• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
داود جان بهتره به این بحثا پایان بدی به عنوان یه رفیق پرسپولیسی برامون خیلی عزیزی و جزو اعتبارات تاپیک پرسپولیسی ,دیگه خواهشی که ازت دارم اینه به این بحثا دامن نزنی خودتم میدونی فایده نداره دمت گرم
ممنون از لطفت و به روی چشم ادامه نمیدم .............................

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جناب موری منو دعوت کردین اینجا برای بحث سوئتفاهم ناظمین در رابطه با تشخیص پستهای بی احترامی !! ولی اینجا به جای تاپیک وقایع ...باید اسمشو گذاشت تاپیک بحث بی نتیجه بین کاربرا و ناظما و نهایت تهدید به برخورد .......... یا تاپیک گشت ارشاد و ..... (censored) ......
بنابراین من در رابطه با موضوع مورد نظر با شما ......... "چون شما همه رو با یه چوب میزنید" ........ بحثی ندارم ............ فقط تقاضا دارم اگه زمانی خواستین منو بن کنید .....فقط با یه پیام به من اطلاع بدین خودم نمیام تو تاپیک ............ این بهتره تا من سلیقه ای دسترسیم به کل انجمن قطع بشه ........ به خاطر زحماتی که میکشید تشکر میکنم ..........................................

بسیار خوب، حالا راجع به مسایلی که اخیرا اتفاق افتاده صحبت می کنیم (قبلش این را بگویم که من موظف نیستم عملکرد خودم یا دوستانم را گزارش بدهم ولی چون مدتی است که باب شده عده ای از دوستان در قضاوت نسبت به عملکرد مدیریت بخش خود را موجه جلوه بدهند و قضاوت یک طرفه بکنند، برای روشن شدن یک سری مسایل مهم پاسخ تفصیلی می نویسم)؛
پاسخ من دو وجه دارد، یک وجه نقضی است و یک وجه حلی:

شما نکاتی را در نوشته های انتقادی خود مطرح کردید:
1- در تاپیک پرسپولیس از مدیر عامل و سرمربی با بدترین الفاظ یاد می شود و پست ها پاک نمی شود.
2- مکالمه معمولی با استقلالی ها پاک می شود (البته سبک نگارش شما دقیقا این طوری بود: اس ... لالی)
3- برخورد ها دو گانه است، مرزها مشخص نیست. (برخوردها سلیقه ای انجام می شود)
4- آیا نمی شود به حریف بی احترامی کرد به نحوی که پست پاک نشود؟ (عین جمله شماست)
5- در نفسیر قوانین سوء تفاهم وجود دارد.
6- مدیران خودشان رو راحت کرده و از دم پاک می کنند.
7- کاربرها مجبور می شوند خودشان خودشان را سانسور کنند.
8- به عنوان اعتراض 24 ساعت فوروم را ترک می کنم.
9- اینجا (تاپیک وقایع) تاپیک بحث بی نتیجه بین کاربرها و ناظم هاست و اسم دیگرش را گشت ارشاد گذاشته اید.
10- بنده (موری) همه را با یک چوب می زنم.
11- اگر خواستید من را بن کنید پیام بدهید تا نیایم، این بهتر هست تا سلیقه ای دسترسی ام به کل انجمن قطع بشه.

اما جواب های بنده مورد به مورد انتقادهای شما:

1- آیا موردی که دیده اید را گزارش کرده اید و نتیجه نگرفته اید؟
حالا خودم به این پرسش جواب می دهم:
مشخص نیست که گزارش داده شده پست مورد دار؛ بارها گفته شده اولین کار از سمت کاربران استفاده از دکمه گزارش است.
اما در صورت فرض این که ریپورت داده شده، اما برخوردی از طرف تیم مدیریت صورت نگرفته. دوباره باید پرسید: آیا پیگیری مجددی انجام دادید برای پست مورد دار یا رها کردید موضوع را؟ (همیشه این را در نظر بگیرید که اعضای مدیریت تالار همیشه و 24 ساعت انلاین نیستند، برای همین شما باید به آنها کمک کنید در نظم مورد انتظار همه)

2- پست های پاک شده شما از سوی شما مکالمه معمولی قلمداد شده و پاک شدنشان بی مورد بوده؛ حالا دقیقا پست های پاک شده شما را مطرح می کنم تا مشخص شود که داستان از چه قرار است:

- اول: یکی از کاربران پرسپولیسی در مورد قهرمانی تراکتور سازی صحبت کرده و عنوان کرده "تراکتور اگر قهرمان نمی شد سعی می کرد سهمیه بگیره، اما حالا شل می گیره و باز آقای قلعه نویی قهرمان می شه ..."، کاربری که احتمالا هوادار تراکتور است این پست را کوت کرده و نوشته "هرگز" (یعنی چنین فرضیه ای را قبول ندارم) اما شما همین پست را کوت کرده اید و نوشته اید: " چرا .... اتفاقا درسته!"

من هر سه پست را پاک کردم. چون بر خلاف قوانین تاپیک های هواداری است. (صحبت فقط درباره باشگاه مورد نظر یعنی موضوع تاپیک مجاز هست و بقیه موارد آف تاپیک و اسپم محسوب می شوند، ضمن این که این نوشته تحریک آمیز هم هست و این حق را برای کاربران استقلالی ایجاد می کند تا جواب شائبه مظرح شده را بدهند و در نتیجه بی نظمی ایجاد می شود)

- دوم: شما نوشته اید: "بچه های اس ... لالی بیشتر از ماها اینجا سرک می کشند ..."

