جناب موری منو دعوت کردین اینجا برای بحث سوئتفاهم ناظمین در رابطه با تشخیص پستهای بی احترامی !! ولی اینجا به جای تاپیک وقایع ...باید اسمشو گذاشت تاپیک بحث بی نتیجه بین کاربرا و ناظما و نهایت تهدید به برخورد .......... یا تاپیک گشت ارشاد و ..... (censored) ......
بنابراین من در رابطه با موضوع مورد نظر با شما ......... "چون شما همه رو با یه چوب میزنید" ........ بحثی ندارم ............ فقط تقاضا دارم اگه زمانی خواستین منو بن کنید .....فقط با یه پیام به من اطلاع بدین خودم نمیام تو تاپیک ............ این بهتره تا من سلیقه ای دسترسیم به کل انجمن قطع بشه ........ به خاطر زحماتی که میکشید تشکر میکنم ..........................................
بسیار خوب، حالا راجع به مسایلی که اخیرا اتفاق افتاده صحبت می کنیم (قبلش این را بگویم که من موظف نیستم عملکرد خودم یا دوستانم را گزارش بدهم ولی چون مدتی است که باب شده عده ای از دوستان در قضاوت نسبت به عملکرد مدیریت بخش خود را موجه جلوه بدهند و قضاوت یک طرفه بکنند، برای روشن شدن یک سری مسایل مهم پاسخ تفصیلی می نویسم)؛
پاسخ من دو وجه دارد، یک وجه نقضی است و یک وجه حلی:
شما نکاتی را در نوشته های انتقادی خود مطرح کردید:
1- در تاپیک پرسپولیس از مدیر عامل و سرمربی با بدترین الفاظ یاد می شود و پست ها پاک نمی شود.
2- مکالمه معمولی با استقلالی ها پاک می شود (البته سبک نگارش شما دقیقا این طوری بود: اس ... لالی)
3- برخورد ها دو گانه است، مرزها مشخص نیست. (برخوردها سلیقه ای انجام می شود)
4- آیا نمی شود به حریف بی احترامی کرد به نحوی که پست پاک نشود؟ (عین جمله شماست)
5- در نفسیر قوانین سوء تفاهم وجود دارد.
6- مدیران خودشان رو راحت کرده و از دم پاک می کنند.
7- کاربرها مجبور می شوند خودشان خودشان را سانسور کنند.
8- به عنوان اعتراض 24 ساعت فوروم را ترک می کنم.
9- اینجا (تاپیک وقایع) تاپیک بحث بی نتیجه بین کاربرها و ناظم هاست و اسم دیگرش را گشت ارشاد گذاشته اید.
10- بنده (موری) همه را با یک چوب می زنم.
11- اگر خواستید من را بن کنید پیام بدهید تا نیایم، این بهتر هست تا سلیقه ای دسترسی ام به کل انجمن قطع بشه.
اما جواب های بنده مورد به مورد انتقادهای شما:
1- آیا موردی که دیده اید را گزارش کرده اید و نتیجه نگرفته اید؟
حالا خودم به این پرسش جواب می دهم:
مشخص نیست که گزارش داده شده پست مورد دار؛ بارها گفته شده اولین کار از سمت کاربران استفاده از دکمه گزارش است.
اما در صورت فرض این که ریپورت داده شده، اما برخوردی از طرف تیم مدیریت صورت نگرفته. دوباره باید پرسید: آیا پیگیری مجددی انجام دادید برای پست مورد دار یا رها کردید موضوع را؟ (همیشه این را در نظر بگیرید که اعضای مدیریت تالار همیشه و 24 ساعت انلاین نیستند، برای همین شما باید به آنها کمک کنید در نظم مورد انتظار همه)
2- پست های پاک شده شما از سوی شما مکالمه معمولی قلمداد شده و پاک شدنشان بی مورد بوده؛ حالا دقیقا پست های پاک شده شما را مطرح می کنم تا مشخص شود که داستان از چه قرار است:
- اول: یکی از کاربران پرسپولیسی در مورد قهرمانی تراکتور سازی صحبت کرده و عنوان کرده "تراکتور اگر قهرمان نمی شد سعی می کرد سهمیه بگیره، اما حالا شل می گیره و باز آقای قلعه نویی قهرمان می شه ..."، کاربری که احتمالا هوادار تراکتور است این پست را کوت کرده و نوشته "هرگز" (یعنی چنین فرضیه ای را قبول ندارم) اما شما همین پست را کوت کرده اید و نوشته اید:
" چرا .... اتفاقا درسته!"
من هر سه پست را پاک کردم. چون بر خلاف قوانین تاپیک های هواداری است. (صحبت فقط درباره باشگاه مورد نظر یعنی موضوع تاپیک مجاز هست و بقیه موارد آف تاپیک و اسپم محسوب می شوند، ضمن این که این نوشته تحریک آمیز هم هست و این حق را برای کاربران استقلالی ایجاد می کند تا جواب شائبه مظرح شده را بدهند و در نتیجه بی نظمی ایجاد می شود)
- دوم: شما نوشته اید:
"بچه های اس ... لالی بیشتر از ماها اینجا سرک می کشند ..."
