشه امر محالیه. من نمیتونم وفق خوشایند یک گروه یا یک نفر، اصول کار رو زیر پا بذارم. میگم توهین نکنید... میگم تحریک نکنید، میگم مسخره نکنید، میگم احترام بذارید... اینا عیبن؟
شما آمار دارید که با کاربرهای پرسپولیسی برخورد شده یا خیر؟ کمتر از استقلالیها بوده یا خیر؟ چرا قصاص قبل از جنایت میکنید؟ تاپیک تابلو اعلانات رو برای همین گذاشتیم تا ببینید طرف حساب ما شخص، رنگ و طیف خاصی نیست. دیگه چه باید بکنیم؟ مایلید اعلام کنیم هرکس دوست داره یک نسخه از گزارش اکشنهای مدیریتی رو شخصا بهش اعلام کنیم؟ یا راه بهتری سراغ دارید؟ ما اینجا مدیر استقلالی داریم و شما راضی نیستید. علی آقای ایل کاپیتان فرمودن بعضی مسایل رو فقط یه استقلالی درک میکنه کما اینکه بعضیها رو یه پرسپولیسی... اوکی... حرفش حسابه... پس مدیر استقلالی برای چی اینجاست؟ جز اینه که میبینم از تاپیک پرسپولیس پست حذف میکنه؟ آیا این دلیل میشه که شما همه چیز رو ببرید زیر سوال؟

چندی پیش یه کاربر پرسپولیسی از همین اتهامات کلی غیر قابل اثبات به من زد و من ازش به جد خواستم که اثبات کنه و نتونست... این نمیشه که یه نفر بیاد با قاطعیت از لفظ همه استفاده کنه و حرفش جنجال بسازه و توقع داشته باشید حرفی بهش نزنیم.

مخلص کلام ...

محمد عزیز. من مایل بودم شما به اون پرسش من جواب میدادید. اونقدر خودخواه نیستم که ایرادم رو نپذیرم و در قبال اشتباهم عذرخواهی نکنم. کما اینکه در مقابل هم توقع دارم در برابر افترایی که به من زده شده عذرخواهی صورت بگیره. روابط من با همه دوستانه است. چه در دنیای حقیقی و چه مجازی. اما به دو نکته حساسم. اول بی حرمتی و دوم سوءاستفاده از فضا و موقعیت. باکی ندارم که از من در ملاء عام انتقاد کنید. یا در فضای خصوصی. اما اجازه نمیدم در فضای عمومی کسی به من تهمت بزنه و عین خیالش هم نباشه... شما هم لطفا اونچه که مخاطبش نبودید به خودتون نگیرید تا سوء تفاهم پیش نیاد...

حق نگهدارتون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
( مدیران استقلالی هم که در غیبت کبری به سر میبرن حرفی هم میزنی به مدیران ابی میگن اون موقع که شما نبودین ما جوانان استقلال بودیمو و ..... )

این الان یعنی من ؟؟!
آقا دست شما درد نکنه ، درود بر شما در کل

من مدت زمانی بود که وقت نسبتا زیادی رو آنلاین بودم و چون تو تاپیک استقلال فعالیت زیادی در زمینه پست گذاشتن و مرور داشتم پستهای مورد دار زود دیده و پاک میشد و با وجود اینکه سایر تاپیکها هم چک میشد ولی باز بودند دوستانی که همیشه قیافه حق به جانب دارند و فکر میکنن حقیقت فقط اون چیزی یه که از ذهن و کلام اونها بیرون میاد و بارها به من برچسب استقلالی نبودن و بی تعصبی و نظایر اون میزدن در صورتی که استقلالی یا پرسپولیسی بودن یه طرف داستانه ولی وقت اکشن باید " سفید " برخورد کرد ، مثلا وقتی دوستی بعد از اینهمه گلو پاره کردن که تاپیک هواداری جای صحبت و کنایه به تیم حریف نیست جمله ای با این مضمون عنوان میکنه من باید پاکش کنم و این به معنای استقلالی نبودن من نیست من چیزی شبیه به این نقل قول شما رو خطاب به چنین دوستی عنوان کردم با این مضمون که شما نمیخواد استقلالی بودن یا تعصب رو به من یادآوری کنی من خیلی قبل تر از شما استقلالی بودم و ظاهرا معنیش با اون چیزی که شما عنوان کردی خیلی تفاوت داره ، امیدوارم قضاوتت هم مثل نقل قول کردنت نباشه !

پاینده باشی ..

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام
پست های که من همیشه ریپورت دادم پاک میشه .