این مورد را هم پاک کردم. اول این که این پست هم نکته خاصی ندارد و اسپم محسوب می شود و مهم تر این که شما به رقیب احترام نگذاشته اید و اسم باشگاه استقلال را با نقطه چینی که مشخص نیست یعنی چه آورده اید.
اگر شما معتقدید عده ای به باشگاه پرسپولیس مدیر عامل و سرمربی بی احترامی می کنند، اول از همه خود شما باید این احترام گذاشتن را نشان بدهید؛ اگر احترام بگذارید احترام می بینید و در غیر این صورت انتظار گزافی است که بخواهید به باشگاه مورد علاقه تان احترام گذاشته شود.

- سوم: یکی از کاربران استقلالی به تاسی از شما در نحوه نوشتن باشگاه استقلال، نوشته: "دوستان پر ... یس هم می توانند کمتر از استقلال صحبت کنند تا کمتر ما رو اینجا رویت کنند"؛ شما این نوشته را کوت کرده و نوشته اید:
"صحبت سر مافیا بود ... مگر این که مافیا و اس ... لال به هم ربط داشته باشند! آخرش هم یک شکلک خندان گذاشته اید (جمله تان متلک هست)"

اینجا هم پست های دوست استقلالی و همچنین پست شما را پاک کردم.
دلیلش واضح هست: باز هم پست بی ربط با موضوع تاپیک که در آن نیش و کنایه هم به کاربر استقلالی زده و مجددا باشگاه شان را به صورت ناقص عنوان کرده اید.

اینها پست هایی بود که توسط شما در تاپیک هواداری پرسپولیس ارسال شده و پاک شد.
حالا خود شما و سایر کاربرها قضاوت کنید که آیا سلیقه ای برخورد شده؟ آیا مکالمه معمولی بوده و نباید پاک می شده؟

اما برسیم به سایر نکات شما در انتقادهایی که مطرح کرده اید:

3- بر چه اساسی برخوردها را دو گانه می دانید؟ چرا تصور می کنید مرزها مشخص نیست؟
آیا شما تا به حال این زحمت را به خود داده اید که قوانین تاپیک های هواداری (صفحه اول همین تاپیک) را دقیقا بخوانید؟ آیا به شما اجازه داده شده که راجع به باشگاه استقلال، سرمربی آن، مسایل غیر مرتبط و برچسب زدن (مافیا) و ... صحبت بکنید؟ آیا مدرکی برای اثبات برخوردهای دوگانه ما دارید؟ اگر بله، خوشحال می شوم که رو کنید مدرک را.

4- با عرض معذرت سوال کودکانه ای پرسیده اید! معلوم است که بی احترامی که نشود پاکش کرد امکان پذیر نیست. بنده هم متعاقبا در چند پست بعد در همان تاپیک پرسپولیس نوشتم (خطابم البته شخص شما نبود و کلی نوشتم) با هر نوع بی احترامی "قطعا" برخورد خواهد شد و شدت این برخورد بستگی مستقیم با میزان بی احترامی خواهد داشت.

5- در تفسیر قوانین چه نوع سوء تفاهمی وجود دارد؟ هر چیز بر مذاق شما خوش نیاید می شود سوء تفاهم و مشکل حل نشده؟

6- از کجا می دانید که ما فقط پاک می کنیم؟ چشم برزخی و ماورایی تان باز شده و همه نوشته های پاک شده و برخورد شده و نوع برخورد با کاربران را دیده اید؟! متاسفانه باید بگویم این صرفا یک اتهام بی اساس و فاقد ارزش هست. جهت اطلاع سایر کاربران بخش فوتبال عنوان می کنم که بنده و سایر دوستان تیم مدیریت پست های زیادی را مدیریت کرده ایم و می کنیم که بسیاری از آنها صرفا "ویرایش پست" بوده و خود من هم ترجیح می دهم در صورت امکان پست را ویرایش کنم، اما اگر موردی را تشخیص بدهم که - بر مبنای قوانین - نباید وجود داشته باشد، آن وقت پاک می کنم و یا اکشن های دیگر هم بر حسب مورد می گیرم.ضمنا جمله "ویرایش توسط یک مدیر" هم در گوشه پست های مدیریت شده هم قابل رویت هست.

7- این برداشت شماست، لطفا آن را به دیگران نسبت ندهید. هر کس می تواند بر اساس قوانین موجود در این فوروم فعالیت کند ولی اگر به هر دلیلی کسی خودسانسوری کرد، این دیگر به خودش برمی گردد و به ما ارتباطی ندارد.

8- شما آزادید تا هر وقت خواستید - در چارچوب قوانین - فعالیت کنید و آزادید تا هر زمان خواستید هم تشریف نیاورید. در این فوروم برای هیچ کس نامه فدایت شوم ننوشته اند تا فعالیت کنند. ما بر اساس "علایق شخصی مان" این فوروم و این تالار را انتخاب کرده ایم و هیچ کس نمی تواند مجبورمان بکند برای فعالیت.

9- واقعا چنین تصوری دارید؟ بسیار خوب، ممنون می شوم دلایل مبسوط و محکمه پسند شما را بشنوم که چرا تاپیک وقایع از نظر شما صرفا بحث های بی نتیجه و گشت ارشادی بوده؟
البته برخی از دوستان که نوشته شما را لایک کرده اند هم کسانی اند که خودشان هم پست های مورد دار و بر خلاف قوانین داشته اند و احیانا تصور می کنند، فقط حق با آنهاست.
خوشبختانه خوبی فوروم ها در این است که نوشته های آن موجود و قابل استناد است (ضمنا پست های حذف شده هم قابل بازگرداندن اند)، در نتیجه الان هم می شود مراجعه کرد به صفحات گذشته تاپیک وقایع تا ببینیم کجا مصداق دارد این ادعایی که مطرح شده.