این مورد را هم پاک کردم. اول این که این پست هم نکته خاصی ندارد و اسپم محسوب می شود و مهم تر این که شما به رقیب احترام نگذاشته اید و اسم باشگاه استقلال را با نقطه چینی که مشخص نیست یعنی چه آورده اید.
اگر شما معتقدید عده ای به باشگاه پرسپولیس مدیر عامل و سرمربی بی احترامی می کنند، اول از همه خود شما باید این احترام گذاشتن را نشان بدهید؛ اگر احترام بگذارید احترام می بینید و در غیر این صورت انتظار گزافی است که بخواهید به باشگاه مورد علاقه تان احترام گذاشته شود.
- سوم: یکی از کاربران استقلالی به تاسی از شما در نحوه نوشتن باشگاه استقلال، نوشته: "دوستان پر ... یس هم می توانند کمتر از استقلال صحبت کنند تا کمتر ما رو اینجا رویت کنند"؛ شما این نوشته را کوت کرده و نوشته اید:
"
صحبت سر مافیا بود ... مگر این که مافیا و اس ... لال به هم ربط داشته باشند! آخرش هم یک شکلک خندان گذاشته اید (جمله تان متلک هست)"
اینجا هم پست های دوست استقلالی و همچنین پست شما را پاک کردم.
دلیلش واضح هست: باز هم پست بی ربط با موضوع تاپیک که در آن نیش و کنایه هم به کاربر استقلالی زده و مجددا باشگاه شان را به صورت ناقص عنوان کرده اید.
اینها پست هایی بود که توسط شما در تاپیک هواداری پرسپولیس ارسال شده و پاک شد.
حالا خود شما و سایر کاربرها قضاوت کنید که آیا سلیقه ای برخورد شده؟ آیا مکالمه معمولی بوده و نباید پاک می شده؟
اما برسیم به سایر نکات شما در انتقادهایی که مطرح کرده اید:
3- بر چه اساسی برخوردها را دو گانه می دانید؟ چرا تصور می کنید مرزها مشخص نیست؟
آیا شما تا به حال این زحمت را به خود داده اید که قوانین تاپیک های هواداری (صفحه اول همین تاپیک) را دقیقا بخوانید؟ آیا به شما اجازه داده شده که راجع به باشگاه استقلال، سرمربی آن، مسایل غیر مرتبط و برچسب زدن (مافیا) و ... صحبت بکنید؟ آیا مدرکی برای اثبات برخوردهای دوگانه ما دارید؟ اگر بله، خوشحال می شوم که رو کنید مدرک را.
4- با عرض معذرت سوال کودکانه ای پرسیده اید! معلوم است که بی احترامی که نشود پاکش کرد امکان پذیر نیست. بنده هم متعاقبا در چند پست بعد در همان تاپیک پرسپولیس نوشتم (خطابم البته شخص شما نبود و کلی نوشتم) با هر نوع بی احترامی "قطعا" برخورد خواهد شد و شدت این برخورد بستگی مستقیم با میزان بی احترامی خواهد داشت.
5- در تفسیر قوانین چه نوع سوء تفاهمی وجود دارد؟ هر چیز بر مذاق شما خوش نیاید می شود سوء تفاهم و مشکل حل نشده؟
6- از کجا می دانید که ما فقط پاک می کنیم؟ چشم برزخی و ماورایی تان باز شده و همه نوشته های پاک شده و برخورد شده و نوع برخورد با کاربران را دیده اید؟! متاسفانه باید بگویم این صرفا یک اتهام بی اساس و فاقد ارزش هست. جهت اطلاع سایر کاربران بخش فوتبال عنوان می کنم که بنده و سایر دوستان تیم مدیریت پست های زیادی را مدیریت کرده ایم و می کنیم که بسیاری از آنها صرفا "ویرایش پست" بوده و خود من هم ترجیح می دهم در صورت امکان پست را ویرایش کنم، اما اگر موردی را تشخیص بدهم که - بر مبنای قوانین - نباید وجود داشته باشد، آن وقت پاک می کنم و یا اکشن های دیگر هم بر حسب مورد می گیرم.ضمنا جمله "ویرایش توسط یک مدیر" هم در گوشه پست های مدیریت شده هم قابل رویت هست.
7- این برداشت شماست، لطفا آن را به دیگران نسبت ندهید. هر کس می تواند
بر اساس قوانین موجود در این فوروم فعالیت کند ولی اگر به هر دلیلی کسی خودسانسوری کرد، این دیگر به خودش برمی گردد و به ما ارتباطی ندارد.