من نگفتم که علی رنگی عمل می کنه .
ایتکه کسی بن یا کارت می گیره فقط مدیر هست که می تونه نظر مستقیم بده چون من یا هر کس دیگه ای پست های پاک شده رو نمی بینه و مدیر هم نمی تونه تک به تک عنوان کنه که هر فرد به خاطر چه پست و حرفی بن یا کارت گرفته !

ولی انتقاد من این هست که تو تاپیک پرسپولیس خیلی بیشتر از تاپیک استقلال صحبت در مورد تیم روبرو میشه و خیلی بی احترامی ها صورت می گیره که فقط پست پاک میشه که به نظر من کافی نیست . باید جریمه مطابق با عمل باشه نمیشه که بیای هر چی دوست داری بنویسی و بگی فوقش مدیر پاک می کنه ، همین باعث میشه مثلا یکی از کوره در بره و بیاد تو تاپیک کل کل کنه و جواب بده و باعث بشه آخرش بن یا کارت بگیره . درسته کار اشتباهی می کنه ولی اون کسی که تهییج می کنه نباید این کار رو بکنه و اگه محکم تر برخورد بشه شاید بهتر جواب بده .

مثال می زنم :

یکی از کاربر ها تو تاپیک پرسپولیس پست داد که : بعد بازی دربی تیموریان و اولادی را در طبیعت آزاد کردن .
علی جان به نظر شما ایشون فقط باید پستش پاک بشه ! اگه یک کاربر استقلالی بیاد تو تاپیک جواب بده مگه نه این هست که تاپیک به هم می ریزه ! این دقیقا توهین به بازیکن هست ! خوب به نظر من کسی نباید اینقدر آزاد باشه که بیاد همچین توهینی به یک نفر بکنه . درسته اعصابش خورده ولی این دلیل نمیشه که اینطور حرف بزنه !

می دونم که روال کاری شما بر مراعات با دوستان هست ولی این مراعات باعث میشه که یک پستی اینچنین زده بشه و یک نفر دیگه که اونم اشتباه می کنه وارد این بحث بشه و کارت بگیره و بن بشه درسته اون نفر هم حقش هست نباید وارد بشه ولی بعضی مواقع اون نفری که پست تحریک آمیز رو گذاشته چون دیگه حرفی نزده و بقیه کل کل کردن به جز اینکه پست اش پاک بشه اتفاقی براش نمی افته ! منظورم اینه که اتفاقا این نفر باید بیشترین تنبیه رو بشه .

شاد باشید :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام دوستان
من چند روزی هست که هم خودم گرفتاری بیشتری پیدا کرده ام هم اینکه اوضاع و احوال اینترنتم اصلا جالب نیست ...
اما توصیه ای می کنم:
هیچ وقت یک طرفه قضاوت نکنید.
من و رفقای دیگر هرگز رنگی برخورد نمی کنیم و نکرده ایم تا الان؛ اگر می خواهید نقد داشته باشید "انصاف" رو هم در نظر بگیرید. ( متاسفانه در نوع صحبت های جناب فریتز نقد منصفانه رو مشاهده نکردم )
بنده تا الان پست های زیادی را هم پاک کرده ام هم ویرایش کرده ام هم اگر لازم بوده گزارش کرده ام که برخورد بیشتر صورت بگیرد، باز به انصاف فرامرز که قبول داره پست های برخورد شده را بقیه نمی بینند و ما هم داریم کار خودمان را می کنیم. بله گاهی ممکنه پیش بیاد به فرض بنده نوعی دیر دیده باشم پست مورد دار رو و احیانا سایر دوستان وارد عمل شده باشند و بر عکس؛ اما قطعا اگر قرار باشه زودتر جواب بگیرید باید از ریپورت استفاده کنید.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یاداوری می کنم تنبیه های انضباطی دیگر رو هم اعمال می کنیم اما لازمه اش همکاری خود شماست. بی اعتمادی به اعضای مدیریت دردی را دوا نمی کند و یقین داشته باشید این کار هیچ مزیتی برای ما حساب نمی شه و جز گذاشتن وقت و اعصاب بیشتر نتیجه دیگه ای نداره...

پ.ن: این پست رو با مشقت بسیار زیاد و بعد از بیش از 10 بار قطع و وصل شدن ارسال کردم!!

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
قضاوت با دوستان
همه به نوعی مشکلات رو لمس کردن بحث زیادی باقی نمیمونه و اب در هاون کوبیدنه میگید نه ؟
نگاه کنید :
امروز ساعت 1:54
ایضا : #54509
به ساعت دقت کنید !!
بجای اینکه 200 سطر جوابیه جهت تبرئه کردن تیم مدیریتی نوشتن و لایک خوردن توسط همکارا و دیگر مدیران میشد همین پست رو پاک کرد که مصداق بارز توهین تهمت و افترا هستش
سکوت کنیم بهتره

Last edited:
بالا