10- بنده را متهم کرده اید به این که همه را با یک چوب می زنم. لطفا ادعای خودتان را "اثبات کنید"، اگر نتوانید این موضوع را اثبات بکنید، یک عذرخواهی به من بدهکار خواهید شد.

11- اتهامی دیگر. بنده بر اساس قوانین و محدوده اختیاراتم عمل می کنم؛ مبنای اولیه من حفظ رفاقت و دوستی هاست، اما در اداره بخش بر اساس کینه، غرض ورزی و به صورت غیر منطقی رفتار نمی کنم. بدون شک عملکرد خود کاربرها تعیین کننده خوبی و مثبت بودن فعالیت آنها در فورم خواهد بود.

سخن پایانی:
با توجه به لحن صحبت برخی از کاربران در بخش فوتبال نسبت به کیفیت مدیریت صورت گرفته لازم است متذکر بشوم که اساسا مقوله مدیریت در تالار فوتبال آنقدر کار جذاب و فوق العاده ای نیست که بنده خواسته باشم فرضا برایش سر و دستی بشکنم و یا له له بزنم ... خیر، بنده این کار را قبول کردم چون پیشنهادی از جانب یکی از دوستان خوبم در این فورم مطرح شد. منتی هم ندارم، خودم قبول کرده ام همکاری در این فوروم را و تا هر وقت فرصت و مجالش را داشته باشم و صلاح ببینم، ادامه خواهم داد؛ هر وقت هم ببینم بهتر است این محیط را ترک کنم، یک پست ساده می زنم در همین تاپیک و خداحافظی می کنم.

اما به جز بنده رفقای همکار و مدیریت بخش واقعا دارند انرژی و زمان می گذارند برای انسجام و پویایی بهتر این تالار و حالا عده ای می آیند و با مظلوم نمایی مزد زحماتشان را با نیش و کنایه یا اتهام مستقیم می دهند! واقعا دست مریزاد!

به شخص شما - که فعالیت مثبت هم در بخش داشته اید و من منکرش نیستم - عرض می کنم:
شک نکنید که تالار فوتبال را خود شما (مجموعه کاربران بخش) می توانید بهتر کنید و این بستگی مستقیم به فعالیت صحیح و منطبق با قوانین و با احترام شما به سایر کاربران دارد. اما اگر شمایی که عنوان کاربر فعالی بخش را هم داشته و هزار ماشا اله بیش از 12 هزار پست هم دارید و قدیمی هستید، کمک نکنید به مدیریت و در مواقع ضروری ریپورت ندهید یا اجازه دهید یوزرهای جدیدی که مرتکب خلاف می شوند راحت در تالار فعالیت کنند و از همه بدتر خودتان هم با آنها هم آواز بشوید، دیگر خودتان مقصرید! قطعا انتظاری که از شما داریم از یک نیو یوزر نداریم.

در نهایت:
تنها درخواست من از همه این هست که: "زحمت کشیده و دست کم یک بار با دقت قوانین تالار فوتبال را بخوانند."

پ.ن: در صورت لزوم برای دیگر عزیزانی هم که مدعی اند ما یک طرفه و بدون توجه به نوع عملکردشان، یا با حب و بغض و کینه و یا حساسیت رنگی و ... مدیریت می کنیم و بدون مطالعه یا بی توجه به قوانین فریاد وا اسفای بی عدالتی سر می دهند و دنبال به اصطلاح مچ گیری از ما هستند، هم جوابی مستدل خواهم نوشت. آن وقت خواهند دید که حق با ایشان است یا خیر.

موفق باشید

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
من اینجا یه پست داشتم نوشته بودم بی خیال !!!
احتمالا پست توهین امیز یا تحریک کننده ای بوده که پاک شده
یک دقیقه سکوت به جهت مدیریتی که داره اعمال میشه
secret.gif
praying.gif

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
اقای موری قرار بود من ادامه ندم هم اینجا هم پخ بچه ها گفتن بیخیال جواب نمیگیری ............ منتهی شما ظاهرا دوست دارید بحث بشه ....... من برا تک تک جملاتتون جواب دارم و در زمان مناسب جواب میدم ...متاسفانه در تک تک جملاتتون سو تفاهم و همون سلیقه ای رفتار کردن موج میزنه و شما در واقع هر جو دلتون خواسته تفسیر کردین ....نه عزیز اینجوری ها هم نیست ...... که بشینین یه طرفه خودتون دوخت و دوز کنین .............. البته شما حرف معمولی رو متلک میدونین و سه تا نقطه بین حروف استقلال رو توهین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه تنها جواب منو ندادید بلکه یه طرفه به قاضی رفتید..................