8- شما آزادید تا هر وقت خواستید - در چارچوب قوانین - فعالیت کنید و آزادید تا هر زمان خواستید هم تشریف نیاورید. در این فوروم برای هیچ کس نامه فدایت شوم ننوشته اند تا فعالیت کنند. ما بر اساس "علایق شخصی مان" این فوروم و این تالار را انتخاب کرده ایم و هیچ کس نمی تواند مجبورمان بکند برای فعالیت.
9- واقعا چنین تصوری دارید؟ بسیار خوب، ممنون می شوم دلایل مبسوط و محکمه پسند شما را بشنوم که چرا تاپیک وقایع از نظر شما صرفا بحث های بی نتیجه و گشت ارشادی بوده؟
البته برخی از دوستان که نوشته شما را لایک کرده اند هم کسانی اند که خودشان هم پست های مورد دار و بر خلاف قوانین داشته اند و احیانا تصور می کنند، فقط حق با آنهاست.
خوشبختانه خوبی فوروم ها در این است که نوشته های آن موجود و قابل استناد است (ضمنا پست های حذف شده هم قابل بازگرداندن اند)، در نتیجه الان هم می شود مراجعه کرد به صفحات گذشته تاپیک وقایع تا ببینیم کجا مصداق دارد این ادعایی که مطرح شده.
10- بنده را متهم کرده اید به این که همه را با یک چوب می زنم. لطفا ادعای خودتان را "اثبات کنید"، اگر نتوانید این موضوع را اثبات بکنید، یک عذرخواهی به من بدهکار خواهید شد.
11- اتهامی دیگر. بنده بر اساس قوانین و محدوده اختیاراتم عمل می کنم؛ مبنای اولیه من حفظ رفاقت و دوستی هاست، اما در اداره بخش بر اساس کینه، غرض ورزی و به صورت غیر منطقی رفتار نمی کنم. بدون شک عملکرد خود کاربرها تعیین کننده خوبی و مثبت بودن فعالیت آنها در فورم خواهد بود.
سخن پایانی:
با توجه به لحن صحبت برخی از کاربران در بخش فوتبال نسبت به کیفیت مدیریت صورت گرفته لازم است متذکر بشوم که اساسا مقوله مدیریت در تالار فوتبال آنقدر کار جذاب و فوق العاده ای نیست که بنده خواسته باشم فرضا برایش سر و دستی بشکنم و یا له له بزنم ... خیر، بنده این کار را قبول کردم چون پیشنهادی از جانب یکی از دوستان خوبم در این فورم مطرح شد. منتی هم ندارم، خودم قبول کرده ام همکاری در این فوروم را و تا هر وقت فرصت و مجالش را داشته باشم و صلاح ببینم، ادامه خواهم داد؛ هر وقت هم ببینم بهتر است این محیط را ترک کنم، یک پست ساده می زنم در همین تاپیک و خداحافظی می کنم.
اما به جز بنده رفقای همکار و مدیریت بخش واقعا دارند انرژی و زمان می گذارند برای انسجام و پویایی بهتر این تالار و حالا عده ای می آیند و با مظلوم نمایی مزد زحماتشان را با نیش و کنایه یا اتهام مستقیم می دهند! واقعا دست مریزاد!
به شخص شما - که فعالیت مثبت هم در بخش داشته اید و من منکرش نیستم - عرض می کنم:
شک نکنید که تالار فوتبال را
خود شما (مجموعه کاربران بخش) می توانید بهتر کنید و این بستگی مستقیم به فعالیت صحیح و منطبق با قوانین و با احترام شما به سایر کاربران دارد. اما اگر شمایی که عنوان کاربر فعالی بخش را هم داشته و هزار ماشا اله بیش از 12 هزار پست هم دارید و قدیمی هستید، کمک نکنید به مدیریت و در مواقع ضروری ریپورت ندهید یا اجازه دهید یوزرهای جدیدی که مرتکب خلاف می شوند راحت در تالار فعالیت کنند و از همه بدتر خودتان هم با آنها هم آواز بشوید، دیگر خودتان مقصرید! قطعا انتظاری که از شما داریم از یک نیو یوزر نداریم.
در نهایت:
تنها درخواست من از همه این هست که:
"زحمت کشیده و دست کم یک بار با دقت قوانین تالار فوتبال را بخوانند."
پ.ن: در صورت لزوم برای دیگر عزیزانی هم که مدعی اند ما یک طرفه و بدون توجه به نوع عملکردشان، یا با حب و بغض و کینه و یا حساسیت رنگی و ... مدیریت می کنیم و بدون مطالعه یا بی توجه به قوانین فریاد وا اسفای بی عدالتی سر می دهند و دنبال به اصطلاح مچ گیری از ما هستند، هم جوابی مستدل خواهم نوشت. آن وقت خواهند دید که حق با ایشان است یا خیر.
موفق باشید