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من اینجا یه پست داشتم نوشته بودم بی خیال !!!
احتمالا پست توهین امیز یا تحریک کننده ای بوده که پاک شده
یک دقیقه سکوت به جهت مدیریتی که داره اعمال میشه
secret.gif
praying.gif
اصرار شما به القاء مطالبتون تحت هر عنوانی ادامه داره. این آخرین باریه که صرفا پست پاک میکنم. اگر مایلید به کل کل با مدیریت (با هر انگیزه ای ) ادامه بدید ناچار میشم از اختیاراتم درباره شما و امثال شما بدون مماشات استفاده کنم. تمام...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اقای موری قرار بود من ادامه ندم هم اینجا هم پخ بچه ها گفتن بیخیال جواب نمیگیری ............ منتهی شما ظاهرا دوست دارید بحث بشه ....... من برا تک تک جملاتتون جواب دارم و در زمان مناسب جواب میدم ...متاسفانه در تک تک جملاتتون سو تفاهم و همون سلیقه ای رفتار کردن موج میزنه و شما در واقع هر جو دلتون خواسته تفسیر کردین ....نه عزیز اینجوری ها هم نیست ...... که بشینین یه طرفه خودتون دوخت و دوز کنین .............. البته شما حرف معمولی رو متلک میدونین و سه تا نقطه بین حروف استقلال رو توهین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه تنها جواب منو ندادید بلکه یه طرفه به قاضی رفتید..................
داوود عزیز... نمیدونم با کدوم داوود دارم حرف میزنم چون تفاوتهای مختصری بین شیوه شماها هست. اما جواب مرتضی عزیز کاملا مبسوط و درست بود. حالا اگر شما مایلید برخی مطالب رو تفسیر به رای کنید اون بحث دیگه ایه. اما هر جمله ای که به نظر شما معمولی میاد قابل پذیرش نیست. خیلی بهتره که یه جمله معمولی رو پاک کنیم تا اینکه اجازه بدیم همین جمله به زعم شما معمولی منجر به بحث دامنه داری بشه که در نهایت مجبور به برخوردهای سنگین تر و پاک کردن پستهای بیشتری بشیم. بله من هم تاکید میکنم. استفاده از نقطه چین و هر نوع نوشتاری که توهین مستقیم یا غیر مستقیم به تیم دیگری بشه (که مختص آبی و قرمز هم نیست) مشمول برخورد میشه. از پاک کردن پست تا بن (بسته به کاربر و تعدد و تعمد تکرار قضیه)...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

جناب داوود

قرار را شما خودتان برای خودتان گذاشته اید، لابد پیش خود تصور کرده اید یکسری اتهام می زنم و داستان تمام می شود می رود پی کارش!
خیر عزیز! اتفاقا این طور که شما برداشت کرده اید نیست که هر کس هر طور دلش خواست عمل بکند و کسی هم نتواند چیزی به او بگوید.

به جای این که چهره مظلومانه به خود بگیرید، تلاش کنید در چارچوب مقررات تالار فعالیت کنید.

لزومی به ادامه بحث نمی بینم، چون در پست قبل و پست مدیر بخش توضیحات کافی و لازم داده شده.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
اصرار شما به القاء مطالبتون تحت هر عنوانی ادامه داره. این آخرین باریه که صرفا پست پاک میکنم. اگر مایلید به کل کل با مدیریت (با هر انگیزه ای ) ادامه بدید ناچار میشم از اختیاراتم درباره شما و امثال شما بدون مماشات استفاده کنم. تمام...
چیزی نیاز به القا نیست کاربران همه مطالبو و نوع برخورد ها رو دیدن دیدن و بهترین قاضی کاربران هستند
ضمنا تمامی فعالیتهای من در چارچوب مقررات هستش و مادامی که از این چارچوب خارج نشدم شما کوچکترین اختیاری ندارید
اینم اضافه کنم با این نوع پست گذاشتن و تهدید کردن به هدفتون نمیرسد میخواین من تحریک بشم و صحبت یا چیزی بگم که خلاف مقررات باشه و به هدفتون برسین من کل کل با هیچ کدوم از مدیران ندارم نقد دارم اگه میخواین نقد هم نکنم همینجا بگید که من و دیگر کاربرا اجازه نقد هم نداریم ایرادی نداره اونوقت پستی گذاشته نمیشه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نقد با القاء عقاید فرق داره. بازی با کلمات نکنید. نقدی که بنا بر قانع شدن نداشه باشه لجاجت در راستای رسیدن به اهداف شخصیه. مایلید ادامه بدید؟ مختارید...

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
1- بله شده ................... منتهی باید ببینیم ایا از نظر شما هم خطا تشخیص داده میشه یا نه؟ این همون مورد برخورد سلیقه ایه ...حالا معاوم نیست یه ناظم میاد پست رو پاک نمیکنه ...و ناظم دیگه تشخیص میده پست باید پاک شه ....برا مشخص شدن این موضوع ما مثل شما دسترسی به بایگانی نداریم!

2- دقیقا حرف منو به خودم برگشت دادید!!!!
عزیز دل برادر مگه میشه فقط درباره پرسپولیس حرف زد و درباره رقیباش حرف نزد! اون دوستمون خیلی ساده و واضح در مورد تبانی ها و مافیا ( که لابد همه میدونن ولی نباید اسمشو بیارن!) صحبت کرده بود که نتیجش مستقیم به وضعیت پرسپولیس مربوط میشه! ولی شما خیلی راحت 3 پست رو حذف کردید ( مصداق راحت باش و همه رو پاک کن!) پس با تفسیر شما هر بار که اسم یه تیم رقیب اورده میشه حساسیت زاس و تنش درس میکنه

ضمنا بجای اسم تیم دوم پایتخت از اس...لالی استفاده کردم .معنیش بر خلاف تصور شما که یه عینک بدبینی به چشم دارید - ( با کمال احترام ) - اینه که اسم اون تیم رو تو تاپیک خودمون نیاورده باشم ....همینو بس! حالا شما چه توهینی پشت این میبینید؟ یه از اون شکلک آخر جمله برداشت بسیار خصمانه ای کردید....من ارشیو پست پاک شده مثل جنابعالی ندارم برم ازش نقل قول کنم ..ولی اون دوست ابیمون اخر جملش یه صورتک لبخند گذاشته بود و به طبع ایشون اون صورتک خنده رو گذاشتم و همین باعث شده بود هم من و هم ایشون از حالت کل کل خصمانه خارج بشیم وووهمین و بس!!

جونم براتون بگه شما به مورد خوبی اشاره هم کردین که اون سه نقطه اصلا معلوم نیست یعنی چه؟! ( یعنی همین کافیه تا اون جمله به قول شما متلک تشخیص داده بشه؟! اگه دوستومون به جای پرسپولیس بنویسه پر...یس یعنی توهین کرده! سلیقه ای که میگم همیناس ...........
تا اسم تیم دوم پایتخت میاد شما دنبال نیش و کنایه و متلک میگردین؟!

3- آقای موری! شما فک میکنید خودتون فقط قوانینو خوندید؟ ( که البته با این گفتمانتون بعیده که خونده باشید) شما یه جا دلیل بیارید که من مستقیم به تیم دوم پایتخت توهین کردم یا از مربیشون حرفی زدم یا گفتم مربیشون مافیا هست ! صحبت سر مافیا بود .ا.ن بنده خدا هم گفت حرف از اس..... نزنین .......... من بهش گفتم صحبت سر مافیاس نه اس.... مگر این دو تا به هم ربط داشته باشن...... شما هم بسیار سلیقه ای متلک تشخیص میدینو ......... کیلویی پاک!

4 - برداشت کودکانه خوتون رو به بنده نچسبونید ...( در حالت نرمال نمیشه شما هر چی دلتون خواست رو بفرمایید و قبلشم یه معذرت بیارید!!!!!).....(البته این لفظ رو خودتون به کار بردید از من گله ای نداشته باشید).....چرا نمیشه!.( بازم سلیقه ای برداشت کرده اید و بر مبنای اون قضاوت!).. خیلی راحت بعضا پستهایی زده میشه بی احترامی داره و پاک نمیشه! حالا ممکنه مثلا به دایی باشه یا کریمی یا رویانیان یا تیم دوم پایتخت ...................... اینجا میزان سلیقه ناظمان هست وبس که اون پست بمونه یا پاک شه!

5- خب اینم دقیقا حرف خودم هست که به خودم برگردوندید! این همه کاربر تو این تاپیک انتقاد کردن همش سوئ تفاهمه؟ و هر موضوعی به مذاقشون خوش نیومده رو اینجا علم کردن؟ اگه دیدتون اینه خودمونو بیش از این خسته نکنیم عزیز دل برادر!

6- هر چه بیشتر به پایان گفتگو نزدیک شدید عصبی تر و با لحن نامناسب پیش میروید شخصا لااقل از شما توقع نداشتم اگه قراره به جای گفتمان متلک پراکنی انجام بشه که شما بخیر و ما به سلامت و همینکه بیام تاپیک هواداری و پستها رو بخونم برام کفایت میکنه ! دیگه لازم نیست اوقات تلخی .............

7 - خیر اتفاقا این جواب برداشت نادرست شما از موردی ستکه عنوان کردم ........... شما یه خط رو تعیین میکنید به صورت سلیقه ای و توقع دارید همه از اون رد نشن ................ در مورد این موضوع دیگه حرفی نمیزنم ظاهرا شما عامدا نمیخواهید قبول کنید!

8- متوجه منظور من نشده اید.........(کم کم فک میکنم این کار عمدیه)................. تعجب نمیکنم!

9- نخیر بنده چنین تصوری ندارم! بلکه مرض دارم و اومدم اینجا و این مطلب رو بیان کردم! شما همه رو مقصر میدونین و هر کس انتقاد داشته باشه رو به صورت پیشفرض محکوم میدونید .............. دیگه با خوندن چند صفحه از این تاپیک همه چی معلومه ............ نیازی به انکار شما و اصرار من هم نداره ...........

10- اگه عذر خواهی ارومتون میکنه من حرفی ندارم!

11- این پیشنهادم بود .....نه اتهام!!!!!!!!!!!!!!!........ ولی لفظ مکالمه رو به طرفی بردید که باید دوباره درخواستمو تکرار کنم ................

سخن آخر :

بسیار سپاسگزارم که تو هر 11 مورد منو محکوم کردید احتمالا اگر 110 مورد هم بود من تو همش محکوم بودم! ( دفعه بعد باید وکیل بگیرم! ) (( الان اگه اسمایلی خندان نذارم شما میتونی بگی لحن من طنزه یا متلک!))
چند بار به کاربر فعال بودن من اشاره کردید و اینکه انتظار بیشتری میره و انتظار از شما صد البته بیشتره! اگه مدیریت کار جذابی نیست ،چرا کاربر فعال بودن باید باشه!
راستی یه سوال چرا شما فکر میکنید ما کاربران بخت برگشته و گاهن منتقد!!! با مظلوم نمایی مزد زحمات مدیران را با نیش و کنایه یا اتهام مستقیم می دهیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کاربر فعاله ......... هزارماشاله 12 هزار پسته ( الان من باید اینو مثل شما متلک در نظر بگیرم دیگه! آخه اینم جمله بود شما گفتی؟!) سر تشخیص پستهای مورد دار با هم اتفاق نظر نداریم ..........چطور توقع همکاری دارید؟ چون شما هر چی میگید درسته ، منم هر چی میگم غلطه!
ریپورت من چه فایده ای داره

در هر صورت جناب موری من از شما ناراحت نیستم و شما هم از من ناراحت نباشید ( با توجه به متن خودتون!) چون من کاملا مقصر قلمداد شدم دیگه موضوع رو ادامه نمیدم ......................... موفق هستید

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
نقد با القاء عقاید فرق داره. بازی با کلمات نکنید. نقدی که بنا بر قانع شدن نداشه باشه لجاجت در راستای رسیدن به اهداف شخصیه. مایلید ادامه بدید؟ مختارید...
خیلی خوشحال میشم با شخص شما هم کلام نشم
ولی دو نکته رو در جواب شما میگم استاد بازی با کلمات و مغلطه شخص جنابعالی هستید نه بنده
نکته بعدی اینه خودتون جواب خودتون رو دادید و من دیگه صحبتی ندارم ( نقد کننده کاربران بودن ! لجاجت در راستای رسیدن به اهداف شخصی ؟ )

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
داوود عزیز... نمیدونم با کدوم داوود دارم حرف میزنم چون تفاوتهای مختصری بین شیوه شماها هست. اما جواب مرتضی عزیز کاملا مبسوط و درست بود. حالا اگر شما مایلید برخی مطالب رو تفسیر به رای کنید اون بحث دیگه ایه. اما هر جمله ای که به نظر شما معمولی میاد قابل پذیرش نیست. خیلی بهتره که یه جمله معمولی رو پاک کنیم تا اینکه اجازه بدیم همین جمله به زعم شما معمولی منجر به بحث دامنه داری بشه که در نهایت مجبور به برخوردهای سنگین تر و پاک کردن پستهای بیشتری بشیم. بله من هم تاکید میکنم. استفاده از نقطه چین و هر نوع نوشتاری که توهین مستقیم یا غیر مستقیم به تیم دیگری بشه (که مختص آبی و قرمز هم نیست) مشمول برخورد میشه. از پاک کردن پست تا بن (بسته به کاربر و تعدد و تعمد تکرار قضیه)...
علی اقا ............ درود ............. جناب موری کم بود شما هم اومدید کمکشون!!:D
اشکالی نداره اگه شما ایشون حرف خودشون رو بزنن منم حرف خودم رو که نتیجه نداره ...همون طور که گفتم من تو هر 11 مورد مقصر شناخته شدم و اقای موری کاملا تبرئه .................. برای من بصورت flat حرکت کردن مشکلی ایجاد نمیکنه ......ولی این روند جز اعصاب خوردی برای تیم مدیریت چیزی در بر نخواهد داشت.................. راستی نقطه گذاشتن بین اسم تیم حریف توهین نیستا!:)

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
جناب داوود

قرار را شما خودتان برای خودتان گذاشته اید، لابد پیش خود تصور کرده اید یکسری اتهام می زنم و داستان تمام می شود می رود پی کارش!
خیر عزیز! اتفاقا این طور که شما برداشت کرده اید نیست که هر کس هر طور دلش خواست عمل بکند و کسی هم نتواند چیزی به او بگوید.

به جای این که چهره مظلومانه به خود بگیرید، تلاش کنید در چارچوب مقررات تالار فعالیت کنید.

لزومی به ادامه بحث نمی بینم، چون در پست قبل و پست مدیر بخش توضیحات کافی و لازم داده شده.

لطفا به من اتهام نزنید و تصوراتتون رو برای خودتون نگه دارید من دیگه بدون وکیلم صحبت نمیکنم .................

موفق هستید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی اقا ............ درود ............. جناب موری کم بود شما هم اومدید کمک

داوود جان... باور میکنی یا نه، خیلی وقتها لازمه شما جلوی یه اتفاق بزرگتر رو با یه حرکت کوچیک بگیری. ساده تر از این نداریم که من مدیر نوعی بیام فقط پاک کنم و اخطار بدم و بن کنم و جوابگو هم نباشم. حتی اگر در چنین گفت و گو هایی با هم به توافق کامل نرسیم مهم نیست. آدمها که همه مثل هم فکر نمیکنن. نیت احترام گذاشتن به نظر شمای کاربر هست. حالا اگر شمای نوعی بخوای لج کنی و تیکه و طعنه بزنی و جو بدی تا دو نفر دیگه هم بیان دنبال مطلب رو بگیرن اونوقت میشه مصداق برهم زدن نظم تاپیک . ایمان دارم اگر سر سوزنی خودت رو جای من یا مرتضی بذاری متوجه موضوع میشی.
پس لطفا... فکر نکن اینجا کسی با کسی مشکل داره. متوجه باش که تعداد پست و عنوانی که کاربر داره اتفاقا مسوولیتش رو سنگین تر میکنه. و در نهایت لطفا فضای دادگاه رو از ذهنت پاک کن اینجا کسی حاکم نیست و کسی محکوم نمیشه. هر اکشنی در راستای حفظ نظم، احترام متقابل و تولید محتوای مفید انجام میشه.
ما رو نقد کنید. شدید هم نقد کنید. اما تخریب داستان متفاوتی خواهد داشت....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
حله علی آقا ...... شاید بعضی وقتا با نگاه کمی متفاوت یا حتی یه کلمه به جا، جلوی خیلی چیزها گرفته بشه ............... برا شما و اقای موری هم ارزوی موفقیت دارم ........................ شب خوش:)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
hdavoodh

شما چطور از آومدن یک استقلالی به تاپیک تون همراه با آواتار استقلالی و امضاش که هیچ ربطی به شما نداره این آواتار و امضاء همیشه درخواست این رو داشتید که امضا رو نزاره و یا این امضا خلاف مقررات هست بعد اینکه نام تیم رقیب رو 3 نقطه بگذارید هیچ اشکالی نمی تواند داشته باشه ! ببخشید مگه گفتن نام تیم استقلال در تاپیکتون باعث برهم خوردن نظم تاپیک و یا آسمون به زمین می آید !؟ من اون جمله رو فقط به خاطر کنایه به شما گفتم که نوشتن نام یک تیم به این صورت اشتباه هست . شما به خاطر اینکه به جای نام پرسپولیس میگفتند پیروزی ناراحت می شوید بعد انتظار دارید که از درست ننوشتن نام استقلال کسی ناراحت نشود ! و گفتن تیم دوم پایتخت هم چیزی رو اثبات نمی کند هر چند که این نه توهین هست و نه اشکالی داره هر کدام از طرفین این عقیده رو دارند که تیم مقابل تیم دوم پایتخت است . و شاید کل کل باشه ولی اشکالی نداره ! ولی اینجا بحث احترام پیش میاد که من خودم دوست ندارم اینطور تو تاپیک های طرفدارن صحبت کنم . و بعد شما که اینقدر مصر هستید که تو تاپیک پرسپولیس صحبتی از استقلال نشود پس چرا در مورد استقلال صحبت می کنید می تونید صحبتی از استقلال نکنید و اینطور نامی هم از استقلال تو تاپیکتون برده نشده !! من به شخصه منعی هم تو صحبت کردن درمورد استقلال در تاپیک پرسپولیس نمی بینم تا وقتی که شما با احترام در موردش صحبت کنید و تهمتی تو حرف ها نباشه !

شما اشاره می کنید که حرفتون در مورد اون پست این بوده که اسمی از استقلال برده نشد و درمورد مافیا بود !! شما احتمالا پست رو خوندید و من هم خوندم ! ولی نمی دونم چرا می خواهید قضیه رو دور بزنید ! اینکه گفتن که نظری تو بازی فجر خوب بازی نکرد و رفت به تیم استقلال و یا اینکه جمشیدی پنالتی رو گل نکرد و بعد رفت به تیم استقلال ! آیا این ربط داره به تیم فجر سپاسی که شما میگید اون پست ربط داشت به تیم شما !! اینکه یک کاربر میاد تو تاپیک پرسپولیس و صحبت های یکی از اعضا کمیته انظباطی رو در مورد تیم استقلال می زاره میشه بگید این چه ربطی به تیم شما داره ؟!

من به این خاطر جواب دادم که تو تاپیک پرسپولیس همیشه از این حرف ها زده میشه در مورد مافیا و .... و خود شما و همتون هم می دونید که منظور دوستان پرسپولیسی چی هست . من کاری به این کنایه ها و غیره ندارم ولی وقتی مستقیم این صحبت ها رو می کنید انتظار دارید چه عکس العملی صورت بگیره !؟ من مشکلی با این ندارم که شما در مورد تبانی و مافیا و هزار جور حرف و حدیث دیگه صحبت کنید ولی در جای خودش !! شما بیان در تاپیک صحبت در مورد فوتبال 100 تا پست بزنید که قلعه نویی مافیا هست و بگید به این دلیل و این دلیل ! که مثلا اگه کسی از دوستان خواست جوابتون رو بده بتونه ! نه اینکه تو تاپیک پرسپولیس در این مورد صحبت کنید و انتظار رو داشته باشید کسی هم جواب نده ! من به شخصه دوست ندارم در این مورد در تاپیک پرسپولیس صحبت کنم چون به نظر من جاش اونجا نیست ولی وقتی شما اصرار دارید به این کار ادامه دهید (منظورم شخص شما نیست کلی گفتم) خوب باعث میشه تاپیک پرسپولیس وضعیتش به هم بخوره ! اتفاقا من حق رو به مدیران میدم که پست های اینچنین رو پاک می کنند چون تاپیک هواداری اسمش روش هست . شما جمع شدید که درمورد تیم محبوبتون صحبت کنید نه اینکه دائم صحبت از مافیایی بکنید و نسبتش بدهید به یک نفر !! چند بار هم تو همین تاپیک این موضوع رو عنوان کردم چون واقعا خیلی این موضوع رو دیدم تو تاپیکتون و اگه جوابی هم دادم به این خاطر هست که نشونتون بدهم که تاپیک هواداری ارزشش رو خودتون باید نگهدارید چه ارزشی داره که مثلا اون پست های من در جواب اون پست در تاپیک پرسپولیس زده بشه شما خودتون نباید بزارید که تاپیکتون همچین پست های توش زده بشه و ارزش تاپیکتون بیشتر از اون پست ها هست !
شاید من اشتباه عمل می کنم تو پست گذاشتند و فهموندن بعضی صحبت ها .

موفق باشید :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در ارتباط با صحبت های اخیر ... (پست شماره 3770):

اگر جوابی یه سبک خود ایشان نمی نویسم مفهومش این نیست که حرفی برای گفتن ندارم، اما ترجیح می دهم در حال حاضر از این امر صرف نظر کنم.

اما در قسمت اول همین پست نکته ای را اشاره کرده اند که می شود گفت جای بحث منطقی دارد، و چون احتمالا جای سوال برای دیگر کاربران هم هست در موردش صحبت می کنم:
بله شده ................... منتهی باید ببینیم ایا از نظر شما هم خطا تشخیص داده میشه یا نه؟ این همون مورد برخورد سلیقه ایه ...حالا معاوم نیست یه ناظم میاد پست رو پاک نمیکنه ...و ناظم دیگه تشخیص میده پست باید پاک شه ....

در مورد تفسیر قوانین و مقررات و این که چند نفر به عنوان مجری قانون از آن برداشت های متفاوتی دارند یا به گونه متفاوتی عکس العمل نشان می دهند، به ویژه در خصوص اداره یک جامعه مجازی مثل این فوروم، می شود مثال فوتبالی آورد:

زیاد دیده ایم که داور مسابقه فوتبال صحنه برخورد توپ به دست را در محوطه جریمه هند پنالتی تشخیص داده و یک کارشناس دیگر آن را هند عمد تشخیص نداده؛ یا داوری در اداره یک بازی پر سوت کار می کند و داور دیگر در چند نوبت از آوانتاژ استفاده می کند و خطایی که از دید داور مسابقه مستحق کارت قرمز مستقیم بوده از دید کارشناس دیگر داوری فقط کارت زرد داشته و ... اینها می شود "تفسیر متفاوت از قانون" در اداره مسابقه فوتبال. به تعبیر دیگر قانون عوض نشده اما امکان دارد مجری قانون سبک متفاوتی داشته باشد در استفاده از اختیارات قانونی اش؛ اما اگر داور فوتبال هر نوع تصمیمی گرفت بازیکن فوتبالیست نهایتا از آن تمکین می کند، اگر هم اعتراضی داشته باشد که قطعا کاپیتان تیمی که به ضررش پنالتی گرفته شده معترض می شود و رای داور را نمی خواهد قبول کند، داور مسابقه تصمیمش را عوض نمی کند و به این کاری ندارد که او قانع بشود یا نشود از بابت حکمی که باید اجرا شود؛ حالا اینجا هم تقریبا داستان همین طور است، یعنی یک قوانینی وضع شده در تالار فوتبال و یک سری اختیارات قانونی هم به مجری آن که "مدیر بخش" و "همکاران" باشند ( و نه ناظم یا ناظمان! چون اینجا دبستان نیست!) داده شده؛ حالا یک مدیر بر اساس صلاحدیدی یک پست را ویرایش می کند و مدیر دیگر ممکن است همان پست را با صلاحدیدی دیگر پاک کند و یکی هم اصلا موضوع را بالاتر می بیند و علاوه بر حذف پست اخطار هم می دهد ... پس این می شود تفاوت در سیستم مدیریت بخش و نه لزوما کیلویی تصمیم گرفتن و شکمی عمل کردن! ...

البته نا گفته نماند که ما (= اعضای تیم مدیریت) معمولا با هم در تماس هستیم و تلاش می کنیم با همفکری تصمیم های مهم تر را بگیریم، اما گاهی وقت ها نیاز به اکشن های سریع هست و آن وقت ناگزیر هستیم فوری وارد معرکه شده و از اختیارات خود استفاده کنیم.

قوانین تالار فوتبال واضح و روشن نوشته شده اند، اما به ویژه در تاپیک های هواداری که حساسیت ها بالاتر است ما ناچاریم کلیت فوروم و همه کاربران را در نظر بگیریم و در نتیجه کاری به خوشایند X، و Y و Z نداریم و کار خودمان را خواهیم کرد.

مطلب دیگری که می خواهم بگویم در قانون بخش فوتبال نوشته نشده و صرفا یک "توصیه" است:
در خصوص دو باشگاه پر طرفدار پرسپولیس و استقلال، برخی از دوستان دیدگاه افراطی دارند و مثلا علاوه بر این که حضور کاربران باشگاه رقیب برایشان غیر قابل تحمل است حتی حاضر نیستند اسم باشگاه رقیب را هم بیاورند، این اصلا قشنگ نیست. من خودم هیچ وقت مخالف کری خوانی در فوتبال و طرفداری از تیم های مختلف نبوده ام چون در ذات فوتبال و هیجانات آن نهفته و غیر قابل حذف است، اما کری خوانی با دشمنی و عداوت و کینه و حسادت خصمانه و ... تفاوت بسیاری دارد. به هر حال من نمی توانم طرز فکر کسی را تغییر بدهم تا خودش نخواهد، اینجا هم فقط در همین حد توصیه می گویم یک مقدار دوستانه تر به قضایای هواداری نگاه کنید، مخصوصا این که هواداری فوتبال در ایران با توجه به کیفیت هایی که داریم می بینیم و اتفاقاتی که افتاده در فوتبال این مملکت، عملا جایی هم برای این جور هیجانات باقی نگذاشته است ...

و در نهایت:

همانطور که علیرضا گفت، ما شنونده نقد هستیم اما نقد درست و با اصول منطقی و نه با ادبیات بچگانه و متلک گفتن که بنایش شنیدن حرف حساب و پاسخ طرف مقابل نیست و می خواهد هر طور هست نتیجه ای که دوست دارد را بگیرد!
ضمنا این را هم در نظر بگیرید که این تاپیک با این هدف توسط مدیران قبلی استارت شد که با احترام به نظر کاربران بخش فوتبال بشود نظرات مخالفان و موافقان را شنید و اگر غیر این بود همانطور که اشاره کردند، می شد خیلی راحت هر تصمیمی گرفت و پاسخگو هم نبود. امیدوارم در جو تالار مجددا رفاقت هایی از جنس رفاقت های چند سال قبل فوروم ببینیم و این قطعا میسر خواهد شد اگر همه بخواهند!

مرحمت زیاد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بحثها تمام شده و دلیل دیگه ای بر ادامه اش نیست... لطفا این بحث خاص رو به هیچ وجه ادامه ندید...

سپاس پیشاپیش

بالا